Változó kriptó hullámok: a Meme Moguls (MGLS) felforgatja a status quo-t, miközben az Immutable (IMX) és a Celestia (TIA) a volatilitással küzd

A kriptovaluta piaci térképe folyamatosan változik, ezzel különféle digitális eszközök számára kínálva lehetőségeket és kihívásokat. Ebben az értelemben az Immutable (IMX) és a Celestia (TIA) kriptovaluta is szembesült a maga kihívásaival. Közben a kriptopiac feltörekvő csillaga, a Meme Moguls, sikerrel ragadta meg a pillanatot, és egyre inkább érvényesíti jelenlétét a vezető kriptovaluták között.

Változó kriptó hullámok: a Meme Moguls (MGLS) felforgatja a status quo-t, miközben az Immutable (IMX) és a Celestia (TIA) a volatilitással küzd

Az Immutable együttműködik a Second World nevű vállalattal egy új projekt keretein belül: Vajon az Immutable emelkedni fog?

Az Immutable kriptovaluta komoly csökkenési jeleket mutatott az elmúlt időszakban mivel az ára egy kritikus árfolyamszintről a 2,50 dolláros értékről esett vissza. Az IMX kripto eszköz medvepiaci gyengeséget mutat, ami egy negatív pályát jelez előre, azaz további lejtmenet lehetőségét.

A másik oldalról viszont a @Secondworld_io elkötelezett az Immutable zkEVM-en való építés mellett, kihasználva a @0xPolygon erejét. Elemzők szerint ez a közös munka bikapiaci felfutás katalizátora lehet. Azonban ha az Immutable kriptovaluta ára nem tudja fenntartani az 1,50 dollár feletti szinteket, fennáll a további csökkenés kockázata.

A Celestia pozitív fellendülési jeleket mutat az ETF bevezetési hírek hatására

A Celestia (TIA) a közelmúltban hatalmas növekedést mutatott, jelezve egy esetleges fellendülést a legjobb kriptovaluták között. Míg az ok nem túlságosan távoli, a szektor izgatottan várja az ETF-ek indítását. Ez a fejlemény jelentős a befektetők számára, figyelembe véve annak potenciálját, hogy robbanásszerű növekedést és nyereséget hozzon az altcoin iparág számára.

A Coinmarketcap szerint a Celestia 20,06%-kal emelkedett, jelenlegi értéke 15,98 dollár. Különösen érdekes, hogy elindult egy "Akkumulációs szakasz", ami egy stabil időszakot jelent, amelyet szándékos befektetői felhalmozás jellemzi. Ez az időszak gyakran megelőzi az "Altcoin Szezont", amit a piaci kapitalizáció jelentős növekedése jellemez.

A Meme Moguls (MGLS) várhatóan tízszeresére nőhet 2024-ben

A Meme Moguls (MGLS) egy új P2E (PLay to Earn)) alapú mémökoszisztéma, amelynek célja elsősorban a kezdő kriptovaluta befektetők és kereskedők segítése a módszereik javításában, miközben növeli portfóliójuk sikerét. Mindezt egy olyan platform bevezetésével érik el, ahol valós idejű piaci szimulációkhoz férhetnek hozzá.

A Meme Moguls tokenomikájának középpontjában az MGLS használati token áll, amely egyszerre szolgál játékpénzként és irányítási tokenként. Ez a natív token belépőjegyként szolgál a szélesebb körű Meme Moguls ökoszisztéma felfedezéséhez, amely egy játékrészt is magában foglal, ahol a résztvevők szimulált befektetéseket hajthatnak végre.

A Meme Moguls izgalmas eleme a "Győzd le a piacot" kihívásokban rejlik, ahol a játékosokat arra bíztatják, hogy felülmúlják olyan indexek teljesítményét, mint például az S&P 500. A vonzerőt növelve a résztvevők versenyezhetnek a vagyonlisták élén, esetleg készpénzjutalmakat és más értékes nyereményeket nyerhetnek. Ez a különleges megközelítés megkülönbözteti a Meme Moguls-t attól, hogy pusztán egy meme érméről legyen szó.

Jelenleg a negyedik elővásárlási szakasznál tart az értékesítése, ahol az egyetlen MGLS token ára 0,0027 dolláron áll, 0,001 dollárról növekedve. A token árnövekedését a választott dinamikus árazási modellnek tulajdonítják, és további értéknövekedés várható. Az aktuális elővásárláson való részvétel az befektetők számára akár tízszeres hozamot is kínálhat az eredeti befektetésükre.

Látogass el Te is a Meme Moguls oldalára

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás: