Hogyan alakítsd ki a saját stílusodat férfiként?

A saját stílus megtalálása nem egyszerű feladat. Ha olyan férfit látsz, akinek lenyűgöző a megjelenése, akkor elgondolkozol, hogy honnan merített ihletet. Férfiként ahhoz, hogy egyedi kinézettel, hozzád illő stílussal rendelkezz, ismerned kell önmagadat, a személyiségedet. Az is fontos, hogy jól érezd magad ezekben a ruhákban, így magabiztosan fogod tudni őket viselni.

Hogyan alakítsd ki a saját stílusodat férfiként?

Cikkünkben segítünk abban, hogyan érdemes nekikezdeni a saját stílus kialakításának és honnan tudhatod azt, ha valami jól áll neked.

Az öltöny alapdarab egy stílusos férfi ruhatárában

Még akkor is, ha a sportos kinézetet preferálod, rendelkezned kell remek megjelenésű és jó minőségű öltönnyel, hiszen az alkalmi megjelenést nem lehet megspórolni. A The Suit Company azt ajánlja, hogy érdemes méretes öltöny vásárlásában gondolkodni, mivel ebben az esetben egy kiváló minőségű és egyénre szabott darabot tudsz megszerezni.

A méretes öltönyök ugyanis az elegancia és az exkluzivitás hordozói még abban az esetben is, ha egy sportos változatot választasz.

Hogyan tudod megtalálni a neked megfelelő ruhákat?

Ahhoz, hogy kialakíthasd saját stílusodat, többféle szempontot kell mérlegelned. Számít az alkatod, a színeid, az életmódod, a munkád jellege, emellett pedig mindig ügyelned kell arra, hogy milyen eseményre indulsz. Figyelned kell az időjárásra, de akár az aktuális hangulatodat is beleviheted a ruhaválasztásba.

A ruhák beszerzése

Az alapdarabokat nyilván az aktuális divatházak kínálatából is be tudod szerezni, azonban az öltönyöket, sportzakókat, ingeket inkább a szabónál készíttesd el, ebben az esetben ugyanis rád illő és kényelmes darabokkal gazdagodsz.

Egy igényes férfi ezen kívül arra is ügyel, hogy ezek a ruhák mindig tiszták és gyűrődésmentesek legyenek, tehát a szabó mellett tisztítót is érdemes keresni, ahol tisztára varázsolják a ruháidat.

A stílusos ruha nem kényelmes?

Dehogynem! Sőt, ez egy nagyon lényeges szempont! Pontosan úgy, mint egy cipő esetében, itt is ügyelni kell a helyes méret megválasztására. Egy ruha nem lehet túl szűk, de nem is lóghat rajtad. Persze, ha a szabónál készítették az ingjeidet, akkor ez a probléma fel sem fog merülni, hiszen itt az egyedi alkati tulajdonságaid is maximálisan méltányolva vannak.

A stílusos férfi az alkalomnak megfelelő, hozzá illő és kényelmes ruházatot visel, ami kiemeli az alakja előnyeit, de leplezi azt, amit leplezni kell.

A kiegészítők is számítanak!

Ahhoz, hogy az összhatás tökéletes legyen, mindig egyeztetni kell egymással a ruhadarabokat, valamint a barber heti meglátogatását se feledd el! Emellett mindig légy tiszta, ápolt, használj személyiségedhez illő parfümöt és vigyázz az egészségedre!

A stílusos megjelenés nem azt jelenti, hogy mindig a legújabb divat szerint öltözködsz, hanem azt, hogy hű vagy a neked megfelelő stílusjegyekhez.

A saját stílus megtalálásához nyugodtan próbálgasd a színeket, így láthatod, mi az, ami kiemel és mi az, ami láthatatlanná tesz. Nagy segítség lesz számodra a szabó, aki stílustanácsadással segíti a tökéletes megjelenést.

A kormány célja a gazdasági növekedés visszaállítása

A magyar gazdaság az első negyedévben visszatért a növekedési pályára. A kormány az egyensúly erősítésével is a gazdaság növekedését építi újra, ezért fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot - közölte az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszerének április végi helyzetéről csütörtökön kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Az a közösség, ami épül, erősödik

Ahol építenek, korszerűsítenek, újat hoznak létre, ott a közösség életrevaló, élni akar - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Nyírlugoson.
2024. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Jó hangulatban magas forgalom mellett kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 362,43 pontos, 0,53 százalékos emelkedéssel 68 319,51 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 05. 23. 19:30
Megosztás:

Kissé erősödött a forint

Kissé erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 23. 19:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Pénztárszövetségnek

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 23. 18:30
Megosztás:

E hónapban erősödött az euróövezeti gazdasági aktivitása

A vártnál lényegesen kedvezőbben alakult az euróövezet feldolgozóipari teljesítménye májusban, a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a szolgáltatóipar teljesítménye stagnált áprilishoz viszonyítva - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének csütörtökön ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A kormány célja az országon belüli fejlettségi különbségek csökkentése

A kormány célja, hogy uniós és hazai források felhasználásával csökkentse az országon belüli fejlettségi különbségeket - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.
2024. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Életbevágóan fontos a szűrővizsgálat

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében - közölte egy nemrégiben elvégzett kutatására hivatkozva a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2024. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Az értékpapírok kibocsátói közzétették előző éves jelentésüket

Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Nagy volumenű beruházást hajtott végre nálunk a Siemens Energy

Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új üzemcsarnokot épített, képzési központot nyitott és napelemparkot is telepített, hogy képes legyen saját maga megtermelni a működéséhez szükséges energia egy részét - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Megtéveszthette a fogyasztókat a Natur Tanya

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Natur Tanya Hungary Kft.-vel és a Naturweb Kft.-vel szemben.
2024. 05. 23. 15:30
Megosztás:

A mérnöki, a programozói és az orvosi pálya a legcsábítóbb

A mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a tudományos-technológiai képzések hallgatói, emellett az egyetemisták "menőnek" tartják a menedzseri karriert, az adattudományhoz, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó szakmákat, és az egészségügyi életpályát is - közölt az MTI-vel a Siemens Zrt. az UNIside felsőoktatási portállal az egyetemisták pályaképéről, jövőbeni karrierterveikről végzett online kérdőíves kutatásának eredményeit szerdán.
2024. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Kevesebb használt lakás kelt el az Egyesült Államokban áprilisban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma áprilisban.
2024. 05. 23. 14:30
Megosztás:

Romániában épül meg Európa legnagyobb lőporgyára

Csaknem négyszázmillió eurós beruházásból Romániában, Brassó megyében épül meg Európa legnagyobb lőporgyára - erősítette meg Nicolae Ciuca szenátusi elnök, volt kormányfő szerdán Bukarestben, a Black Sea Defense and Aerospace (BSDA-2024) elnevezésű nemzetközi hadifelszerelés-kiállítás megnyitóján.
2024. 05. 23. 14:00
Megosztás:

Közelegnek a parlamenti választásokat Nagy-Britanniában

Július 4-én tartják a parlamenti választásokat Nagy-Britanniában - jelentette be szerdán Rishi Sunak brit miniszterelnök.
2024. 05. 23. 13:30
Megosztás:

Tavaly csúcsot döntött a zöld hitelek állománya

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Zöld tőkekövetelmény-kedvezmény programja révén a bankok a 2023. végi összesítés alapján majdnem 880 milliárd forint hitelt helyeztek ki - mondta az MNB szerdai sajtóeseményén Budapesten a Fenntartható pénzügyek főosztályának vezetője.
2024. 05. 23. 13:00
Megosztás:

Kell a kamatplafon június 30-ig történő fenntartása

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden fogadta a Magyar Bankszövetség elnökét, Jelasity Radovánt. A tárcavezető a bankszövetség vezetőjével áttekintette a makrogazdasági folyamatokat, valamint a vállalati és háztartási hitelezés egyes folyamatait - tájékoztatott szerdai közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 05. 23. 12:30
Megosztás:

Nagy mértékben bővülhet idén a hazai takarmányipar

Kedvezőek a magyar takarmányipar 2024-es kilátásai: a 2022-ben és 2023-ban tapasztalt csökkenést idén visszapattanás követheti, és egy várhatóan közel 20 százalékos növekedésdel a hazai takarmánygyártás volumene idén elérheti a 4 millió tonna körüli szintet - derül ki az UBM mezőgazdasági cégcsoport közleményéből.
2024. 05. 23. 12:00
Megosztás: