Lehetsz még kripto milliomos!? A Dogeverse és a 99Bitcoins lehet az új Pepe

Sokak életében a Pepe érme jelentette a mém érme mánia csúcsát. A 2023 áprilisában bevezetett érme értéke gyorsan az egekbe szökött. A token-elosztásával kapcsolatos aggodalmak és a belső küzdelmek azonban elgondolkodtatták a befektetőket. Emiatt vége szakad a Pepe érmével kapcsolatos meggazdagodási vágyaknak?

Lehetsz még kripto milliomos!? A Dogeverse és a 99Bitcoins lehet az új Pepe

Az elemzők állítása szerint a Dogeverse és a 99Bitcoins léphet a Pepe érme nyomdokaiba, méghozzá olyan, a Pepétől eltérő, egyedi jellemzőikkel, mint a multi-chain és a learn-to-earn.

Sokak életében a Pepe érme jelentette a mém érme mánia csúcsát. A 2023 áprilisában bevezetett érme értéke gyorsan az egekbe szökött. A token-elosztásával kapcsolatos aggodalmak és a belső küzdelmek azonban elgondolkodtatták a befektetőket. Emiatt vége szakad a Pepe érmével kapcsolatos meggazdagodási vágyaknak?

A Pepe érme kezdeti sikere tagadhatatlan volt. Piaci kapitalizációja a bevezetést követő heteken belül meghaladta az 1 milliárd dollárt, ami a Dogecoin számára közel négy évbe telt. Ezt a gyors emelkedést azonban egy rendkívül volatilis időszak követte. A tokenek nagyarányú, megmagyarázhatatlan átutalása a projekt pénztárcájából félelmeket eredményezett, majd jelentős áresést okozott.

Bár a csapat biztosítékai és a token-égetés célja a bizalom helyreállításáért történt, a Pepe érme árfolyama még mindig nem nyerte vissza korábbi dicsőséges magasságát. 2024. április 19-én a Pepe Coin 0,0000053 dolláron kereskedik.

Miközben a Pepe Coin jövője továbbra is bizonytalan, új versenyzők tűnnek fel a mém érme piacon. Két projekt, a Dogeverse (DOGEVERSE) és a 99Bitcoins (99BTC) lépett arra a pályára, hogy kiérdemelje a következő nagy mém érme címet.

Dogeverse: egy többláncú mém érme univerzális vonzerővel

A Dogeverse a hagyományos mém érmék formáját igyekszik megtörni azzal, hogy multi-chain (többláncú) kompatibilitást kínál. A legtöbb, egyetlen blokkláncra, például az Ethereumra vagy a Solana-ra korlátozódó mém érmével ellentétben a Dogeverse széles körű elérhetőséget céloz meg. Elérhető az Ethereumon (ETH), a BNB láncon (BNB), a Polygonon (MATIC), a Solana láncon (SOL), az Avalanche-on (AVAX) és még a Base-en (BASE) is.

Ezt az ambiciózus elképzelést az érme kabalája, Cosmo testesíti meg. Ez a „Doge” képes "átugrálni" a különböző hálózatok között, ez különbözteti meg a Dogeverse tokent az eredeti Doge-tól.

dogecoin

A Dogeverse a Dogecoin (DOGE) tartós népszerűségét kihasználva, egy szélesebb körű hasznossággal rendelkező mém érmét kínál. Azáltal, hogy a Dogeverse több blokkláncon is létezik, a tranzakciós díjak, a hálózati sebesség és a funkcionalitás tekintetében az eltérő preferenciákkal rendelkező felhasználóknak is megfelel.

Ez a többláncú megközelítés potenciálisan szélesebb felhasználói bázist vonzhat az egyláncos mém érmékhez képest. A gyorsabb tranzakciós sebességet és az alacsonyabb díjakat kereső felhasználók például a Solana vagy a Polygon blokkláncokat választhatják. Míg a biztonságot előtérbe helyezők az Ethereumot.

A Dogeverse a lekötési protokollja miatt is figyelmet kapott. A DOGEVERSE tokenek tulajdonosai passzív jutalmakat szerezhetnek a tokenjeik tétbe helyezésével, ami további ösztönzést kínál a befektetőknek.

A Dogeverse olyan jövőbeli fejlesztési tervekre is utal, amelyek túlmutatnak a mémek népszerűségén. A pletykák szerint a projekt olyan területeket fedezhet fel, mint például a nem-helyettesíthető tokenek (NFT) és a decentralizált pénzügyek (DeFi). Ezek a potenciális, jövőbeli hasznossági lehetőségek egy újabb réteg vonzerőt jelenthetnek a befektetőknek, akik egy hosszú távú potenciállal rendelkező mém érmét keresnek.

A Crypto Gains egy népszerű YouTuber, aki a csatornáján bemutatta a Dogeverse-t, és ő is kiemelte a jelentős növekedési potenciált.

A Dogeverse továbbra is egy fiatal projekt, ambiciózus ütemtervvel. A multi-chain funkcionalitás egyedülálló értékesítési lehetőséget kínál, a lekötési juttatások pedig ösztönzőleg hatnak a DOGEVERSE tokenek tartására.

Vásárolj Dogerverse tokent az előértékesítésen

99Bitcoins: egy learn-to-earn platform, alacsony piaci tőkeértékű, új kriptopénzzel

Az egyik projekt, amely profitálhat a közelgő Bitcoin feleződésből, a 99Bitcoins (99BTC). A 2013-ban alapított 99Bitcoins hosszú és elismert múlttal büszkélkedhet, mint vezető kriptomédia platform.

A közelmúltban új tulajdonosi körbe került, és a vállalat elindította alacsony kapitalizációjú altcoin tokenjét, a 99BTC-t. Az érme jelenleg egy rendkívül sikeres előértékesítést tart a weboldalán.

bitcoin

A 99Bitcoins több mint 2,8 millió e-mail feliratkozóval és 700 ezer YouTube-előfizetővel rendelkezik. Ezen túl egy vezető, kriptopénzekkel kapcsolatos információk megbízható híroldalává vált. Sok millió olvasóval szerte a világon. Ez a hűséges felhasználói bázis erősen pozícionálja a 99Bitcoins-t, amikor az a blokklánc technológia piacára merészkedik a saját tokenjével, a 99BTC-vel.

A 99Bitcoins célja, hogy kriptooktatást nyújtson a "Learn-to-Earn" platform segítségével. A felhasználók különböző modulokban, kvízekben és oktatási programokban tanulhatnak, és a részvételükért 99BTC tokeneket kapnak.

Ez a modell arra kívánja ösztönözni a felhasználókat, hogy kriptovaluta tudásukat bővítsék, miközben egyidejűleg jutalmazzák őket. Ez a megközelítés minden tapasztalati szintnek megfelel, így a 99Bitcoins mind az új, mind a tapasztalt kripto rajongók számára vonzó lehetőséget teremt.

Vásárolj 99BTC tokent most

A 99BTC birtoklása az oktatáson túlmutató előnyöket is felszabadít 

Ezek közé tartoznak például a következők:

Jövedelmező lekötési juttatások: Passzív jövedelmet kereshetsz a 99BTC tokenjeid lekötésével (kezdetben az Ethereumon). A 99Bitcoins által kínált, jelenlegi éves százalékos hozam (APY) több mint 6000 százalék, ami vonzó lehetőség a hozamkereső befektetőknek. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ilyen magas APY-k hosszú távon gyakran fenntarthatatlanok.

Exkluzív tanfolyamok: Hozzáférés a fejlett képzési modulokhoz, hogy tovább növeld a kripto tudásodat és a kereskedési készségeidet. Ezek a tanfolyamok különösen értékesek lehetnek az új befektetőknek, akik szeretnének eligazodni a kriptovaluta piac bonyolultságában.

Kereskedési webináriumok és jelzések: Piaci szakértőktől élő webináriumokon keresztül lehet tanulni, és kihasználni a szakértők által generált kereskedési jeleket, hogy megalapozott befektetési döntéseket hozhass a kereskedés folyamatában.

VIP közösségi csoportok: Lehetőség nyílik kapcsolódni a kriptohasználók hálózatához és megosztani a tudást exkluzív online közösségekben. Ez értékes módja lehet annak, hogy tanulj másoktól, naprakész maradj a legújabb trendekkel kapcsolatban, és kapcsolatokat építs a kriptotérben.

kriptodeviza

Irány a 99Bitcoins

A mém érmék jövője

A Dogeverse a többláncú hozzáférhetőségével és a lekötési juttatásokkal, valamint a 99Bitcoins az innovatív Learn-to-Earn platformjával egyedülálló ajánlatokat kínál a befektetőknek.

Hogy a Pepe érmének a trónfosztása megtörténik-e, még nem lehet tudni. Ugyanakkor mindkét projektben megvan a potenciál, hogy jelentős hozamot generáljon a korai befektetőknek.

Ha szeretnél tőkét kovácsolni a következő nagy dologból a mém érme szezonban, fontold meg, hogy esetleg befektetsz a DOGEVERSE és a 99BTC érmékbe, mielőtt azok elérnék a mainstream piacot.

Ez is érdekelhet:

 A kripto szakértők egy új Bitcoin projektre fogadnak, ami akár a 100-szorosára is emelkedhet

 A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

 Indul a 99BTC előértékesítése, ez a tanulj-és-keress token lehet a befektetők kedvence

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A BUX 4,2 százalékot emelkedett egy hónap alatt áprilisban

Csúcsot döntött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) indexe áprilisban, a BUX márciushoz képest 4,2 százalékot emelkedve 68 142 ponton zárta a hónapot; az azonnali részvénypiac forgalma tartotta az előző havi 248 milliárd forintos szintet, amely napi átlagban 11,8 milliárd forintnak felel meg - közölte a BÉT csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 14:00
Megosztás:

Csökkent több államkötvény aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél hatvanmilliárd forinttal nagyobb összegben, kilencvenmilliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket csökkenő átlaghozamok mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 03. 13:30
Megosztás:

Rohamosan esett az euróövezetben a feldolgozóipar teljesítménye áprilisban

Némileg gyorsult az euróövezet feldolgozóipari aktivitásának csökkenése áprilisban az S&P Global gazdaságkutató intézet HCOB beszerzésimenedzser-indexének tanúsága szerint.
2024. 05. 03. 13:00
Megosztás:

Ismét csalók élnek vissza a jegybank nevével

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több telefonszámának másolásával is hívnak csalók magánszemélyeket a jegybank, illetve valamelyik hitelintézet nevében, a beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az MNB.
2024. 05. 03. 12:30
Megosztás:

Több százmillió forintos fejlesztést zárt le a Bonag Kft. Békéscsabán

Háromszázmillió forintos fejlesztést hajtott végre a főként szerkezetépítéssel foglalkozó Bonag Kft. két békéscsabai telephelyén - közölte a cég csütörtöki közleményében az MTI-vel.
2024. 05. 03. 12:00
Megosztás:

Javított globális előrejelzéseit az OECD

Javított kissé idei és jövő évi globális növekedési előrejelzésén a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD csütörtökön kiadott prognózisában az előző, februári keltezésű becsléséhez képest.
2024. 05. 03. 11:30
Megosztás:

Uniós forrásból épült orvosi rendelő Bagon

Közel négyszázmillió forintos, vissza nem térítendő európai uniós támogatásból 292 négyzetméter alapterületű új orvosi rendelő épül a Pest vármegyei Bagon - írta a település önkormányzata az MTI-nek eljuttatott közleményben.
2024. 05. 03. 11:00
Megosztás:

Áprilisban folytatódott az ingatlanpiac felfelé ívelése

Tovább folytatódott az ingatlanpiaci felívelés áprilisban: a 11 200 ingatlan-adásvétel az előző hónaphoz képest 1 százalékos, éves összevetésben 65 százalékos növekedés - közölte a saját adatain alapuló tranzakciószám-becslését a Duna House csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 10:30
Megosztás:

Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 05. 03. 10:00
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) pénteken az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 05. 03. 09:30
Megosztás:

Így néz ki péntek reggelre a forint árfolyama

A forint árfolyama péntek reggelre szinte nem változott az előző esti jegyzéséhez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében viszont kissé erősödött.
2024. 05. 03. 09:00
Megosztás:

Párját ritkítja a vadállományunk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra - közölte Nagy István agrárminiszter a Karcagi Nagykun Vadásztársaság alapításának 150 éves jubileumi ünnepségén, szerdán az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 03. 08:30
Megosztás:

Nőtt Románia államadóssága

A GDP 52,4 százalékára nőtt februárban Románia államadóssága - közölte szerdán a bukaresti pénzügyminisztérium.
2024. 05. 03. 08:00
Megosztás:

Már most a júliusra elvárt szint felett jár a gáztárolók töltöttsége

A fűtési szezon után a júliusra elvárt szint felett a gáztárolói töltöttség - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) az MTI-vel szerdán.
2024. 05. 03. 07:30
Megosztás:

Borsodban is megkezdődnek a szivattyús energiatározó létesítésének lehetőségét vizsgáló kutatófúrások

A jövő a zöldenergiáé, Magyarország élenjáró szerepre törekszik a tiszta forrásból megtermelt energia termelésében és tárolásában. Az időjárásfüggő megújulók természetes teljesítményingadozásának kiegyensúlyozására számos országban alkalmaznak szivattyús-tározós erőműveket - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 05. 03. 07:00
Megosztás:

Bővítik a zalaegerszegi autóipari tesztpálya műhelyszárnyát

Az egyre gyarapodó megrendelések miatt új beállókkal bővítik a személyautók és teherjárművek fogadására egyaránt alkalmas műhelyszárnyat a zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpályán.
2024. 05. 03. 06:30
Megosztás:

Áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re - közölte az ingatlan.com csütörtökön az MTI-vel az áprilisi kereslet-kínálati összesítője alapján.
2024. 05. 03. 06:00
Megosztás:

Javított globális növekedési prognózisán az OECD

Javított kissé idei és jövő évi globális növekedési előrejelzésén a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD csütörtökön kiadott prognózisában az előző, februári keltezésű becsléséhez képest.
2024. 05. 03. 05:30
Megosztás:

MLBKT: lassabb bővülés áprilisban

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított áprilisi értéke: 51,8. Áprilisban a válaszadók az előző hónaphoz képest visszafogott bővülésről számoltak be. A BMI index 0,4 százalékponttal csökkent, és a növekedést a zsugorodástól elválasztó 50,0 pont feletti értéken áll - közölte csütörtökön a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) az MTI-vel.
2024. 05. 03. 05:00
Megosztás:

1,7 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet februárban

2024. februárban a kivitel volumene 3,4 százalékkal haladta meg, a behozatalé 4,7 százalékkal elmaradt az előző év azonos időszakitól. Az aktívum 1,7 milliárd euró volt, az egyenleg 1,2 milliárd euróval javult az egy évvel korábbihoz képest - közölte csütörtökön kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 03. 04:30
Megosztás: