3 kriptodeviza 20 cent alatt, amelyek 2024-ben elérhetik az 1 dolláros árfolyamot

A jelenlegi piaci helyzet közepette a befektetők olyan kriptó érmékre irányítják figyelmüket, amelyek ígéretes hozamokat mutatnak, hogy ezzel fedezzék hosszú pozícióikat. Ez a lépés lehetővé teszi számukra, hogy csökkentsék a rendkívül ingadozó kriptopénz piaccal járó kockázatokat. Figyelemre méltó, hogy a Stellar érme jelentős árcsökkenéseket szenvedett el, mégis ígéretes kilátásokkal rendelkezik. Ezzel szemben a Tron ára kitörésre készül.

3 kriptodeviza 20 cent alatt, amelyek 2024-ben elérhetik az 1 dolláros árfolyamot

A harmadik előértékesítési szakaszában, valamint egy teljes körűen működő iGaming platform mellett a Rollblock felkeltette a szélesebb kriptopiac figyelmét innovatív bevételmegosztási modelljével. Az elemzők a tokent a következő 100-szoros altcoinnak nevezték; nézzük meg, miért!

Rollblock (RBLK): Nagy hozamok felszabadítása a 2024-es kripto arénában

A Rollblock (RBLK) az első kriptó 0,10 dollár alatt, amely magas hozamokat kínálhat 2024-ben. Ez az új kriptoprojekt vonzó tokenomikájával és egyedi bevételmegosztási modelljével felkeltette a kriptopiac figyelmét. A Rollblock egy teljesen működő és engedélyezett online játéktermet hozott létre, amely a blokklánc technológiát használja, hogy áthidalja a központosított és decentralizált piacok közötti szakadékot.

A platform magas likviditást, gyors fogadásokat és biztonságos tranzakciókat kínál a felhasználóknak. Minden tranzakció a blokkláncon kerül rögzítésre, garantálva a fokozott igazságosságot és átláthatóságot. Ezenkívül a platform nem igényli a felhasználók számára a KYC folyamaton való átjutást, ami szinte minden online iGaming platformnál általános - ezzel egyszerűsítve a regisztrációs folyamatot.

rollblock stellar és Tron kripto elemzése és árfolyam prognózis

Miközben a Rollblock a harmadik előértékesítési szakaszban van, ez az altcoin sikeresen felülmúlta a legtöbb felkapott játéktokent, 40%-os áremelkedést regisztrálva. Ez azt jelenti, hogy a korai befektetők már most 40%-os ROI-t élveznek. Sőt, az érme kiváló bevételmegosztási modellje tovább növelheti a Rollblock árát. Ez az egyedi modell a Rollblock heti bevételének akár 30%-át használja fel RBLK tokenek vásárlására a nyílt piacon. Az így megszerzett tokeneket elégetik, míg a másik felét a stakerek jutalmazására használják. Ez a lépés növeli a RBLK tokenbe való befektetés potenciális megtérülését, a számos funkció és a már működő nyereséges vállalkozás révén a befektetők 100-szoros megtérülésre számítanak a bevezetés után, így a $RBLK az egyik legjobb kriptopénz, ha befektetni akarunk.

A Stellar érme árcsökkenése

A medvepiaci árképzés ellenére a Stellar érme egy másik életképes kripto 20 cent alatt, amely 100-szoros hozamot kínálhat a következő bull ciklusban. Az elhúzódó hanyatlást a szélesebb medvepiaci trendek és a blokklánc csökkenő piaci aktivitása okozza. Mindenesetre a technikai mutatók azt sugallják, hogy a Stellar kripto korrekciós fázisban van, és hamarosan felkészülhet egy rallyra.

Ezenkívül a Stellar ára megpróbálja megtartani a kulcsfontosságú támaszszintet, amely körülbelül 0,10 dollár. Ha az altcoin fenntartja a jelenlegi piaci statisztikákat, ára kitörhet, meghaladva a 0,11 dolláros határt, és hosszú távú életképességet mutat. Ezzel a kilátással a Stellar érme egy másik nagyszerű 20 cent alatti kripto, amely potenciálisan magasabb hozamokat eredményezhet.

A Tron árfolyama kitörésre készül

A Tron érme egy másik 20 cent alatti kripto, amely a szélesebb kriptopiacon címlapokra került. A decentralizált működési platform az elmúlt napokban erős piaci teljesítményt mutatott. Figyelemre méltó, hogy a Tron pozitív piaci kilátásai több tényezőnek tulajdoníthatók, beleértve az áttörő partnerségeket, az innovatív hálózati fejlesztéseket és az általános bull piaci trendeket.

Ennek eredményeként az altcoin fokozott piaci tevékenységeket regisztrált, tükrözve az általános nyitott érdeklődést és a befektetői bizalmat. Technikai mutatói azt sugallják, hogy a Tron érme egy jelentős fellendülésre készül. Ezzel a kilátással sok elemző optimista az altcoin iránt, és azt javasolják, hogy az év végére elérheti az 1 dolláros szintet. Ezért a Tron érme az egyik legjobb érme, amelyet most érdemes megvásárolni.

Következtetés

A Stellar, a Tron és a Rollblock a három legjobb kriptopénz 0,20 dollár alatt, amelyeknek megvan a lehetősége, hogy 2024-ben elérjék az 1 dolláros árfolyamot. Ez a három érme piaci ellenállást mutatott, felkeltve a befektetők figyelmét, mint a legjobb kriptók, amelyeket most érdemes megvásárolni, különösen azok számára, akik 2024-ben szeretnék maximalizálni profitpotenciáljukat!

Ismerd meg a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

AI-kriptovaluták a csúcsra törnek? Okok, amiért az AI-alapú kriptovaluták, köztük a FET és az INJ készen állnak a fellendülésre a Q4-ben

Az AI-alapú kriptovaluták készen állnak a kitörésre az év utolsó negyedévében. A piaci elemzők lelkesedéssel beszélnek a digitális érmék, mint a FET és az INJ várható nyereségéről. Vajon ezek az AI-vezérelt tokenek hatalmas megtérülést hozhatnak? Merülj el a várt fellendülés mögött álló kulcstényezőkben, és tudd meg, mely érmékre érdemes figyelniük a befektetőknek.
2024. 09. 20. 21:00
Megosztás:

Családbarát védjegyet kapott a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nemcsak szakmai tevékenységével védi a családokat, hanem családbarát munkahelyként is működik, ezt ismerte el a Családbarát Magyarország Központ azzal, hogy odaítélte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet, amit a hivatal két évig használhat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 20. 20:00
Megosztás:

BTC, ETH, SOL árfolyam előrejelzés: Egy erősebb versenytárs várhatóan 0,03 dollárról akár 100 000 dollárig emelkedhet 2024 végére

Egy eddig a háttérben maradó versenyző a kriptovilágban elképesztő növekedést érhet el, néhány centes árfolyamról indulva az egészen megdöbbentő 100 000 dollárig 2024 végére. Miközben a piac már most is pezseg a BTC, ETH és SOL által keltett hullámok miatt, a spekulációk egyre csak szaporodnak. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy bizonyos kriptovaluták robbanásszerű növekedése hogyan alakulhat a közeljövőben.
2024. 09. 20. 19:00
Megosztás:

Ártéri ingatlan hitelfedezetként?

A bankok általában óvatosan kezelik az ártéren elhelyezkedő ingatlanokat, valamint a biztosítási lehetőségek korlátozottsága is gátat szabhat a hitelnyújtásnak. A money.hu szakértője összefoglalja, mire számíthatnak azok, akik vízparton, folyó közvetlen közelében szeretnének ingatlant vásárolni, milyen, a szokványostól eltérő feltételek mellett fogadnak el a bankok ártéri ingatlanokat fedezetként.
2024. 09. 20. 18:30
Megosztás:

Szabó Barnabás a VELUX Cégcsoport új üzemeltetésért és ellátásért felelős vezérigazgató-helyettese

Új üzemeltetési és ellátási vezérigazgató-helyettest nevezett ki a VELUX Cégcsoport: Szabó Barnabás 2024. szeptember 1-jétől felel a terület irányításáért és fejlesztéséért annak érdekében, hogy fenntartsák a vállalat versenyképességét, értéket teremtsenek partnereik és ügyfeleik számára, valamint teljesítsék a VELUX Cégcsoport fenntarthatósági célkitűzéseit. A kinevezés mellett Barnabás a VELUX Cégcsoport Vezetői Testületének tagjává is vált.
2024. 09. 20. 18:00
Megosztás:

A fiatalabb generáció tudatosabb, a 60 év felettiek viszont eladósodtak

Alaposabban mérlegelik a fiatalok a banki hitel felvételét mint 5 évvel ezelőtt, a 60 év felettiek esetében viszont nagy mértékben emelkedett a tartozások aránya – derül ki az EOS Csoport kutatásából.
2024. 09. 20. 17:30
Megosztás:

Visszatért Magyarországra a 9. Turkish Airlines World Golf Cup, a világ legjelentősebb vállalati golfversenye

Budapest bajnoka képviseli Magyarországot a Turkish Airlines World Golf Cup világdöntőjében.
2024. 09. 20. 17:00
Megosztás:

Új csúcsok a tőzsdéken, miért olcsók a bankrészvények?

Tegnap a DAX, az S&P500 és a Dow Jones is új csúcsra emelkedett. Habár a Nasdaq emelkedése volt a legnagyobb ezek közül (2,5 százalékos felértékelődéssel), valójában még mindig kb. 4 százalékkal a júliusban elért történelmi csúcs alatt tartózkodik.
2024. 09. 20. 16:30
Megosztás:

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.
2024. 09. 20. 16:00
Megosztás:

4iG 20 éve a Tőzsdén

Tőzsdei jelenlétének 20 éves évfordulója alkalmából ünnepélyes csengetéssel indította a mai kereskedést a Budapesti Értéktőzsdén a 4iG Nyrt. Az 1995-ben alapított, magyar többségi tulajdonban lévő vállalat Magyarország és a nyugat-balkáni régió egyik meghatározó informatikai és távközlési szolgáltatója, amely a jövő technológiái iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság jelentős tőkepiaci eredményei révén egyúttal a BUX index jelentős súllyal bíró kibocsátója, amely a Prémium kategóriában van jelen.
2024. 09. 20. 15:30
Megosztás:

640 köbméter homok, 145 ezer homokzsák – megtettük, amit a Római védelmében meg lehetett tenni

A Duna vízszintje Óbudán csütörtök éjszaka várhatóan eléri a 8 méteres vízállást. A Római-parti árvízi védekezéshez estig felhasználtunk, kiadtunk 640 köbméter homokot, 145 ezer homokzsákot. A Rómain elvégezhető, a tulajdonosok által kért feladatokat elláttuk. A hullámtérbe mostantól kezdve önkénteseket biztonsági okokból már nem hívunk, nem fogadunk. Hálásan köszönjük a védekezésben segítő több száz önkéntes önzetlen munkáját!
2024. 09. 20. 15:00
Megosztás:

Csalódást okozott a FedEx

A logisztikai vállalat tegnap tőzsdezárás után számolt be 2025-ös üzleti évének első negyedéves eredményeiről.
2024. 09. 20. 14:30
Megosztás:

Szárnyal az arany árfolyama a kamatvágás után

Az arany árfolyama 2.600 dollár fölé ugrott, mivel a Fed kamatvágása nyomán a pénzügyi befektetők vásárolták a nemesfémet.
2024. 09. 20. 14:00
Megosztás:

OTP: Az NGM újra csökkentené a THM-et

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Bankszövetség képviselőivel tartott megbeszélésén négy pontban kérte a bankok együttműködését.
2024. 09. 20. 13:30
Megosztás:

A legfontosabb tudnivalók a teherautó-abroncsok használatához

Amikor abroncsokról esik szó, a legtöbben a személyautók abroncsaira gondolunk, pedig a teherautók abroncsainak biztonsága, állapota, és karbantartása legalább ennyire fontos.
2024. 09. 20. 13:00
Megosztás:

Húszezer hamis játékot talált a NAV

Közel húszezer hamis játékot foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy budapesti játékbolt titkos raktárában - tájékoztatta a NAV pénteken az MTI-t.
2024. 09. 20. 12:30
Megosztás:

Kínai hackerek több ezer okoskészüléket törtek fel

Kínai hackerek egy globális akció részeként több mint 2700 okoskészüléket törtek fel Hollandiában - közölt a holland kiberbiztonsági központ (NCSC) az amerikai és a brit hatóságok figyelmeztetését követően.
2024. 09. 20. 12:00
Megosztás:

Mi a helyzet a koronavírussal?

Stagnál a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a honlapján.
2024. 09. 20. 11:30
Megosztás:

Lakáshitel: milliókat lehetett spórolni a kivárással

Erős és egyelőre nehezen teljesíthető kérést fogalmazott meg Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a bankok felé az 5 százalékos lakáshitel THM-plafon bevezetésére. Nagy kérdés, hogy mi lesz a piac reakciója, de Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a részleges alkalmazkodás egész biztosan megtörténik és már ez is önmagában jelentős forgalmat és az új lakások építésének indulását hozhatja magával.
2024. 09. 20. 11:00
Megosztás:

A Fed döntését követően tovább araszoltak felfelé a hosszú hozamok

Az 50 bázispontos kamatcsökkentés után az USA-ban a rövid hozamok kissé mérséklődtek, a hosszabbak viszont tovább araszoltak felfelé a korábbi lokális minimumszintekről. Az emelkedésben közrejátszott, hogy váratlanul csökkent az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók száma.
2024. 09. 20. 10:30
Megosztás: