Indul a 99BTC előértékesítése, ez a tanulj-és-keress token lehet a befektetők kedvence

Ebben a cikkben az új 99B learn-2-earn ökoszisztémáját mutatjuk be. Elmagyarázzuk, hogyan lehet 99BTC érmét vásárolni, színesítve vele befektetői portfóliót. Miközben a Dogecoin, a BONK, a BOME és más mém érmék milliárdos piaci tőkeértékkel büszkélkedhetnek, továbbra is fennáll egy lényeges kérdés: valójában milyen hasznosságot nyújtanak?

Indul a 99BTC előértékesítése, ez a tanulj-és-keress token lehet a befektetők kedvence

A kripto előértékesítések kisbefektetői izgalma közepette indult el a 99Bitcoins, amely az egyik legjobb előértékesítést szeretné lebonyolítani 2024-ben.

Ebben a cikkben az új 99B learn-2-earn ökoszisztémáját mutatjuk be. Elmagyarázzuk, hogyan lehet 99BTC érmét vásárolni, színesítve vele befektetői portfóliót. Miközben a Dogecoin, a BONK, a BOME és más mém érmék milliárdos piaci tőkeértékkel büszkélkedhetnek, továbbra is fennáll egy lényeges kérdés: valójában milyen hasznosságot nyújtanak? 

Miért indította el a 99Bitcoins a $99BTC előértékesítését?

bitcoin

Sok elemző úgy látja, hogy a mém érmék spekulatív eszközök, amelyeknek nincs valós haszna. A PEPE fejlesztői például egyértelműek voltak, nem volt titok, hogy a PEPE tokenek semmilyen hasznosságot nem fognak nyújtani a tulajdonosoknak. Így a befektetők tudják, hogy mire vállalkoznak, a PEPE csak a szórakoztatást szolgálja. De ahogy a piac a közelgő, Bitcoin felezési esemény előtt pozícionálja magát, a folyamatok kezdenek megváltozni. Akik okosan szeretnek befektetni, azok most a nagy növekedésű, legújabb kripto előértékesítésekre irányítják a figyelmüket, amelyek valódi hasznosságot kínálnak. És 2024 áprilisában ebben a versenyben a 99Bitcoins előértékesítése hamar feltűnik mindenkinek. 

A 99Bitcoins előértékesítése április 10-én indult, és máris "nagy összegeket" vonz az innovatív learn-to-earn (L2E) modellje miatt. Most ismerkedjünk meg ezzel az új projekttel! 

A learn-2-earn („tanulj és keress pénzt”) metódus lehet a te utad a kripto-meggazdagodáshoz

learn to earn kriptó

A kezdeti sikert tekintve könnyű belátni, hogy a 99Bitcoins miért nem csak egy újabb token bevezetését jelenti, hanem annál sokkal többet. A lakossági befektetők étvágya igencsak nagy, hiszen már az indulás után egy órával több mint 100 ezer dollár gyűlt össze a 99Bitcoins előértékesítésén. A projekt célja, hogy legalább 5,3 millió dollárt gyűjtsön, és maximum 11 millió dollárt (kemény felső határként), mielőtt elindul a DEX listázás.

A 99Bitcoins már most is tekintélynek számít a kriptovaluta oktatásban. Csak a YouTube-on több mint 700 000 feliratkozót számlál. Amellett, hogy több mint 2,1 millió feliratkozó naponta friss híreket kap a híreket gyártó csapattól. A 99Bitcoins most egy élénk oktatási ökoszisztémát szeretne kiépíteni a kriptopénzek köré, méghozzá egy új learn-2-earn (L2E) platformon keresztül. A felület a kriptovalutákról szerzett tudásuk bővítéséért jutalmazza a felhasználókat. A platform egy interaktív modulokkal, kvízekkel és oktatóprogramokkal teli, magas színvonalú oktatást foglal magában, amely minden tanulási stílusnak megfelel.

tokenomics

Minden jutalmat 99BTC-ben, egy ERC-20-as tokenben osztanak ki a felhasználóknak. A jutalmak középpontjában a közösség áll. Minél több 99BTC-t tartanak egy Ethereum tárcában, annál több előnyt lehet feloldani. Például prémium tartalmakat, kereskedelmi csatornákat, kedvezményeket és egyebeket. Az előnyök azonban túlmutatnak az oktatáson. Ez a VIP-kapukkal ellátott tartalom magában foglalja a szakértői kripto-jelekhez és a vezető piaci szakértőkhöz való hozzáférést. 

Vásárolj 99BTC-t ITT

99BTC ütemterv: DEX bevezetése, BRC-20 integráció, Bitcoin felezés és 99BTC airdrop

roadmap bitcoin

Bár kezdetben ERC-20 tokenként indul, a 99Bitcoinsnak ambiciózus tervei vannak az interaktív, új L2E ökoszisztémával, ez derült ki az ütemtervből. A 99BTC az elkövetkező hetekben áttelepül, és BRC-20 tokenként indul el a Bitcoinon. (A BRC-20 token szabvány szabályokat határoz meg a protokolltervezésben a programok Bitcoinon történő telepítéséhez.) 

Az április 10-i indulással a 99Bitcoins előértékesítés beépül az egyre erősebb FOMO-ba, még a Bitcoin felezése előtt. A 99BTC piaci helyezése pedig potenciálisan rendkívül jövedelmező Bitcoin „béta játékként” pozícionálja a token előértékesítését a 2024-es bikafutásra.

bitcoin felezés

A Bitcoin április 19-én automatikusan megfelezi a bányászok jutalmát, és az elemzők arra számítanak, hogy miután ez megtörténik, a következő hónapokban az árak az egész kriptopiacon emelkednek majd. Ebben a légkörben a 99BTC tulajdonosok profitálhatnak majd egy jól időzített DEX indításból. 

A 99BTC-t a lehetséges potenciálja, a valódi hasznossága és az elkötelezett fejlesztőcsapata miatt egy gyorsan növekedő, Bitcoin béta játékként lehet meghatározni. 

airdrop

Az indulás megünneplésére a 99Bitcoins egy Zealy airdropot, azaz 99,999 dollár értékben 99BTC tokeneket oszt szét a gyorsan növekvő birtokos közösségben. 

Összegzés: a 99BTC lehet a legjobb kripto előértékesítés 2024-ben

A mém érmékkel telített piacon a 99Bitcoins kiemelkedik a többi közül. A platform kitalálói azt szeretnék, ha a felhasználók és a közösség tagjai értékes kriptotudást szereznének. Miközben valódi jutalmakat keresnek a közelmúltban divatossá vált és igen gyors „rugpull” alternatívájaként. (Ez azt jelenti, amikor a fejlesztők az előértékesítés után hirtelen eltűnnek a pénzzel együtt, magyarul szőnyeghúzásként is emlegetik.) 

A 99Bitcoins különleges L2E modelljével és a felezés előtti, stratégiai időzítéssel ügyesen ráérzett arra, hogy kihasználja a felhasználói oktatás iránti növekvő keresletet. Vagy esetleg kiugróan jó értékelést kapjon az induláskor, és ezzel a 99BTC-t a legjobb kripto előértékesítés helyére repítse 2024-ben.

Érdemes csatlakozni a 99Bitcoins Telegram-csatornájához, hogy kapcsolatba léphess a növekvő befektetői közösséggel. Követheted a Discord csoportot is, vagy az X csatornáját a legfrissebb hírekért.

Vásárolj 99BTC-t itt

Ez is érdekelhet:

A lajháros kriptó beindította a rakétákat, és 2 hét alatt 10 milliót gyűjtött

A több láncon futó Dogeverse előértékesítése szélsebesen rajtolt

13 új kriptovaluta befektetés 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

6,9 százalékos költségvetési hiány lehet Romániában

Romániában 6,9 százalékos lesz a költségvetés hiánya az idén az Európai Bizottság várakozása szerint - írja az economedia.ro a legfrissebb országjelentés alapján.
2024. 05. 16. 04:30
Megosztás:

Megvan az eredménye az újra növekvő pénzmennyiségnek

Ugyan a tegnapi PPI adat nem adott okot az örömre, azért a részvénypiacok rövid hezitálást követően mégiscsak felfelé vették az irányt. Sőt, az S&P500 index történelmi csúcson zárt, habár történetének legmagasabb napon belüli értékéről - amely márciusban volt - lemaradt. Mindenesetre úgy várhatjuk a mai inflációs adatot, hogy gyakorlatilag csúcson van az USA talán legfontosabb részvényindexe.
2024. 05. 16. 04:00
Megosztás:

Kondor Béla négy évtizede nem látott képe 85 millióért kelt el a Virág Judit Galéria árverésén

Három órán át tartó licitharcot hozott a Virág Judit Galéria 75. tavaszi aukciója, amelyen Gábor Jenő egyik főműve is kalapács alá került - a festményt 80 millió forintnál ütötte Kelen Anna árverésvezető. A legnagyobb szenzációt Kondor Béla négy évtizede nem látott festményének feltűnése keltette, a kép 85 millió forintért talált új tulajdonosra.
2024. 05. 16. 03:30
Megosztás:

Lakásbiztosítást váltott? Erre még figyelnie kell!

Nem dőlhet hátra az a több százezer ügyfél, aki leváltotta márciusban az addigi lakásbiztosítását. Nem biztos ugyanis, hogy mindenkinek érvényes a felmondása, akinek pedig véletlenül két biztosítónál is lett így szerződése, az mindkét cégnek fizethet. Az is lecserélheti viszont még a biztosítását, aki lemaradt a váltási kampányról - derül ki a Bank360.hu összefoglalójából.
2024. 05. 16. 03:00
Megosztás:

Miért adják el a befektetők a PEPE, WIF és BONK mémérméket, hogy felhalmozzák ezt az új kriptovalutát?

Mindig aggodalomra ad okot, amikor a befektetők elkezdik eladni kriptoportfólióikat. Bár ez nem feltétlenül jelent katasztrófát az eladásra kerülő kriptotokenek számára, egyszerűen arra utal, hogy egy jobb kriptobefektetési alternatíva jelent meg a kriptopiacon.
2024. 05. 16. 02:30
Megosztás:

Dobrev Klára vagy Dúró Dóra az esélyesebb a frizurája alapján?

Egy női politikus frizurája nem csak az önkifejezésről szól, hanem a politikai imázs kialakításának az eszköze, amely hatással van az emberek véleményére. Vajon mit árul el a politikusnők frizurája?
2024. 05. 16. 02:00
Megosztás:

Mi a normális vércukorszint 60 év felett a nők és a férfiak esetén?

Az öregedés természetes folyamat, amely számos változást hoz a testünkben, beleértve a vércukorszint szabályozásának képességét is. A megfelelő vércukorszint fenntartása különösen fontos a 60 év felettiek számára, hogy elkerüljék a cukorbetegség és más egészségügyi problémák kialakulását. De vajon mi számít normális vércukorszintnek ebben a korban?
2024. 05. 16. 01:00
Megosztás:

A legtrendibb előértékesítést a 99Bitcoins produkálja, már 1 millió dollár fölött jár a learn-to-earn projekt

Egy izgalmas, új projekt körül nagy mostanában a felhajtás az Ethereumon. A 99Bitcoins egy innovatív, „learn-to-earn” platform, amely már több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés alatt.
2024. 05. 16. 00:01
Megosztás:

Visszapattanás előtt az építőipar

A lakásépítések számának csökkenése ellenére, a kamatok mérséklődése, az építőanyagárak normalizálódása és az új Otthonfelújítási Program közvetlen és közvetett hatásai miatt pozitív fordulatban bízik a Mapei Kft.
2024. 05. 15. 23:00
Megosztás:

Fokozatos bővülés jellemzi az EU gazdaságát

A magas geopolitikai kockázatok ellenére az év elején tapasztalt, vártnál jobb növekedés és az infláció folyamatos csökkenése az Európai Unió gazdaságának fokozatos bővülését eredményezte - közölte az Európai Bizottság a szerdán közzétett tavaszi gazdasági előrejelzésében.
2024. 05. 15. 22:30
Megosztás:

Holnaptól lesznek elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint százötvenmilliárd forint - mondta a nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 05. 15. 22:00
Megosztás:

Nőtt az euróövezet ipari termelése márciusban

Márciusban az elemzői várakozásokat némileg meghaladó mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése havi összevetésben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közzétett adatai szerint.
2024. 05. 15. 21:30
Megosztás:

Több ezer nyertes család a Napenergia Plusz Programban

Meghaladta a tízezret a kedvezően elbírált támogatási kérelmek száma a modern napelemes rendszerek telepítését támogató pályázaton. A mostanáig megítélt több mint 40 milliárd forint állami hozzájárulás a zöldenergia termelésében és tárolásában segíti a háztartásokat - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) az MTI-vel szerdán.
2024. 05. 15. 21:00
Megosztás:

Fejlesztésen esett át a fővárosi távhőszolgáltatás

Bővült és korszerűsödött a budapesti távhőszolgáltatás, energiahatékonysági pályázat részeként a FŐTÁV Budapest tizenhárom kerületében 201 hőközpontot újított fel - közölte a BKM Budapesti Közművek szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 15. 20:30
Megosztás:

Kissé enyhült az amerikai infláció

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a márciusi 3,5%-ról 3,4%-ra mérséklődött áprilisban az éves infláció az Egyesült Államokban.
2024. 05. 15. 20:00
Megosztás:

Erősödött szerdán a forint

Erősödött a forint szerdán a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 05. 15. 19:30
Megosztás:

Erős zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel zártak szerdán a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 05. 15. 19:00
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 190,4 pontos, 0,28 százalékos csökkenéssel 68 673,84 ponton zárt szerdán.
2024. 05. 15. 18:30
Megosztás:

Lelassult az éves infláció áprilisban Franciaországban

Franciaországban 2,2 százalékra lassult az éves infláció áprilisban a márciusi 2,3 százalékról - közölte végleges adatként a francia statisztikai hivatal (Insee) szerdán.
2024. 05. 15. 18:00
Megosztás:

Márciusban csökkent az ipari termelés

2024 márciusában az ipari termelés volumene 10,4, munkanaphatástól megtisztítva 2,8 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg szerdán kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A jelentős eltérést a nyers és munkanaphatástól megtisztított adat között az okozza, hogy ebben a hónapban hárommal kevesebb munkanap volt, mint 2023 márciusában.
2024. 05. 15. 17:30
Megosztás: