3 AI kripto, amit nem szabad kihagynod

A mesterséges intelligencia (AI) használó és kiaknázó projektek hatalmas sikereket tudtak elérni 2023 során.

3 AI kripto, amit nem szabad kihagynod

A legnagyobb vállalatok részvényei sorra döntötték a csúcsokat azt követően, hogy a negyedéves beszámolókon az AI használatát helyezték kilátásba.

A kiemelt figyelem érthető is, hiszen a mesterséges intelligencia használata képes számos szektorban egészen meglepő újításokat eredményezni. A gyógyászattól kezdve a művészetig, egészen elképesztő változásoknak lehettünk szemtanúi.

Természetesen a trendnek a kriptoszektorra is hatása volt. Éppen ezért írásunkban 3 olyan AI kriptot mutatunk be, melyeket a legújabb technológia szerelmeseinek mindenképpen érdemes lehet megfontolni.

Launchpad XYZ ($LPX)

Bár a Web3 hihetetlen mértékű lehetőséget tartogat, a legjobb projektekről gyakran a legtöbben egyáltalán nem értesülnek. Pontosan ennek a problémának a megoldására jött létre a Launchpad XYZ

A projektet a csapat kifejezetten azért hozta létre, hogy egy egységes és könnyen használható platform segítségével gyűjtsék össze a Web3 legizgalmasabb kezdeményezéseit.

A szinte végtelennek tűnő kínálatot egy mesterséges intelligencia fogja különböző szempontok alapján megvizsgálni, majd a kiszűrt projektek közül maga a csapat választja ki a legjobbakat.

Vagyis így a Launchpad XYZ minden kategóriában a legjobb, aktuális Web3 lehetőségeket fogja bemutatni, ráadásul ezekhez egyszerűen is tudsz csatlakozni.

Egészen mostanáig sokakat visszatartott a befektetéstől az, hogy a kriptoszektor elsőre bonyolultnak tűnő technikai felépítéssel rendelkezik.

A Launchpad XYZ felületén viszont egyetlen, saját fejlesztésű kriptotárca, továbbá a $YPRED érmék elegendők lesznek ahhoz, hogy bármilyen elérhető projekthez csatlakozni tudj.

Legyen szó menő play-2-earn játékról, töredékvásárlásokról vagy akár NFT-kereskedelemről, itt minden projektbe könnyedén be tudsz majd fektetni. 

Ez azonban még nem minden amit a készítők kínálnak.

A csapat létrehozott egy Telegram csoportot, melyben az általuk fejlesztett mesterséges intelligencia által összeállított szignálok elérhetők. Ami a legjobb, hogy egészen a projekt indulásáig az itt látható kereskedési tippekhez teljesen ingyenes lehet hozzáférni.

Érdemes azonban megfontolni, hogy kicsit nagyobb értékben vásárolj $LPX tokeneket, hiszen ha így teszel, akkor korlátlan ideig nyerhetsz majd hozzáférést a csoporthoz.

Már mindössze 50 dollárnyi vásárlást követően “DOGE” NFT-t fogsz kapni, ami feljogosít a Telegram szignálokhoz a hozzáféréshez a listázást követően is.

Szintén a csatlakozás melletti érv, hogy a vásárlásod mellé most ajándékba kaphatsz tokeneket. Írásunk idején 11% extra $LPX-re tehetsz szert, azonban az ajándék mértéke 1%-kal csökken hetente.

A csapat mostanáig összesen 2 millió dollárt tudott gyűjteni, aminek köszönhetően rövidesen a tokenek listázásra kerülhetnek. 

Külön izgalmas tulajdonsága még a Launchpad XYZ-nek, hogy a vásárlást akár bankkártyával is el lehet végezni, így nincs szükség semmilyen előzetes kriptovásárlásra.

Szeretnék csatlakozni a Launchpad XYZ-hez

Injective ($INJ)

Az előző időszak egyik legnagyobb sztárja (nem véletlenül) az Injective. A népszerű AI kripto értéke 2023-ban hihetetlen pályát futott be, aminek köszönhetően az $INJ értéke közel 500%-kal tudott emelkedni. 

Írásunk idején 12 dollárért cserébe lehet egy érmét megvásárolni, míg a projekt piaci kapitalizációja meghaladja az 1 milliárd dollárt.

Lényegében az Injective egy cross-chain láncokat használó decentralizált, layer-1 protokollt használó tőzsde. A hálózat felépítésének köszönhetően a felhasználók egyszerűen és gyorsan férhetnek hozzá különböző hálózatot használó kriptokhoz.

injective árfolyam

Az Injective felépítése lehetővé teszi, hogy decentralizált alkalmazásokkal (dApp) bármilyen AI rendszert pillanatok alatt integrálni lehessen a hálózatra.

Maguk a tranzakciók teljesen ingyenesek a Injective Exchange kereskedői számára, egyes díjak azonban felszámításra kerülhetnek, melyeket $INJ-ben kell kiegyenlíteni.

A projekt mögött olyan neves befektetőket találhatunk mint a Pantera capital vagy Mark Cuban.

Az $INJ tulajdonosok számára lehetőség van stakelésre, aminek köszönhetően állandó passzív bevételeket lehet szerezni. 

Az érme sikereinek csak az egyik oka a most tapasztalható pozitív kereskedői hangulat, hiszen az Injective gyakorlatilag év elejétől kezdve megállás nélkül erősödik.

Ugyan a magas passzív jutalmak, továbbá a meggyőző nevek számos kereskedők meggyőztek, az előző időszak során tapasztalt kiugró árfolyamnövekedésnek egészen más oka van.

Az Injective készítői ugyanis a napokban jelentették be, hogy partneri megállapodást tudtak kötni a Google-lel. Ennek értelmében az Injective hamarosan már a Google Cloud rendszerébe lesz integrálva.

Ennek hála Google Cloud szervereken keresztül hozzáférhetőek lesznek az Injective által gyűjtött adatok. 

Jelenleg az $INJ árfolyama a túlvett kategóriába esik, egy ekkora volumenű eseményt követően azonban ez egyáltalán nem meglepő.

yPredict ($YPRED)

A yPredict egy előértékesítési szakaszában lévő AI kripto, amely rövidesen listázásra kerülhet. A készítőknek mostanáig 4.5 millió dollárt sikerült gyűjteni, hála az innovatív $YPRED tokeneknek.

Lényegében a projekt egy “minden az egyben” szolgáltatást kínál a kereskedők számára. Ezzel egy freemium rendszerben lehetőség van jelentősen növelni a befektetéseink által megszerezhető profit mértékét.

Ami elválasztja a yPredict világát a konkurenciától, hogy előbbinél a legtöbb eszközt teljesen ingyenesen lehet majd használni, mivel a felhasználóknak csupán $YPRED érmékkel kell rendelkezni.

Hozzáférhető lesz többek között egy egyedi AI szignálokat biztosító eszköz, amivel a napi kereskedéseinkkel megszerezhető profit mértékét kiugróan növelhetjük majd.

YPRED

Szintén lehetőség lesz a piac aktuális hangulatának alapos elemzésére, különböző technikai elemzések elvégzésére AI-val és hozzá tudunk majd férni számos mintázatfelismerő indikátorhoz.

Bár a felsoroltak használata nem fog maga után vonni díjat, a yPredict rendszerének egyes részeiért fizetni kell majd.

Ilyen lesz a mesterséges intelligenciát használó, kereskedési modelleket kínáló piactér. Ezen a felületen több fejlesztőcsapat termékéhez lehet majd hozzáférni, melyek különböző szempontok alapján igyekeznek előre megmondani, hogy milyen irányba fog változni egy kripto értéke.

A felületen akár több különböző modellre is elő tudunk majd fizetni $YPRED tokenekért cserébe. Továbbá minden elérhető modell esetében láthatjuk majd, eddig milyen sikerességi arányt ért el az AI.

A yPredict csapata a felsoroltak mellett számos eszközt készített már el, melyeket egyaránt lehetőség lesz igénybe venni $YPRED tokenekkel.

A WriteMingle névre keresztelt tartalomgyártó és szerkesztő egyike ezeknek. Ezzel nem csupán fantasztikus tartalmak gyártására nyílik majd lehetőség, hanem írásunkat különböző módokon szerkeszthetjük is.

Az AI által összerakott szövegek minden SEO szempontnak meg fognak felelni, továbbá különböző tippeket is kaphatunk az optimalizálásra. Szintén tudunk majd képeket generálni az elkészült szöveghez, illetve egyszerre akár többen is dolgozhatunk egyazon projekten.

A csatlakozást számos módon el tudod végezni. A megszokott ETH, és USDT mellett használható még MATIC és BNB is, továbbá akár bankkártyát is használhatsz a fizetés során.

Szeretném jobban megismerni a yPredictet

Ez is érdekelhet: 

Litecoin előrejelzés: Bitcoin helyett LTC-t vásárolnak a befektetők?

Így szállj be könnyedén a Bitcoin bányászatba a Bitcoin Minetrix segítségével

A legjobb Telegram botok, amiket érdemes kipróbálni 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.
2024. 05. 29. 00:01
Megosztás:

Üzbegisztánban új atomerőmű épül

A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet (SMR) épít Üzbegisztánban, az erről szóló szerződést Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatásakor írta alá a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki részlege, az Atomsztrojexport vállalat és az Uzatom, az üzbég kormány alá tartozó atomenergia-ügynökség atomerőmű-építési igazgatósága - közölte a Roszatom kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 23:30
Megosztás:

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.
2024. 05. 28. 23:00
Megosztás:

Linképítés: tippek kezdőknek és haladóknak

Az off-site keresőoptimalizálás azokat a tevékenységeket, valamint SEO faktorokat foglalja magában, amik az oldalon kívül történnek. Ehhez kapcsolódik a linképítés, amikor a weblapunkra lehetőleg minél több és erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. A cél, hogy nagyobb forgalmat generáljanak, több embert tereljenek az oldalra, hitelességet kölcsönözzenek a honlap számára.
2024. 05. 28. 22:30
Megosztás:

Fejlesztés a Wienerberger csornai tetőcserépgyáránál

Fejlesztette csornai tetőcserépgyárát 1,2 milliárd forintból a Wienerberger zRt. leányvállalata - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 22:00
Megosztás:

Az EU komoly támogatást hagyott jóvá egészségügyi fejlesztésekre

Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.
2024. 05. 28. 21:30
Megosztás:

Ausztria feldolgozóipara a közeljövőben kikerülhet a recesszióból

Májusban mérséklődött az osztrák termelőipar teljesítménycsökkenésének üteme és az új megrendelések készletállományhoz viszonyított aránya alapján a következő negyedévben a feldolgozóipar már növekedési pályára léphet az UniCredit Bank Austria beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 05. 28. 21:00
Megosztás:

Megújul a Magyar Állampapír Plusz (MÁP+)

Június 3-tól megújult kondíciók mellett vásárolhatják meg a lakossági befektetők a Magyar Állampapír Pluszt (MÁP Plusz), amely ötéves futamideje alatt évi 6,73 százalékos EHM-mel (egységesített értékpapír hozam mutató) kapható; ezzel párhuzamosan kivezetik az Egyéves Magyar Állampapírt (1MÁP) - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott kedd estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 28. 19:30
Megosztás:

Rekord után korrekció volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1256,82 pontos, 1,8 százalékos csökkenéssel, 68 546,85 ponton zárt kedden.
2024. 05. 28. 19:05
Megosztás:

Biztonságosak Európa fürdői

Az európai természetes fürdőhelyek túlnyomó többsége megfelelt az Európai Unió legszigorúbb, kiváló minősítésű bakteriológiai előírásainak, kiváló minősítést tavaly Európa fürdőinek 85,4 százaléka kapott - derült ki az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) az Európai Bizottság közösen összeállított, 2023-es adatokat rögzítő, kedden közzétett értékeléséből.
2024. 05. 28. 18:30
Megosztás:

Huszonegy magyar kiállító lesz ott Amszterdamban

A kereskedelmi márkák amszterdami kiállításán (World of Private Label - PLMA) 21 magyar kiállító jelenik meg az Agrármarketing Centrum (AMC) 198 négyzetméteres közösségi standján május 28-29-én - közölte az AMC kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 18:00
Megosztás:

Bátrabban lehet nyomni már a gázt Látrány mellett

A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres útszakaszon május 30-tól, rossz időjárási viszonyok esetén május 31-től óránként 90 kilométer helyett 110 kilométer/órával közlekedhetnek az autósok - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 17:30
Megosztás:

A hazai gyógyszeripar fontos high-tech iparág

A magyar gyógyszeripar fontos high-tech iparág, jelentős szerepet tölt be a beruházásokban és az innovációban, a magyar gazdaság számára hatalmas értéket képvisel - hangsúlyozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden a Nemzetgazdasági Minisztérium(NGM) és a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (Magyosz) együttműködési megállapodásának aláírásán.
2024. 05. 28. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 05. 28. 16:30
Megosztás:

Törökország fontos partner a klímaváltozás elleni küzdelemben

Törökország erdőtelepítési és erdőkezelési tapasztalatai különösen hasznosak Magyarország számára, mivel olyan klimatikus viszonyok között gazdálkodnak, amelyek az előrejelzések alapján hazánkban is várhatók - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár a török állami erdészeti vezetők magyarországi látogatása alkalmából.
2024. 05. 28. 16:00
Megosztás:

Hárommillióan használják az Egészségablak alkalmazást

Már hárommillió ember használja a teljes egészségügyi dokumentációját tartalmazó Egészségablak elnevezésű mobilalkalmazást - jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti álamtitkára kedden Budapesten.
2024. 05. 28. 15:30
Megosztás:

Az első negyedévben nőtt a horvát GDP

A horvát gazdaság teljesítménye 3,9 százalékkal nőtt az első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 05. 28. 15:00
Megosztás:

Továbbra is stabil a hazai bankrendszer

A magyar bankrendszer továbbra is stabil, sokkellenálló-képessége erős, ugyanakkor a tavalyi kiemelkedő jövedelmezőség után a profitja 2024-ben csökkenni fog - mondta Dancsik Bálint főosztályvezető a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi stabilitási jelentésének keddi online bemutatásán.
2024. 05. 28. 14:30
Megosztás: