4 módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül

Szeretnéd, ha vállalkozásod növekedne, és nem veszne el a versenytársak között? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Az új vezetők és marketingszakemberek minden iparágban szeretnék látni márkájuk fejlődését. Ezt azonban nem könnyű megtenni, ha 10 vagy 20 másik vállalkozás évek óta azt csinálja, amit te.

4 módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül

A jó hír az, hogy le lehet győzni versenytársaid és új magasságokat érhetsz el, ha türelmesen és következetesen megteszel mindent ennek érdekében.

Elhoztunk számos hatékony módszert, amelyekkel kitűnhetsz versenytársaid közül, miközben növeled az értékesítést és az elkötelezettséget.

Lássuk!

Részletes blogtartalmak közzététele

A kiváló minőségű, mélyreható tartalom az egyik legjobb módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül. Ennek több oka is van.

Kezdetnek a legtöbb ember, aki először találja meg webhelyed, nem áll készen a vásárlásra. Ki kell építeni a felhasználók bizalmát, és iparági szakértővé kell válnod, ha meg akarod nyerni őket.

A célközönséggel rezonáló tartalom gyakran azt eredményezi, hogy visszatérnek a webhelyedre, ha a jövőben hasonló kérdéseik lennének. Idővel elkezdenek jobban bízni a márkádban, és ezután dönthetnek úgy, hogy elkötelezik magukat a vásárlás mellett.

Azt javaslom, hogy színesítsd tartalmaid YouTube-videók beágyazásával, hagyományos blogbejegyzések írásával és vizuálisabb tartalmak, például infografikák létrehozásával. Ha következetesen hasznos, részletes tartalmat nyújtasz, a potenciális ügyfelek és a meglévő ügyfelek dönthetnek úgy, hogy elkötelezik magukat a terméked vagy szolgáltatásod mellett.

Inkább kiszerveznéd tartalommarketinged és keresőoptimalizálásod? A minőségi tartalomírás esetén rendkívül fontos, hogy tartalmaidat egyáltalán meg is találja célcsoportod. Ebben pedig a SEO segíthet. De mi az a SEO és miért van szükséged SEO ügynökségre? Ezt Máté Balázs marketingszakember magyarázza el!

Ellenőrizd a versenytársak véleményét

Sokat tanulhatsz versenytársaidról, ha egy kis időt töltesz a róluk írt vélemények olvasásával. A vállalkozások minden iparágban arra ösztönzik ügyfeleiket, hogy írjanak véleményeket, ezzel bizalmat építve ügyfeleikben.

Ha megnézed mit mondanak az emberek a versenytársaid webhelyein és a közösségi médiában, azonosíthatod saját és versenytársaid hiányosságait, ezzel pedig finomíthatsz termékeden vagy szolgáltatásodon, így pedig jobban megfelelhetsz ügyfeleid elvárásainak.

Jutalmazd meg a vásárlóid hűségükért

A hűségprogramok kitalálása természetesen nem új marketingstratégia, de ha betartod a fent felsorolt tanácsokat, a jutalmazási rendszer könnyen segíthet abban, hogy kitűnj a potenciális versenytársak közül.

Kiválaszthatod, hogyan jutalmazd meg a célközönségedet a webhelyeden töltött időért. Egyes üzleti vezetők szeretnek a fizető ügyfeleknek hitelt adni minden elköltött forint után. Más esetben a nagy megrendelések esetén ajándékokat adhatsz, hogy megjutalmazd a felhasználókat hűségükért.

Azt javaslom, hogy beszélj ügyfeleiddel, hogy számukra milyen jutalmak ösztönöznék őket arra, hogy folytassák a vásárlást. Nézd meg azt is, hogy mit kínálnak versenytársaid, ezzel feltérképezheted őket és a lehető legjobb ajánlatot adhatod látogatóidnak.

Profi ügyfélszolgálat

Végül, ha szeretnél kiemelkedi a versenytársaid közül, el kell sajátítanod a legjobb ügyfélszolgálati stratégiát.

Az emberek elvárják, hogy a vállalkozások gyors, reszponzív támogatási lehetőségekkel rendelkezzenek, amikor új vállalkozással lépnek kapcsolatba. Gondolj bele így, ha egy felhasználó egyszerre két hasonló céghez fordult, és az egyik két percen belül, a másik pedig négy órán belül válaszolt, akkor melyik vállalatot választja nagyobb valószínűséggel az ügyfél?

Valószínűleg a kétpercen belül válaszoló céget.

Felgyorsíthatja a válaszidőket egy hibrid chatbot-live támogatási rendszer használatával. Ez a stratégia segíthet a gyakori kérdésekkel rendelkező felhasználóknak azonnali válaszokat kapni, beleértve a hasznos forrásokra, például blogbejegyzésekre mutató hivatkozásokat is.

Ugyanakkor az árnyaltabb kérdésekkel vagy problémákkal rendelkező ügyfelek megkaphatják a tájékozott vásárláshoz szükséges segítséget.

Fokozatosan javíthatod támogatási rendszered, ha megkéred felhasználóid, hogy töltsenek ki egy ügyfél-elégedettségi felmérést a beszélgetések végén. Hetente legalább egyszer olvasd el ezeket, és végezz kisebb változtatásokat annak érdekében, hogy a webhelyed felkereső felhasználók pozitív élményben részesüljenek.

Mint láthatod, rengeteg módja van annak, hogy kitűnj versenytársaid közül. Ezek a tanácsok segítettek abban, hogy több ügyféllel léphess kapcsolatba, és növelhesd árbevételed. Ha hajlandó vagy időt szánni versenytársaid megértésére és az ügyfelekkel való kapcsolattartás javítására, akkor ugyanezeket az eredményeket láthatod vállalkozásod esetében is.

Egy héten belül már a második viharzóna pusztított az Egyesült Államokban

Legkevesebb 11 ember halálát okozták tornádók és viharok az Egyesült Államok középső államaiban péntek este és éjszaka; Illinois államban egy koncertterem leszakadó mennyezete többeket maga alá temetett.
2023. 04. 01. 20:00
Megosztás:

A magyarok döntő többsége még mindig Orbán Viktort támogatja

A biztos szavazók jelentős többsége, 58 százaléka Orbán Viktor miniszterelnököt támogatja, míg egykori kihívóját, Márki-Zay Pétert a megkérdezettek 18 százaléka szeretné kormányfői pozícióban látni - derült ki az Alapjogokért Központ legfrissebb, ezer ember megkérdezésével készült közvélemény-kutatásából, amelynek eredményéről szombaton tájékoztatták az MTI-t.
2023. 04. 01. 18:00
Megosztás:

Több millió kilométert tettek meg a 3-as metró pótlóbuszai

A 3-as metró felújítása alatt a pótlásban részt vevő buszok 22 902 495 kilométert tettek meg utasaikkal - közölte a BKV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2023. 04. 01. 17:05
Megosztás:

Kezdődik a 10. Színházi Olimpia

Szombaton kezdődik a 10. Színházi Olimpia, amelyen 58 ország 400 társulata 750 produkcióval és 7500 fellépővel várja az érdeklődőket. A programok július 1-jéig országszerte csaknem 100 helyszínen valósulnak meg.
2023. 04. 01. 16:00
Megosztás:

Egyre népszerűbbek a részmunkaidős állások

Egyre népszerűbbek a részmunkaidős állások – derült ki a Profession.hu saját adatbázisa alapján elkészített legújabb elemzéséből. Évről-évre emelkedik a részmunkaidős állásokra vonatkozó hirdetések száma: míg 2020-ban éves átlagot nézve 4,07 százaléka vonatkozott ilyen munkakörre, egy évvel később már 4,97%, 2022-ben pedig 7,34%.
2023. 04. 01. 15:00
Megosztás:

Rögzített áron jutnak áramhoz is a jogosult intézmények

A földgáz után április elsejétől már az áramot is fixált áron kapják egyes állami, önkormányzati és egyházi intézmények, alapítványi egyetemek - tudatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) az MTI-vel.
2023. 04. 01. 14:00
Megosztás:

Közel 1 milliárdos kulturális fejlesztés Nyíregyházán

Csaknem 950 millió forintos európai uniós támogatásból újíthatta meg Nyíregyháza többi között a város szívében található egykori Helyőrségi Művelődési Otthont, amely immár a Szindbád nevet viseli - tájékoztatta a megyeszékhely önkormányzata az MTI-t.
2023. 04. 01. 13:00
Megosztás:

1,4 kilométeres szakasszal bővült a kerékpárúthálózat Szolnokon

Újabb 1,4 kilométeres szakasszal bővült a kerékpárúthálózat Szolnokon, a közlekedésfejlesztés részeként buszforduló, parkoló, út- és járdaszakaszok is megújultak - közölte a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. az MTI-vel.
2023. 04. 01. 12:00
Megosztás:

Szinte ingyen mehetnek szabadegyetemre fiatal felnőttek

Augusztus 21. és 27. között Csórompusztán, a Balaton-felvidéken rendezik meg azt a Szabadegyetemet, amely egy civil szerveződés keretében az Erasmus+ támogatásával jön létre. A táborban mintegy hetven fiatal kaphat helyet, akik egy nem mindennapi feladatban is részt vehetnek.
2023. 04. 01. 11:00
Megosztás:

A külföldi munkaerő mellett erősebben kell támaszkodni a hazai munkaerőpiaci tartalékokra is

A következő években jelentkező több százezres munkaerőigény kielégítéséhez elkerülhetetlen a külföldi munkaerő alkalmazása – hangzott el a Trenkwalder által szervezett második Munkaerőpiaci Kerekasztal rendezvényen csütörtökön. Hatékonyabban kell ugyanakkor kihasználni a hazai munkaerő-tartalékot is, ennek érdekében pedig szükség van többek között a munkaerő mobilitási lehetőségeinek javítására, a munkaerőpiac szakképzési igényeinek pontosabb előrejelzésére, valamint a jelenleginél tervezhetőbb szabályozási környezetre is.
2023. 04. 01. 10:00
Megosztás:

Félmillió ember hiányzik a munkaerőpiacról

A magyar munkaerőpiacon 500 ezer emberre van szükség, akiket lehetőleg Magyarországon kell megtalálni, utána jöhetnek csak a vendégmunkások - mondta Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács ülésén Budapesten pénteken.
2023. 04. 01. 09:00
Megosztás:

Nőttek a személyi jövedelmek és kiadások az Egyesült Államokban

Februárban nőttek a személyi jövedelmek és kiadások az Egyesült Államokban a washingtoni kereskedelmi minisztérium, a Bureau of Economic Analysis pénteki jelentése alapján.
2023. 04. 01. 08:00
Megosztás:

Indul a tavi viharjelzési szezon

Szombaton indul a tavi viharjelzési szezon a Balatonon, a Velencei- és a Tisza-tavon - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján.
2023. 04. 01. 07:00
Megosztás:

Akár pénzügyi csődöt is okozhat egy megörökölt lakáshitel

Az emberek sokszor meglepődnek azon, hogy a felvett lakáshitel öröklődik, amennyiben a hitelfelvevővel tragédia történik. Ebben az esetben a hitelt a családnak kell visszafizetnie, máskülönben elveszítik az otthonukat. A Bankmonitor szakértői sorba vették a megoldási lehetőségeket, amelyekkel kivédhető ez a helyzet.
2023. 04. 01. 06:00
Megosztás:

Százmilliós bírságot kapott a SET GROUP

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 105 millió forint bírságot szabott ki a SET GROUP Nyrt.-re a rendkívüli tájékoztatási kötelezettségre, illetve a piaci manipuláció tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt - közölte a jegybank az MTI-vel pénteken.
2023. 04. 01. 05:00
Megosztás:

Özvegyi nyugdíjak 2023 - házastárs vagy élettárs? Nem mindegy!

A hozzátartozói nyugellátásokhoz, ezáltal az özvegyi nyugdíjhoz is jogosultsági előfeltétel, hogy az elhalálozott jogszerző nyugdíjasként haljon meg, vagy a jogszabályban meghatározott mértékű szolgálati idővel rendelkezzen - olvashatjik az ado.hu szakportál blogbejegyzésében. De mi a különbség a házastárs és az élettárs esetében? Elmagyarázzuk!
2023. 04. 01. 04:00
Megosztás:

Az első becslésnél jobban teljesített a brit gazdaság

Az első becslésnél jobban teljesített a brit gazdaság a tavalyi negyedik negyedévben.
2023. 04. 01. 03:00
Megosztás:

Kedvezményes közlekedési bérletet vezetnek be Németországban

Hozzájárult a német törvényhozás tartományi kormányokat összefogó kamarája (Bundesrat) pénteken az általános drágulás hatásainak ellensúlyozását szolgáló kedvezményes közlekedési bérlet intézményének felújításához, a helyi és a térségi közösségi közlekedésben országszerte érvényes bérletet így májustól bevezetik.
2023. 04. 01. 02:00
Megosztás:

Lassult az infláció Olaszországban

Olaszországban márciusban az elemzők által várt 8,2 százalék helyett 7,7 százalékkal nőttek a fogyasztói árak éves szinten, miután februárban 9,1 százalékos emelkedést mértek - közölte az olasz statisztikai hivatal, az Istat előzetes adatok alapján pénteken.
2023. 04. 01. 01:00
Megosztás:

Digitalizálta az első tízezer oldalnyi zenetudományos emléket az OSZK

Elkészült a digitalizálása annak az első tízezer oldalnyi, 18-19. századi zenetudományos emléknek, amelyet az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) és a Haydneum - Magyar Régizenei Központ együttműködésének keretében készítettek elő.
2023. 04. 01. 00:01
Megosztás: