A kripto szakértők egy új Bitcoin projektre fogadnak, ami akár a 100-szorosára is emelkedhet

A politikai és gazdasági bizonytalanság miatt a befektetők most óvatosan kereskednek. De miután a kriptóknak egyébként is kedvező időszakban a Bitcoin pénteki feleződése új lendületet adhat a kriptopiacnak, egy új előértékesítés különösen izgalmas lehet.

A kripto szakértők egy új Bitcoin projektre fogadnak, ami akár a 100-szorosára is emelkedhet

Ez az új projekt a 99Bitcoins.

Múlt héten a 99Bitcoins projekt elkezdte a 99BTC token előértékesítését. Az X-en megjelent bejelentés szerint máris elképesztő, 300 ezer dolláros bevételt produkált.

A 99BTC egy megújult adatbázist működtet, amely a kriptovalutákkal kapcsolatos tanulásra épül. A fejlesztő csapat egy úttörő, learn-to-earn (tanulj és keress) jutalmazási modellel támogatja a platform működését, hogy érdekeltté tegye a felhasználókat.

A 99Bitcoins 2013-ban egy blogként indult, és azóta megbízható márkává nőtte ki magát. Azáltal vált elismertté, hogy a kriptovaluták világában még kezdő felhasználóknak csúcsminőségű oktatási forrásokat biztosít. A Web3 indulásához készülődve már régóta működő, 700 ezer YouTube-előfizetőből álló közösséggel rendelkezik, és 2 millió felhasználója van, akik már beiratkoztak ezekre a tanfolyamokra.

A platform egyébként a BitcoinWithPayPal.com nevű oldalon kezdte meg a működését. Ez egy egyszerű oldal volt, amely általános Bitcoin-útmutatókkal együtt utasításokat adott a látogatóknak a PayPal-on keresztül történő Bitcoin-vásárláshoz. Miután azonban a PayPal-lal kötött együttműködése megszakadt, átnevezte magát.

Ma a BTC nagyjából a 65,5 ezer dolláros tartományban kereskedik, miután a hétvégén az izraeli dróncsapás hírére a befektetők elpártoltak a kockázatos eszközöktől.

Ez a hét azonban a konszolidáció időszaka a Bitcoin április 20-i, negyedik feleződése előtt, ami négy évenként ismétlődik. Ez új csúcsot jelenthet a világ kedvenc kriptopénzének, amely a múlt hónapban 74 ezer dolláron állította be az eddigi legmagasabb árfolyamát (ATH).

bitcoin árfolyam

A Bitcoin hálózata is bővül, köszönhetően az újabb, Layer 2 protokollok elindításának és a BRC-20-as token szabvány elterjedésének. Ez zöld utat ad egy potenciálisan sokat ígérő emelkedésnek, méghozzá a Bitcoin egyetlen learn-to-earn platformjának.

Leran-to-earn metódus a 99Bitcoinnal (99BTC)

A 99Bitcoins a játékosítás és a ranglistás jutalmazási rendszer keverékét használja az elkötelezettségért járó jutalmak kifizetésére. A "learn-to-earn" ötlete azon az egyszerű feltevésen alapul, hogy a felhasználókat több tanulásra ösztönzi, ha a tanulás kézzelfogható (elkölthető) előnyökkel jár.

A játékosítás aspektusa különböző tanulási forrásokon keresztül valósul meg. Ilyenek például az interaktív tanulási modulok, a kvízek és az oktatóanyagok. A kihívások sikeres teljesítése növeli a felhasználók 99Bitcoins rangsorában elfoglalt helyét. Minél magasabban áll valaki a rangsorban, annál nagyobb kifizetés üti a markát.

A felhasználók a feladatokban való előrehaladással újabb kurzusokat oldanak fel, ami egyre több jutalmat jelent. Ez egy önmotiváló és magával ragadó élmény lehet bárkinek, aki tesz a kriptotudásának bővítéséért.

A mai, erősen online fókuszú, a videojátékokat és okostelefonokat kedvelő generációnak ez könnyebb és otthonosabb, mint a papír alapú tankönyvek.

A 99Bitcoins platformja átfogó tananyagot kínál majd különböző témákban minden szinten. A pénztárca alapjaitól és a „hogyan kell” útmutatóktól egészen a kereskedési jelzésekig, stratégiákig, trendekig és technikai ismeretekig.

Megnézem a 99BTC oldalát

A 99Bitcoins és a Bitcoin kapcsolata - BRC-20 protokoll és a feleződés

Az összesen 99 milliárd darab 99BTC token összesen 15 százalékát egy 14 fordulós előértékesítés alatt adják el a befektetőknek, hogy a projekt BRC-20-as integrációjához szükséges forrásokat összegyűjtsék. A 99BTC kezdetben ERC-20-as tokenként indul. Ez azt jelenti, hogy Ethereum hálózatán bocsátják ki.

A projekt ütemtervének egyik prioritása, hogy az érme átkerül majd a Bitcoin BRC-20-as token-szabványához. Ezzel lehetővé téve az integrációt a dApp-okat és projekteket is tartalmazó Bitcoin lánc növekvő ökoszisztémájával. Ezek a projektek olyan tokeneket tartalmaznak, mint az ORDI és a SATS, amelyek mindegyike ma több mint 5 százalékkal emelkedett. Miután a Bitcoin tovább bővíti kínálatát, hogy felvegye a versenyt a sokféle funkcióval rendelkező, intelligens szerződéseket támogató riválisaival, az Ethereummal és a Solanával.

A 99Bitcoins 99BTC tokenjének birtokosai sokféle előnyhöz és szolgáltatáshoz jutnak hozzá. Amellett, hogy hozzáférést kapnak a prémium díjazású kriptotanulási tartalmakhoz, a tulajdonosok lekötési juttatásokat is szerezhetnek az Ethereumon. Továbbá speciális tanfolyamokat, exkluzív kereskedési webináriumokat, kereskedési jeleket és stratégiákat, valamint hozzáférést kapnak a VIP közösségi csoportokhoz.

BTC

A tanfolyamokon és a közösségben való részvételért a platform felhasználói 99BTC tokeneket keresnek közvetlenül az Ethereum tárcájukba. A tokeneket beválthatják a prémium tartalmakhoz történő exkluzív hozzáférésre, fordíthatják a partnerek termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó kedvezményekre, valamint a token-tulajdonosok rendezvényeire.

A Bitcoin közelgő feleződése április 20-a körül újabb erős, árfolyam növelő tényezőnek ígérkezik a 99Bitcoins-nak. Ekkor ugyanis a Bitcoin bányászati jutalmak felére csökkennek, ami gyakorlatilag szűkíti az új BTC-k kibocsátását.

A kereslet egyenletes szintje mellett a feleződés a Bitcoin árát magasabbra fogja nyomni. Történelmileg a három korábbi feleződés mindig bikafutáshoz vezetett, amelyek az egész piacot felértékelték. Még a Bitcoinhoz nem kapcsolódó projektekét is.

Ez valószínűleg idén sem lesz másképp. Egyesek szerint a Bitcoin árfolyama akár ki is ugorhat, mivel a Bitcoin iránti megnövekedett intézményi és lakossági kereslet nagyon megnőtt a 11 Bitcoin ETF (tőzsdén kereskedett alap) idén január 11-i, történelmi jelentőségű elindítása óta.

99BTC airdrop és ajándékozás

A 99Bitcoins jelenleg egy hatalmas, 99.999 dollár értékű Bitcoin (BTC) airdropot tart. Ezt 99 korai támogató kapja, akik követik a hivatalos weboldalon található utasításokat.

Az airdrop mellett a platform X-én közzétett bejelentés szerint egy ajándékozás is lesz. A protokoll kollektíven jutalmaz három résztvevőt 9 999 dollár értékű bitcoinnal, akik vagy követik, retweetelik vagy regisztrálnak a weboldalon.

bitcoins

A 99Bitcoins mobilalkalmazás letölthető a Google Play és az App Store áruházból, és naprakészen tájékoztatja a felhasználókat a legfrissebb kriptoárakról és hírekről. Mivel a Bitcoin a hírek középpontjában áll áprilisban és általában is, valószínűleg sok új BTC-rajongó születik majd az események nyomán az elkövetkező hónapokban.

Mi ösztönözhetne jobban arra, hogy tanulj a kriptovautákról, mintsem számtalan, rendelkezésre álló szakértői tananyag, amelyért ráadásul pénzjutalom is jár? Érdemes ellátogatni a 99Bitcoins előértékesítési oldalára még a Bitcoin feleződése előtt.

Vásárolj 99BTCn tokent itt

Ez is érdekelhet:

A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

Ezek lennének a legjobb kriptó befektetések?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Közös érdek, hogy a jövő pénzügyi szakemberei a legjobb tudást kapják

Új dizájnt kapott a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének legnagyobb előadóterme – az MBH Bank és az egyetem hosszú távú együttműködésének jelképeként. A mostantól az MBH Bank brandjét viselő IV-es auditórium közel 400 fő befogadására alkalmas, a legnagyobb egyetemi előadások mellett protokolláris események és szakmai eseménysorozatok helyszíne is. A két meghatározó intézmény egy éve kötött hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást, melynek első célkitűzései sikeresen megvalósultak.
2024. 05. 26. 13:00
Megosztás:

A Roszatom vállalata speciális titáncsöveket gyárt a világ legnagyobb jégtörője számára

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024. 05. 26. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt péntekihez képest 757,89 pontos, vagyis 1,11 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárta a hetet.
2024. 05. 26. 10:30
Megosztás:

A BKIK a vállalkozásindításban is segíti a tehetséges fiatal szakembereket

Kiemelkedően szerepeltek a budapesti szakmát tanuló fiatalok az országos szakmai versenyek döntőjén, a Szakma Sztár Fesztiválon. A budapesti szakképző iskolák végzősei 35 érmet szereztek 27 szakmában. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tegnap nagyszabású ünnepségen vállalkozásindítási inkubációs támogatással és nagyértékű vásárlási utalvánnyal jutalmazta a budapesti dobogósokat, illetve felkészítő tanáraikat.
2024. 05. 26. 09:00
Megosztás:

Többszörösére nőhet a daganatok kockázata a cukorbeteg és túlsúlyos emberek körében

Szív-érrendszeri- és vesebetegségeket, de akár daganatos betegségeket is okozhat a 2-es típusú cukorbetegség és az elhízás. Elengedhetetlen az életmódváltás és a szűrővizsgálatok elvégzése, ugyanis a cukorbetegek körében több mint négyszer, a túlsúlyosoknál pedig mintegy 30 százalékkal gyakoribb az onkológiai betegségek kialakulásának kockázata – hangzott el a Magyar Diabetes Társaság XXXII. Kongresszusán, ahol többek között az elhízás témakörét és a megelőzési lehetőségeket járták körül a szakemberek.
2024. 05. 26. 08:00
Megosztás:

Megakad a Bitcoin a 70 000 dolláros szinten? Az Ethereum ETF jóváhagyása küszöbön áll, és a KangaMoon bejelenti a CMC listázását

Miután a legutóbbi ATH alatt tartós konszolidációt mutatott, a Bitcoin árfolyama újabb emelkedési hullámba kezdett. Az elmúlt héten a Bitcoin több mint 5%-ot emelkedett, elérve a kritikus 70 000 dolláros árfolyamot.
2024. 05. 26. 07:00
Megosztás:

Átment a vizsgán” az új érettségi rendszer

A napokban befejeződnek az írásbeli érettségi vizsgák, amelyek most először kizárólag a 2020-ban bevezetett, új Nemzeti alaptantervre (NAT) épülő feladatokból álltak. Bár a dolgozatok javítása még folyamatban van, a reakciók és a részeredmények alapján már le lehet vonni az első tanulságokat az új korszakról. A Heves Vármegyei Szakképzési Centrumnál úgy látják, az előzetes aggályokkal szemben a most életbe lépett követelményrendszer az eddiginél nagyobb teret enged a diákok logikus gondolkodásának, kreativitásának és problémamegoldó képességének, miközben a sokak által bírált, lexikális tudást igénylő részeknek is megvan a maguk szerepe.
2024. 05. 26. 06:00
Megosztás:

Új EU-s szabályozás mutatja, mi a minimum, amit a hazai pénzügyi cégeknek teljesíteniük kell a kibervédelmük érdekében

Hatalmas károkat okoz a kiberbűnözés a pénzügyi szektorban, amire az Európai Unió választ kíván adnia az úgynevezett DORA rendelettel. A már jövőre élesben működő kiberszabályozás segít felkészíteni az európai, köztük a hazai pénzügyi szervezeteket az online támadások kivédésére – hívja fel a figyelmet az EY. A vállalatoknak jól felfogott érdeke, hogy megfeleljenek a DORA által nyújtott minimális elvárásoknak, de érdemes egy jóval komplexebb, személyre szabott megközelítés alkalmazni, hogy mindenképp elkerüljék a komoly anyagi és reputációs kárral járó biztonsági incidenseket.
2024. 05. 26. 05:00
Megosztás:

Energiaszektor az átalakulás útján: hol tart most a hazai piac?

Magyarország energiaimport-kitettsége 85 százalék feletti, de ez az arány a klímasemlegesség felé tett lépésekkel csökkenthető. A kilátások pozitívak: gáztárolóink jelenlegi töltöttségi szintje a régióban az egyik legmagasabb, naperőművi kapacitásunk mintegy 6 ezer MW, illetve a lakossági villamosenergia-fogyasztás is csökkenő tendenciát mutat. A DLA Piper Hungary szakértői sorra vették azokat a tényezőket, melyek az energiaszektor átalakulására a legnagyobb hatással bírnak.
2024. 05. 26. 04:00
Megosztás:

Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Előrejelzések szerint 2024 robbanásszerű év lesz a kriptovaluták számára, és a befektetők jelenleg a legjobb kriptovalutákat keresik befektetés céljából. Bár a Binance Coin és a Pepe az egyik legjobb választás, egy új kriptoprémiummal jelentkezett előadás, amely mindkettőt felülmúlhatja.
2024. 05. 26. 03:00
Megosztás:

Itt a jövő heti pénzügyi Horoszkópod! Kinek csillog a szerencséje?

Amikor a csillagok a pénzügyi szerencse jeleit mutatják, érdemes odafigyelni! A következő hét minden csillagjegy számára izgalmakat ígér, legyen szó váratlan üzleti lehetőségekről, szerencsés találkozásokról vagy pénzügyi fordulatokról. Fedezd fel, hogyan mozdíthatják elő a csillagok a gazdagságodat, mely napokon érdemes lottóznod, és mely szerencsés állatok hozhatnak neked szerencsét. Készülj fel a pénzügyi csillagzatod felfedezésére, és talán te leszel a következő szerencsés nyertes! Horoszkóp 2024. május 27. - június 2.
2024. 05. 26. 02:00
Megosztás:

Bővült a budapesti közművek elektromos járműflottája

Nyolc új, elektromos meghajtású, járművel bővült a Budapesti Közművek FKF köztisztasági divíziójának környezetbarát flottája - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 26. 01:00
Megosztás:

2,5 millió dollárt gyűjtött a fókás mém érme - a kriptósok megőrültek?

Lépjünk túl a Book of Meme kriptón, egy új Solana-láncú mém érme csavarja el most a kriptós fejeket.
2024. 05. 26. 00:01
Megosztás:

Két magyar Trófea-díj a világ egyik legnagyobb borversenyén

Két magyar bor, a somlói Tornai Pincészet 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűje és a Royal Tokaji 2018-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en (IWC).
2024. 05. 25. 23:00
Megosztás:

A magyar mezőgazdaság 2010 óta látványos fejlődésen ment keresztül

A magyar mezőgazdaság 2010 óta látványos fejlődésen ment keresztül, ennek ékes bizonyítékai a Kiskun Expón kiállító vállalkozások, amelyek megmutatják a magyar vidék erejét és versenyképességét - mondta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium (AM) államtitkára pénteken Kiskunfélegyházán, a rendezvény megnyitóján a szaktárca közleménye szerint.
2024. 05. 25. 22:00
Megosztás:

Racionalitás vagy emóciók? Egy jó példa a családi vállalkozáson belüli generációváltásra

Az OTP Business Café sorozat célja gondolatébresztő videókon keresztül inspirálni és segíteni azon kis-és középvállalatok vezetőit, akik szeretnének ebben a gyorsan és kiszámíthatatlanul változó gazdasági időszakban is sikeresen működni. A legutóbbi adásban a családi vállalkozások témáját járták körül érintett és a témát kutató vendégek elméleti és gyakorlati oldalról.
2024. 05. 25. 21:00
Megosztás:

Ez lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 25. 20:00
Megosztás:

70 milliós lakáshitelre is elég egy kétkeresős magyar család átlagfizetése

Egy átlagosan kereső magyar házaspár elméletben akár a 70 millió forintot meghaladó összegű piaci lakáshitelt is felvehet, derül ki a money.hu friss kalkulációjából, amely a KSH által ma közzétett átlagkereseti adatok alapján készült. A jövedelemarányos törlesztőrészlet mutató (JTM) szabályai szerint 600 ezer forintos nettó családi jövedelem felett, annak 60%-a fordítható hiteltörlesztésre, ami akár egy 90 milliós ingatlan megvásárlását is lehetővé teszi, ha megvan a vételhez szükséges 20% önerő. A money.hu szakértője ugyanakkor óvatosságra int, és hangsúlyozza a hitelfedezeti biztosítás fontosságát is.
2024. 05. 25. 19:00
Megosztás:

30 milliárd eurót veszítettek magánszemélyek és kkv-k nemzetközi fizetések rejtett díjai miatt az EU-ban 2023-ban

Az európai fogyasztók és a kis- és középvállalkozások 2023-ban 30 milliárd eurót veszítettek nemzetközi pénzküldések és pénzköltések során a rejtett díjak miatt a Capital Economics független kutatása szerint, amely a Wise, a világ pénzforgalmának és pénzkezelésének legjobb módjára törekvő globális technológiai vállalat megbízásából készült. A probléma különösen az eurózónán kívül jelentkezik, amely az inflált árfolyamok miatt elvesztett 21 milliárd euróval az összes veszteség több mint kétharmadához járul hozzá.
2024. 05. 25. 18:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást írt alá az EXIM Magyarország a görög exporthitel-ügynökséggel

Idén tartotta kétévente megrendezésre kerülő ülését a Berni Unió Prágai Klub bizottsága, amelyet ezúttal a görög exporthitel-ügynökség, az Export Credit Greece (ECG) szervezett. A szakmai fórum apropójából a két ország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése érdekében az EXIM Magyarország együttműködési megállapodást írt alá a görög partnerszervezettel.
2024. 05. 25. 17:00
Megosztás: