Honnan rendeljünk egyedi tokot Nokia telefonra?

Bár a nyár nem bővelkedik különböző ünnepekben, attól függetlenül akár magunkat is meglephetjük csak úgy egy új, fényképes telefontokkal. Lássuk, hogy hol és milyen lehetőségek várnak ránk!

Ha egy egyedi, fényképes telefontokot szeretnénk készíteni, akkor keresve sem találhatnánk jobbat, mint a Pitbullcase.hu. Hiszen itt a választék igen széles tárháza áll a rendelkezésünkre, legyen szó tervezhető tokokról, vagy akár olyanról, amit készen megvásárolhatunk a webshopban. Mindkét lehetőségnek megvannak a maguk specialitásai.

Tervezhető, fényképes tok

Ebben az esetben háromféle lehetőség közül választhatunk. Tervezhetünk tokot merev hátlapra, flipes bőrtokra vagy pedig szilikontokra. Ez utóbbi remek választás, ha meg szeretnénk védeni a telefont a különböző, ütések okozta sérülésektől, mint amilyen a földre való leesés. A merev hátlapot inkább azok szeretik, akik elsődlegesen dekorációs céllal készítenek egyedi tokot, hiszen nagyon mutatós, könnyen cserélhető, így egyáltalán nem unalmas. Fontos szempont, hogy ez a tok nem védi meg a telefont attól, hogy összetörjön, maximum a karcolásoktól a hátlapot. A flipes bőrtok az igazi védelem, hiszen teljes egészében beborítja a telefont, így megóvja a kosztól, portól, a különböző szennyeződésektől, sőt az ütésektől is. A tervezés is roppant egyszerű, hiszen a készülék kiválasztása után már tölthetjük is fel a kiválasztott képet, amit kedvünkre formázhatunk. Készíthetünk montázst, alkalmazhatunk különböző effekteket, de akár matricákat is elhelyezhetünk rajta. Sőt, ha mindez nem lenne elég, akkor még különböző feliratokkal is megvadíthatjuk a tokot, legyen szó személyes üzenetről, egy apró, titkos poénról, de akár hasznos információról is, mint például egy elérhetőség.

Webshopból is választhatunk

Ha mégsem lenne a mi világunk a különböző, egyedi tokok készítése, akkor sincs semmi veszve, hiszen a Pitbullcase.hu oldalon bőven van előre gyártott, szabadon megvásárolható választék is. Itt még nagyobb is a kínálat, mivel választhatunk akár ütésálló tokot is, de beszerezhetünk edzett üvegfóliát, gyorstöltő adatkábelt is, ha a kedvünk úgy kívánja. Sőt, akár egy színes kis kábelvédő állatka is a miénk lehet, ami segít megóvni a töltőkábelt attól, hogy megtörjön. Ez egy apró, műanyagból készült kis állatfigura, ami úgy néz ki, mintha alulról rágná a telefonunkat, pedig csak a töltő legsérülékenyebb pontját védi. Továbbá akár egy prémium minőségű, univerzális fülhallgatót is vásárolhatunk, ha éppen arra van szükségünk.

Hozzászólások

Veszélyes gyógyhatású készítmény terjed az interneten

Súlyos egészségügyi kockázatot jelent a Magyarországon is elérhető, interneten forgalmazott, MMS néven ismert csepp - hívta fel a figyelmet hétfőn közzétett közös közleményében a tisztifőorvos és a kormányhivatal.
2019. 06. 18. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Bővíti stratégiai együttműködését Debrecen és a Wizz Air

Bővíti stratégiai együttműködését Debrecen város és a Wizz Air légitársaság; egyebek mellett új futópályát építenek és bővítik a reptér kapacitását is a növekvő forgalom kiszolgálása érdekében - jelentette be a város és a cég vezetője hétfőn a helyi városházán.
2019. 06. 18. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

NMHH: kitárul a kapu az 5G-s frekvenciák értékesítése előtt

Június 17-én nyilvánossá tette honlapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azt a dokumentációtervezetet, amely az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatása érdekében és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák – idén őszre ütemezett – árverésének részleteit tartalmazza. A 700 MHz-es, a 2100 MHz-es, a 2600 MHz-es és a 3600 MHz-es frekvenciasávokban tervezett értékesítéssel kapcsolatos észrevételeket, véleményeket július 8-ig várja az NMHH. Az eddig nem, vagy másra használt frekvenciák hasznosítása lehetővé teszi majd, hogy a magyar digitális gazdaság fejlődése előtt új távlatok nyíljanak meg a jövő technológiájának alkalmazásával.
2019. 06. 18. 04:05
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2019. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Takarék Bank elemzés

2019. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

4IG elemzés

2019. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2019. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2019. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2019. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Új szlovák politikai párt mutatkozott be

Az Emberekért (Za ludí) nevet fogja viselni az az új szlovák politikai párt, amelyet Andrej Kiska volt szlovák államfő hoz létre a közeljövőben.
2019. 06. 18. 03:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Mérséklődik a mezőgazdaságban az árak emelkedése

Áprilisban 6,6 százalékkal emelkedtek a termelői árak a márciusi 7,0 százalékos és az első kéthavi átlagos 8,0 százalékos drágulás után - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján elérhető legfrissebb adatokból.
2019. 06. 18. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Sikeres volt az építőipari hazahívó börze

Sikeres volt a külföldön élő, magyar építőipari szakemberek hazahívó kampányának első állomása Münchenben - mondta a kampánnyal is foglalkozó Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.
2019. 06. 18. 02:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Nőtt a cseh bankok nettó nyeresége

Éves összehasonlításban 18,34 milliárd koronás (238,42 milliárd forint) nettó nyereséggel zárták az első negyedévet a csehországi bankok és takarékpénztárak. Ez 128 millió koronával (1,664 milliárd forint) több, mint 2018 első három hónapjában - közölte a cseh jegybank hétfőn Prágában.
2019. 06. 18. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Kitörhet a kiberháború az Egyesült Államok és Oroszország között

Elméletileg fennáll a kiberháború lehetősége az Egyesült Államok és Oroszország között - jelentette ki hétfőn Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője arra a The New York Times című amerikai napilapban két napja közölt értesülésére reagálva, amely szerint legkésőbb 2012 óta felélénkült az amerikai szakszolgálatok azon törekvése, hogy vírust juttassanak be az orosz energiarendszerbe.
2019. 06. 18. 01:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Vasárnap megdőlt a melegrekord és csapadékrekord

A napi melegrekord és a csapadékrekord is megdőlt vasárnap - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a honlapján.
2019. 06. 18. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Új vezérigazgató a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. élén

Jobbágy Dénes tölti be június 12-től a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. elnök-vezérigazgatói tisztségét Varga Mihály pénzügyminiszter döntése alapján - közölte a szaktárca hétfőn az MTI-vel.
2019. 06. 18. 00:20
Megosztás:
Hozzászólások:

Ha a világon mindenki úgy élne, mint a magyarok, rosszul járnánk

Ha a világon mindenki úgy élne, mint a magyarok, akkor az emberiség fogyasztása múlt pénteken lépte volna át azt a szintet, amelyet a Föld egy év alatt képes újratermelni és több mint 2,2 bolygóra lenne szükség ahhoz, hogy a természeti erőforrások fedezni tudják az emberiség igényeit - olvasható a Természetvédelmi Világalap (WWF) közleményében.
2019. 06. 17. 23:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Változások a Liberty Global európai vezetőségében

Eric Tveter visszavonulását követően Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és Lengyelország vezérigazgatója lesz a kelet-európai régió vezetője július 1-től
2019. 06. 17. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Így harcol a méhekért az EU

Az Európai Bizottság 120 millió eurót (38,6 milliárd forint) biztosít az Európai Unió méhészeti ágazatának támogatására a következő három év folyamán. A finanszírozás 12 millió eurós növekedést jelent a 2017-2019 közötti időszakra nyújtott összeghez képest - közölte az uniós bizottság hétfőn.
2019. 06. 17. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Már 120 ezer magyar iskolás sajátította el a pénzügyi alapműveltséget ingyenes program keretében

Az OTP Fáy András Alapítvány által életre hívott és működtetett OK Projekt keretében 2002 óta már összesen 120 ezer magyar általános- és középiskolás diák sajátíthatta el a pénzügyi alapműveltséget. A nemzetközi szintéren is aktív Alapítvány szlovákiai partnerszervezetével közösen éppen a napokban zárta határon átívelő két éves projektjét, melynek keretében 35 magyar és szlovák településen több mint hatezer diák tanulhatott játékos módon pénzügyi ismereteket.
2019. 06. 17. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások: