Így szállj be könnyedén a Bitcoin bányászatba a Bitcoin Minetrix segítségével

A kezdet kezdetén a Bitcoin hálózata kifejezetten azzal a céllal lett létrehozva, hogy egy nem inflálódó, bárki számára megszerezhető érmével forradalmasítani lehessen az eddig használt pénzügyi rendszert.

Így szállj be könnyedén a Bitcoin bányászatba a Bitcoin Minetrix segítségével

Maximálisan ugyanis mindössze 21 millió BTC létezhet, köszönhetően a Bitcoin bányászati rendszerének. Ez azért lehetséges, mivel minden alkalommal amikor egy tranzakció validálásra kerül, egy adott mennyiségű, újonnan létrehozott bitcoin kerül kiosztásra.

Ennek mértéke a hálózat indulásakor még 50 BTC-volt, majd minden 210,000. validálást követően, - vagyis nagyjából 4 évente - a jutalom a felére csökkent. Mostanáig összesen 3 felezésre volt példa, a következő alkalom pedig várhatóan 2023 április végén lesz esedékes.

A folyamatosan csökkenő jutalom képes szabályozni a kínáltot, aminek hála a BTC értéke képes tartósan magas értéken maradni. Más szóval a folyamatosan inflálódó pénzekkel szemben a bitcoin sokkal inkább az aranyra mint nyersanyagra hasonlít, hiszen a BTC-ből is csak véges mennyiség áll rendelkezésre. Többek között ezért is szokás a bitcoinra, mint digitális aranyra hivatkozni. 

A korábbi alkalmak során a legnépszerűbb kripto értéke ugrásszerűen megnőtt, ezért sokan úgy vélik a most esedékes felezés sem lesz majd kivétel a trend alól.

Maga a bányászat lényegében egy bonyolult feladvány megoldásából áll, aminek nehézségét az határozza meg, hogy az előző 2 hét során mennyi bányász volt átlagosan a hálózaton.

Eleinte ugyan lehetősége volt az átlagos felhasználóknak is, teljesen hétköznapi gépek használatával hozzájutni BTC jutalmakhoz, azonban az évek során a szektor egyre inkább centralizált irányba változott.

Ennek az oka, hogy egyetlen bányszathoz használható úgynevezett ASIC gép több ezer dollárba kerül, ráadásul hatalmas energiaigénnyel kell számolni. Az meg már csak hab a tortán, hogy egyetlen ASIC gép kevés, és semmi garancia nincs arra, hogy a mi gépünk lesz a leggyorsabb.

Vagyis a lakossági befektetők számára szinte semmi esély nincs a hatalmas vállalatokkal szemben labdába rúgni.

btcmtx token

Szeretnék részt venni a bányászatban

Bányássz Te is alacsony költségek mellett

A bitcoin értékének növekedésével a bányászat is egyre kevésbé volt már elérhető a lakossági felhasználók számára. Ennek okán jött létre a felhőalapú bányászás, aminek során lényegében bányászati teljesítményt tudsz bérelni. 

A felhőalapú bányászat lehetővé teszi, hogy komolyabb befektetés nélkül is BTC-t lehessen szerezni. Ezzel párhuzamosan a bányászatot végző cégek állandó bevételhez tudnak jutni, így létre tud jönni egy win-win helyzet.

Ez a rendszer látszólag egyszerű mechanikára épül, hiszen a befizetésünkért cserébe a megszerzett jutalom egy apró része is a miénk lehet. A gyakorlatban viszont sajnos a legtöbb ilyen szolgáltatást kínáló cégről kiderült, hogy egyszerűen átverik a felhasználókat. 

A probléma gyökerét elsősorban ott kell keresni, hogy a felhasználóknak a befizetésük után semmilyen hozzáférésük nem volt sem a befektetésükhöz, sem pedig a megszerzett jutalomhoz.

A Bitcoin Minetrix azonban lehetővé teszi mindenki számára, hogy transzparens és megbízható módon lehessen hozzájutni a bányászattal megszerezhető bitcoinhoz.

Ráadásul ami a legjobb, hogy a Bitcoin Minetrix két különböző módon is kínál jutalmakat. Más szóval nyereséghez tudsz jutni a bitcoin értékének emelkedésével, továbbá a tokened lekötésével állandó passzív bevételt is szerezhetsz.

Bitcoin Minetrix

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Hogyan működik a Bitcoin Minetrix?

A Bitcoin Minetrix egy előértékesítési szakaszában lévő projekt, aminek során a befektetők az ERC-20 BTCMTX tokeneket vásárolhatják meg. 

Az okosszerződéseknek köszönhetően már a listázás előtt lehetőséget kapnak a vásárlók a profitszerzésre, amennyiben lekötik a tokenjeiket. Ezzel írásunk idején éves szinten több mint 300% hozamra lehet szert tenni bármilyen erőfeszítés vagy jelentősebb kiadás nélkül.

Ez azonban csak a kezdet, hiszen a projekt listázását követően a befektetők a lekötött érméik után ERC-20 krediteket is kaphatnak. Ezek a tokenek forgalomba nem kerülhetnek és kizárólag arra használhatók, hogy az elégetésüket követően a felhasználók felőhalapú számítási teljesítményhez juthassanak. 

Vagyis míg a BTCMTX tokenek biztonságosan le vannak kötve, a jutalmul kapott kreditekért cserébe részesülni tudsz majd a BTC bányászása után megszerezhető jutalomból.

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a befektetésedhez bármikor hozzá tudj férni, továbbá a blokklánc-technológiának köszönhetően könnyedén tudd ellenőrizni a tokenjeid sorsát.

A projekt eddigi sikerére ékes példa, hogy a kevesebb mint 1 hónapja tartó gyűjtés során mostanáig közel 2 millió dollárt sikerült összegyűjteni a BTCMTX érmék eladásával. 

bitcoin minetrix token

Ezzel kapcsolatban a több mint 300,000 feliratkozóval rendelkező Michael Wrubel friss videójában külön figyelmet fordít a projektnek. A youtuber kiemeli, hogy 2023-ban nem volt olyan altcoin előértékesítés, amely képes lett volna ilyen rövid idő alatt ekkora bevételt elérni. 

Mivel a Bitcoin Minetrix indulásának időpontja várhatóan közel lesz BTC felezéséhez, ezért a befektetők bizalma rövidesen busásan megtérülhet.

Nem érdemes sokat késlekedni

A Bitcoin Minetrix fejlesztőinek célja az előértékesítés során 15 millió dollár összegyűjtése, amiből mostanáig majdnem 2 millió dollárt sikerült teljesíteni. A bevétel eddigi tempója alapján valószínűnek tűnik, hogy legkorábban 2024 első negyedében már a nagyobb DEX és CEX tőzsdéken is kapható lesz a BTCMTX.

Az előértékesítés során az elérhető tokenek ára lépcsőzetesen fog emelkedni, ezért érdemes minél hamarabb elvégezni a csatlakozást. 

Ehhez mindössze egy kriptotárcával kell rendelkezned, mivel a fizetés során nem csupán ETH, USDT, BNB és MATIC, hanem bankkártya is használható. 

Érdemes viszont kiemelni, hogy amennyiben BNB-t vagy MATIC-ot használsz a fizetésnél, abban az esetben a stakelésre kizárólag a listázás után lesz majd lehetőséged. 

bitcoin minetrix stake

A csapat tervei szerint az induláskor nem csupán a kreditégetés, hanem egy mobilalkalmazás is elérhető lesz. Ennek köszönhetően bárhonnan tudod majd kényelmesen ellenőrizni, hogy éppen mekkora a megszerzett jutalmad mértéke.

Ha szeretnéd a Bitcoin Minetrix világát alaposabban is megismerni abban az esetben látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma! 

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Ez is érdekelhet: 

A Wall Street Meme érme tulajdonosok most nagyon örülhetnek

Hogyan vásárolj Launchpad XYZ érmét 2023-ban?

Kriptovaluta vásárlás Magyarországon

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának a növekedése júniusban

A várt mérsékelt gyorsulás helyett jelentősen lassult az euróövezet feldolgozóipari, szolgáltatóipari és kompozit beszerzésimenedzser-indexének a növekedése júniusban - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének pénteken ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 06. 22. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás:

A kormány tovább kívánja növelni a már jelenleg is rekordmagas foglalkoztatási arányt

Magyarországon ma a foglalkoztatás 75 százalékos szinten van, hiszen 2010 óta egymillió munkahelyet sikerült teremteni, de a kormány célja, hogy ezt a rekordarányt a következő években még magasabbra, egészen 85 százalékra emelje - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 22. 13:00
Megosztás:

A magyar szakképzés a világ legjobbjai közé tartozik

A magyar szakképzés a világ legjobbjai közé tartozik, a magyar modell működik - hangsúlyozta Hankó Balázs leendő kulturális és innovációs miniszter csütörtökön a SzakmaSztár Fesztivál emléklap átadó ünnepségen, a Parlamentben.
2024. 06. 22. 12:00
Megosztás:

Májusban csökkent az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek és a megkezdett lakóingatlan-építések száma egyaránt csaknem négyéves mélypontra csökkent májusban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 06. 22. 11:00
Megosztás:

Az EU tizenötmillió euró humanitárius segélyt küld a mianmari menekülteknek

Mivel a nem szűnő katonai konfliktus tovább növeli a humanitárius szükségleteket Mianmarban, az Európai Unió további tizenötmillió eurót (mintegy hatmilliárd forint) bocsát az országban élő rászorulók, valamint a szomszédos államokba menekültek, köztük a Bangladesben menedékre lelt rohingják megsegítésére - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.
2024. 06. 22. 10:00
Megosztás:

A kormány az év végéig meghosszabbítja a lakossági kamatstopot

A kormány megvédi a családokat, 2024. végéig meghosszabbítja a lakossági kamatstopot - jelentette be csütörtöki közleményében Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter.
2024. 06. 22. 09:00
Megosztás:

A német gazdaság enyhén nő a második negyedévben

A Bundesbank várakozásai szerint Németország gazdasága a folyó második negyedévben valószínűleg szerény mértékben bővül - derült ki a német központi bank (Bundesbank) havi rendszeres jelentésének csütörtökön közzétett, legfrissebb számából.
2024. 06. 22. 08:00
Megosztás:

Lemaradtál a SOL rallyjáról? Szállj be az MTAUR 2024-es nyári előértékesítési pumpájába!

A Solana (SOL) küzd a jelenlegi kriptovaluta piacon, értéke az Etherhez képest 35%-kal esett az elmúlt hónapban, elérve a március óta legalacsonyabb szintjét. Ezt a változást az Ether ETF-ek iránti fokozott érdeklődés hajtja, ami elvonja a befektetéseket az altcoinoktól, mint például a Solana (SOL). A technikai mutatók medve jellegűek, mivel a Solana (SOL) kulcsfontosságú támasz-szintek alá esett.
2024. 06. 22. 07:27
Megosztás:

Az amerikai lakáspiaci index tovább romlott júniusban

Júniusban második hónapja romlott és hathavi mélypontra esett az amerikai építőipari cégek NAHB/Wells Fargo lakáspiaci bizalmi indexe.
2024. 06. 22. 07:00
Megosztás:

Az APORK A legjobb kripto előértékesítés 2024-ben, míg ez a két DeFi érme meghajol

Miközben a kriptopiac előrelépést és visszalépést is jelez, a Stacks (STX) rövid távú emelkedésben van; ugyanakkor a Chainlink (LINK) decentralizációs problémákkal küzd, ami az Angry Pepe Fork (APORK) nevű új belépő felé tereli a befektetőket, amely gyorsan a befektetési hotspot lett. A közösségközpontú platform bevezeti a conquer-to-earn modellt, amely nagy érdeklődést keltett, és az iparág óriásait megelőzve vált a jelenleg legjobb kriptobefektetéssé.
2024. 06. 22. 06:30
Megosztás:

Az európaiak pozitívan viszonyulnak az elektromos autókhoz

Pozitív az akkumulátoros elektromos autók megítélése az Európai Unióban, az árakkal kapcsolatos aggályok ellenére a nem elektromos autót használók 57 százaléka fontolgatja, hogy elektromos járműre vált - derült ki az Alternatív Üzemanyagok Európai Megfigyelőközpontja (EAFO) által készített, tizenkét uniós tagállamra kiterjedő felmérésből.
2024. 06. 22. 06:00
Megosztás: