Merre tovább TRON (TRX)? Az Everlodge 190%-os emelkedésben

A TRON nemrégiben jelentette be, hogy új partnerséget köt a Blockchain.com-mal. Ez a partnerség hosszú távú előnyökkel járhat a TRON (TRX) számára, elérhetőbbé teheti az altcoint, miközben elősegíti a méretezését. Eközben egy új altcoin kiemelkedő valós alkalmazással szárnyal az előértékesítése során. Az Everlodge értéke már 190%-kal emelkedett, és jó úton halad, hogy január vége előtt új rekordot érjen el.

Merre tovább TRON (TRX)? Az Everlodge 190%-os emelkedésben

A TRON megduplázta a 2023-as sikerét

December 22-én a TRON bejelentette a Twitteren (most már X néven) a Blockchain.com-mal történő partnerséget. Ez a partnerség a TRON kriptopénz tranzakcióinak egyszerűsítését és az általános felhasználói élmény javítását célozza a TRON hálózaton.

A bejelentést követően a TRON értéke 4,1%-kal növekedett, és jelenleg is zöldben tartózkodik a közelmúltbeli piaci korrekciók ellenére. Jelenleg a szakértők rendkívül optimisták a TRON 2024-es növekedési kilátásaival kapcsolatban.

A szakértői előrejelzések szerint a TRON értéke akár 72,5%-kal is növekedhet. Tekintettel arra, hogy a TRON már 2023-ban 94,5%-kal nőtt, ez jelentős lendületet jelentene a projekt ökoszisztémájának. Ha a piac továbbra is optimista marad, várhatóan a TRX elérheti a 0,187 dollárt, és akár a 0,2 dollár fölé is emelkedhet.

Azonban, ha a kriptopiac pesszimista fordulatot vesz, az a TRON nyereségét is befolyásolhatja. A pesszimistább elemzők szerint a TRON elérheti a 0,1501 dollárt. Bár ez jóval alacsonyabb árfolyam prognózis, mint az optimista szcenárió, a TRON még ezzel együtt is pozitív képet mutat.

A TRON növekedését végső soron a 2024-es általános vélekedés határozza majd meg. Ha a Blockchain.com-mal való közelmúltbeli együttműködése sikeres lesz, a TRX tokeneket vásárló és birtokló befektetők száma exponenciálisan növekedhet. Ez növelheti a TRON árfolyamát és a projektet a világ tíz legjobb kriptopénzének sorába emelheti.

Az Everlodge egyesíti a DeFi-t és a nyaraló-ingatlan befektetéseket

Az Everlodge egy innovatív Web3 piactér, amely egyesíti a nyaraló-ingatlanok tulajdonjogát és a blokklánc technológiát. Ez az első projekt, amely a DeFi-t alkalmazza ezen a többmilliárd dolláros piacon, és várhatóan jelentős megtérülést kínál a korán bekapcsolódó befektetők számára. Íme, megmutatjuk, hogyan működik.

A jelenlegi vakációs ingatlanpiac esetében az befektetőknek szigorú vásárlási folyamaton kell átesniük. Ehhez tartozik háttérvizsgálat, számtalan kérelem, költséges díjak stb. Az Everlodge teljesen átalakítja ezt a rendszert.

Az Everlodge segítségével a befektetők NFT-ket vásárolhatnak, amelyek az ingatlanban lévő részesedésüket képviselik, lehetővé téve, hogy több befektető együtt birtokoljon egy eszközt. Például öt befektető birtokolhat olyan NFT-ket, amelyek 20%-át képviselik egy 1 millió dolláros luxusvilla értékének. Ezek a befektetők minden hónapban 20%-ot keresnek az eszköz bevételéből, és az NFT-jük ára emelkedik, ha az ingatlan értéke nő.

Ez a folyamat sok hagyományos akadályt eltávolít a vakációs ingatlanok megvásárlása elől. Például az ügyletek azonnal megtörténhetnek, nem szükségesek közvetítők, és a befektetőknek már nem kell személyesen meglátogatniuk az ingatlant. Ráadásul az összes adat az ingatlannal kapcsolatban a blokkláncra van tárolva, teljesen átláthatóan és biztonságosan.

Az ökoszisztéma részeként a befektetők támogathatják az új ingatlanfejlesztéseket is. Ezek a fejlesztések rendkívül magas hozamokat kínálnak, és segíthetik a befektetőket abban, hogy portfóliójukat gyorsabban felépítsék, mint a hagyományos befektetési módszerek.

Az Everlodge (ELDG) tokenek, amelyeket tranzakciókra használnak, jelenleg 0,029 dollárért kaphatók az Everlodge előértékesítésének kilencedik szakaszában. A token értékével kapcsolatban az az előrejelzés, hogy az indulási napon 30-szorosára nőhet, bár a tokenek már 190%-kal emelkedtek az Everlodge előértékesítés kezdete óta is.

Látogass el az Everlodge oldalára

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás:

Csúcsot döntött a jelzálogkamat

Az Egyesült Államokban több mint kéthavi csúcsra emelkedett a 30 éves jelzáloghitelek kamata a február 16-án záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 02. 22. 15:00
Megosztás:

Fejlesztést akar eszközölni az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság javaslatot mutatott be szerdán a digitális infrastruktúrák innovációjának, biztonságának és ellenállóképességének előmozdítására, valamint az összeköttetés javítására az európai gazdaság jövőbeni versenyképességének szavatolása érdekében.
2024. 02. 22. 14:30
Megosztás: