Miért váltanak át az Ethereum tulajdonosok Binance Coinra (BNB) és Cutoshira (CUTO)

A korai Ethereum-befektetők hatalmas nyereséget értek el, amikor a kriptovaluta 2021 májusában elérte a 4 362 dolláros csúcsot. Azonban sokan elkezdtek átpártolni a Binance Coinhoz (BNB) és a Cutoshihoz (CUTO), mivel egyre kiélezettebbé válik a verseny az 1. rétegű blokkláncok között.

Miért váltanak át az Ethereum tulajdonosok Binance Coinra (BNB) és Cutoshira (CUTO)

Különösen a Cutoshi (CUTO) előértékesítési fázisban van még, ami lehetőséget kínál az Ethereum-tulajdonosoknak, hogy az indulás előtt beszálljanak, amelytől 30-szoros növekedést várnak. Nézzük meg, milyen alternatívák vonzzák el az Ethereum tulajdonosokat az egykor domináns kriptovalutától.

Ethereum (ETH): Az óriás blokklánc válaszúton

Az Ethereum jeleket mutat arra, hogy kezd kifakulni a jelenlegi piaci környezetben. Az a blokklánc, amely elindította a DeFi fellendülést 2021-ben, most úgy tűnik, lemaradásban van, mivel más 1. rétegű hálózatok versenyképesebb funkciókat és alacsonyabb tranzakciós díjakat kínálnak.

Az ETH/BTC arány különösen mélypontra zuhant, amelyet 2021 áprilisa óta nem láttunk. Ez a lefelé mutató trend baljós képet fest, és arra utal, hogy a befektetők egyre inkább a Bitcoint részesítik előnyben, mint „biztos pénz”-t, vagy olyan altcoinokat, mint a Cutoshi, amelyek éppen most kezdenek lendületet venni.

Miközben az Ethereum fejlesztői a közelgő fejlesztéseket, például a Pectra frissítést emlegetik, a változtatások végrehajtásának ideje aggodalomra ad okot a befektetők körében. Az Ethereum 2.0 bevezetése továbbra is rejtély, és sokan attól tartanak, hogy a hálózat elveszíti relevanciáját.

Az Ethereum ETF nemrégiben történt jóváhagyása nagy katalizátornak ígérkezett a kriptovaluta számára, különösen, mivel a Bitcoin ETF új történelmi csúcsokat eredményezett. Azonban az intézményi befektetők langyos válasza megerősíti azt a véleményt, hogy az Ethereum elveszítheti élét.
Technikai elemzések szempontjából az Ethereum egy emelkedő trendvonal mentén halad, és a 2 800 dolláros szint a következő csatatér a bikák és medvék számára. Ha a bikák győznek, az új magasabb mélypontot jelezne, és megkezdődhet egy bullish trendforduló.

Binance Coin (BNB): A főnix, amely feltámadt a szabályozás hamujából

A 2017-ben alapított Binance gyorsan a domináns centralizált kriptotőzsdévé vált. Napi kereskedési volumene meghaladja a 13 milliárd dollárt 1 662 piacon, ezzel megerősítve státuszát, mint a világ vezető kriptokereskedési platformja.

A tőzsde kínálata túlmutat a szokásos kereskedési szolgáltatásokon. A Binance egy átfogó ökoszisztémát fejlesztett ki, amely magában foglalja új projektek indítását, NFT-piacteret és saját blokkláncot, a Binance Smart Chain-t. Ez az átfogó megközelítés segítette a Binance Coin-t (BNB) abban, hogy 2021 áprilisában lenyűgöző, 690 dolláros történelmi csúcsot érjen el.

A BNB árfolyama azonban az elkövetkező hónapokban 200 dollárra zuhant, mivel az SEC és az Igazságügyi Minisztérium vizsgálatot indított a Binance amerikai szabályozásoknak való megfelelése kapcsán. Ez a bizonytalanság pánikot keltett a befektetők körében, ami az árfolyam csökkenéséhez vezetett.

De ahogy mondják: „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz.” A Binance túljutott ezeken a szabályozási kihívásokon, és továbbra is növeli felhasználói bázisát és kínálatát. A BNB ára visszapattant, és új, 715 dolláros történelmi csúcsot ért el, a jelenlegi, 607 dolláros visszaesés pedig potenciális vásárlási lehetőséget kínál.

Ha az árfolyam naponta zár 700 dollár fölött, az lehetőséget nyitna az ár felfedezésére, mivel nem lenne ellenállási szint, amely megállítaná a Binance Coint abban, hogy akár négy számjegyű értékeket is elérjen. E szint és a szabályozási fejlemények figyelése kulcsfontosságú lesz minden kereskedő vagy befektető számára, aki ki szeretné használni a BNB potenciálját.

Cutoshi: Ahol a mémek találkoznak a DeFi hasznosságával

Ethereum, BNB coin árfolyam elemzés és ár előrejelzés, Cutoshi kriptovaluta token vásárlása előértékesítésben

Első pillantásra Cutoshi Lucky Cat kabalája csak egy újabb aranyos karakternek tűnhet a mémérme világában. De ha mélyebbre ásunk, egy kifinomult ökoszisztémát találunk, amely tiszteleg Satoshi Nakamoto decentralizációs víziója előtt, miközben szerencsét hoz felhasználóinak.

A Cutoshi ökoszisztéma középpontjában egy több láncot támogató DEX áll, amely célja a keresztlánc tranzakciók egyszerűsítése. Az eszközök zökkenőmentes cseréjével különböző blokkláncok között a Cutoshi csökkenteni kívánja az új belépők számára a DeFi piacra való belépés akadályait.

A Binance átfogó szolgáltatási modelljéből tanulva Cutoshi új szintre emeli a hozamtermelés fogalmát. A folyamat játékosítása révén Cutoshi a passzív tevékenységet egy interaktív élménnyé alakítja át küldetésekkel, pontokkal és jutalmakkal.

A Cutoshi elkötelezettsége az oktatás iránt a Cutoshi Akadémia átfogó tanulási platformjában nyilvánul meg. Az alapvető blokklánc-koncepcióktól a fejlett kereskedési stratégiákig terjedő kurzusokkal a Cutoshi célja, hogy tájékozottabb és magabiztosabb felhasználói bázist hozzon létre.

A Cutoshi azt tervezi, hogy az NFT-ket is beépíti a döntéshozatali folyamatába, egy újszerű kormányzási modell révén. Ez az innovatív NFT használat egy elkötelezettebb közösséget hozhat létre, amely érdekelt a projekt hosszú távú sikerében.

A CUTO token jelenleg 0,015 dolláros áron érhető el az előértékesítés első szakaszában. Ez a kezdeti beszállási pont maximális növekedési potenciált kínál a korai befektetők számára, akik hisznek a projekt DeFi forradalomra irányuló víziójában, amely egyedülálló módon ötvözi a mémkultúrát és a hasznosságot.

További információ a Cutoshi (CUTO) előértékesítésről:

https://cutoshi.com/

Csatlakozz és legyél közösségi tag:

https://twiter.com/CutoshiToken

https://t.me/cutoshi

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Shiba Inu és a PEPE 10%-ot emelkedett, de ez az előértékesítési token 2025 elejére 3 000%-os rallyra készül

A kriptopiac teljes felépülés jeleit mutatja, és olyan tokenek, mint a Shiba Inu és a PEPE jelentős árnövekedést értek el. Az elemzők ezt egy várható altcoin hullámnak tulajdonítják, amely szerintük hamarabb bekövetkezhet, mint gondolták.
2024. 09. 25. 12:00
Megosztás:

Arbitrum, Cardano, és ez az új Ethereum token a következő kriptóérmék, amelyek a bikapiac felé robbannak

Ahogy a kriptopénzpiac a következő nagy fellendülését várja, az Arbitrum (ARB), a Cardano (ADA) és egy frissen kibocsátott Ethereum token emelkedik ki, mint a robbanásszerű növekedésre esélyes vezető versenyzők.
2024. 09. 25. 11:30
Megosztás:

Bankfiók helyett egyre többen ATM-eknél fizetik be a készpénzt

Rekordot döntött az ATM-es készpénzbefizetések száma 2024 második negyedévében Magyarországon. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adatai[1] szerint majdnem kétszer annyi befizetés történt a bankautomatáknál, mint a pénztárakban. Újra dinamikusan nőtt az ATM-ek száma is – utoljára öt éve, a koronavírus-járvány előtt volt ennyi bankautomata Magyarországon. Az OTP Bank szakértője szerint egyre többen szeretik használni az ATM-ek kényelmi funkcióit is
2024. 09. 25. 11:00
Megosztás:

Áttöri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők felfedik a 4. negyedéves profit-tippjeiket – Ne maradj le!

Most, hogy gyorsan közeledik az év negyedik negyedéve, a befektetők a legjobb kriptovalutát keresik, amit 2024-ben érdemes megvásárolni. A Bitcoin (BTC) nemrég átlépte a 60 000 dolláros határt, ami felveti a kérdést, vajon elérheti-e a 70 000 dollárt. Ezzel egyidőben a másik nagy kriptovaluta, az Ethereum, egy új frissítést fog bevezetni.
2024. 09. 25. 10:30
Megosztás:

A kedvezőtlen Ifo-index ellenére tovább emelkedtek a nyugat-európai tőzsdeindexek

Kedden jó hangulatban folytatódott a kereskedés a nyugat-európai tőzsdéken, a Stoxx600 0,7%-os pluszban zárt, a DAX 0,8, a CAC40 pedig közel 1,3%-os nyereséget könyvelhetett el, míg a FTSE pénteki záróértéke közelében maradt.
2024. 09. 25. 09:30
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Az ázsiai részvénypiacokon továbbra is jó a hangulat a kínai gazdaság-élénkítő lépések hétfői bejelentését követően, a Shanghai Composite 0,1, a CSI300 0,3%-os pluszt jelez, a Hang Seng 1,2%-os pluszban áll a szerda reggeli zárás előtt.
2024. 09. 25. 09:00
Megosztás:

Az árvíz elviszi az ingatlanárakat is?

Lezárt utak, áramszolgáltatás nélkül maradt települések, a nappaliba is benéző Duna - a 2024-es árvíz elmaradt a 2013-as áradástól, de hetekre megváltoztatta a folyó mentén élők mindennapjait. Hat-e mindez a települések ingatlanpiacára? Hogyan lehet egyáltalán eladni egy ártéri házat? Hálózatunk folyóparti ingatlanokban jártas irodáit kérdeztük.
2024. 09. 25. 08:30
Megosztás:

A befektetők az IntelMarkets (INTL) mellett döntenek, a felhasználhatóságot helyezve előtérbe a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) körüli felhajtással szemben

Nem titok, hogy a mémcoinok egyszerre szórakoztatóak és ígéretesek. A narratíva az egyik legfelkapottabb téma, de fő kritikájuk még mindig az, ami egyben erősségük is: könnyedségük és kézzelfogható felhasználási esetek hiánya. Mivel a hasznossági tokenek várhatóan a legnagyobb növekedést mutatják ebben a bikapiacban, a befektetők egyre inkább a mémek mögé tekintenek, és olyan altcoinokat keresnek, amelyek valós alkalmazási lehetőségekkel bírnak.
2024. 09. 25. 08:00
Megosztás:

Megjelentek az erdei csótányok, mi a teendő?

Veszélytelenek, betegséget nem terjesztenek a nagyvárosok kertjeiben is megjelent erdei csótányok - közölte a HUN-REN Központ hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 25. 07:30
Megosztás:

Legjobb 2024-es altcoin: A DTX Exchange vezeti az ázsiai kriptoelfogadást a RENDER és Toncoin bálnák támogatásával

A Toncoin (TON) továbbra is emelkedik, annak ellenére, hogy a Telegram környezet jelenlegi állapota nem ideális. A coin értéke nemrégiben nőtt a TON ökoszisztémát érintő szabályozási korlátozások miatt. Emellett a RENDER az elmúlt héten figyelemre méltó, 26%-os növekedést mutatott. Ez egyértelműen azt jelzi, hogy a piac lendülete jelentősen megváltozott.
2024. 09. 25. 07:00
Megosztás:

A digitalizáció kifehérítheti a kkv-szektort

A digitalizáció kifehéríti a kkv-szektort: a szürke-fekete bevételek korábban 20 százalék körül vélt aránya mára a 10 százalékhoz közelít, amiben az elektronikus számlázásnak komoly szerepe lehetett - derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatásból.
2024. 09. 25. 06:30
Megosztás:

Új Railjet vonatok közlekedhetnek Bécs felé

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV és a MÁV-START az Osztrák Szövetségi Vasúttal (ÖBB) a közlekedési kapcsolatok javításáról kedden a berlini InnoTrans 2024 Nemzetközi közlekedési szakkiállításon. A megállapodás a személy- és áruszállítási szolgáltatások színvonalának emelésére, és a műszaki területeken történő együttműködésre egyaránt kiterjed - közölte a MÁV az MTI-vel kedden.
2024. 09. 25. 06:00
Megosztás:

Többségi tulajdonrészt szerzett a Master Good a NOBU Budapest étteremben

A magyar tulajdonban lévő Master Good cégcsoport stratégiai részesedést szerzett a világszerte több mint 50 étteremmel, és közel 20 hotellel rendelkező NOBU láncban.
2024. 09. 25. 05:30
Megosztás:

Az EU 50 millió euró hitellel segíti az orosz gyártású kijevi metrókocsik cseréjét

Az Európai Beruházási Bank (EIB) 50 millió euró (mintegy 19,5 milliárd forint) értékben írt alá hitelmegállapodási szerződést Kijevvel, a város orosz gyártmányú metrókocsi-állományának lecseréléséről energiahatékony szerelvényekre, illetve új metrókocsik vásárlásának finanszírozásáról.
2024. 09. 25. 04:30
Megosztás:

Az MNB csökkentette idei inflációs és GDP-várakozásait

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) enyhén csökkentette idei inflációs prognózisát: a júniusban várt 3,0-4,5 százalékos sávról 3,5-3,9 százalékra módosította, míg a GDP növekedési előrejelzését 2,0-3,0 százalékról 1,0-1,8 százalékra rontotta legfrissebb, szeptemberi Inflációs jelentésében.
2024. 09. 25. 03:30
Megosztás:

Duplázta részesedését a Commerzbankban az UniCredit

Az UniCredit az eddigi 9 százalékról 21 százalékra növelte részesedését a Commerzbankban, amivel a német bank legnagyobb részvényesévé válik, megelőzve a német államot is, melynek 12 százaléka van.
2024. 09. 25. 03:00
Megosztás:

A nemzetgazdasági miniszter megemelte az Eximbank Zrt. alaptőkéjét

Tizenötmilliárd forinttal megemelte a Magyar Export-Import Bank Zrt. alaptőkéjét a tulajdonosi jogok gyakorlója - közölte a társaság a tőzsde honlapján kedden.
2024. 09. 25. 02:30
Megosztás:

Mikor jár vissza az albérlet kauciója egy lakásbérlésnél? Jogi háttér

Egyre tudatosabbak az emberek az elmúlt évek lakásbérlettel kapcsolatos rémtörténetei után, alaposan utánajárnak a szabályoknak, mielőtt kiadnák a lakásukat vagy kivennének egyet. Azonban még mindig vannak homályos pontok, amelyekkel sokan nincsenek tisztában – derül ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) online felméréséből.
2024. 09. 25. 02:00
Megosztás:

Jó hírek jöttek a Richter részvényeseknek

A Richter bejelentette, hogy a Fuji Pharma megkapta Japánban az Alyssa nevű, Drospirenont és Estetrolt tartalmazó, a diszmenorrea (görcsös, fájdalmas menstruáció) kezelésére szolgáló készítményére a forgalomba hozatali engedélyt.
2024. 09. 25. 01:30
Megosztás:

Olyan vagyonrobbanás jöhet a leggazdagabbaknál, amit nehéz ésszel felfogni

Iszonyatos pénz ömölhet majd a következő öt évben a privátbanki számlákra, a kezelt vagyon mérete a 2023-as 8575 milliárd forint után 2028-ra meghaladhatja majd a 20.000 milliárdot - ám az elitklubok ügyfélszáma eközben nem változik – hangzott el a privátbanki és vagyonkezelési szakma legnagyobb rendezvényének nyitóelőadásában.
2024. 09. 25. 01:00
Megosztás: