A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

Míg a kriptopiac közelmúltbeli volatilitása megijesztett néhány befektetőt, egy mém érme projekt ellenáll a zuhanásnak.

A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

A Dogeverse (DOGEVERSE) ICO már több mint 4 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött. Ez azt mutatja, hogy a világ első "multichain mém érméje" iránt nagy a kereslet.

Medvés kriptohétvégét váltott ki a geopolitikai zűrzavar

A Dogeverse teljesítménye még inkább lenyűgözőnek tűnik, ha figyelembe vesszük az elmúlt napok eseményeit. Az Irán és Izrael közötti feszültségek fellángolása, beleértve az iráni rakétatámadásokat is, medvés hangulatot váltott ki. Emiatt a befektetők kivonultak a kockázatosabb eszközökből, amilyenek például a kriptovaluták.

A konfliktus kibontakozásával a vezető kriptók, a Bitcoin és az Ethereum a hétvégén nagyjából 7-10 százalékot zuhantak. Összességében a kriptopiac több mint 450 milliárd dollár értéket veszített, szombat este 2,1 billió dollár alá süllyedt.

dogeverse

Ennek következtében milliárdos értékű tőkeáttételes pozíciókat is felszámoltak.

doge price chart

A szombati mélypont óta azonban a piac lenyűgözően fellendült.

Bár a "villám összeomlás" alatt a Bitcoin rövid időre elérte a 61 300 dollárt, az érme most újra 66 700 dollár körül kereskedik, ami több mint 8 százalékos emelkedést jelent.

Az Ethereum ugyanebben az időszakban 13 százalékot emelkedett, míg a legtöbb altcoin és mém érme szintén visszatért a „zöld sávba”.

Ez az ármozgás arra utal, hogy a hétvégi zuhanás csak egy geopolitikai tényezők által vezérelt, átmeneti kitérő volt. És hogy a befektetők továbbra is szívesen szereznek kitettséget a főbb kriptókban.

A Dogeverse ICO-ja a változékony körülmények ellenée is átlépte a 4 milliót

Miközben a piac az elmúlt napokban hullámzott, a Dogeverse ICO-nak sikerült átvészelnie ezt a változékonyságot és átlépnie a 4 millió dolláros finanszírozási mérföldkövet.

Az, hogy ez a feltörekvő mém érme projekt hogyan tudta fenntartani ezt a lendületet, nagyon érdekli a befektetőket. Elvégre a Dogeverse pénzgyűjtése egy olyan időszakban történt, amikor a legtöbb jelentős digitális eszköz kétszámjegyű százalékos visszaesést tapasztalt.

Mindezek ellenére a lakossági befektetők továbbra is folytatták a beszállást a Dogeverse előértékesítésébe.

hogyan vásárolj kriptót

Úgy tűnik, hogy a projekt víziója, miszerint egy többláncú mém érme lesz, kedvező fogadtatásra talál a befektetők körében, akiket egyáltalán nem tántorítanak el a piaci körülmények.

A Dogeverse előértékesítési hulláma egybeesett a médiában való megjelenéssel.

A Dogeverse Telegram-csatornáján jelenleg több mint 1700 ember aktív, így az előértékesítés 17 millió dolláros kemény felső határa elérhetőnek tűnik.

Ráadásul a Dogeverse csapatának e lendület fenntartása lehetővé teszi, hogy felgyorsítsa a marketingtevékenységet, amint az érme bemutatkozik a DEX-en.

Megnézem a Dogeverse érmét

A lekötési protokoll és az influencerek támogatása megalapozza a DOGEVERSE sikerét

A Dogeverse csapatának a korai előértékesítési bevételen túl még ennél is ambiciózusabb tervei vannak a sikerszéria folytatására.

tokenomika

Ezek között kulcsfontosságú a Dogeverse lekötési protokollja, amely lehetővé teszi a DOGEVERSE tulajdonosainak, hogy azonnal passzív jutalmakat szerezzenek. A több mint 200 százalékos APY-val a lekötés jelentős ösztönzőnek tűnik a befektetőknek, hogy felhalmozzák a DOGEVERSE tokeneket.

A hype-ot a befolyásos YouTuberek egyre növekvő csoportja is erősíti, akik felfedezték a Dogeverse látványos márkaépítését és persze a hasznosságát.

Az olyan kriptovaluta kommentátorok, mint például ClayBro és a 99Bitcoins több videót is készített, amelyekben a projekt finomabb részleteit boncolgatják. Ha az ő közbenjárásuk továbbra is lendületet ad a lelkes tömegnek, a Dogeverse szépen profitálhat a kereslet hullámából, amint a nyílt piacra kerül.

Persze rengeteg akadályt kell még addig leküzdeni, mielőtt a token átütő sikert arathatna. De azzal, hogy frissen induló projektként a piaci ellenszél ellenére a Dogeverse milliókat tudott összegyűjteni, a token már most lépéselőnybe került.

Látogass el a Dogeverse előértékesítésre

Ez is érdekelhet:

13 új kriptovaluta 2024-es befektetéshez

Indul a 99BTC előértékesítése, ez a tanulj-és-keress token lehet a befektetők kedvence

A lajháros kriptó beindította a rakétákat, és 2 hét alatt 10 milliót gyűjtött

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mínuszban zártak az európai tőzsdék

Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 30. 20:00
Megosztás:

Meghaladta az elvárt szintet a német GDP

A vártnál jobban alakult az első negyedévi német GDP-növekedés a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis kedden publikált előzetes adatai alapján: az idei első negyedévben ár, szezonális és naptári kiigazítással 0,2 százalékkal nőtt a német bruttó hazai termék (GDP) az előző negyedévihez képest.
2024. 04. 30. 19:30
Megosztás:

Vegyesen mozgott a forint

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 30. 19:00
Megosztás:

Felülteljesített a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 256,1 pontos, 0,38 százalékos emelkedéssel, 68 142,02 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 04. 30. 18:30
Megosztás:

Öt mód, ahogyan a generatív mesterséges intelligencia felturbózhatja a munkaerőt

Ahogy a mesterséges intelligencia (MI) egyre inkább mindannyiunk életének részévé válik, úgy kezdik a cégek is rendszerszinten beépíteni azt a napi munkafolyamataikba. Egyre több vállalat látja be, hogy az MI segítségével gyorsabb, átgondoltabb, a gazdasági és piaci helyzetnek megfelelő döntéseket hozhatnak, de a mesterséges intelligencia a munka világára is hatással lesz, ám nem úgy, ahogy sokan félnek tőle: nem felváltja, hanem megerősíti, új eszközökkel vértezi fel a munkavállalókat. A Magyarországon informatikai és ügyfélszolgálati területen mintegy 800 főt foglalkoztató Unisys szakértői összegyűjtötték, hogyan.
2024. 04. 30. 18:30
Megosztás:

A KSH felgyorsítja a GDP-adatok közlését

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2024. első negyedévétől kezdődően 15 nappal korábban, a tárgyidőszak végét követő 30. napon teszi közzé a bruttó hazai termék (GDP) adatait - közölte a KSH kedden az MTI-vel.
2024. 04. 30. 18:00
Megosztás:

Ma közli a KSH a bruttó hazai termék első negyedévi alakulását

A bruttó hazai termék (GDP) első negyedévi alakulásáról szóló jelentését teszi közzé ma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az első becslés alapján.
2024. 04. 30. 17:30
Megosztás:

Visszaszorultak az ipari termelői árak 2024. márciusában

Az ipari termelői árak 2024 márciusában az egy évvel korábbihoz képest 3,0 százalékkal mérséklődtek, az előző hónaphoz viszonyítva lényegében nem változtak (+0,1 százalék) - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.
2024. 04. 30. 17:00
Megosztás:

Beperelte a román államot a Rompetrol

Beperelte a román államot a bíróságon a Rompetrol kőolajipari vállalat - írta az economica.net.
2024. 04. 30. 16:30
Megosztás:

Németországban stagnált a munkanélküliség áprilisban

Németországban az elemzői várakozásokkal összhangban immár ötödik hónapja stagnált a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta áprilisban - derült ki a német szövetségi munkaügyi hivatal, a Bundesagentur für Arbeit (BA) kedden közzétett adataiból.
2024. 04. 30. 16:00
Megosztás:

Kína nagyot bukhat Donald Trump újraválasztásával

Donald Trump valószínűsíthető vámszigorítási tervei miatt a kínai gazdaság a volt amerikai elnök újbóli megválasztásának vesztesei között lehet, de markánsan negatív hatásoknak a második Trump-kormányzat esetén is korlátozott az esélyük - áll londoni makrogazdasági elemzők hétfőn ismertetett átfogó helyzetértékekésében.
2024. 04. 30. 15:30
Megosztás:

Varga Mihály szerint ismét a növekedési pályán vagyunk

A magyar gazdaság visszatért a növekedési pályára az év első három hónapjában, éves alapon 1,7 százalékkal, az előző negyedévhez képest 0,8 százalékkal bővült a GDP - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-üzenetében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedd reggel közétett GDP-adataira reagálva.
2024. 04. 30. 15:00
Megosztás:

Előző hónapban nőtt a kiskereskedelmi forgalom a németeknél

Várakozáson felül nőtt márciusban a német kiskereskedelmi forgalom az előző havihoz képest a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis keddi jelentése alapján.
2024. 04. 30. 15:00
Megosztás:

Nőtt a gazdaság teljesítménye az előző év azonos időszakához képest

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.
2024. 04. 30. 14:30
Megosztás:

Németországban áprilisban az előző havival megegyező éves inflációt mértek

A márciusival megegyező volt az áprilisi éves infláció Németországban a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis hétfőn ismertetett előzetes adatai szerint.
2024. 04. 30. 14:00
Megosztás:

Bővült a szegedi Stravaco Kft.

Uniós támogatással, egy csaknem 300 millió forintos beruházás részeként új irodaépületet alakított ki és bővítette eszköz- és gépállományát a szegedi Stravaco Építőipari Kft. - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2024. 04. 30. 13:30
Megosztás:

Sikeresen bocsátott ki társadalmi célú kötvényeket az MFB

Kimagasló befektetői érdeklődés mellett zajlott a Magyar Fejlesztési Bank első társadalmi célú kötvényeinek aukciója. A kibocsátással közel 25 milliárd forintnyi forrást vont be az MFB olyan projektek finanszírozására, amelyek pozitív társadalmi hatást fejtenek ki.
2024. 04. 30. 13:00
Megosztás:

India lehet a világ leggyorsabban növekvő gazdasága

Az IMF módosította a 2024-es előrejelzését az ázsiai gazdaságok teljesítményével kapcsolatban, a korábbi 4,2 százalékról, 4,5 százalékra emelték a növekedés várható mértékét.
2024. 04. 30. 12:30
Megosztás:

Jól fogadták az emberek a zsugorinfláció miatti tájékoztatókat

Pozitívan fogadta a lakosság a zsugorinfláció - az azonos áron kínált, de kiszereléscsökkentett termékek - miatt bevezetett új tájékoztatási kötelezettséget, és negyedük próbálja tudatosan elkerülni ezeket az árukat - állapította meg a Reacty Digital felmérésében, amelyről közleményben tájékoztatta az MTI-t.
2024. 04. 30. 12:00
Megosztás:

Az MBH Bank hetvenhat forint osztalékot fizet részvényenként

Az MBH Bank Nyrt. 24,512 milliárd forint, részvényenként 76 forint osztalékot fizet a 2023-as eredményéből, amelynek a további része eredménytartalékba kerül - közölte a hitelintézet a létrejöttét követő első éves rendes közgyűlése után hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 30. 11:30
Megosztás: