Szereted a kaparós sorsjegyet! Akkor ennek a hírnek most örülni fogsz!

Egyszerű játékmenettel, kincses sziget témával, és kiemelkedően magas nyereményekkel érkezik a Szerencsejáték Zrt. új, háromtagú sorsjegycsaládja, a Kalózok Kincse. A legdrágább, 3000 forintért kapható változattal akár 150 milliót vagy utazási utalványt is nyerhetnek a szerencsések.

Szereted a kaparós sorsjegyet! Akkor ennek a hírnek most örülni fogsz!

A tengerek nyújtotta határtalanság érzése, a kincskeresés izgalma, valamint a kalózok regényes élete ihlette a nemzeti lottótársaság kalandfilmek világát idéző új, háromtagú sorsjegycsaládját. A kaparófelületeken a piackutatási adatok szerinti egyik legkedveltebb témához, a kincskeresés témájához köthető népszerű motívumokkal találkozhatnak a játékosok: kincses térképpel és kincsesládával, a kalózok zászlajával és hajójával, aranyérmékkel, horgonyokkal és palackpostával. 

A főjáték minden sorsjegyen egy, a kedvelt torpedó játékmenetére emlékeztető, szimbólumkereső feladvány, amely mellett a sorsjegyek egyszerűbb, szimbólum-, betű- vagy összegkereső játékokkal, valamint bónuszjátékokkal is várják a kincskeresőket.

A sorsjegycsalád legkisebb tagja, a Kalózok Kincse 4 játékot tartalmaz. Főnyereménye 50 millió forint, ezenfelül 16 szerencsés egyenként 1 millió forintot is nyerhet vele. A középső családtaggal, a Kalózok Kincse Plusszal már akár 100 millió forintot is lehet nyerni, amihez 6+1 kalózküldetést kell sikeresen teljesíteni, emellett 10 db 10 millió és 100 db 1 millió forintos nyereményt is rejt ez a sorsjegy.

A legnagyobb sorsjegy 8+1 játékot kínál, 150 millió forint összegű főnyereménnyel, illetve 10 db 15 millió és 265 db 1 millió forintos nyereménnyel. AKalózok Kincse Extra abban is különbözik a nemzeti lottótársaság eddigi sorsjegyeitől, hogy ezzel a szerencsések nemcsak pénzt, hanem a 30 darab, egyenként 3 millió forint értékű utazási utalványt is megnyerhetik.

Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója az új sorsjegycsaládról azt mondta: „termékportfóliónkban minden évben szerepelnek két-, illetve háromtagú sorsjegycsaládok, ám a Kalózok Kincse esetében nemcsak a téma, a grafika vagy a játékmenet újdonság, hanem az is, hogy a pénznyeremények mellett a Kalózok Kincse Extra sorsjeggyel utazási utalvánnyal is gazdagodhatnak a szerencsésebbek, amely várakozásaink szerint az idei év egyik legnépszerűbb újítása lehet”.

A Kalózok Kincse sorsjegy 1000, a Kalózok Kincse Plusz 2000, míg Kalózok Kincse Extra 3000 forintért kapható a lottózókban és a Szerencsejáték Zrt. értékesítési pontjain.

Így spórolhatunk sokat a klímatelepítés árán

Az idei forró nyár hatására egyre többen gondolkoznak el klímavásárláson, a beruházás előtt ugyanakkor nemcsak a berendezés, hanem a telepítés árának befolyásoló tényezőit is körül kell járni. Külön utat járni nem érdemes, ugyanis a klímatelepítéssel foglalkozó cégek nemcsak szakmai tanácsokkal látnak el bennünket, hanem a kivitelezési díj is kedvezőbb lehet, ha náluk vásároljuk meg a készülékeket. Ellenkező esetben a telepítés akár 150-200 ezer forintra is rúghat, ugyanakkor szezonon kívül, például ősz végén rendkívül jó ajánlatokba is bele lehet futni.
2024. 09. 16. 16:30
Megosztás:

Indul a rókavakcinázás

Október 5-től indul a repülőgépes rókavakcinázás az ország keleti és déli vármegyéiben, ezzel párhuzamosan ebzárlat és legeltetési tilalom lesz érvényben az érintett térségekben - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 16:00
Megosztás:

Véglegessé vált a Kulcs-Soft cégformaváltása: Zrt-vé alakul át a vállalat

A rendkívüli közgyűlés határozata értelmében néhány hónapon belül zártkörű részvénytársaságként folytatja működését a Kulcs-Soft.
2024. 09. 16. 15:30
Megosztás:

Kedvezményes utazási lehetőség az Európai Mobilitási Hét és az Autómentes Nap alkalmából

Az Európai Mobilitási Hét és az Autómentes Nap rendezvényeihez kapcsolódóan az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedvezményeket biztosít az utazóközönségnek - közölte a tárca hétfőn.
2024. 09. 16. 15:00
Megosztás:

Elkészült a Richter biotechnológiai kapacitásbővítése Németországban

A Richter 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, a Richter BioLogics GmbH & Co KG befejezte kapacitásbővítő beruházását és átadta az új, csúcstechnológiát képviselő biotechnológiai üzemét az észak-németországi Bovenauban.
2024. 09. 16. 14:30
Megosztás:

Negatív meglepetés Kínában

Kínában szombaton tették közzé a kiskereskedelmi forgalomról és az ipari termelésről szóló augusztusi adatokat.
2024. 09. 16. 14:00
Megosztás:

Szinte megszűnt a csomagok fosztogatása a Liszt Ferenc repülőtéren

Szinte megszűnt a csomagok fosztogatása a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, miután a rakodómunkásokat arra kötelezték, hogy viseljenek testkamerát - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata hétfőn a police.hu oldalon.
2024. 09. 16. 13:30
Megosztás:

Nyáron is mindenhol ott volt a fogyasztóvédelem

A fogyasztóvédelemért felelős minisztérium és a szakmai irányítása alatt álló kormányhivatalok egész nyáron éberen őrködtek a magyar fogyasztók védelme érdekében - erősítette meg hétfői összegzésében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 09. 16. 13:00
Megosztás:

Európában nálunk a LEGNAGYOBB az árvízveszély!

Bécs már elesett, miközben a Duna vízszintje tovább emelkedik. Ez semmi jót nem jelent a magyarországi folyószakaszra nézve, különösen azért, mivel a magyarországi árvízi kitettség jóval nagyobb, mint nyugati szomszédunké. Európában ugyanis hazánk árvízi kitettsége a legnagyobb. Ehhez évtizedes árvízvédelmi problémák is társulnak, melyek a mostani árhullám esetében is visszaüthetnek - adta hírül a Biztosítási Elemző Központ.
2024. 09. 16. 12:30
Megosztás:

Csehországban is korlátozzák a vasúti forgalmat

A GYSEV vonalán korlátozásokra kell számítani, Csehországban is korlátozzák a vasúti forgalmat az áradások miatt - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 12:00
Megosztás:

Világhírű ukrán balett-társulat debütál Budapesten

Pjotr Iljics Csajkovszkij Diótörő című balettjének feldolgozását adja elő a világhírű ukrán társulat, az Ukrainian Classical Ballet december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban.
2024. 09. 16. 11:00
Megosztás:

Másfél éves mélyponton az amerikai hozamok, visszatért a 394-es szint köré a forint

A múlt héten az EKB a papírforma szerint másodszor is csökkentette az irányadó kamatszintet.
2024. 09. 16. 10:30
Megosztás:

Idei legerősebb hetüket zárták az amerikai piacok

A tengerentúli részvények pénteken az év legjobb hetét zárták, miután a kifejezetten kedvezőtlen előző heti esés nagy részét korrigálták a piacok.
2024. 09. 16. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel zárták a hetet a nyugat-európai tőzsdék

A páneurópai Stoxx600 index 0,7%-os növekedéssel zárta a pénteki kereskedést. Az összes nyugat-európai tőzsde növekedett, élén a DAX 1,0%- os emelkedésével, melyet a FTSE100 és a CAC40 0,4%-os pozitív teljesítménye követett.
2024. 09. 16. 09:30
Megosztás:

Ezeket ellenőrzi a rendőrség egy héten át

Az ország egész területére kiterjedő ellenőrzést tart a rendőrség ezen a héten a közutakon, elsősorban azt vizsgálják, hogy az autósok becsatolják-e a biztonsági öveket, a motorosok pedig használnak-e bukósisakot.
2024. 09. 16. 09:00
Megosztás:

A Dogecoin és WIF bálnák Raboo indulását várják, amelytől 10 000%-os növekedést prognosztizálnak

A DOGE árrobbanását követően olyan mémérmék, mint a Dogwifhat kerültek reflektorfénybe, és jelentős értéknövekedést tapasztaltak. Azonban a piac az utóbbi időben lelassult, így a befektetők most a következő nagy mémérmét keresik, amely hatalmas robbanás előtt állhat.
2024. 09. 16. 08:27
Megosztás:

Spanyolország visszautasítja, hogy részt vett volna egy Venezuelát destabilizáló műveletben

Spanyolország nyomatékosan visszautasítja, hogy részt vett volna egy Venezuelát destabilizáló műveletben - közölték spanyol külügyi források az EFE spanyol hírügynökséggel vasárnap, reagálva arra, hogy a dél-amerikai országban terrorista vádakkal őrizetbe vették két állampolgárát.
2024. 09. 16. 08:00
Megosztás:

Kriptovaluták vagy hagyományos befektetések? Melyikkel nyerhetsz többet?

A befektetők körében egyre gyakrabban merül fel a kérdés: kriptovaluták vagy hagyományos befektetések hozhatnak nagyobb nyereséget? Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai, így érdemes alaposan megfontolni, melyik illik jobban a pénzügyi céljaidhoz és kockázatvállalási hajlandóságodhoz.
2024. 09. 16. 07:00
Megosztás:

Az OVF közzétette az önállóan védekező települések listáját

Az elmúlt 24 órában számos helyről érkezett megkeresés, hogy a lakosság milyen módon támogathatja az árvízi védekezést, ezért közzétették az önállóan védekező települések listáját - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vasárnap közösségi oldalán.
2024. 09. 16. 06:00
Megosztás:

Innovációk a sportfogadások világában

A sportfogadás már régóta a szórakozás egyik legizgalmasabb formája, de az utóbbi években hatalmas változás történt a színtéren.
2024. 09. 16. 05:15
Megosztás: