A Binance Coin (BNB) a 600 dollár elérésére törekszik a következő héten, a Rollblock több ezer embert vonz a bevételmegosztással, a DOT pedig nem tudja átlépni az 5 dollárt

A kriptovaluta piac folyamatosan fejlődik, mivel a már bejáratott szereplők és az innovatív projektek egyre nagyobb versenyben állnak a befektetők figyelméért. Az olyan tokeneket birtokló befektetők, mint a Polkadot (DOT), altcoinokkal diverzifikálják portfóliójukat, mint például a Binance Coin (BNB) és a Rollblock (RBLK). A Rollblock több ezer befektetőt vonzott bevételmegosztási modelljével, és a szakértők szerint a Rollblock ára akár 880%-kal is emelkedhet az előértékesítés során.

A Binance Coin (BNB) a 600 dollár elérésére törekszik a következő héten, a Rollblock több ezer embert vonz a bevételmegosztással, a DOT pedig nem tudja átlépni az 5 dollárt

A Binance Coin (BNB) befektetők a 600 dolláros szint elérésére számítanak az SEC bejelentését követően

A Binance Coin (BNB) ígéretes emelkedő trendet mutat a volatilis kriptopiacon. A Binance Coin jelenleg 516 dolláron kereskedik, ami 21%-os növekedést jelent az elmúlt hét során. A Binance Coin árfolyama megugrott azt követően, hogy az SEC bejelentette, hogy a Binance ellen többé nem indítanak eljárást a harmadik felek által forgalmazott, nem regisztrált értékpapírokkal való kereskedés miatt.

Ez növelte a Binance Coin befektetők bizalmát, és hozzájárult a Binance Coin növekvő elfogadottságához. Az elemzők előrejelzései szerint a Binance Coin ezen a héten elérheti a 600 dolláros szintet, ha a kereskedési volumen tovább növekszik.

A Polkadot (DOT) 2%-os csökkenést mutat a a token elfogadottságával kapcsolatos befektetői aggodalmak miatt 

A Polkadot árfolyama az elmúlt hónapban csökkenést mutatott a viharos piaci körülmények közepette. Jelenleg 4,64 dolláron kereskedik, ami 30 nap alatt 20%-os csökkenést jelent. A Polkadot küzdelme az 5 dolláros ellenállási szint áttörésével összefüggésbe hozható a befektetők egyre növekvő aggodalmával a Polkadot alacsony elfogadottságával kapcsolatban. Az elemzők szerint, ha a befektetők negatív hangulata folytatódik, a Polkadot (DOT) árfolyama tovább csökkenhet a következő hetekben.

A Rollblock 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, miközben egyre több befektető vásárol RBLK tokeneket

Rollblock, Polkadot és Binance Coin kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

A Rollblock, egy hamarosan induló GambleFI protokoll, az elmúlt hónapban több ezer befektető figyelmét keltette fel, miután több mint 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során. A Polkadot tokenekből diverzifikáló befektetők számára vonzó a Rollblock, mivel az online játék szektorban nyújt hasznosságot, és bevételmegosztási modellt kínál a befektetőknek.

A Rollblock célja, hogy áthidalja a szakadékot a központosított és a decentralizált játékok között a blokklánc technológia segítségével. Ezzel a technológiával a Rollblock biztosítja, hogy a játékrendszerén belüli tranzakciók átláthatóak legyenek, és a téteket ne lehessen módosítani a megtételük után. Ez jobb játékélményt, felhasználói hűséget és befektetői bizalmat eredményezett, ami több ezer játékost vonzott a Rollblock ökoszisztémájába.

A hosszú távú befektetők számára is vonzó a Rollblock, mivel a játékterem növekedésével párhuzamosan több jutalmat ígér. A Rollblock heti profitjának akár 30%-át is arra fordítja, hogy hetente RBLK tokeneket vásároljon a piacról. Ezek felét elégetik, a másik felét pedig jutalomként osztják ki. Ez lehetővé teszi, hogy a Rollblock stabilabb és kiszámíthatóbb növekedést kínáljon, mint más altcoinok, például a Polkadot.

A Rollblock jelenleg az előértékesítés 5. szakaszában tart, és 0,02 dolláron vásárolható meg. Az elemzők magabiztosak abban, hogy a Rollblock 100-szoros áremelkedést érhet el a bevezetés előtt, mivel egyre több befektető és játékos csatlakozik a platformhoz.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Rollblockpresale.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/Rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Jelentés készült az EU zenei piacáról

Először készített az Európai Unió zenei piacára fókuszáló jelentést a hangfelvétel-kiadók nemzetközi szervezete, az IFPI. A dokumentum megállapítja: az unió zenei hangfelvételekből származó éves bevétele tavaly meghaladta Japán, az Egyesült Királyság és Kína adatait is.
2024. 09. 10. 22:30
Megosztás:

CYBRO vs. Ripple vs. Cardano: Lehetséges egy 10-szeres emelkedés a CYBRO árfolyamában?

A CYBRO, a Ripple és a Cardano körüli felhajtás egyre növekszik, ahogy a befektetők izgatottan találgatnak a következő nagy kriptodeviza fellendülésről. Mivel a piac a lehetséges emelkedés jeleit mutatja, felmerül a kérdés: képes lesz-e a CYBRO felülmúlni versenytársait, és jelentős árfolyamugrást elérni? Ez a cikk a piac dinamikáját és előrejelzéseit vizsgálja, hogy feltárja, melyik érme állhat kiemelkedő növekedés előtt.
2024. 09. 10. 22:00
Megosztás:

Raktározási problémák alakultak ki az aratás idején Békés vármegyében

Raktározási problémák alakultak ki az aratás idején Békés vármegyében, a korábban betakarított búza még több helyen a raktárakban van, nincs hova tenni a kukoricát, napraforgót - tájékoztatta a Békés Vármegyei Betakarítási Koordinációs Bizottság kedden az MTI-t.
2024. 09. 10. 21:30
Megosztás:

Az ÉVOSZ szorgalmazza az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások felhasználhatóságát otthonteremtésre

Az ÉVOSZ szorgalmazza, hogy az önkéntes nyugdíjpénztárakban megtakarítók szabad önrendelkezésük alapján, adómentesen felhasználhassák pénztári megtakarításaikat otthonteremtésre, lakásfelújításra - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) az MTI-nek kedden eljuttatott közleményében.
2024. 09. 10. 20:00
Megosztás:

Marshall-terv méretű gazdaságélénkítésre van szüksége az EU-nak

Példátlan mértékű gazdaságélénkítést javasol Mario Draghi.
2024. 09. 10. 19:00
Megosztás:

A kilencedik legszárazabb volt az idei augusztus 1901 óta

Az idei augusztus a kilencedik legszárazabb volt 1901 óta – írta a HungaroMet Zrt. a honlapján kedden.
2024. 09. 10. 18:30
Megosztás:

Az EU bírósága helybenhagyta a Google-ra kiszabott több milliárd euró bírságot

Az EU bírósága helyben hagyta az Google internetes óriásvállalatra kiszabott 2,42 milliárd euró bírságot, amelyet 2017-ben szabtak ki rá amiatt, hogy versenyelőnyével visszaélve a keresőjében saját árösszehasonlító szolgáltatását részesítette előnyben a versenytársak kárára - közölte a luxemburgi székhelyű testület kedden.
2024. 09. 10. 18:00
Megosztás:

Új termékekkel bővült a Maradék nélkül program lejárati útmutatója

Új termékekkel - mint például a tojás, a margarin, a szendvicskrém, a kolbász, a szalámi, a sonka, a szalonna, a keménysajtok, a készételek és a kávéital - bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjának lejárati útmutatója, amely a lakosság, a kereskedelmi szektor és a karitatív szervezetek számára ad hasznos iránymutatást a minőségmegőrzési idejű termékek lejárat utáni fogyaszthatóságáról - közölte a Nébih kedden az MTI-vel.
2024. 09. 10. 17:30
Megosztás:

Közösségi finanszírozás az ingatlanpiacon: új lehetőségek kisbefektetők számára

A világszerte egyre népszerűbb közösségi finanszírozási konstrukció célja, hogy megkönnyítse egy-egy projekt megvalósítását, kihasználva a befektetői közösség együttes tőkeerejét. A közösségi finanszírozás előnye, hogy a segítségével olyan tervek is megvalósulhatnak, amelyek egyéb pénzügyi lehetőségek hiányában nem tudnának. A konstrukció új alternatívát teremt az ingatlanbefektetők számára is.
2024. 09. 10. 17:00
Megosztás:

Jobban csökkent a magyar infláció, mint ahogy arra számítottak a szakértők!

Az infláció éves üteme 3,4%-ra mérséklődött augusztusban, a júliusi, 4,1%-os éves drágulást követően, ezzel 2021 eleje óta nem látott alacsony szintre került az infláció. Az éves adat jobban csökkent a várakozásoknál, a piaci konszenzus 3,7% volt, miközben a mi várakozásunk 3,6% volt. Az előző hónaphoz képest nem változtak a fogyasztói árak. Az éves maginfláció 4,7%-ról 4,6%-ra jött le, ami szintén kismértékben kedvezőbb várakozásunknál, de továbbra is magas szintet jelent - olvashatjuk az MBH Bank elemzői anyagában.
2024. 09. 10. 16:30
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Ausztriában

Júliusban éves összevetésben csökkent az osztrák ipari termelés - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) kedden közzétett adataiból.
2024. 09. 10. 16:00
Megosztás:

A kriptovaluták most a FED-re figyelnek: fel vagy le?

Jelentősen, 13,1%-kal esett vissza a kriptopiac teljes kapitalizációja augusztusban, elsősorban az Egyesült Államokból érkező kedvezőtlen foglalkoztatottsági adatok miatt – áll a Binance Research legfrissebb kriptopiaci körképében. A trend azonban megfordulhat a Fed szeptemberi kamatdöntő ülése után. Az Ethereum Layer-1 gázdíjak a mélyponton vannak, a stabilcoinok viszont szárnyalnak és egyre nagyobb teret nyernek a hagyományos pénzpiacokon is.
2024. 09. 10. 15:30
Megosztás:

Euró / forint árfolyam: soha nem látott hiányt hozott az augusztus

Markáns gyengüléssel kezdte a hetet a magyar deviza. A leértékelődés mértéke közelítette az egy százalékot.
2024. 09. 10. 15:00
Megosztás:

Mi a legjobb megoldás a városi közlekedésre?

Az elektromos autózás térnyerése ellenére továbbra is kongatják a vészharangokat a városi közlekedés és az ezzel járó CO2-kibocsátás csökkentésének érdekében. Mindenképpen előnyös a környezetszennyezés visszaszorítása terén, hogy az előrejelzések alapján egyre többen fognak elektromos autóra váltani.
2024. 09. 10. 14:30
Megosztás:

A MOL megállapodott az Oroszországból származó kőolaj szállításáról

A MOL hivatalos bejelentése szerint a cég az Oroszországból érkező érintett kőolajmennyiség tulajdonjogát 2024. szeptember 9-i hatállyal a belarusz–ukrán határon veszi át.
2024. 09. 10. 14:00
Megosztás:

A Mexikói-öbölben tomboló hurrikán ellenére csökkent a kőolaj ára

A kőolaj ára kismértékben esett, annak ellenére, hogy a Mexikói-öbölben erősödik a Francine nevű hurrikán, ami a következő napokban a térségben található olajlétesítményeket is fenyegetheti.
2024. 09. 10. 13:30
Megosztás:

A terhelt fogalma a büntetőeljárásban

Mit is jelent a terhelt fogalma a jogban? Hogyan nevezzük a büntetőeljárás különböző szakaszaiban? Milyen jogai vannak, mit tehet és mit nem? Ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ.
2024. 09. 10. 13:30
Megosztás:

Erős negyedévet zárt az Oracle

A mesterséges intelligencia fejlesztésekhez szükséges felhőszolgáltatások iránti erős keresletnek köszönhetően jól sikerült az Oracle 2025-ös pénzügyi évének első negyedéve.
2024. 09. 10. 13:00
Megosztás:

Fényes jövőt jósol az AI chipeknek az AMD vezérigazgatója

Az AMD vezérigazgatója, Lisa Su a Goldman Sachs technológiai konferenciáján a mesterséges intelligencia fejlesztésekről beszélt, kiemelve, hogy az AMD komoly lehetőség előtt áll.
2024. 09. 10. 12:30
Megosztás:

Csak több év alatt érheti el a lakáspiaci forgalom a 2023 előtti szintet

Habár a tavalyi mélypont után idén már észlelhetővé váltak a stabilizálódás jelei a hazai lakáspiaci trendeknél, továbbra is kockázatot jelentenek olyan tényezők, mint a gazdasági bizonytalanság vagy a kamatszint.
2024. 09. 10. 12:00
Megosztás: