Így szállj be könnyedén a Bitcoin bányászatba a Bitcoin Minetrix segítségével

A kezdet kezdetén a Bitcoin hálózata kifejezetten azzal a céllal lett létrehozva, hogy egy nem inflálódó, bárki számára megszerezhető érmével forradalmasítani lehessen az eddig használt pénzügyi rendszert.

Így szállj be könnyedén a Bitcoin bányászatba a Bitcoin Minetrix segítségével

Maximálisan ugyanis mindössze 21 millió BTC létezhet, köszönhetően a Bitcoin bányászati rendszerének. Ez azért lehetséges, mivel minden alkalommal amikor egy tranzakció validálásra kerül, egy adott mennyiségű, újonnan létrehozott bitcoin kerül kiosztásra.

Ennek mértéke a hálózat indulásakor még 50 BTC-volt, majd minden 210,000. validálást követően, - vagyis nagyjából 4 évente - a jutalom a felére csökkent. Mostanáig összesen 3 felezésre volt példa, a következő alkalom pedig várhatóan 2023 április végén lesz esedékes.

A folyamatosan csökkenő jutalom képes szabályozni a kínáltot, aminek hála a BTC értéke képes tartósan magas értéken maradni. Más szóval a folyamatosan inflálódó pénzekkel szemben a bitcoin sokkal inkább az aranyra mint nyersanyagra hasonlít, hiszen a BTC-ből is csak véges mennyiség áll rendelkezésre. Többek között ezért is szokás a bitcoinra, mint digitális aranyra hivatkozni. 

A korábbi alkalmak során a legnépszerűbb kripto értéke ugrásszerűen megnőtt, ezért sokan úgy vélik a most esedékes felezés sem lesz majd kivétel a trend alól.

Maga a bányászat lényegében egy bonyolult feladvány megoldásából áll, aminek nehézségét az határozza meg, hogy az előző 2 hét során mennyi bányász volt átlagosan a hálózaton.

Eleinte ugyan lehetősége volt az átlagos felhasználóknak is, teljesen hétköznapi gépek használatával hozzájutni BTC jutalmakhoz, azonban az évek során a szektor egyre inkább centralizált irányba változott.

Ennek az oka, hogy egyetlen bányszathoz használható úgynevezett ASIC gép több ezer dollárba kerül, ráadásul hatalmas energiaigénnyel kell számolni. Az meg már csak hab a tortán, hogy egyetlen ASIC gép kevés, és semmi garancia nincs arra, hogy a mi gépünk lesz a leggyorsabb.

Vagyis a lakossági befektetők számára szinte semmi esély nincs a hatalmas vállalatokkal szemben labdába rúgni.

btcmtx token

Szeretnék részt venni a bányászatban

Bányássz Te is alacsony költségek mellett

A bitcoin értékének növekedésével a bányászat is egyre kevésbé volt már elérhető a lakossági felhasználók számára. Ennek okán jött létre a felhőalapú bányászás, aminek során lényegében bányászati teljesítményt tudsz bérelni. 

A felhőalapú bányászat lehetővé teszi, hogy komolyabb befektetés nélkül is BTC-t lehessen szerezni. Ezzel párhuzamosan a bányászatot végző cégek állandó bevételhez tudnak jutni, így létre tud jönni egy win-win helyzet.

Ez a rendszer látszólag egyszerű mechanikára épül, hiszen a befizetésünkért cserébe a megszerzett jutalom egy apró része is a miénk lehet. A gyakorlatban viszont sajnos a legtöbb ilyen szolgáltatást kínáló cégről kiderült, hogy egyszerűen átverik a felhasználókat. 

A probléma gyökerét elsősorban ott kell keresni, hogy a felhasználóknak a befizetésük után semmilyen hozzáférésük nem volt sem a befektetésükhöz, sem pedig a megszerzett jutalomhoz.

A Bitcoin Minetrix azonban lehetővé teszi mindenki számára, hogy transzparens és megbízható módon lehessen hozzájutni a bányászattal megszerezhető bitcoinhoz.

Ráadásul ami a legjobb, hogy a Bitcoin Minetrix két különböző módon is kínál jutalmakat. Más szóval nyereséghez tudsz jutni a bitcoin értékének emelkedésével, továbbá a tokened lekötésével állandó passzív bevételt is szerezhetsz.

Bitcoin Minetrix

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Hogyan működik a Bitcoin Minetrix?

A Bitcoin Minetrix egy előértékesítési szakaszában lévő projekt, aminek során a befektetők az ERC-20 BTCMTX tokeneket vásárolhatják meg. 

Az okosszerződéseknek köszönhetően már a listázás előtt lehetőséget kapnak a vásárlók a profitszerzésre, amennyiben lekötik a tokenjeiket. Ezzel írásunk idején éves szinten több mint 300% hozamra lehet szert tenni bármilyen erőfeszítés vagy jelentősebb kiadás nélkül.

Ez azonban csak a kezdet, hiszen a projekt listázását követően a befektetők a lekötött érméik után ERC-20 krediteket is kaphatnak. Ezek a tokenek forgalomba nem kerülhetnek és kizárólag arra használhatók, hogy az elégetésüket követően a felhasználók felőhalapú számítási teljesítményhez juthassanak. 

Vagyis míg a BTCMTX tokenek biztonságosan le vannak kötve, a jutalmul kapott kreditekért cserébe részesülni tudsz majd a BTC bányászása után megszerezhető jutalomból.

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a befektetésedhez bármikor hozzá tudj férni, továbbá a blokklánc-technológiának köszönhetően könnyedén tudd ellenőrizni a tokenjeid sorsát.

A projekt eddigi sikerére ékes példa, hogy a kevesebb mint 1 hónapja tartó gyűjtés során mostanáig közel 2 millió dollárt sikerült összegyűjteni a BTCMTX érmék eladásával. 

bitcoin minetrix token

Ezzel kapcsolatban a több mint 300,000 feliratkozóval rendelkező Michael Wrubel friss videójában külön figyelmet fordít a projektnek. A youtuber kiemeli, hogy 2023-ban nem volt olyan altcoin előértékesítés, amely képes lett volna ilyen rövid idő alatt ekkora bevételt elérni. 

Mivel a Bitcoin Minetrix indulásának időpontja várhatóan közel lesz BTC felezéséhez, ezért a befektetők bizalma rövidesen busásan megtérülhet.

Nem érdemes sokat késlekedni

A Bitcoin Minetrix fejlesztőinek célja az előértékesítés során 15 millió dollár összegyűjtése, amiből mostanáig majdnem 2 millió dollárt sikerült teljesíteni. A bevétel eddigi tempója alapján valószínűnek tűnik, hogy legkorábban 2024 első negyedében már a nagyobb DEX és CEX tőzsdéken is kapható lesz a BTCMTX.

Az előértékesítés során az elérhető tokenek ára lépcsőzetesen fog emelkedni, ezért érdemes minél hamarabb elvégezni a csatlakozást. 

Ehhez mindössze egy kriptotárcával kell rendelkezned, mivel a fizetés során nem csupán ETH, USDT, BNB és MATIC, hanem bankkártya is használható. 

Érdemes viszont kiemelni, hogy amennyiben BNB-t vagy MATIC-ot használsz a fizetésnél, abban az esetben a stakelésre kizárólag a listázás után lesz majd lehetőséged. 

bitcoin minetrix stake

A csapat tervei szerint az induláskor nem csupán a kreditégetés, hanem egy mobilalkalmazás is elérhető lesz. Ennek köszönhetően bárhonnan tudod majd kényelmesen ellenőrizni, hogy éppen mekkora a megszerzett jutalmad mértéke.

Ha szeretnéd a Bitcoin Minetrix világát alaposabban is megismerni abban az esetben látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma! 

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Ez is érdekelhet: 

A Wall Street Meme érme tulajdonosok most nagyon örülhetnek

Hogyan vásárolj Launchpad XYZ érmét 2023-ban?

Kriptovaluta vásárlás Magyarországon

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Elárverezik a magyar Mona Lisa-t, Gulácsy Lajos festményét

Több mint két évtized után újra aukcióra kerül Gulácsy Lajos kivételes remekműve, a Régi instrumentumon játszó hölgy, amelyet 2002-ben a szakma és a műgyűjtők a magyar Mona Lisa-nak is neveztek. A festmény 2002-ben a Virág Judit Galéria árverésén abszolút magyar leütési rekordot ért el 95 millió forintos eladási árával. A sokáig elveszettnek hitt, majd csodával határos módon előkerült alkotás Gulácsy kevés nagyméretű, megmaradt olajfestményeinek egyike, a magyar festészet remekművei tartozik.
2023. 11. 30. 20:30
Megosztás:

Holnaptól indul a 2024-es éves autópálya-matricák előértékesítése

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) idén decemberben is lehetőséget biztosít a következő évre érvényes éves országos és vármegyei autópálya-matricák előzetes megvásárlására. A 2024. évi éves e-matricák 2023. december 1-től szerezhetőek be a NÚSZ Zrt.-nél és viszonteladó partnereinél, online és offline módon is. A 2024-re szóló pályamatricák érvényességi ideje 2024. január 1-én kezdődik.
2023. 11. 30. 20:00
Megosztás:

Gyengült a forint estére

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2023. 11. 30. 19:30
Megosztás:

Egészségablak app és EESZT 2024-es új fejlesztések

Több, mint 2,5 millió felhasználó töltötte le az Egészségablak mobilapplikációt, amely azt mutatja, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) fejlesztésére komoly igény mutatkozik.
2023. 11. 30. 19:00
Megosztás:

Felülteljesített ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 531,74 pontos, 0,93 százalékos emelkedéssel, 57 878,43 ponton zárt csütörtökön.
2023. 11. 30. 18:30
Megosztás:

Következő évre hiánnyal számol a cseh költségvetés

Jövőre 250 milliárd koronás (3893 milliárd forint), az ideinél 41 milliárd koronával alacsonyabb hiánnyal számol a cseh költségvetés, amelyet szerdán késő este hagyott jóvá a cseh képviselőház.
2023. 11. 30. 18:00
Megosztás:

Zöldenergia-roadshow indult Győrben

Országos zöldenergia-roadshow indult Győrben, a rendezvénysorozatot Palkovics László a Széchenyi István Egyetemért (SZE) Alapítvány kuratóriumának elnöke, az Energia21 kezdeményezés vezetője indította el november 29-én, szerdán a győri Mobilis Interaktív Élményközpontban.
2023. 11. 30. 17:30
Megosztás:

Bejött a költségcsökkentés a Salesforce-nak

Az ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvereket fejlesztő vállalat tegnap tőzsdezárás után tette közzé az október végén zárult harmadik üzleti negyedévének eredményeit.
2023. 11. 30. 17:00
Megosztás:

A szálláshelyeken először a szilveszter telítődik, majd a karácsony

Már dübörögnek a szilveszteri foglalások, és a karácsonyi napokra is megindult a kereslet.
2023. 11. 30. 16:30
Megosztás:

Uniós forrásból fejlesztették a tápcsatornához köthető szűrővizsgálatokat a Szegedi Tudományegyetemen

Új endoszkópok beszerzésével és a diagnosztikai munkát szolgáló laborok kialakításával, uniós támogatással mintegy háromszázmillió forintból fejlesztették a tápcsatornához kapcsolódó betegségek szűrését a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE), így számos vizsgálat már kórházi tartózkodás nélkül is elvégezhetőé vált - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
2023. 11. 30. 16:00
Megosztás:

Megújult Várgesztesen a csapadékvíz elvezető rendszer

A Komárom-Esztergom vármegyei Várgesztesen az önkormányzat kitisztíttatja a település felett található víztározót és több utcában felújítja a vízlevezető árkokat; a beruházásra 273 millió forintos uniós támogatást fordítanak - közölte a vármegyei önkormányzat projektmenedzsere az MTI-vel.
2023. 11. 30. 15:30
Megosztás:

Kengyelen kétszeresére nőtt a bölcsődei férőhelyek száma

További nyolc férőhellyel bővült az eddigi nyolc férőhelyes bölcsőde Kengyelen - közölte a projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. közleményben az MTI-vel.
2023. 11. 30. 15:00
Megosztás:

Uniós forrásból korszerűsítésen esett át a Gál Ferenc Egyetem gyakorlóiskolája

Háromszázharminc millió forint uniós forrásból korszerűsítették a Gál Ferenc Egyetem gyakorló általános iskoláját a Békés vármegyei Szarvason - közölte az önkormányzat közleményben.
2023. 11. 30. 14:30
Megosztás:

Ebben a hónapban valamelyest javult a gazdasági hangulat az euróövezetben

Javult kissé a gazdasági hangulat novemberben, de még mindig alapvetően pesszimista várakozásokat tükröz az euróövezetben az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóság (DG ECFIN) legfrissebb kimutatása alapján.
2023. 11. 30. 14:00
Megosztás:

A német fékek: válaszúton a biztonság és haladás között

A német szövetségi alkotmánybíróság megakadályozta a kormány fejlesztési és beruházási terveit. A döntés várhatóan gátolja Németország versenyképességének javulását és az EU költségvetési szabályainak reformját is befolyásolhatja - olvashatjuk a Ludovika.hu blogjában.
2023. 11. 30. 13:30
Megosztás:

Három éven belül fenntartható működésre tér át a Market csoport

Három éven belül, az építőiparban Magyarországon elsőként, fenntartható vállalati működésre tér át a Market csoport, amely a tervek szerint két éven belül 30 százalékkal csökkenti 2019-hez képest a közvetlen és közvetett módon előálló üvegházhatásúgáz-kibocsátását - derül ki a 11 tagvállalatból álló, közel 1400 munkavállalót foglalkoztató építőipari cég immár második alkalommal, önként kiadott fenntarthatósági jelentéséből.
2023. 11. 30. 13:00
Megosztás:

A gyártók lobbitevékenysége miatt késik a betétdíjas rendszer bevezetése

A gyártók lobbitevekénysége miatt késik a betétdíjas rendszer bevezetése, január elseje helyett július 1-étől lesznek kötelesek feltüntetni a gyártók a visszaváltáshoz szükséges kódokat a PET-palackokon, az alumínium és üveg italospalackokon - mondta Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezvényén csütörtökön Budapesten.
2023. 11. 30. 12:30
Megosztás:

9 hónap alatt felülmúlta az AutoWallis a tavalyi teljes év árbevételét és nyereségét

Újabb rekordot döntve több mint egyharmadával növelte árbevételét és nyereségét az AutoWallis Csoport az év első kilenc hónapjában az előző év azonos időszakához képest. A régiós autókereskedelmi és mobilitási szolgáltató ezzel már most felülmúlta a tavalyi teljes év teljesítményét, a társaság egy részvényre jutó nyeresége pedig 22,6 forintra ugrott.
2023. 11. 30. 12:00
Megosztás:

Testvérvárosi megállapodás jött létre Székesfehérvár és Luxor között

Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében testvérvárosi megállapodást írt alá Székesfehérvár és Luxor vezetője szerdán Egyiptomban.
2023. 11. 30. 11:30
Megosztás:

Megnyitották Bukarest autópálya-körgyűrűjének első elkészült szakaszát

Fél évvel az átadási határidő előtt megnyitották a forgalom előtt szerdán Bukarest A0-s jelzésű autópálya-körgyűrűjének első tízkilométeres szakaszát.
2023. 11. 30. 11:00
Megosztás: