A Binance és a Coinbase-gyilkos Pullix (PLX) akár több mint 1000-szeresére is nőhet 2024-ben, miután a befektetők forrongnak a bevételmegosztásért

Egy új szereplő bukkant fel a kriptovaluta tőzsde szektorában: a Pullix (PLX). Az esetleges "Binance és Coinbase gyilkos"-ként beállított, DeFi projekt vihart kavart a kripto közösségben. A bullish elemzők arra utalnak, hogy ez a 8. előértékesítési szakaszban járó új kriptó-csillag akár 1000-szeres növekedést is elérhet 2024-ben főként forradalmi bevételmegosztási modellje miatt.

A Binance és a Coinbase-gyilkos Pullix (PLX) akár több mint 1000-szeresére is nőhet 2024-ben, miután a befektetők forrongnak a bevételmegosztásért

A Pullix (PLX) felemelkedése

A Pullix (PLX) hirtelen felkapott kriptovalutává vált. Magát lehetséges úttörőnek pozícionálja az olyan szektorban, amelyet jelenleg a Binance és a Coinbase ural. A Pullix meg akarja változtatni a piacot egy hibrid kereskedési platform létrehozásával, amely ötvözi a központosított és decentralizált tőzsdék jellemzőit. A fejlesztések révén a kereskedők világszerte jelentős likviditást, magas 1000:1-es tőkeáttételt és saját tárcakezelést kapnak majd.

A Binance vagy a Coinbase tőzsdékkel ellentétben a Pullix lehetővé teszi az összes eszközosztály (beleértve a kriptókat) kereskedelmét. Míg ezek a gigászok kizárólag a kriptókra összpontosítanak, a Pullix kereskedők kiaknázhatják a Forex piacot is, amelyet a Baby Pips a legnagyobbnak tart.

A PLX saját tokenje fogja meghajtani ezt a platformot. A megtartása kulcsfontosságú, mivel ez bizonyos eszközosztályokhoz és csökkentett kereskedési díjakhoz ad hozzáférést.

Bevételmegosztás: a nagy áttörés

Az áttörést a Pullix számára az úttörő bevételmegosztási modellje jelenti. Hogy egyszerű legyen: a Pullix napi bevételének egy részét a PLX saját token stake-előinek fogja adni. Ez az új ötlet terjed, mint a tűz. Az emberek nem tudnak betelni azzal a potenciállal, amit ez a modell jelenthet a Binance és a Coinbase nevű nagyágyúk legyőzésében. Sokan úgy vélik, hogy ez vezetheti fel a Pullix-et a csúcsra.
Emellett a Pullix bevezet egy token-égetési funkciót is, ami jelentősen előnyére fog válni a hosszú távú PLX tulajdonosoknak. Más szavakkal, ez a DeFi projekt fokozatosan csökkenteni fogja token-kínálatát, növelve ezzel a ritkaságát és az értékét. Így hosszú távon való megtartása nagy hasznot ígér a befektetők számára.

A befektetők szinte őrjöngenek a Pullix kriptopénz ICO eseményéért

A kriptó közösség vonzódik ehhez a DeFi projekthez, amely most a saját elővételezésének 8. szakaszában van. A start ütemezése 70 napra van tervezve, és a globális kereskedők között nagy az izgalom. Egy PLX token jelenleg 0,14 dollárt ér - ez 150%-os ROI-t jelent azoknak, akik korán megvásárolták. Nagy a kereslet erre a tokenre, mivel több mint 15,000 felhasználó jelentkezett az elővásárlásra, amelynek segítségével több, mint 6 millió dollárt sikerült gyűjtenie.

Mivel a Pullix hozzáférést biztosít az OTC derivatívák piacához is, amelynek értéke 2022-ben 618 billió dollár volt (az ISDA adatai szerint), hosszú távú növekedési potenciálja kiemelkedő. Valójában a kripto területen dolgozó szakértők szerint, amint egy Tier-1 CEX felsorolja ezt az altcoint 2024 első negyedévében, akár egy 1000-szeres emelkedés is bekövetkezhet.

Célkeresztben a Binance és a Coinbase

A Pullix merész állítását, miszerint potenciális "Binance és Coinbase gyilkos" lesz, komolyan kell vennünk. Ahogy egyre nagyobb lendületet vesz, az új alternatíva gondolata a jelenlegi óriások helyett elragadja a befektetők fantáziáját. A mindössze 20 millió dolláros piaci értékkel és a robbanásszerű növekedés lehetőségével a Pullix szándéka az, hogy egy olyan meghatározó szereplőnek tekintsék, amely felkavarja a kriptovaluta tőzsde-piac jelenlegi állapotát.

Ha érdekel ez az altcoin, most tökéletes alkalom van arra, hogy megvásárold, mivel minden vásárláshoz jár egy 25%-os befizetési bónusz is. Tehát, kövesd az alábbi linkeket, és jelentkezz be ennek a potenciális Binance és Coinbase gyilkosnak az oldalára.

További információkért a Pullix előértékesítéssel kapcsolatban kövesd az alábbi linkeket:

Látogasd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösségeihez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Az év végén kaphat egy újabb lökést a hazai ingatlanpiac

A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején viszont újra nagyobb számban megjelenhetnek a befektetők is az ingatlanpiacon.
2024. 04. 19. 07:00
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás: