3 kriptodeviza 20 cent alatt, amelyek 2024-ben elérhetik az 1 dolláros árfolyamot

A jelenlegi piaci helyzet közepette a befektetők olyan kriptó érmékre irányítják figyelmüket, amelyek ígéretes hozamokat mutatnak, hogy ezzel fedezzék hosszú pozícióikat. Ez a lépés lehetővé teszi számukra, hogy csökkentsék a rendkívül ingadozó kriptopénz piaccal járó kockázatokat. Figyelemre méltó, hogy a Stellar érme jelentős árcsökkenéseket szenvedett el, mégis ígéretes kilátásokkal rendelkezik. Ezzel szemben a Tron ára kitörésre készül.

3 kriptodeviza 20 cent alatt, amelyek 2024-ben elérhetik az 1 dolláros árfolyamot

A harmadik előértékesítési szakaszában, valamint egy teljes körűen működő iGaming platform mellett a Rollblock felkeltette a szélesebb kriptopiac figyelmét innovatív bevételmegosztási modelljével. Az elemzők a tokent a következő 100-szoros altcoinnak nevezték; nézzük meg, miért!

Rollblock (RBLK): Nagy hozamok felszabadítása a 2024-es kripto arénában

A Rollblock (RBLK) az első kriptó 0,10 dollár alatt, amely magas hozamokat kínálhat 2024-ben. Ez az új kriptoprojekt vonzó tokenomikájával és egyedi bevételmegosztási modelljével felkeltette a kriptopiac figyelmét. A Rollblock egy teljesen működő és engedélyezett online játéktermet hozott létre, amely a blokklánc technológiát használja, hogy áthidalja a központosított és decentralizált piacok közötti szakadékot.

A platform magas likviditást, gyors fogadásokat és biztonságos tranzakciókat kínál a felhasználóknak. Minden tranzakció a blokkláncon kerül rögzítésre, garantálva a fokozott igazságosságot és átláthatóságot. Ezenkívül a platform nem igényli a felhasználók számára a KYC folyamaton való átjutást, ami szinte minden online iGaming platformnál általános - ezzel egyszerűsítve a regisztrációs folyamatot.

rollblock stellar és Tron kripto elemzése és árfolyam prognózis

Miközben a Rollblock a harmadik előértékesítési szakaszban van, ez az altcoin sikeresen felülmúlta a legtöbb felkapott játéktokent, 40%-os áremelkedést regisztrálva. Ez azt jelenti, hogy a korai befektetők már most 40%-os ROI-t élveznek. Sőt, az érme kiváló bevételmegosztási modellje tovább növelheti a Rollblock árát. Ez az egyedi modell a Rollblock heti bevételének akár 30%-át használja fel RBLK tokenek vásárlására a nyílt piacon. Az így megszerzett tokeneket elégetik, míg a másik felét a stakerek jutalmazására használják. Ez a lépés növeli a RBLK tokenbe való befektetés potenciális megtérülését, a számos funkció és a már működő nyereséges vállalkozás révén a befektetők 100-szoros megtérülésre számítanak a bevezetés után, így a $RBLK az egyik legjobb kriptopénz, ha befektetni akarunk.

A Stellar érme árcsökkenése

A medvepiaci árképzés ellenére a Stellar érme egy másik életképes kripto 20 cent alatt, amely 100-szoros hozamot kínálhat a következő bull ciklusban. Az elhúzódó hanyatlást a szélesebb medvepiaci trendek és a blokklánc csökkenő piaci aktivitása okozza. Mindenesetre a technikai mutatók azt sugallják, hogy a Stellar kripto korrekciós fázisban van, és hamarosan felkészülhet egy rallyra.

Ezenkívül a Stellar ára megpróbálja megtartani a kulcsfontosságú támaszszintet, amely körülbelül 0,10 dollár. Ha az altcoin fenntartja a jelenlegi piaci statisztikákat, ára kitörhet, meghaladva a 0,11 dolláros határt, és hosszú távú életképességet mutat. Ezzel a kilátással a Stellar érme egy másik nagyszerű 20 cent alatti kripto, amely potenciálisan magasabb hozamokat eredményezhet.

A Tron árfolyama kitörésre készül

A Tron érme egy másik 20 cent alatti kripto, amely a szélesebb kriptopiacon címlapokra került. A decentralizált működési platform az elmúlt napokban erős piaci teljesítményt mutatott. Figyelemre méltó, hogy a Tron pozitív piaci kilátásai több tényezőnek tulajdoníthatók, beleértve az áttörő partnerségeket, az innovatív hálózati fejlesztéseket és az általános bull piaci trendeket.

Ennek eredményeként az altcoin fokozott piaci tevékenységeket regisztrált, tükrözve az általános nyitott érdeklődést és a befektetői bizalmat. Technikai mutatói azt sugallják, hogy a Tron érme egy jelentős fellendülésre készül. Ezzel a kilátással sok elemző optimista az altcoin iránt, és azt javasolják, hogy az év végére elérheti az 1 dolláros szintet. Ezért a Tron érme az egyik legjobb érme, amelyet most érdemes megvásárolni.

Következtetés

A Stellar, a Tron és a Rollblock a három legjobb kriptopénz 0,20 dollár alatt, amelyeknek megvan a lehetősége, hogy 2024-ben elérjék az 1 dolláros árfolyamot. Ez a három érme piaci ellenállást mutatott, felkeltve a befektetők figyelmét, mint a legjobb kriptók, amelyeket most érdemes megvásárolni, különösen azok számára, akik 2024-ben szeretnék maximalizálni profitpotenciáljukat!

Ismerd meg a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Folytatódik a nyáriasan meleg idő

Folytatódik a nyáriasan meleg idő, a jövő héten sok lesz a napsütés, a hét második felében a legmelegebb órákban 32-38 Celsius-fok is lehet, és hajnalban is mindössze 20 fokig csökken a hőmérséklet. Szombaton egy érkező hidegfront hozhat némi felfrissülést - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 06. 16. 21:00
Megosztás:

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás: