Korrekció valószínűleg véget ért: a DOGE, a SHIB és a PEPE vezeti a helyreállást, miközben a "bálnák" nagy tétben fogadnak a Rollblockra (RBLK)

A mémérmék piaca, amely néhány évvel ezelőtt még csak tréfaként indult, mára több mint 53 milliárd dolláros piaci kapitalizációt ért el. Az év eleji hatalmas emelkedések után a piac néhány héttel ezelőtt visszaesést tapasztalt. Azonban az elemzők szerint a piaci korrekció véget ért, és hatalmas emelkedést jósolnak a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) számára.

Korrekció valószínűleg véget ért: a DOGE, a SHIB és a PEPE vezeti a helyreállást, miközben a "bálnák" nagy tétben fogadnak a Rollblockra (RBLK)

Eközben a Rollblock (RBLK) jelenlegi előértékesítése vonzza a „bálnákat,” akik most masszívan fektetnek be a tokenbe. Számos innovatív funkciójával, beleértve a bevételmegosztást is, az elemzők úgy vélik, hogy 2024-ben ez lehet a következő 20-szoros értékű token!

A Rollblock (RBLK) vonzza a „bálnákat” több mint 10 millió token eladásával

A Dogecoin, a Shiba Inu és a Pepe várható fellendülése közepette a Rollblock előértékesítése „bálnákat” vonzott, akik most halmozzák a tokent. Eddig több mint 9 millió RBLK tokent értékesítettek, alig néhány nappal az előértékesítés megkezdése után. A Rollblock egy új GambleFi protokoll, amely ötvözi a CeFi és a DeFi játékokat, hogy mindkettőből kihozza a legjobbat. A Rollblock (RBLK) a világ első kaszinó által támogatott Play-to-Earn kriptó-tokenje, amely a centralizált és decentralizált játék közötti szakadékot kívánja áthidalni.

Hagyományos asztali játékokat kínálva a felhasználóknak, a Rollblock átláthatósága és megbízhatósága alapvető értékek. Minden tranzakciót blokklánc technológiával biztosítanak, így a fogadások elhelyezése után nem lehet megváltoztatni őket, ami további biztonsági réteget nyújt. Ez a szintű átláthatóság a Rollblock iránt óriási figyelmet váltott ki a befektetők részéről, akik biztonságos és megbízható befektetést keresnek, hatalmas növekedési potenciállal.

A Rollblock a hasonló szolgáltatókkal ellentétben nem kéri meg a felhasználókat KYC kitöltésére a játék elérésekor. A kezdéshez a felhasználóknak csak csatlakoztatniuk kell a pénztárcájukat, vagy e-mailben regisztrálniuk, ami egyszerű belépési lehetőséget jelent. Ez jelentős növekedést eredményezett a felhasználók számában, ami viszont a natív $RBLK token vásárlóinak számának növekedéséhez vezetett.

A natív $RBLK token fontos szerepet játszik az ökoszisztémában, jutalmazza a játékosok tevékenységét, miközben lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy a jövőben további jutalmakért stakeljenek. Emellett a Rollblock bevételmegosztási funkciót is bevezetett, amely a játékok napi nyereségének egy részét használja fel: a profitot megosztják a tulajdonosok között, az $RBLK-t visszavásárolják a nyílt piacról, majd elégetik, hogy tovább növeljék az $RBLK token értékét.

Az előértékesítés első szakaszában az $RBLK mindössze 0,01 dollárért kereskedik. Kevesebb mint egy hét alatt több mint 9 millió tokent értékesítettek, ami a projekt iránti széles érdeklődést mutatja. Mivel az árpont most a legalacsonyabb, az $RBLK vásárlására most a legjobb idő. A tokenomika szerint 1 milliárd $RBLK fix készlete van, amelynek csak 60%-át osztják ki az előértékesítésre. Emiatt néhány elemző úgy véli, hogy az $RBLK értéke több mint 800%-kal is emelkedhet az előértékesítés végére, így most a legjobb idő az új, feltörekvő altcoin megvásárlására.

Az online játék és kaszinó ipar jövőjének befogadására épített platform natív tokenjeként az $RBLK 2024 legjobb DeFi tokenje lehet. Az átfogó hasznosság, a bevételmegosztás és a tokenbirtokosok számára kínált lehetőségek miatt az $RBLK-nek nagyobb teret adnak a növekedésre. Az elemzők úgy vélik, hogy az $RBLK minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy az elkövetkező hetekben 100-szoros token legyen, így most a legjobb idő a Rollblock token felhalmozására!

Rollblock kriptó

Dogecoin (DOGE): hatalmas emelkedést jósolnak

A Dogecoin az egyik legnépszerűbb mémérme, amely a 2021-es bikapiaci hullám során vonzotta a befektetőket, miután Elon Musk milliárdos vezérigazgató egy sor tweetet tett közzé. Azóta a token hatalmas növekedést tapasztalt.

Hetekig tartó medvepiac után a Dogecoin árfolyama 0,14 dollár felett talált támaszt. Ez azután történt, hogy a Tesla, a népszerű elektromos autógyártó, hozzáadta a DOGE-t fizetési eszközként a weboldalához. Bár a Dogecoin kereskedési volumene csökkent, az elemzők a következő hetekben az árfolyam 0,2 dollárra való visszatérését jósolják, mivel a token világszerte egyre nagyobb teret hódít.

Képes lesz a Shiba Inu (SHIB) új mércét felállítani májusban?

A Shiba Inu az egyik legnépszerűbb mémérme a mémérmék piacán. Közösségi valuta lévén világszerte több millió tulajdonosa van. Az egyik meghatározó tényező a Shibburn funkció, amelynek keretében rendszeresen elégetnek milliárdnyi tokent az ár növelése érdekében.

Az elmúlt héten a Shiba Inu árfolyama 6%-kal emelkedett. Az elmúlt 3 hónapban több mint 100%-os növekedést ért el. Hetekig tartó medvepiaci küzdelmek után egyes elemzők úgy vélik, hogy a piaci korrekció véget ért. Bár a Shiba Inu félelem és kapzsiság indexe semleges, az elemzők hatalmas növekedést jósolnak a következő hetekben.

Egy bálna 10,5 millió dollár értékű Pepe-t (PEPE) mozgatott a Binance-re

A kriptopiac visszaesése közepette a legújabb Pepe hír szerint egy multisig pénztárca, amelyet általában bálnák vagy intézmények használnak, több mint 1,238 billió Pepe-t mozgatott, amely 10,5 millió dollárnak felel meg a Binance-re. Bár a piac negatívan reagált a kibocsátásra, egyes elemzők úgy vélik, hogy a Pepe árfolyama továbbra is áttöréseket fog elérni, ahogy a bikapiac várható.

Bár a Pepe piaci kapitalizációja és kereskedési volumene csökkent, a Pepe az elmúlt hónapokban továbbra is az egyik legnépszerűbb mémérme maradt, több mint 150%-os nyereséggel az elmúlt 90 napban.

Fedezd fel még ma a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás:

Jóvátételt kapnak az Eventim ügyfelei

Több mint 80 ezer fogyasztó kaphat kompenzációt az Eventim jegyértékesítő portáltól a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának eredményeképpen - közölte a versenyhatóság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 21:30
Megosztás:

Segítséget kapnak az online pénzügyi csalások áldozatai

Bankszakmai ajánlást fogalmaztak meg az online pénzügyi csalások áldozataitól érkező bejelentések megfelelő fogadásának és kezelésének segítésére a Magyar Bankszövetség tagjai számára - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 29. 21:00
Megosztás:

Ismét csúcsot döntött a Szerencsejáték Zrt. adózott eredménye

Ismét rekord évet zárt a Szerencsejáték Zrt.: a nemzeti lottótársaság 2023-ban 978 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 39,6 milliárd forint adózott eredményt ért el; adók, járulékok, díjak és osztalék formájában mintegy 170 milliárd forint költségvetési befizetést teljesített, így az előző évhez képest 14,9 százalékkal nagyobb összeggel járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához - közölte a vállalat az MTI-vel szerdán.
2024. 05. 29. 20:30
Megosztás:

Gyengült szerdán a forint

Gyengült szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest, és a hét eleji kezdéshez képest is egy-másfél százalékos veszteségbe csúszott.
2024. 05. 29. 20:05
Megosztás:

Veszteséggel zártak az európai tőzsdék

Gyenge kezdés után nagy, egy-másfél százalékos veszteségbe csúsztak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek.
2024. 05. 29. 19:30
Megosztás:

Eladói nyomás miatt a nap végére csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 61,35 pontos, 0,09 százalékos csökkenéssel, 68 485,50 ponton zárt szerdán.
2024. 05. 29. 19:00
Megosztás:

Közel húszezer hektár földrészletet kínál megvételre az állam

Újabb 10 hektárt meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz, az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók, valamint a helyi termelők földhöz jutását támogatja - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdán.
2024. 05. 29. 18:30
Megosztás:

Nagy összegű uniós támogatást kaptunk a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez

Varga Mihály pénzügyminiszter szerdai Facebook-bejegyzésében jelentette be, hogy 184 milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez.
2024. 05. 29. 18:00
Megosztás: