2029-ig a Groupama Aréna neve biztosan marad - a Groupama Biztosító hosszabbít

A Groupama Biztosító Zrt. 2029-ig szóló szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal és a Ferencváros stadionját üzemeltető SPORTFIVE Hungary Kft.-vel, így a létesítmény hivatalos neve továbbra is Groupama Aréna marad. A felek büszkén ünneplik az immáron 2014 óta tartó névadói partnerségüket, amely a legrégibb és legfontosabb együttműködésnek számít a Ferencváros életében.

A Ferencváros Európa egyik legmodernebb sportlétesítményében, a Groupama Arénában érte el az elmúlt időszak legnagyobb sikereit. A 34-szeres magyar rekordbajnok, az 1965-ben az Európa-liga elődjének tekinthető VVK-t elnyerő ferencvárosi férfi labdarúgócsapat idén zsinórban ötödik alkalommal jutott be egy nemzetközi sorozat csoportkörébe, s emellett az egyetlen magyar Aranylabdást, Albert Flóriánt is ez a klub adta a sportágnak.

A Groupama a Ferencvárosi TC és a SPORTFIVE között nem csak egy egyszerű szponzorációs megállapodás folytatódik, hanem a három fél között egy igazi partnerség is kialakult már az évek során. A felek közötti kapcsolat kiváló, amely kulcsfontosságú a hosszú távú együttműködés fenntartásához és annak további erősítéséhez. A Groupama Biztosító számára a névadó szponzori cím az egyik legértékesebb partneri együttműködési formával ér fel a sportban, ez kiemelkedő elismeréssel jár a cég számára.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a legsikeresebb magyar labdarúgócsapat otthonának számító arénát 2014 óta mi szponzorálhatjuk. A klub értékei összhangban vannak a Groupama szintén több mint 100 éves hagyományaival, melyben a közösség szerepe, a tradíciók tisztelete és egyben a megújulás képessége kiemelt jelentőségű. A támogatásnak is köszönhetően a Groupama mára az ország egyik legismertebb márkanevévé vált, és összekapcsolódik azokkal a sportsikerekkel, melyeket a Groupama Arénában élhettünk át. Nemcsak a nevünk vált azonban ismertebbé az elmúlt 10 évben. A Groupama Biztosító mára az egyik legeredményesebb és legstabilabb biztosítótársasággá vált Magyarországon. Továbbra is azon dolgozunk, hogy több mint kétmillió ügyfelünknek fair partnerei lehessünk. Ahogy az ügyfeleinkkel való kapcsolatban, úgy más területeken is a hosszú távú együttműködésben hiszünk, ezért is döntöttünk a legjelentősebb szponzorációnk hosszabbítása mellett” – mondta el Alexandre Jeanjean, a Groupama Biztosító vezérigazgatója.

„A 10 országban jelen lévő Groupama Csoport legsikeresebb leányvállalataként elkötelezettek vagyunk magyarországi tevékenységünk további erősítése mellett, ezért is fontos számunkra, hogy a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapat mellett álljunk a jövőben is. Biztosak vagyunk abban, hogy együttműködésünk továbbra is kölcsönösen inspiráló erővel bír minden fél számára. Bízunk a Fradi sikerességében, abban, hogy továbbra is versenyben lesznek a hazai és nemzetközi trófeákért is, amivel még több dicsőséget hoznak az országnak és szurkolóiknak” – tette hozzá a Groupama Biztosító vezérigazgatója.

„Nem lehetünk elég hálásak a Groupama Biztosítónak, amiért 2011 óta támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot. Az első komoly szponzorunk, amelyik azóta is kitart mellettünk. Köszönjük, hogy újból bizalmat szavaztak nekünk, őszintén és nagyon reméljük, hogy az együttműködésünk továbbra is gyümölcsöző lesz. Férfi labdarúgó csapatunk a Groupama Arénában éri el most már évről évre a sikereit, szerzi meg a bajnoki címeket, valamint jut be valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe. Kívánjuk, ahogy a két fél kapcsolata, úgy ez a sorozat se szakadjon meg hosszú időn keresztül!” – nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

A felek elkötelezettek abban, hogy az együttműködést magasabb szintre emeljék, és még több területen együttműködve olyan élményeket nyújtsanak, melyek erősítik a szurkolói elkötelezettséget. A névadó jogi címnek köszönhetően a stadion és a Groupama márka már egy olyan egységet alkot, amely mind a szurkolóknak, mind a feleknek a legjobb élményt kínálja.

„A SPORTFIVE – mint a Ferencvárosi Torna Club kizárólagos szponzorációs és marketingügynöksége – számára kiemelten fontos, hogy a klubot és a szponzorokat összekapcsoljuk, együtt tartsuk, és képviseljük a felek érdekeit, valamint maximalizáljuk az együttműködésben rejlő lehetőségeket. Célunk a partnerségek által értéket teremteni. A Groupama Aréna 2014-es átadása óta számos eseménynek adtunk otthont, ahol a magyar rekordbajnok labdarúgócsapat profi kiszolgálására, és szurkolóink, partnereink elégedettségének megszerzésére törekszünk a mindennapok során.”  – mondta Igaz András, a SPORTFIVE Hungary Kft. vezérigazgatója.

Az újabb szponzorációs szerződés jó példa arra, hogy hogyan hozható létre egy ennyire sikeres és hosszú távú együttműködés két különböző szektor között.

Meg kell erősíteni a hazai gazdaság szuverenitását

Európa jövője egyenrangú, szuverén tagállamokkal biztosítható, ezért a kormány továbbra is azon dolgozik, hogy megerősítse a magyar gazdaság szuverenitását. Ebben a munkában az egyik legfontosabb feladat a hazai élelmiszeripar feltámasztása, megerősítése - hangoztatta a pénzügyminiszter kedden Karcagon, a Szatmári Cégcsoporthoz tartozó Kun-Malom Grain Kft. új malomüzemének alapkőletételén.
2024. 05. 21. 18:00
Megosztás:

A mesterséges intelligenciáról szóló rendeletet fogadott el az EU

Az Európai Unió Tanácsa a mesterséges intelligenciáról (MI) fogadott el rendeletet, mely az EU egységes piacán "mind a magán-, mind a közszereplők körében elő kívánja mozdítani a biztonságos és megbízható MI-rendszerek fejlesztését és elterjedését az alapvető állampolgári jogok tiszteletben tartásának szavatolása mellett".
2024. 05. 21. 17:30
Megosztás:

Nukleáris megállapodás jött létre hazánk és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Tokióban.
2024. 05. 21. 17:00
Megosztás:

Az arany ára nagyot ugrott, majd tegnap korrigált

A vártnak megfelelő fogyasztói inflációs adat után hétfőn új csúcsot döntött az arany árfolyama, mivel az elősegítheti a Fed döntését a kamatok csökkentéséről.
2024. 05. 21. 16:30
Megosztás:

Megemelték az S&P500 index előrejelzését

Az elmúlt időszakban számos ház emelte meg az S&P500 indexre vonatkozó előrejelzését. Az év végére várt átlagos index érték 5.289 pontra emelkedett a március végén várt 5.117 pontról.
2024. 05. 21. 16:00
Megosztás:

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 21. 15:30
Megosztás:

Csökkent az EU-ban az építőipari termelés márciusban

Éves összehasonlításban nőtt az építőipari termelés az euróövezetben és csökkent az Európai Unióban márciusban - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.
2024. 05. 21. 15:00
Megosztás:

Már nem kell a valutaváltókat megrohanni pénzváltásért

Érdemes kihasználni az erős forintot a nyaralást tervezőknek – a nyári hónapokban rendre gyengülni szokott a magyar fizetőeszköz – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.huszakértője szerint érdemes kihasználni azt, hogy a bankok a Revolut támadására válaszul ma már kedvezményes díj mellett váltanak forintot.
2024. 05. 21. 14:30
Megosztás:

Magasabb nettó-kamatjövedelmet vár a JPMorgan, mégis adták

Megemelte a nettó kamatjövedelemre vonatkozó idei várakozását a JPMorgan, ugyanis a magasabb alapkamat-pálya támogatja a bankok nettó kamatmarzsát.
2024. 05. 21. 14:00
Megosztás:

A kormány támogatást nyújt bemutatóüzemek létesítésére

A kormány az agrárszakképzés fejlesztése érdekében 15,6 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújt bemutatóüzemek létesítésére 19 intézménynek a tavaly meghirdetett Vidékfejlesztési Programban - jelentette be Nagy István agrárminiszter kedden Budapesten, a bemutatóüzemek támogatói okiratainak átadásán.
2024. 05. 21. 13:30
Megosztás:

Elektromos járműveken döcögünk a zöld átállás felé

Geopolitikai feszültségek, lassuló kereslet és szabályozási bizonytalanságok nehezítik a közlekedés elektrifikációja felé vezető utat – állapítja meg járműipari kitekintőjében, a Global Auto Outlookban az Allianz. Miközben az autóiparnak valóban kulcsszerepe van a zöldátállásban, a hagyományos német és amerikai szereplőknek ugyanúgy sokasodó kihívásokkal kell megküzdeniük, mint a trónkövetelő kínaiaknak.
2024. 05. 21. 13:00
Megosztás:

Gyorsult előző hónapban a termelői árak éves csökkenése Németországban

Németországban a termelői árak 3,3 százalékkal csökkentek áprilisban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 2,9 százalékos esést követően, ezzel már a tizedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis kedden.
2024. 05. 21. 12:30
Megosztás:

Éjfélkor jár le az szja-bevallási határidő

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni hívta fel a figyelmet kedden a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
2024. 05. 21. 12:00
Megosztás:

Élénk lehet az idei nyár a nyaralók piacán – néhol még olcsóbban lehet vásárolni, mint tavaly

A nyaralók piacán sokkal nagyobb lett a választék az elmúlt évekhez képest. Több mint 11 ezer eladó lakóingatlan található a nyaralóövezetek part menti településein, ami tavalyhoz képest 8 százalékkal, 2022. májusához képest pedig több 40 százalékkal nagyobb kínálatot jelent.
2024. 05. 21. 11:30
Megosztás:

Csökkent Románia építőipari termelés volumene az első negyedévben

Az első negyedévben 7,1 százalékkal csökkent a romániai építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint - közölte hétfőn az Országos Statisztikai Intézet (INS).
2024. 05. 21. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Mínuszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 21. 10:30
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai tőzsdék

Gyengültek az indexek az ázsiai tőzsdéken kedden.
2024. 05. 21. 10:00
Megosztás:

A DOGE és a PEPE vezetik a listát, mint a legnépszerűbb fogadások, miközben a nyár forrósodni készül. Mi várható az új mémérme, a Raboo számára?

Tekintettel a közelmúltbeli teljesítményükre a kriptovaluta piacon, a befektetők most tömegesen vásárolják a DOGE-t, a PEPE-t és az új előértékesítési tokent, a Raboo-t (RABT), abban a reményben, hogy ezek a nyári hónapokban egy hihetetlen piaci emelkedést vezetnek majd.
2024. 05. 21. 09:30
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a keddi kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX 766,41 pontos, 1,11 százalékos csökkenéssel, 68 088,24 ponton zárt az előző kereskedési napon, pénteken; a részvénypiac forgalma 14,9 milliárd forint volt, a vezető részvények gyengültek az előző napi záráshoz képest.
2024. 05. 21. 09:21
Megosztás:

Vegyesen változott a forint árfolyama reggel

Vegyesen mozgott a forint árfolyama kedd reggel a hétfő esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 21. 09:00
Megosztás: