Új csúcson a Meme Moguls (MGLS) elővásárlása, mi a Polkadot (DOT) és Chainlink (LINK) következő célárfolyama?

A Polkadot (DOT) és a Chainlink (LINK) árfolyama jelenleg felfelé ívelő mintázatot mutat, amelynek eredményeként további emelkedésre számítanak az elemzők. A közelgő emelkedési hullám befolyásolhatja más alternatív kriptopénzek teljesítményét is. Mostanában a Meme Moguls (MGLS) különösen nagy figyelmet kapott, mivel elővásárlási lendülete hatalmas siker. Alaposan megvizsgáljuk a diagramokon látható adatokat mindhárom kriptopénz esetében, hogy pontosan meghatározhassuk, milyen növekedési kilátásaik vannak. Továbbá megnézzük, melyik a legjobb kriptopénz jelenleg a szakértők szerint.

Új csúcson a Meme Moguls (MGLS) elővásárlása, mi a Polkadot (DOT) és Chainlink (LINK) következő célárfolyama?

A Polkadot (DOT) árfolyama folyamatos emelkedést mutat – elérheti az ár a $13.14-et

A Polkadot (DOT) technikai képe azt mutatja, hogy a kriptopénz folyamatosan emelkedik 2023 novemberének kezdete óta. Az árfolyam emelkedésnek eddig még nem sikerült áttörnie a $10-es ellenállási zónát. A Polkadot árfolyama átlagosan $8 körül mozgott, és az elmúlt héten $7.48-ról $8.76-ra emelkedett.

A Polkadot kriptopénz tovább erősödhet és a tesztelheti a $10-os tartományban az eladók jelenlétét. Ha a vásárlók képesek ellensúlyozni az eladókat ezen ellenállási pontnál, az ár újra felfelé törhet ki. A legfrissebb Polkadot árprognózis szerint akár $13.14-ig is emelkedhet 2024 végéig.

A Meme Moguls (MGLS) Play-to-Earn (P2E) elemeket tartalmaznak majd

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő Play-to-Earn (P2E) ökoszisztéma. A platformon keresztül bárki lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen szimulált kereskedésben. Hozzáférhetnek virális mémekhez és ikonikus internetes pillanatokhoz, miközben fejlesztik kereskedési stratégiáikat is.

A rendszert a MGLS token hajtja majd. A játékosok kizárólagos funkciókhoz férhetnek hozzá, és akár befolyásolhatják is a hálózat döntéshozatali folyamatát a decentralizált kormányzati modell segítségével ezen a kriptopénzen keresztül.

A platform közösségvezérelt lesz, mivel lesznek olyan staking-pool-ok is, amelyekbe a játékosok bekapcsolódhatnak. Tételüket letétbe helyezhetik, ezzel éves hozamot érhetnek el. Az ökoszisztéma egy dedikált Moguls Casino-t is magában foglal.

Bárki használhatja mém-alapú eszközeit és MGLS-egyenlegét, hogy különféle játékelemekben részt vegyen.

A Moguls Land is része lesz, ami egy kijelölt Metavilág, ahol a játékosok csatlakozhatnak, tokeneket bányászhatnak, és más tevékenységekben részt vehetnek. A közösségtagok rendezhetnek versenyeket és hozhatnak létre díjalapokat. A MGLS jelenleg az egyik legjobb kriptopénznek számít a vásárlók körében.

A Chainlink (LINK) tovább emelkedett – meghaladhatja a 24 dollárt?

A Chainlink (LINK) továbbra is kitartóan emelkedett 2024 januárjában, így értéke a 14 dolláros szint felett maradt. A kriptopénz értéke az elmúlt év során 150%-kal emelkedett, és most a vásárlók megpróbálják áttörni a 17 dolláros szintet.

Ha ez sikerrel jár, a Chainlink kriptopénz elindíthat egy ralit, amely újabb árrobbanást válthat ki. Ennek eredményeként új csúcspontok jöhetnek létre, és a Chainlink árfolyama tovább emelkedhet. A kriptopénz grafikonképe alapján enyhén bullish, és arra utal, hogy hamarosan egy meredek emelkedés jöhet majd. A kisebb korrekciókat a vevők könnyedén szippantják fel és  a bika piaci szereplők most azt próbálják elérni, hogy áttörjenek a fontos elenállási szinten. A Chainlink árprognózisa szerint az év végéig elérheti a $24.83-at.

Összefoglalás

A Polkadot és a Chainlink megbízható teljesítményt nyújtanak, de a Meme Moguls blockchain ICO-ja jelenleg a leglenyűgözőbb. Nemrégiben átlépett az előértékesítés 4. szakaszába. Jelenleg az MGLS $0.0027 áron kapható. A startnál akár 3,500%-kal is emelkedhet, ezzel az egyik legizgalmasabb DeFi projektté téve az utóbbi időben.

További információkért a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről kövesse az alábbi linket: 

Website: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twiter.com/meme_moguls

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás:

Nőtt a Budapesti Állatkert látogatottsága

A Fővárosi Állat- és Növénykert látogatottsága már 2022-ben visszaállt a járvány előtti szintre, tavaly pedig további több mint hét százalékkal több látogatót fogadott.
2024. 02. 24. 22:00
Megosztás: