58 000 felett a Bitcoin, 1 millió felett a Green Bitcoin

A Bitcoin árfolyama a cikk írásakor 58 251 dollár, ismét döntögeti a csúcsokat a közelgő áprilisi felezés előtt. A Bitcoin továbbá az aranymetszést is áttörte, így a hype egyre fokozódik.

58 000 felett a Bitcoin, 1 millió felett a Green Bitcoin

Virágzik a kriptopiac és vele együtt a zöldebb Green Bitcoin is, miután a projekt előértékesítése átlépte a bűvös 1 millió dolláros álomhatárt. Azok számára, akiket vonz a Bitcoin-sztori, azoknak is izgalmas lehetőség lehet a zöldebb változat, amely sokkal kevesebb energiát fogyaszt. 

Ennek ellenére, még ha el is éri az árfolyam az 500 000 dollárt, akkor is csak tízszeres megtérülést hozhat a befektetőknek, nem úgy, mint a Green Bitcoin, amely akár 100-szoros lehet.

A Bitcoin nagyszerű, ám a Green Bitcoin még jobb lehet

A Bitcoin mostanság ismét visszatalált a híroldalak hasábjaira, köszönhetően az árfolyam emelkedésének, és a körülötte lévő hype-nak. Ám, amiről kevesebben beszélnek, az a Bitcoin zöld lábnyoma. 

A Green Bitcoin ebben kíván megoldást nyújtani. A fiatalabb generáció nyitottabb az olyan kriptókra, amelyek környezetbarát megoldást kínálnak. Ez a társadalmi csoport ugyanis szívügyeként kezeli a környezetet, aggódik a jövő miatt, és szeretnék ha a Föld még a következő 50 év múlva is egy jó hely lenne. 

green bitcoin

A Green Bitcoin indítása egybeesik a közelgő Bitcoin felezés dátumával, így biztosan találkozhatsz majd a projekttel a címlapokon. A Bitcoin felezés, amelyben a bányászok blokkjutalmát a felére csökkentik sokszor katalizátorként működik a piacon, bikás jelzéssel beindítva a kriptopiacot. 

A befektetők már is özönlenek a Green Bitcoin projekthez, mivel játékosított staking lekötést ígér, amelyben megtippelheted a következő napi Bitcoin árfolyamot. Ha eltaláltad, vagy a te tipped áll a legközelebb a “zöld zónákhoz”, akkor nagyszerű GBTC érmék üthetik a markod. 

Az előértékesítés már átlépte az 1 millió dolláros határt, ami azt bizonyítja, hogy egyre több befektető figyel fel a projektre. 

Megismerem a Green Bitcoint

Hogyan működik pontosan a Green Bitcoin? 

A Green Bitcoin az Ethereum infrastruktúrára épülő ERC-20 tokenszabványt használja, és az Ethereum 2.0-ás nagysebességű, alacsony energiaigényű proof-of-stake hálózatát használjva jelentősen csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást. 

A hagyományos Bitcoin bányászathoz képest ez egy egészen elképesztő 10 000-szeres enerigaicsökkenés. 

green staking

Ez az úttörő projekt egy olyan játékosított staking modelt alkalmaz, amely nem csak passzív jutalékot generál a tulajdonosainak, de egy magas oktánszámú ökoszisztémát is beindít. 

Az ötelet alapja a Bitcoin előrejelzési piacok, amelyek játékos módon kötik le a felhasználókat különböző kihívásokkal. Ahhoz, hogy nyerjen valaki $GBTC érméket kell lekötniük, és megtippelni, megjósolni a Bitcoin napi ármozgását. A helyesen tippelők között pedig további $GBTC érmék kerülnek kiosztásra jutalomként - elérve akár a 100%-os bónuszt!

Fényes út előtt áll a Green Bitcoin?

A Green Bitcoin projekt előtt egy elég fényes jövő állhat, már csak azért is, mert az unalmas lekötési megoldásokat szórakoztatóvá varázsolja a tippelős játékkal. A közösség rohamosan növekszik a projekt körül, és ha kripto influencerek is könnyedén felkaphatják a projektet az ajánlói rendszernek köszönhetően. Minden jel tehát arra mutat, hogy fényes a jövő!

De mi a helyzet az ütemtervvel? A Green Projekt az előértékesítés fázisaiban is már szorgos fejlesztéseket ígér a közösségnek, amelynek célja, hogy megmutassák jelen vannak. 

tokenomika

A marketingtevékenységek is várhatóan még jobban beindulnak köszönhetően az ajánlói rendszernek, és a hamarosan elinduló predict-to-earn mechanizmusnak, egészen a tőzsdei indulásig. Ne maradj le a projektről, tájékozódj a közösségi média oldalakon, a Telegramon és a Green Bitcoin hivatalos weboldalán. Ha elnyerte a tetszésed, akkor pedig könnyedén megvásárolhatod a megfelelő mennyiségű GBTC érméket Ethereum, USDT, vagy BNB érmével. 

Az előértékesítések jellegéből fakadóan a Green Bitcoin érmék nem kerültnek egyből a tárcádba. Ezek majd csak az előértékesítés végén várható Token Generation Event után válnak elérhetővé, addig ugyanis nem léteznek. A tokengeneráláskor létrehozzák az érméket, amelyeket aztán ugyanazzal a tárcával tudsz igényelni. 

Megismerem a Green Bitcoint

Ez is érdekelhet:

Az alapján amit eddig láttunk, a SMOG lehet 2024 legjobb kriptója

8 kriptó, amelyek szétszaggathatják a piacot 2024-ben

Ezek most a legjobb kripto ICO-k

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengültek a New York-i tőzsde főbb mutatói

Gyengüléssel zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2024. 07. 18. 23:00
Megosztás:

Az EU hétmilliárd euróval támogatja közlekedési infrastruktúrák kiépítését

Az Európai Bizottság több mint hétmilliárd euró összegű uniós támogatásban részesít 134 közlekedési projektet, köztük kilenc magyar, fenntartható, biztonságos és intelligens közlekedési infrastruktúrák kiépítését célzó kezdeményezést - tájékoztatott a brüsszeli testület szerdán.
2024. 07. 18. 22:00
Megosztás:

A DTX Tőzsde harca a BNB és a Ripple áremelkedési potenciáljával, miközben a globális nagybefektetők az 1 millió dolláros előértékesítéshez özönlenek

A DTX tőzsde, a Binance (BNB) és a Ripple (XRP) a spekulatív kriptopiacon elért legutóbbi teljesítményükkel megragadják a mainstream figyelmet. A Ripple ára rendkívüli emelkedést mutatott, míg a BNB továbbra is tartja magát az állandó nyereségekkel. Ezen fejlemények közepette a DTX tőzsde hullámokat kelt az 1 millió dolláros, szárnyaló előértékesítésével.
2024. 07. 18. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Fed Bézs Könyve - miről árulkodik?

Az amerikai gazdaság a harmadik negyedévbe lépve enyhe ütemben növekedett, az ország több régiójában stagnáló vagy csökkenő aktivitás tapasztalható – derült ki az amerikai jegybank felméréséből.
2024. 07. 18. 21:00
Megosztás:

Új csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 07. 18. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 19:00
Megosztás:

Fellendült a lakáshitelezés az első fél évben

A magyar lakáshitelpiacon csaknem 10 százalékkal több hitelt vettek fel az idei első fél évben, mint tavaly egész évben - közölte a Bankmonitor szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 18. 18:00
Megosztás:

Romániában nőtt a külföldi turisták száma májusban

Romániában 12,4 százalékkal nőtt az országba látogató külföldi turisták száma májusban a tavalyi év azonos időszakához képest - írta Radu Oprea gazdasági miniszter közlése alapján a Profit.ro.
2024. 07. 18. 17:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) azt javasolja a parlagfű virágporára érzékenyeknek, hogy mielőbb kezdjék meg a gyógyszeres kezelést vagy keressék fel kezelőorvosukat a megfelelő gyógyszeres kezelés beállítása érdekében.
2024. 07. 18. 16:00
Megosztás:

Lassult az euróövezeti infláció júniusban

Lassult az éves infláció az euróövezetben júniusban az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt végleges adatai szerint.
2024. 07. 18. 15:00
Megosztás:

Már több mint húszezren dolgoznak a Nyári diákmunka programban

A kormány idén tizenkettedszer hirdette meg az országszerte népszerű Nyári diákmunka programját mintegy 3,8 milliárd forint keretösszegből. A kimagasló érdeklődés miatt a forráskeretet a vármegyék még közel félmilliárd forinttal megemelték, így eddig csaknem 3700 munkáltató 21 400 diák foglalkoztatását tudja megvalósítani 4,3 milliárd forintból - összegezte szerdai közleményében Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 07. 18. 13:00
Megosztás:

A Tetra Pak bejelentette, hogy Alex Henriksen lesz a kelet-európai régió ügyvezető igazgatója

A Tetra Pak, a világ egyik vezető élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy augusztus 1-jei hatállyal Alex Henriksent nevezi ki a vállalat kelet-európai működéséért felelős ügyvezető igazgatójának. Henriksen Lyndsey Loyden-Edwards helyét veszi át, aki hamarosan új pozícióban folytatja a munkát.
2024. 07. 18. 12:05
Megosztás:

40 év után ismét Szilvásváradra figyel a világ

Az ország talán legnépszerűbb kirándulóhelye minden évszakban izgalmas kalandokat, a nyugalomra vágyóknak pedig teljes kikapcsolódást kínál. Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően megszámlálhatatlan lovasprogram, kerékpáros túrák, lebilincselő gyerekprogramok várják a látogatókat. Szeptemberben pedig 1984 után újra a település ad otthont a Négyesfogathajtó Világbajnokságnak.
2024. 07. 18. 11:00
Megosztás:

Rendkívül kedvező áron beszerezhető a szlovák autópálya matrica

Magyarországon egy ideig nem emelkedett évről évre az autópálya matricák ára. Amióta viszont bevezették az inflációkövető áremelést, egyre mélyebben kell a magyar autósoknak a zsebükbe nyúlniuk, ha igénybe szeretnék venni hazánk gyorsforgalmi útjait.
2024. 07. 18. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 10:00
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, aki azt sem tartja kizártnak, hogy újra csúcsot dönthet a magyar részvényindex.
2024. 07. 18. 09:00
Megosztás:

Alig mozdult a forint árfolyama reggelre

A szerda esti szint közelében jegyezték a forintot csütörtök reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Bemutatták az új magyar elektromos midibuszt

Új magyar jármű született - cseh koprodukcióban. Budapesten a sajtó szélesebb nyilvánossága előtt is bemutatták a bajai gyárban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát. A jármű a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 pályázati felhívás támogatásával született meg. A 8 méter hosszú, alacsonypadlós jármű 45 utast tud kényelmesen szállítani, hatótávja pedig 300 kilométer. A busz „szívét”, a hajtást, valamint a szoftvert magyar szakemberek fejlesztették ki, a kocsiszekrény Csehországból érkezett. A midibuszból jelenleg egy darab létezik, azonban a típusengedély megszerzését követően évi 50 jármű készülhet a GANZ-SOR-ból.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a BÉT és az UniCredit Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Nyrt. és az UniCredit Bank Hungary Zrt. a középvállalatok versenyképességének és növekedési lehetőségeinek javítása érdekében - olvasható a szervezetek közös közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-nek.
2024. 07. 18. 07:00
Megosztás:

Justin Sun 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt

Justin Sun állítólag 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt. A spot Ethereum ETF-ek iránti várakozás több kisebb és nagyobb kripto befektetőt is arra ösztönzött, hogy fogadjanak egy potenciális ETH emelkedésre, amikor a kripto ETF élőben elindul.
2024. 07. 18. 06:00
Megosztás: