Nagy hír segít a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) számára, hogy visszapattanjon a kulcsfontosságú támasz szintek fölé, de a KangaMoon továbbra is a hozzáértő befektetők legjobb választása marad

Hetekig tartó medvepiaci kereskedés után a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) nagy híreknek köszönhetően megmenekültek. A Ripple SEC elleni ügyében elért legutóbbi győzelem segítette az XRP árát a 0,4800 dolláros támogatási szint fölé emelkedni, ezzel lehetőséget adva egy nagyobb árnövekedésre.

Nagy hír segít a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) számára, hogy visszapattanjon a kulcsfontosságú támasz szintek fölé, de a KangaMoon továbbra is a hozzáértő befektetők legjobb választása marad

Ezzel egy időben a Solana ETF-ek bejelentése két számjegyű árnövekedést váltott ki, segítve a SOL-t, hogy a 150 dolláros szint fölé emelkedjen. Míg ezek az altcoinok bikás kilátásokkal rendelkeznek, nyereségük elenyésző a KangaMoon által az elmúlt hét napban elért 160%-os árnövekedéshez képest. A hozzáértő befektetők továbbra is vásárolják a KangaMoon-t, mivel a token jeleket mutat egy tízszeres árnövekedésre.

Ripple ítéletet már "országos törvényként" ismerik el, az XRP pumpál

A Ripple legutóbbi győzelmét a Binance ítéletében is kiemelték, legfőbb jogi tisztviselője, Stuart Alderoty szerint a bíróságok most már elismerik Torres bíró döntését, mint az országos törvénnyel összhangban lévő ítéletet. Mint tudjuk, az XRP-t nem értékpapírként sorolták be, és ezáltal az altcoin túllépte a fontos, 0,4800 dolláros támogatási szintet.

A pozitív hírekhez tartozik még egy új ETP is a Ripple XRP számára, amely belépett a piacra a Nasdaq Stockholm-on, amely az északi országok legnagyobb tőzsdéje. Ezek a pozitív események zajlanak, és ezekkel a Ripple ára várhatóan tovább emelkedik. Előrejelzések szerint a Ripple coin az év végéig 1 dollár fölött kereskedhet.

Ripple XRP kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

A Solana (SOL) ETF és a hálózati növekedés inspirálja az árfolyam helyreállását

A 21 Shares csatlakozott a VanEck-hez a Solana (SOL) ETF benyújtásában. Azok a spekulációk, hogy a Solana lehet a második altcoin, amely ETF-et kap, először hetek óta növelte a Solana árát. A Solana ismét a 150 dolláros szint körül kereskedik, az elmúlt egy hétben 12%-os növekedést ért el.

A Solana ETF körüli hype mellett a hálózat is jelentős szerepet játszott az árnövekedésben. A Solana coin túllépte a 200 napos SMA-t, és a következő napokban áttörheti az 50 napos SMA-t, ami arra utal, hogy az ár hamarosan 180 dollár fölé emelkedhet.

A KangaMoon (KANG) a legnagyobb nyertes, piaci értéke átlépi a 100 millió dollárt

Az elmúlt héten a KangaMoon vezette a legnagyobb nyertesek listáját a piacon. Több mint 160%-os növekedéssel, a CoinMarketCap adatai szerint a KangaMoon ára átlépte a 0,10 dolláros támogatási szintet, míg a piaci értéke átlépte a 100 millió dollárt.

A KangaMoon gyorsan népszerűvé válik a kriptopiacon hibrid SocialFi platformja miatt, amely a meme coinokat ötvözi a P2E játékokkal és egy szociális jutalmazási rendszerrel. A platform gyorsan több mint 32 ezer felhasználót vonzott, mert lehetőséget kínál számukra, hogy jó passzív jövedelmet szerezzenek különféle kihívások és versenyek révén.

Továbbá, a KangaMoon SocialFi aspektusa lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy jutalmakat szerezzenek azáltal, hogy részt vesznek és hozzájárulnak a projekt ismertségéhez különböző közösségi média platformokon. Minél nagyobb a felhasználó elkötelezettsége, annál nagyobbak a jutalmak. Mivel az iparági szakértők azt mondták, hogy ez a SocialFi koncepció megváltoztathatja a meme coin teret, a KangaMoon egy top ICO projekt volt, amely több mint 8 millió dollárt gyűjtött.

A KangaMoon játéka a következő hetekben jelenik meg, ami növeli a projekt növekedési potenciálját. Míg a KangaMoon most körülbelül 0,10 dolláron kereskedik, a bevezetés segíteni fogja a tokent, hogy 1 dollár fölé emelkedjen, így most a legjobb idő a KANG tokenek vásárlására.

Összefoglalás

Bár a Solana és a Ripple viszonylag magasabb árakat értek el az elmúlt héten, a KangaMoon volt a legkiemelkedőbb a százalékos nyereségek tekintetében. Bár már több mint 160%-ot emelkedett ezen a héten, a közelgő játékbevezetés miatt a KangaMoon több mint tízszeresére is emelkedhet.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás: