Meg tudják-e fordítani a dolgokat Pepe és Shiba Inu, vagy csak nézik majd a Raboo emelkedését a partvonalról?

Számos bizonytalanság jellemezte a kriptovaluta piacot. Az ingadozások miatt a befektetők nem tudtak igazán profitálni. Azonban mióta a mém érmék megjelentek a piacon, a helyzet pozitívan megváltozott. Ezek az érmék gyorsan növekednek, és a befektetők most nagy előnyöket élveznek, ha ezekbe fektetnek.

Meg tudják-e fordítani a dolgokat Pepe és Shiba Inu, vagy csak nézik majd a Raboo emelkedését a partvonalról?

A Raboo az egyik vezető érme a kriptovaluta piacon. Mivel olcsó, értékes és még az előértékesítési szakaszban van, az egyik legjobb érme befektetésre 2024-ben. Bár már elérhetők olyan érmék, mint a Pepe és a Shiba Inu, teljesítményük eltér attól, amit a Raboo ígér. Elemzők szerint ez az érme akár 10,000%-os növekedést is elérhet, amikor felkerül a nagyobb tőzsdékre. Ezért szerezd be ezt az előértékesítési érmét most, és légy részese egy izgalmas közösségnek.

A Pepe tulajdonosok reménykednek

A Pepe egy vezető mém érme, amely jelentős mozgásokat mutatott az elmúlt hónapban. Egy bálna, aki körülbelül 200 milliárd Pepe-t helyezett el május környékén, ebben a hónapban körülbelül 256 milliárd Pepe-t vont ki. Az érme tulajdonosai ezt pozitív jelként értékelik, és remélik, hogy az érme tovább növekszik.

Jelenleg az érme 0.00001319 dolláron kereskedik, és az elmúlt hét napban 4%-os csökkenést mutatott. Bár úgy tűnik, hogy a Pepe jól teljesít a piacon, még mindig vannak körülötte bizonytalanságok. A tulajdonosok azonban a Raboo-t értékesebb opciónak tekintik, és nem hagyják figyelmen kívül.

A Shiba Inu tulajdonosok belefáradtak az instabilitásba

A Shiba Inu egy másik mém érme, amelynek tulajdonosai úgy tűnik, alternatív befektetést keresnek. A Shiba Inu ára a cikk írásakor 0.00002080 dollár, és az elmúlt hét napban 10.94%-os értékcsökkenést mutatott. Az érme tulajdonosai most a Raboo-ba fektetnek, és úgy tűnik, hogy több hasznot hozott számukra, mint amit a Shiba Inu kínált.

Raboo: Vezető mém érme lehet 2024-ben

Raboo, Pepe, Shiba Inu kriptó elemzés és árfolyam előrejelzés

A Raboo a következő bomba, amely hamarosan felrobban a piacon. Az érme jövőbeni értéke miatt a szakértők úgy vélik, hogy minden kriptovaluta rajongónak érdemes befektetnie ebbe az ajánlatba. Ezért most a legjobb idő a korai befektetésre az előértékesítés során.

A Raboo jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszában van, és jelenlegi ára 0.0048 dollár. Az érme eredeti belépési ára 0.003 dollár volt az előértékesítés első szakaszában, és várhatóan 233%-kal növekszik a bevezetés dátuma előtt. És ez még csak a kezdet, mivel a $RABT árnövekedését exponenciálisnak jósolják a tőzsdéken való bevezetés után.

A piacon általában nagy tudásbeli különbség van a kezdők és a veteránok között. A Raboo azonban egy olyan közösséget kíván építeni, ahol a kezdők szabadon kommunikálhatnak a veteránokkal, és segíthetnek az újoncoknak jobban megérteni a kripto világot. Ez a közösség egy olyan hely, ahol tartalmat hozhatsz létre, és jutalmakat kaphatsz a közzétételükért. Ezenkívül itt többet is megtudhatsz a MemeFi ökoszisztémáról.

Számos ösztönző van, amely a Raboo-ba történő befektetéssel jár. Már most elkezdhetsz $RABT jutalmakat szerezni, bár az érme még nem indult el. Ezeket a jutalmakat a SocialFi Modell heti vagy havi versenyein keresztül szerezheted meg. A Raboo az egyik legjobb érme befektetésre 2024-ben, ne hagyd ki.

Összegzés

A Raboo a partvonalról lép elő, hogy átvegye a vezetést a piacon lévő más mém érmék felett. Azok a Pepe és Shiba Inu tulajdonosok, akik pesszimisták érméik növekedésével kapcsolatban, most a Raboo-ba fektetnek. Ez az előértékesítési érme meghaladja sok más érme értékét a piacon, és célja, hogy hamarosan a piaci kapitalizáció szerinti top 20 kriptovaluta közé kerüljön.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésében ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: