8 kriptó, amelyek szétszaggathatják a piacot 2024-ben

Pörög az élet a kriptopiacon, hiszen a kriptotél után úgy tűnik beköszönt végre a tavasz. A Bitcoin már begyújtotta a rakétákat, az Ethereum is sebességre kapcsolt, és úgy tűnik, a többi kisebb altcoin is olvadozik a a tél fagyos hatása alól.

8 kriptó, amelyek szétszaggathatják a piacot 2024-ben

A következő piaci győztes megjóslása mindig is kockázatos feladat, senki nem rendelkezik varázsgömbbel, ami ezt megmondaná, azonban az okos befektetők nyitott szemmel figyelik az lehetőségeket, és az új projekteket. A kriptovaluta piacon ez főleg igaz, ahol rengeteg új kriptó jelenik meg napi szinten, és sokszor aki lemarad, az kimarad a busás hozamokból. 

Ebben a cikkben megnézünk 8 érmét, amely 2024-ben berobbanhat, egyes érmék után már most is hatalmas az érdeklődés, így nagy valószínűséggel még tovább nőhet az érdeklődés körülöttük, ahogy bekerülnek a mainstream médiába. 

Lássuk is őket! 

1. SPONGE V2

Az első helyen a Sponge V2-es érme áll, amely a mém érmék piacát igyekszik felrázni. A tokenek lekötésre is alkalmasak az Ethereum és a Polygon láncon egyaránt. A Sponge hamarosan egy játékkal is ki szeretne rukkolni, amellyel extra érméket lehet szerezni. 

A fergeteges projekt az elmúlt hetekben megmozgatta a befektetők jeges szívét, hatalmas vonzerőt generált, így az érme értéke 124%-kal emelkedett

Jelenleg több mint 50 ezer SPONGEV2-tulajdonos van, és a számuk rohamosan növekszik. A projekt teljes higított piaci tőkeértéke 187 millió dollár. Hoppá! 

Nem is csoda, hogy ilyen felhajtás van a sárga szivacsos kriptoérme körül. Azok, akik szeretnének jobban megismerkedni a Sponge érmével, azoknak érdemes elolvasniuk a projekt fehér könyvét, és a vásárlási útmutatót.

Irány a Sponge V2 oldala

2. Bitcoin Minetrix

A listánkon a következő kiszemelt a Bitcoin Minetrix (BTCMTX), amely a Bitcoin-bányászat újszerű megközelítését kínálja a befektetőknek. Ha úgy érzed túl komplikált dolog a BTC bányászás, akkor ezzel a projekttel könnyebb lehet.

A Stake-to-Mine funkció révén a Bitcoin Minetrix csapata a nagyobb hozzáférhetőséget és fenntarthatóságot célozta meg, miközben a token tulajdonosai magas hozamokat érhetnek el.

A lekötési hozam jelenleg évi 60%, amely dinamikusan csökken, ahogy több és több befektető zárolja az érméit, amelyből már közel 700 millió tokent zároltak.

Bár a platform hivatalosan még nem indult el, a Bitcoin Minetrix jelenleg egy korlátozott idejű előértékesítési eseményen keresztül gyűjti a forrásokat.

A befektetők az előértékesítésen keresztül mindössze 0,0136 dollárért vásárolhatnak BTCMTX tokeneket ETH, BNB, MATIC, USDT vagy betéti kártya használatával.

Irány a Bitcoin Minetrix oldala

3. Meme Kombat

A listánk harmadik helyén a Meme Kombat áll, amely a mémkultúrát és a csataarénás játékot igyekszik ötvözni. A projekt a mesterséges intelligenciát veszi segítségül az animált csatákhoz, amelyet nézhet a nagyérdemű.

A csatákra fogadni is lehet a Meme Kombat natív érméjével, az MK tokennel. Ha nyersz, akkor további MK érmék ütik a markod. A fogadás mellett lehetőséged van stakelni is az érméket, így további passzív hozamot érhetsz el a megvásárolt érméiden.

A Meme Kombat harci aréna kezdetben 11 népszerű kabalafigurát fog tartalmazni, köztük a Doge-t és Pepe békát, és a tervek szerint a következő szezonokban további mém érmékkel fog majd bővülni a játéktér. 

A Meme Kombat jelenleg elérte a tőkegyűjtéshez szükséges felső határt, ám még a tőzsdei listázás előtt lehetőség van további érméket vásárolni. Ha nem szeretnéd kihagyni a lehetőséget, akkor az alábbi linken megismerkedhetsz a projekttel bővebben is.

Megnézem a Meme Kombatot

4. eTukTuk

Az eTukTuk projekt a fejlődő országok közlekedését szeretné modernizálni elektromos tuk tukok segítségével. Srí Lanka útjain pöfögő benzines járműveket szeretnék egy sokkal modernebb és környezetbarátibb járműre lecserélni. Ehhez gyűjtenek most tőkét. 

Az eTukTuk projekt középpontjában a TUK érmék lesznek, amely nem csak egy környezettudatos befektetési lehetőség, de hosszútávon a projekt sikerének kulcsa. Az érméket ugyanis fizetési megoldásként lehet majd használni az eTukTuk által üzemeltett töltőállomásokon, és ezzel lehet majd fizetni a sofőröknek a fuvarért. 

A projekt a játékos kedvűekre is gondolt, hiszen egy “Crazy Taxi” stílusú játék kidolgozásán is gondolkodik. Játszd el a tuk tuk sofőrt, szállítsd ki az utasokat a célállomásukra, és zsebelj be TUK érméket jutalomként. 

Az eTukTuk projektet már 43 ezer fő követi árgus szemekkel a közösségi oldalakon, ami egy nagyon szép szám, és jól megmutatja az érdeklődést a környezetbarát érme iránt. 

Nem mellesleg a projekt már 1,3 millió dollárnyi tőkét gyűjtött össze az induláshoz az előértékesítés során, ami ismét csak azt mutatja, hogy van érdeklődés a kezdeményezés iránt. 

Megnézem az eTukTuk oldalát

5. Starknet

A Starknet (STRK) egy layer-2 skálázási megoldás az Ethereum számára, amely a STARK kriptográfiai rendszert használja az alacsony költségű tranzakciók eléréséhez.

A hálózat natív tokenjét, az STRK-t a díjak kifizetésére, a konszenzus biztosítására és a kormányzásra használják.

Az STRK a hét elején debütált az olyan nagy tőzsdéken, mint a Binance, és azonnal több százmillió dollárnyi kereskedési volument vonzott be.

Bár az STRK árfolyama az indulás óta kissé esett, a projekt technológiája hosszabb távon sikereket hozhat a kitartó befektetőknek.

6. Dymension 

A Dymension (DYM) egy többláncú interoperabilitási protokoll, amely lehetővé teszi a blokkláncok közötti egyszerű kommunikációt.

A fejlesztők növekvő igényeinek támogatása érdekében a skálázhatóságra és a moduláris architektúrára összpontosít.

A Dymension natív tokenje, a DYM jelenleg az első helyen áll a CoinMarketCap elmúlt napi trendi kriptovaluták listáján.

Mivel a DYM értéke az elmúlt hónapban több mint 50%-kal emelkedett, ez a token is egy olyan projekt lehet, amelyre hamarosan figyelni kell a potenciális berobbanás miatt.

7. Orchidea

Az Orchid (OXT) egy decentralizált VPN, amely a kriptok gazdaságát használja a sávszélesség nyílt piacának létrehozására.

A "multi-hop architektúrát" használja az adatvédelem fokozására azáltal, hogy a felhasználók forgalmát több csomóponton keresztül irányítja.

orchidea

A natív OXT tokent sávszélesség kifizetésekhez, lekötési ösztönzőkhöz és a platform irányításához használják majd.

Az OXT-t azonban arra is használták, hogy az Orchid jövőbeli lehetőségeire spekuláljanak - és úgy tűnik, jó helyzetben van ahhoz, hogy a hálózat bővülésével tovább növelje értékét.

8. Moonbeam

A 2024-ben talán berobbanó kriptovaluták listáját a Moonbeam (GLMR) zárja.

A Moonbeam a Polkadot láncra épült mint parachain, és lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy az Ethereum alapú projekteket könnyedén átcsoportosítsák egy Substrate-alapú környezetbe.

moonbeam

A GLMR a token, amely a Moonbeamet működteti, a tranzakciók, a staking és a kormányzás kifizetésére szolgál.

A Moonbeam egy igen fejlesztőbarát kritpó, így ne lepődjünk meg azon, ha megnövekszik a dApp fejlesztők között a népszerűsége.

Ezek is érdekelhetnek:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

A 12 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 15. 08:30
Megosztás:

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás: