500 dollár XRP-be vs. 500 dollár FXGuys-ba ($FXG): Melyik kriptovaluta fog először szárnyalni?

Ahogy az FXGuys ($FXG) nyilvános előértékesítése egyre több befektetőt vonz, a kriptoelemzők a Ripple XRP tokenjével állítják párhuzamba, hogy megvizsgálják, melyik hozhat gyorsabban jelentősebb megtérülést. Tehát mit érhet el 500 dollár XRP-ben szemben 500 dollárral $FXG-ben? Nézzük meg!

500 dollár XRP-be vs. 500 dollár FXGuys-ba ($FXG): Melyik kriptovaluta fog először szárnyalni?

500 dollár XRP-ben: Eléri valaha is csúcsát a Ripple natív tokenje?

A Ripple több mint egy éve pereskedésekkel és negatív megítéléssel küzd. Ennek következtében az XRP nem tudott jelentős mozgást produkálni, még akkor sem, amikor a teljes kriptopiac pozitív trendben volt.

Ez alacsony várakozásokat hagyott maga után a Ripple-rajongók és az XRP-befektetők körében, akik kételkednek abban, hogy valaha is jelentős profitot érhetnek el befektetéseikből, mivel a Ripple-t jelenleg is perli az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC). Emellett a SEC nemrég kijelentette, hogy az XRP-t főként spekuláció hajtja, ami az utolsó dolog, amire egy hasznossági altcoin esetében szükség van.

A szakértők ezért azt mondják, hogy jelenleg 500 dollárt XRP-be fektetni nem vezetne messzire a jövőben, különösen akkor, ha a SEC továbbra is folytatja támadásait a Ripple ellen, ahogyan azt az elmúlt évben tette. Jelenleg az XRP ára körülbelül 0,62 dollár körül mozog, ami 10,12%-os növekedést mutat az elmúlt 30 napban. Ez a mozgás azonban nem jelentős összehasonlítva más nagy altcoinok növekedésével ugyanebben az időszakban, ezért a szakértők szerint 500 dollár $FXG-ben sokkal többet hozhat, mint amit valaha is elérhetne 500 dollár XRP-ben.

FXGuys: Egy forradalmi kereskedési platform, amely megváltoztatja a kereskedés módját

Az FXGuys egy innovatív kripto prop cég, amely a hagyományos pénzügyi piac (TradFi) és a decentralizált pénzügyek (DeFi) legjobbjait ötvözi, hogy valódi forradalmat hozzon a piacra. Az FXGuys lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kereskedjenek, befektessenek és profitot szerezzenek, mindezt egy platformon, számos fejlett funkcióval és hihetetlen előnyökkel kiegészítve.

Elsősorban az FXGuys egy saját fejlesztésű platformot, az FXGuys Tradert kínálja, amelyen keresztül beléphet a globális kereskedési piacra, és az általa kínált fejlett analitikai eszközök, technológia, biztonság és Web3 képességek segítségével rendkívül sikeres kereskedővé válhat. Emellett az FXGuys PropFi funkciói révén a felhasználók 200 000–500 000 dollár közötti finanszírozott számlákat kaphatnak, és saját tőke használata nélkül kereskedhetnek.

A kifizetések 80%-20% arányban oszlanak meg a kereskedők javára, ami meglehetősen kedvező feltétel az FXGuys versenytársaihoz képest. Emellett az FXGuys lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor, korlátlanul kivegyék pénzüket, az aznapi kifizetésekkel minden esetben.

Ha ez nem lenne elég, az FXGuys natív tokenje, a $FXG, szintén jelentős előnyöket kínál az FXGuys befektetőinek, mivel az FXGuys ökoszisztémájában minden tranzakció $FXG-ben történik, beleértve a stakinget és a profitmegosztást a spred-ekből, kereskedési díjakból és egyebekből. A szakértők szerint érdemes minél több $FXG tokent szerezni, mivel a jövőben nagy előnyük lehet, amikor a következő altcoin szezon beindul.

$FXG: A belépő a hatalmas megtérüléshez

Mivel az FXGuys natív tokenje, a $FXG nagy előnyre tehet szert, amikor egyre több kereskedő kezdi el használni a platformot. A szakértők szerint tehát, ha most 500 dollárt fektetünk $FXG-be, az sokkal magasabb hozamot hozhat, mint 500 dollár XRP-ben, mivel a $FXG hosszú távon hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik.

Jelenleg a $FXG a legolcsóbb, mindössze 0,03 dollárért kapható a nyilvános előértékesítés első szakaszában. Miután az előértékesítés véget ér, a $FXG 0,1 dolláron indul, ami 200%-os előértékesítési nyereséget jelent az első szakasz befektetőinek. Azonban a szakértők szerint, ahogy egyre több kereskedő igyekszik kihasználni az FXGuys által kínált fejlett funkciókat és kedvező feltételeket, a $FXG árfolyama az egekbe szökhet, és néhány héten belül több mint 100-szoros megtérülést hozhat a korai befektetőknek.

További információért az FXGuys-ról kövesse az alábbi linkeket:

Weboldal | Whitepaper | Socials | Audit

Exkluzív FXGuys promóciós kód:

PROP10 használatával 10% bónusz

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

FFF - Fürge Forint Furulyáz

Jó napja volt tegnap a forintnak, hiszen az EURHUF árfolyam 402-ről egészen 399-ig csökkent.
2024. 10. 09. 12:00
Megosztás:

Nagy Márton Matt Doocey-val Új-Zéland turizmusért felelős miniszterével egyeztetett

A mai napon Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter hivatalában fogadta Matt Doocey-t Új- Zéland turizmusért és vendéglátásért felelős miniszterét.
2024. 10. 09. 11:30
Megosztás:

Kizöldültek tegnap a vezető tengerentúli indexek; jól teljesített a technológiai szektor

A tengerentúlon Európával ellentétben nem Kína, hanem a csütörtökön érkező inflációs adatok felé fordultak a befektetők, hiszen itt továbbra is a kamatpályára vonatkozó várakozások állnak a figyelem középpontjában.
2024. 10. 09. 11:00
Megosztás:

Mire figyeljenek ma a befektetők?

Vegyes elmozdulásokat hozott a ma reggeli kereskedés az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A gazdaságélénkítő tervek részleteinek hiánya a nyitást követően lefelé húzta a hongkongi és a sanghaji indexet, de a záráshoz közeledve látott fordulat elég volt ahhoz, hogy előbbit pozitív tartományba húzza, ám a Shanghai Composite nem tudta ledolgozni a korábbi több mint 5%-os mínuszt és piros tartományban ragadt. A japán Nikkei225 közel 1%-os pluszban várta a zárást, míg a dél-koreai tőzsde ma ünnepnap miatt zárva tartott.
2024. 10. 09. 10:30
Megosztás:

A kínai növekedési kilátások miatti aggodalom közepette estek a nyugat-európai tőzsdék

A nyugat-európai tőzsdéket uraló pesszimista hangulatot az alapozta meg, hogy a kínai gazdaság élénkítésére szánt intézkedéscsomaggal kapcsolatban nem árult el újabb részleteket a kínai vezetés, így a piacok kételkednek az idei 5%-os növekedési cél tarthatóságában.
2024. 10. 09. 09:30
Megosztás:

Miért érdemes datolyaszilvát ültetni?

Az elmúlt években ritkaságszámba ment az, hogy dömping mennyiség teremjen akár sárgabarackból, akár kajsziból. Sajnos ezen fák virágait a több hullámban érkező tavaszi fagyok megsemmisítik, így aki barackot szeretne fogyasztani vagy lekvárt akar befőzni, annak sok esetben az üzletekben kell beszereznie e gyümölcsöt drága pénzen.
2024. 10. 09. 09:00
Megosztás:

2025 elején szállítja Franciaország a megígért vadászrepülőket Kijevnek

A jövő év első hónapjaiban tervezi Franciaország átadni Ukrajnának a korábban megígért Mirage 2000-5 típusú vadászrepülőgépeket, miután a gépeket átalakítják, a pilótákat és a szerelőket pedig kiképezik - jelentette be kedden Sébastien Lecornu francia védelmi miniszter.
2024. 10. 09. 08:40
Megosztás:

Lemondott a Pécsi Tudományegyetemet fenntartó alapítvány vezetője

Bejelentette lemondását Bódis József, a Pécsi Tudományegyetemet (PTE) fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke a testület keddi ülésén - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel, jelezve: a kuratórium tudomásul vette a döntést.
2024. 10. 09. 08:00
Megosztás:

Kína átmeneti dömpingellenes intézkedéseket vezet be az unióból importált borpárlatokra

A kínai kereskedelmi minisztérium kedden ideiglenes dömpingellenes intézkedéseket jelentett be az Európai Unióból származó borpárlatokra, azt követően, hogy az EU-tagállamok múlt pénteken megszavazták a Kínában gyártott elektromos autókra kivetendő büntetővámot.
2024. 10. 09. 07:30
Megosztás:

A BNB és XRP nyereségeit előnyben részesíted, amikor az IntelMarkets (INTL) révén akár 75-szörös nyereséget is elérhetsz? A szakértő szerint ez az új mesterséges intelligencia alapú érme kihagyhatatlan lehetőség

Míg a vezető altcoinok, mint a Binance Coin (BNB) és a Ripple (XRP) népszerűek, növekedési potenciáljuk korlátozott nagy piaci méretük miatt.
2024. 10. 09. 07:00
Megosztás:

Elindul a MATE első Európán kívüli képzése

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Azerbajdzsánban nyitja meg első Európán kívüli képzési helyét - közölte a MATE kedden az MTI-vel.
2024. 10. 09. 06:30
Megosztás:

Lemondott a Pécsi Tudományegyetemet fenntartó alapítvány vezetője

Bejelentette lemondását Bódis József, a Pécsi Tudományegyetemet (PTE) fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke a testület keddi ülésén - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel, jelezve: a kuratórium tudomásul vette a döntést.
2024. 10. 09. 06:00
Megosztás:

Az európai autóipar Európa növekedésének és jólétének egyik sarokköve

Az európai autóipar Európa növekedésének és jólétének egyik sarokköve a feldolgozóipari foglalkoztatás több mint 10 százalékát adja, az EU a világ második legnagyobb gépjárműgyártója Kína mögött, jelentősen megelőzve az Egyesült Államokat - hangsúlyozta Valdis Dombrovskis uniós biztos kedden Strasbourgban az Európai Parlament plenáris ülésén.
2024. 10. 09. 05:30
Megosztás:

Nem az Airbnb-k jelentik a komoly problémát a belső kerületek lakóinak

Először készült Magyarországon átfogó, reprezentatív felmérés a rövid távú lakáskiadás megítéléséről, hatásairól és az esetleges szabályozások szükségességéről. A Medián által készített közvélemény kutatás kifejezetten azon belső kerületek (V., VI., VII., VIII. és IX.) lakosságát kérdezte, ahol airbnb lakások számottevő mértékben vannak jelen. Ezen belül a VI. kerület – ahol nemrég szavazás zajlott az airbnb betiltásáról –, önállóan is elemezhető almintával külön fókuszt kapott.
2024. 10. 09. 05:00
Megosztás:

Elindul a MATE első Európán kívüli képzése

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Azerbajdzsánban nyitja meg első Európán kívüli képzési helyét - közölte a MATE kedden az MTI-vel.
2024. 10. 09. 04:30
Megosztás:

A STRT Holding az idén a magyarországi startup befektetések 66 százalékában vett részt

A STRT Holding az idén folytatta növekedési stratégiáját, így befektetőként részt vett a magyarországi startup befektetések 66 százalékában, ezek főként az üzleti szoftver, az egészségügyi technológiai (MedTech) és a mesterséges intelligencia (AI) szektorokban valósultak meg - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 10. 09. 03:30
Megosztás:

Ezek a legnépszerűbb nagycsaládos 7-9 üléses autók Magyarországon

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu szakértője kiderítette, melyek a legnépszerűbb, 7-9 üléses használt autók. A nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával vett, 3 éves elidegenítési tilalommal terhelt modellek egyértelműen megjelentek a másodpiacon, de tavaly óta jelentősen csökkent irántuk az érdeklődés.
2024. 10. 09. 03:00
Megosztás:

Hajnali 3 és 5 között mindig felébredsz? Ez egy égi jel is lehet!

Sokan tapasztalják, hogy az éjszaka egy bizonyos pontján, különösen hajnali 3 és 5 óra között, felébrednek, és gyakran nehézséget okoz visszaaludniuk. Ez a jelenség sokféle okból következhet be, és az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk a lehetséges fizikai, pszichológiai, környezeti és spirituális tényezőket.
2024. 10. 09. 02:00
Megosztás:

Költözni vagy hosszabbítani? – Hogyan gondolkoznak most a bérlők?

Terveznek-e a hazai irodabérlők költözést? Miben változtatta meg a munkavállalói igényeket a hibrid munkavégzés? Melyek a generációs különbségek kozta kihívások? Mennyire fontosak az ESG-szempontok a bérlők számára? Ezekre keresték a választ az AmCham Workspace and Facilities Management bizottsága (WFM) őszi első ülésének vendégelőadói, Kalaus Valter, MRICS, a Newmark VLK ügyvezető partnere és Babus Gábor, a Deloitte Legal Göndöcz és Társai ügyvéde, az Ingatlan- és építési jog csapat vezetője.
2024. 10. 09. 01:30
Megosztás:

Hogyan kaphat egy magyar ember német nyugdíjat? Mi kell a németországi nyugdíjhoz és mennyi a német nyugdíj korhatár?

Ha valaha is dolgoztál Németországban, vagy tervezed, hogy ott vállalsz munkát, akkor érdemes megismerkedned a német nyugdíjrendszerrel. Tudtad, hogy akár mindkét országból, Magyarországról és Németországból is kaphatsz nyugdíjat egyszerre? Cikkünk bemutatja, milyen feltételeknek kell megfelelned ahhoz, hogy jogosult legyél a német nyugdíjra, hogyan működik az igénylés folyamata, mennyi a németországi nyugdíjkorhatár és mire érdemes figyelni, ha külföldi bankszámlára szeretnéd utaltatni az összeget.
2024. 10. 09. 01:00
Megosztás: