Indul a 99BTC előértékesítése, ez a tanulj-és-keress token lehet a befektetők kedvence

Ebben a cikkben az új 99B learn-2-earn ökoszisztémáját mutatjuk be. Elmagyarázzuk, hogyan lehet 99BTC érmét vásárolni, színesítve vele befektetői portfóliót. Miközben a Dogecoin, a BONK, a BOME és más mém érmék milliárdos piaci tőkeértékkel büszkélkedhetnek, továbbra is fennáll egy lényeges kérdés: valójában milyen hasznosságot nyújtanak?

Indul a 99BTC előértékesítése, ez a tanulj-és-keress token lehet a befektetők kedvence

A kripto előértékesítések kisbefektetői izgalma közepette indult el a 99Bitcoins, amely az egyik legjobb előértékesítést szeretné lebonyolítani 2024-ben.

Ebben a cikkben az új 99B learn-2-earn ökoszisztémáját mutatjuk be. Elmagyarázzuk, hogyan lehet 99BTC érmét vásárolni, színesítve vele befektetői portfóliót. Miközben a Dogecoin, a BONK, a BOME és más mém érmék milliárdos piaci tőkeértékkel büszkélkedhetnek, továbbra is fennáll egy lényeges kérdés: valójában milyen hasznosságot nyújtanak? 

Miért indította el a 99Bitcoins a $99BTC előértékesítését?

bitcoin

Sok elemző úgy látja, hogy a mém érmék spekulatív eszközök, amelyeknek nincs valós haszna. A PEPE fejlesztői például egyértelműek voltak, nem volt titok, hogy a PEPE tokenek semmilyen hasznosságot nem fognak nyújtani a tulajdonosoknak. Így a befektetők tudják, hogy mire vállalkoznak, a PEPE csak a szórakoztatást szolgálja. De ahogy a piac a közelgő, Bitcoin felezési esemény előtt pozícionálja magát, a folyamatok kezdenek megváltozni. Akik okosan szeretnek befektetni, azok most a nagy növekedésű, legújabb kripto előértékesítésekre irányítják a figyelmüket, amelyek valódi hasznosságot kínálnak. És 2024 áprilisában ebben a versenyben a 99Bitcoins előértékesítése hamar feltűnik mindenkinek. 

A 99Bitcoins előértékesítése április 10-én indult, és máris "nagy összegeket" vonz az innovatív learn-to-earn (L2E) modellje miatt. Most ismerkedjünk meg ezzel az új projekttel! 

A learn-2-earn („tanulj és keress pénzt”) metódus lehet a te utad a kripto-meggazdagodáshoz

learn to earn kriptó

A kezdeti sikert tekintve könnyű belátni, hogy a 99Bitcoins miért nem csak egy újabb token bevezetését jelenti, hanem annál sokkal többet. A lakossági befektetők étvágya igencsak nagy, hiszen már az indulás után egy órával több mint 100 ezer dollár gyűlt össze a 99Bitcoins előértékesítésén. A projekt célja, hogy legalább 5,3 millió dollárt gyűjtsön, és maximum 11 millió dollárt (kemény felső határként), mielőtt elindul a DEX listázás.

A 99Bitcoins már most is tekintélynek számít a kriptovaluta oktatásban. Csak a YouTube-on több mint 700 000 feliratkozót számlál. Amellett, hogy több mint 2,1 millió feliratkozó naponta friss híreket kap a híreket gyártó csapattól. A 99Bitcoins most egy élénk oktatási ökoszisztémát szeretne kiépíteni a kriptopénzek köré, méghozzá egy új learn-2-earn (L2E) platformon keresztül. A felület a kriptovalutákról szerzett tudásuk bővítéséért jutalmazza a felhasználókat. A platform egy interaktív modulokkal, kvízekkel és oktatóprogramokkal teli, magas színvonalú oktatást foglal magában, amely minden tanulási stílusnak megfelel.

tokenomics

Minden jutalmat 99BTC-ben, egy ERC-20-as tokenben osztanak ki a felhasználóknak. A jutalmak középpontjában a közösség áll. Minél több 99BTC-t tartanak egy Ethereum tárcában, annál több előnyt lehet feloldani. Például prémium tartalmakat, kereskedelmi csatornákat, kedvezményeket és egyebeket. Az előnyök azonban túlmutatnak az oktatáson. Ez a VIP-kapukkal ellátott tartalom magában foglalja a szakértői kripto-jelekhez és a vezető piaci szakértőkhöz való hozzáférést. 

Vásárolj 99BTC-t ITT

99BTC ütemterv: DEX bevezetése, BRC-20 integráció, Bitcoin felezés és 99BTC airdrop

roadmap bitcoin

Bár kezdetben ERC-20 tokenként indul, a 99Bitcoinsnak ambiciózus tervei vannak az interaktív, új L2E ökoszisztémával, ez derült ki az ütemtervből. A 99BTC az elkövetkező hetekben áttelepül, és BRC-20 tokenként indul el a Bitcoinon. (A BRC-20 token szabvány szabályokat határoz meg a protokolltervezésben a programok Bitcoinon történő telepítéséhez.) 

Az április 10-i indulással a 99Bitcoins előértékesítés beépül az egyre erősebb FOMO-ba, még a Bitcoin felezése előtt. A 99BTC piaci helyezése pedig potenciálisan rendkívül jövedelmező Bitcoin „béta játékként” pozícionálja a token előértékesítését a 2024-es bikafutásra.

bitcoin felezés

A Bitcoin április 19-én automatikusan megfelezi a bányászok jutalmát, és az elemzők arra számítanak, hogy miután ez megtörténik, a következő hónapokban az árak az egész kriptopiacon emelkednek majd. Ebben a légkörben a 99BTC tulajdonosok profitálhatnak majd egy jól időzített DEX indításból. 

A 99BTC-t a lehetséges potenciálja, a valódi hasznossága és az elkötelezett fejlesztőcsapata miatt egy gyorsan növekedő, Bitcoin béta játékként lehet meghatározni. 

airdrop

Az indulás megünneplésére a 99Bitcoins egy Zealy airdropot, azaz 99,999 dollár értékben 99BTC tokeneket oszt szét a gyorsan növekvő birtokos közösségben. 

Összegzés: a 99BTC lehet a legjobb kripto előértékesítés 2024-ben

A mém érmékkel telített piacon a 99Bitcoins kiemelkedik a többi közül. A platform kitalálói azt szeretnék, ha a felhasználók és a közösség tagjai értékes kriptotudást szereznének. Miközben valódi jutalmakat keresnek a közelmúltban divatossá vált és igen gyors „rugpull” alternatívájaként. (Ez azt jelenti, amikor a fejlesztők az előértékesítés után hirtelen eltűnnek a pénzzel együtt, magyarul szőnyeghúzásként is emlegetik.) 

A 99Bitcoins különleges L2E modelljével és a felezés előtti, stratégiai időzítéssel ügyesen ráérzett arra, hogy kihasználja a felhasználói oktatás iránti növekvő keresletet. Vagy esetleg kiugróan jó értékelést kapjon az induláskor, és ezzel a 99BTC-t a legjobb kripto előértékesítés helyére repítse 2024-ben.

Érdemes csatlakozni a 99Bitcoins Telegram-csatornájához, hogy kapcsolatba léphess a növekvő befektetői közösséggel. Követheted a Discord csoportot is, vagy az X csatornáját a legfrissebb hírekért.

Vásárolj 99BTC-t itt

Ez is érdekelhet:

A lajháros kriptó beindította a rakétákat, és 2 hét alatt 10 milliót gyűjtött

A több láncon futó Dogeverse előértékesítése szélsebesen rajtolt

13 új kriptovaluta befektetés 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Varsó műholdprogramra vesz fel hitelt az EIB-től

Lengyelország 300 millió eurós hitelt vesz fel az Európai Beruházási Banktól (EIB) az európai légvédelmi projekt részét képező lengyel-francia műholdprogramra - jelentette be Donald Tusk lengyel kormányfő hétfőn Varsóban, Nadia Calvino EIB-elnökkel közös sajtókonferenciáján.
2024. 05. 21. 04:00
Megosztás:

Az okos pénz ezeket a kriptókat keresi most, te is?

Ahogy a kriptopiac továbbra is egy közelgő bikapiacot vár, az ügyes befektetők tokeneket halmoznak fel, hogy növeljék portfóliójukat a piacon. Tekintettel a fellendülési potenciáljukra, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) kereskedési volumene növekedést mutatott. Ebben a háttérben egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) megmutatta, hogy potenciálisan az egyik legjobb altcoinná válhat a piacon.
2024. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás: