Következő robbanásra kész kriptovaluta: A befektetők mindent egy lapra tesznek a Rollblockra, miközben a Solana (SOL) és az Ethereum (ETH) stagnál

Solana és Ethereum várhatóan a következő bika piacon a legnagyobb nyertesek között lesznek. Azonban mindkettő ellenállásba ütközött az elmúlt héten. Az Ethereum ETF-ek megjelenését követően az Ethereum ára megugrott, bár most 3800 dollárnál stagnál. Eközben a Solana 180 dollárnál folytatja a medvepiaci tendenciákat.

 Következő robbanásra kész kriptovaluta: A befektetők mindent egy lapra tesznek a Rollblockra, miközben a Solana (SOL) és az Ethereum (ETH) stagnál

Ennek eredményeként a befektetők mindent a Rollblockra tesznek, arra törekedve, hogy az elkövetkező évben 100-szoros megtérülést érjenek el. Íme, miért fog a Rollblock felülmúlni a piac vezető projektjeit.

Mémcoin tranzakciók ösztönzik a solana növekedését

Tristan Frizza, a Zeta Markets alapítója nemrégiben kijelentette, hogy a Solana növekedést tapasztalt a Solana mém érmék tevékenysége miatt. Frizza szerint a mém érmék a Solana növekedésének kulcsfontosságú hajtóerejévé váltak, megemlítve, hogy a Solana teljes zárolt értéke (TVL) meghaladta a 4,9 milliárd dollárt.

Frizza kifejtette, hogy a legfrissebb adatok szerint erős hálózati aktivitás tapasztalható. Kiemelte továbbá, hogy a Solana ökoszisztéma aktív felhasználóinak száma új csúcsot ért el, májusban 41,65 millióra nőtt.

A legfrissebb Bitfinex Alpha jelentés szerint a Solana ökoszisztémája is bővül a kölcsönök, a likvid staking és a külső piacok növekedése miatt. Jelen írás idején a Solana 172,75 dolláron kereskedik, és 4,3%-kal emelkedett az elmúlt héten.

Az Ethereum ellenállásba ütközik 3800 dollárnál

Az Ethereum népszerűsége új csúcsokat ért el az Ethereum ETF-ek megjelenése óta. A projekt kereskedési aktivitása folyamatosan növekszik, és az Ethereum jelenleg 3849 dolláron kereskedik. Azonban a szakértők megosztottak abban, hogy az Ethereum átlépi-e a 4000 dollárt júniusban.
Egyes szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum iránti növekvő támogatás 4000 dollár fölé emelheti az ETH-t, míg a medvepiaci szakértők szerint a projekt lendülete hiányzik.

Az elmúlt héten az Ethereum ára 3,2%-kal emelkedett, ami arra utal, hogy az ETH elérheti a 4000 dollárt. Azonban, ha a medvepiaci hangulatok lassítják a tervezett növekedést, az Ethereum ára 3700 dollárra csökkenhet.

A Befektetők megduplázzák a Rollblockot, miután új csúcsot ért el

rollblock ethereum és solana árfolyam elemzés

Két sikeres előértékesítési kör után a befektetők most a Rollblockot választják a hagyományos altcoinok helyett. Ez az izgalmas új GambleFi projekt globális lendületet kapott, és a szakértők szerint a hozamai meghaladhatják a 720%-ot, mielőtt az előértékesítés véget ér.

Ez az innovatív projekt a blokklánc technológiát alkalmazza a 450 milliárd dolláros szerencsejáték iparágban. Egy online játéktermet vezet be, amelyet DeFi technológia támogat. A fejlett technológia használatával a platform nagyobb biztonságot és átláthatóságot kínál a jobb játék élmény érdekében. Ez az, amire az iparág vágyik.

A Rollblock játékok már élnek és engedélyezettek, és néhány hét alatt több száz játékost vonzottak. A játékosok több mint 150 játékmódban élvezhetik, mint például a rulett, digitális játékok, póker és még sok más. Ezenkívül a Rollblock tervezi a sportfogadás hozzáadását, amely lefedi a főbb sportokat, mint például a futball, NFL, NBA, golf, boksz és még sok más.

A játékokból származó nyereség mellett a játékosok $RBLK tokeneket is tarthatnak, hogy passzív jövedelmet generáljanak. A token birtokosai részesedést kapnak a Rollblock bevételéből, amelyet hetente fizetnek ki a $RBLK stakereknek.

Ez úgy lehetséges, hogy a Rollblock nyílt piacon vásárolja a $RBLK-t és jutalmakra használja fel a tokeneket. Az általa vásárolt tokenek 50%-át jutalmakra fordítják, ami a kripto piacon a legjobb passzív jövedelmi lehetőségek közé tartozik, a fennmaradó felét pedig elégetik, hogy hosszú távú szűkösséget teremtsenek és növeljék az árat.

A Rollblock tokenek jelenleg 0,014 dollárért vásárolhatók meg az előértékesítés 3. szakaszában. Ez a szakasz gyorsan elfogy, így a befektetőknek gyorsan kell cselekedniük, hogy kihasználják az elkövetkező évben várható 100-szoros nyereséget.

További információért:

látogasson el a weboldalra

és a közösségi oldalaikra.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A hamisított sporfelszerelések éves szinten komoly veszteségeket okoznak a gyártóknak az EU-ban

Az EU-ban a hamisított sportfelszerelések miatt a gyártók évente 850 millió euró veszteséggel néznek szembe, ami az elmaradt értékesítések 11 százalékának felel meg - ez derül ki az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatala (EUIPO) legfrissebb felméréséből.
2024. 06. 12. 21:00
Megosztás:

Újszerű megoldásokat keresnek az agrárium kihívásaira

Fiatal fejlesztők, startupok, valamint kutatók megoldási javaslatait keresik a mezőgazdaság és az élelmiszeripar kihívásaira a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) TechLab agrár startup programja keretében, a programba bevont piaci szereplők garantálják, hogy a gazdálkodókat érdemben érintő szolgáltatásokat és termékeket dolgozzanak ki - tájékoztatta a kamara szerdán az MTI-t.
2024. 06. 12. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 12. 20:00
Megosztás:

Erősödéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 06. 12. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 455,8 pontos, 0,65 százalékos emelkedéssel 70 237,82 ponton zárt szerdán.
2024. 06. 12. 19:00
Megosztás:

Hárommilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Közel három és fél hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a szerencsevadászok ezen a héten már 3,03 milliárd forintért szállhatnak versenybe. A 3 milliárdos határ átlépése elég ritka, az Ötöslottó elmúlt 67 éves játéktörténelmében ez csupán a 14. alkalom.
2024. 06. 12. 18:00
Megosztás:

A Richter eszközöket vásárol a Mithra Pharmaceuticalstól

A Richter sikeresen lezárta a tárgyalásokat, és megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA („Mithra”) és leányvállalata, a Mithra Recherche et Développement SA („Mithra R&D”) belgiumi eszközeinek megvásárlásáról.
2024. 06. 12. 17:30
Megosztás:

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás: