Ripple Hírek: Figyeli-e a Wall Street az XRP Spot ETF-et? Az új Altcoin, az Everlodge, 170%-kal emelkedik

Miután a Ripple győzött a SEC elleni perében, néhány szakértő szerint az XRP Spot ETF-re tett javaslat lehet a következő lépés. Közben az Everlodge (ELDG) előértékesítésére özönlönek a befektetők, ez egy új altcoin, amely négy hónap alatt 170%-kal emelkedett.

Ripple Hírek: Figyeli-e a Wall Street az XRP Spot ETF-et? Az új Altcoin, az Everlodge, 170%-kal emelkedik

Milyen magasra emelkedhet az XRP árfolyama?

Az indulása óta az XRP megtartotta helyét a legjobb kriptovaluták között. A Ripple (XRP) 2018-ban indult útjára a pénzátutalás forradalmasítása érdekében, még a bankrendszeren belül is. A jelentős hasznossága miatt sokan érdeklődtek a projekt iránt, és az XRP érme gyorsan több mint 1000%-kal emelkedett.

Ha nem lett volna egy több éves jogi harc a Securities and Exchange Commission - nel (SEC) , az XRP folytathatta volna ezt a gyors tempójú növekedést. Ez a bírósági ügy negatívan befolyásolta az XRP árát az elmúlt években. Szerencsére, az ügy a Ripple javára dőlt el, és az XRP érme azóta folyamatosan emelkedik.

Érdekesség, hogy a szakértők szerint az XRP Spot ETF lehet a következő érdeklődési pont a Wall Street számára. Ez a hír épp akkor érkezik, amikor a Spot Bitcoin ETF és a Spot Ethereum ETF javaslatok várnak jóváhagyásra a SEC-től. Az az elképzelés, hogy az XRP jelentősége a hagyományos pénzügyi rendszerben elősegítheti a Spot ETF jóváhagyását. Ha ez bekövetkezik, növelheti a token iránti keresletet és emelheti az érme értékét.

Ezért felmerül a kérdés: milyen magasra emelkedhet az XRP? A Changelly elemzése szerint az XRP minimális ára 2024-ben körülbelül 0,456 dollár lehet, míg a maximális XRP ár körülbelül 0,621 dollár lehet. Jelenleg a Ripple (XRP) ára 0,62 dollár, ami megegyezik néhány elemző 2024-es maximális árfolyam-előrejelzésével.

Nem csoda, hogy a befektetők új altcoinok felé kacsingatnak, mint például az Everlodge (ELDG), amitől várják a maximális hozamokat a közelgő bikapiacban.

KÉP

Az Everlodge (ELDG) korai befektetői izgatottan várják a 170%-os emelkedést

Az Everlodge egy egyedi piactér, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy villákat és hoteleket vásároljanak részletekben. A legkellemesebb ebben, hogy már 100 dollárral is be lehet lépni. Az Everlodge az egész folyamatot elősegíti az eszközalapú NFT-k létrehozásával.

Lényegében a platform drága ingatlant alakít át különálló NFT-kké. Ezeket az NFT-ket tovább bontják kisebb, olcsóbb darabokra. Így a befektetők tulajdonképpen résztulajdonosai lehetnek egy hotelnek vagy luxus villának anélkül, hogy bankot robbantanának.

Általában nehéz az ingatlanokat értékesíteni ügynök segítsége nélkül. Most viszont ennek a projektnek az okos szerződése megszünteti az ügynök szükségességét, segítve ezzel az ingatlanok gyorsabb értékesítését.

Az ELGD egy natív token, mely megtervezi a tranzakciókat a platformon. Ennek a tokennek a tulajdonosai kedvezményeket élveznek az ingatlanok vásárlásakor. Más előnyök is járnak nekik, például ingyenes szállás luxusszállodákban, passzív jövedelem, és hozzáférés a VIP-funkciókhoz.

A jelenlegi állapot szerint az Everlodge token mindössze 0,027 dollárért elérhető most. Lenyűgöző módon az elemzők 30-szoros áremelkedést jósolnak a token piacra dobásáig. Ezért most jó idő lehet az ELDG vásárlására.

Látogass el az Everlodge oldalára

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Nőtt az eladott új autók száma az Európai Unióban júniusban

Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma júniusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön felkerült adatok szerint.
2024. 07. 19. 19:00
Megosztás:

Eljárás indult az ALDI Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 18:00
Megosztás:

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás: