Ethereum áttörésre vár CryptoGodJohn elemző, a KangaMoon és a Binance Coin vezetik az altcoin-szezont

A napokban a CryptoGodJohn az Ethereum (ETH) jövőjéről beszélt. Eközben a KangaMoon (KANG) és a Binance Coin (BNB) maguknak törnek előre a hírnév felé, mint jelentős altcoinok. Bár lehet, hogy ismered a BNB-t, a KANG egy újonc, hamarosan induló előértékesítésével. Néhány elemző azt jósolja, hogy ez lehet a következő 100x-es "meme coin" 2024-ben.

Ethereum áttörésre vár CryptoGodJohn elemző, a KangaMoon és a Binance Coin vezetik az altcoin-szezont

CryptoGodJohn elemző optimista Ethereum árfolyam előrejelzése

A kripto elemző, CryptoGodJohn, néhány pozitív megjegyzést tett az Ethereum (ETH) kapcsán. Új tweetje szerint nagy áttörés várható ennek az altcoinnak az árfolyamában. Az Ethereum ára az elmúlt héten $2,207-ről $2,311-re emelkedett. Ezen idő alatt a piaci kapitalizációja $267 milliárd-ról $277 milliárd-ra nőtt.

Technikai szempontból az emelkedő trend folytatódhat. Jelenleg több mint 21 technikai mutató mutat zöldet az Ethereum esetében. Ennek köszönhetően a piaci elemzők továbbra is optimisták az ETH kapcsán. Előrejelzéseik szerint lehetséges, hogy az árfolyama február végéig elérheti a $2,454-es szintet.

KangaMoon (KANG): A várható legjobb "meme coin"

A KangaMoon (KANG) egy közösségvezérelt "meme coin", ami sokak figyelmét felkeltette. Ez leginkább annak köszönhető, hogy elkötelezettek a vibráló meme-rajongók közösségének kialakításában. A KangaMoon alapvetően ötvözi a Social-Fi-t és a Play-To-Earn (P2E) elemeket egyetlen játékban.

A helyi token, a KANG, jelentős szerepet játszik a KangaMoon rendszerében. Használható játékon belüli tranzakciókhoz, karakterfejlesztésekhez és még sok más célra. A KANG tulajdonosoknak nem kell várniuk a startig ahhoz, hogy további tokeneket keressenek. Részt vehetnek heti, havi és negyedéves kihívásokban, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy extra tokeneket halmozzanak fel.

Jelenleg a KangaMoon készül a KANG pre-sale (előértékesítési fázis) indulására. A kriptopénz ICO eseményének a kezdetén a KANG ára mindössze $0,005 lesz. Fontos megjegyezni, hogy 2022-ben a Yahoo Finance a P2E NFT Játékok piacát $3292,73 millióra értékelte. Amint a KangaMoon belép ebbe a piacba, úgy gondolják, hogy egyedülálló funkciói megkülönböztetik majd versenytársaitól.

Ezért a kriptovaluta szakértői úgy vélik, hogy amikor a tőzsdék belistázzák ezt a "meme coin"-t 2024 második negyedévében - egy 100-szoros ugrás következik be az árfolyamában, megdöntve a népszerű memecoinokat, mint a Shiba Inu és a Dogecoin. Ez teszi a KANG-ot az egyik legjobb közösségvezérelt "meme coin"-ná, amit érdemes figyelni.

A Binance Coin Árfolyama Továbbra Is Emelkedik

Eközben a Binance Coin (BNB) mostanában egyre jobban zölben játszik. A CoinMarketCap adatai szerint a Binance Coin árfolyama az elmúlt hétben $297-ről $311-re emelkedett. Ezen idő alatt a piaci kapitalizációja $44 milliárd-ról $46 milliárd-ra nőtt.

Ez az altcoin iránti hangulat is optimista, a Fear & Greed index értéke 61 (Greed - Kapzsiság). Emellett az összes 28 technikai mutató is zöldet villog a Binance Coin esetében. Ennek eredményeként a piaci elemzők optimista Binance Coin ár-előrejelzést tettek. Az elemzői jóslatok pozitívak, február végéig eléri a $487-es szintet az árfolyam.

A KangaMoonnak sikerülhet megelőzni az Ethereumot és a Binance Coint?

Jelenleg a KangaMoon piaci kapitalizációja 5 millió dollár. Ha összehasonlítjuk az Ethereum 277 milliárd dolláros és a Binance Coin 46 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával, látható, hogy a KANG kiváló potenciállal rendelkezik arra, hogy megelőzze őket. Tisztázandó, hogy alacsonyabb piaci kapitalizáció esetén kevesebb új tőkét kellene beinjekciózni a drasztikus áremelkedéshez. Ezért érdemes figyelemmel kísérni a KANG-ot, mint a "meme coin"-t.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás: