A Bitcoin árfolyam hamarosan elérheti a 40 000 dollárt, ám sokan mégis a BTCMTX-et veszik

A bitcoin bikák következő célja a jelek szerint a 40,000 dollár lehet, azonban a vásárlási hullámot egy másik kripto, a Bitcoin Minetrix vezeti. A stake-to-mine rendszerre épülő projekttel ugyanis a befektetőknek lehetőségük nyílik maximálisan kihasználni a közelgő, legendásnak ígérkező rallyt.

A Bitcoin árfolyam hamarosan elérheti a 40 000 dollárt, ám sokan mégis a BTCMTX-et veszik

Jelenleg a bitcoin árfolyamában némi gyengülés látható, miután az amerikai tőzsdefelügyelet (Sec) ismét elhalasztotta a spot bitcoin ETF-fel kapcsolatos döntését. Szintén nem tett kifejezetten jól a befektetői hangulatnak, hogy a felröppenő spot XRP ETF híréről kiderült, alaptalan volt.

Ennek ellenére nagyobb zuhanásról nem beszélhetünk, hiszen csak egy rövid időre torpantak meg a bikák a 35,000 dolláros árfolyamon. Pénteken azonban közel 5 százalékos erősödést követően ismét 37,000 dollár fölé ugrott a BTC értéke.

A legnépszerűbb kripto értéke így éves szinte 123 százalékkal tudott növekedni. Ezzel a nagyobb kriptok közül lényegében egyetlen projekt sem tudta felvenni a versenyt. Mindezek tudatában egy kicsit sem meglepő, hogy a legtöbben arra kíváncsiak, vajon innen merre megy majd tovább a BTC értéke.

bitcoin price chart

Fogytán az idő, de még nem késő BTCMTX-et vásárolni

Eközben egyre több befektető figyel fel a Bitcoin Minetrix előértékesítésére, így ha szeretnéd színesíteni a portfóliódat, mindenképpen érdemes megfontolni a csatlakozást. Egy dolgot viszont tarts szem előtt, miszerint a 9. előértékesítési szakaszból kevesebb mint két nap van hátra.

Amint ez a 2 nap letelik, a BTCMTX tokenek értéke a jelenlegi 0.0117 dollárról 0.0118 dollárig fog emelkedni. 

Írásunk idején a készítőknek kevesebb mint két hónap leforgása alatt több mint 4 millió dollárt sikerült gyűjteni. Az elért eredmények alapján nem alaptalan az a feltételezés, hogy a listázást követően a tokenek még ennél is nagyobb sikereket érhetnek el.

Ez már csak azért is tűnik valószínűnek, mert a “bitcoin jellegű” projektek értéke a BTC sikereivel párhuzamosan szokott emelkedni. Vagyis amikor végül engedélyezésre kerül a spot Bitcoin ETF, a BTCMTX árfolyama is az egekbe szökhet.

Az Ethereum hálózatát használó Bitcoin Minetrix segítségével ráadásul a kereskedők folyamatosan élvezhetik a bitcoin bányászatával megszerzett profitot. 

Egy különleges kreditrendszernek köszönhetően így a befektetők megbízható és biztonságos módon juthathatnak hozzá magas bevételhez. Eközben semmilyen költséges kiadással nem kell számolni, továbbá semmilyen csalástól nem kell tartani.

Miért annyira nagy dolog a spot bitcoin ETF a BTCMTX-re nézve?

Nehéz lenne megmondani, hogy pontosan mennyi lehet majd az engedélyezés után a bitcoin értéke. A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy a 100,000 dollár teljesen reálisnak tűnik, míg egyesek szerint a 1 millió dollár sem elképzelhetetlen

Az előérejelzések eltérőek, azonban az tisztán látszik, hogy a piaci hangulatot a bizakodás szellője járja át.

A lenti ábrán a piaci érték és a realizált értéke arányát (MVRV) lehet látni. A realizált érték itt arra vonatkozik, hogy mennyi volt a BTC átlagás ára azon a napon, amikor egy új érme került a hálózatra.

Az MVRV értéke amennyiben 1 felett az azt jelenti, hogy az átlagos bitcoin tulajdonos jelenleg profitot érne el ha eladni az érméjét. Ennek az indikátornak a segítségével viszonylag pontosan meg lehet állapítani, hogy éppen eladási vagy vételi trendeket láthatunk-e.

Nagyon egyszerűen fogalmazva a jelenlegi piaci helyzetben az MVRV állása alapján keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a befektetésre. Erre a célra pedig a Bitcoin Minetrix lehet a legjobb választás.

bitcoin chart

Amikor a BlackRock bejelentette, hogy megkezdi a spot bitcoin ETF engedélyeztetétés, az történelmi fontosságú esemény volt. Hiszen ekkor a világ legnagyobb befektetési cége, 8.54 billió dollár kezelt vagyonnal úgy döntött, hogy megéri bitcoint vásárolni.

A változást talán a legjobb a Larry Fink, a BlackRock vezérigazgatójának pálfordulása példázza. Míg Fink korábban kifejezetten a bitcoinnal szemben érvelt, jelenleg digitális aranyként hivatkozik rá.

Az engedélyezést követően várhatóan elképesztő mértékű likviditás jelenik majd meg a hálózaton. Ennek a mértéke jelenleg nem ismert, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a BlackRocknak lesz fedezete akár milliárdos tételben is vásárolni BTC-t.

Irány a Bitcoin Minetrix

A Bitcoin készletének mérete a holdra repítheti a BTCMTX értékét

Írásunk idején nagyjából 80,000 olyan BTC-t birtokló kriptotárca létezik, amiben 1 millió dollárnál magasabb összeg található. Várhatóan a legnépszerűbb kripto értékének növekedésével ez a szám is emelkedni fog. 

Szintén hatással lesz a gazdagabb tárcákat birtoklót számára, hogy rövidesen több kriptobálna dönthet úgy, hogy az engedélyezés előtt bevásárol BTC-ből.

bitcoin

A beáramló tőke egy része egészen biztosan a bányászati szektorban fog majd landolni. Így ennek köszönhetően a Bitcoin Minetrix-jellegű projektek további növekedést érhetnek el.

A Bitcoin Minetrix ugyanis ideális befektetés lehet azok számára, akik szeretnék minél alaposabban kiaknázni a bitcoinban rejlő lehetőségeket. Amennyiben rendelkezel BTCMTX tokenekkel, úgy azok stakelése után forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni.

Utóbbit kizárólag elégetni tudod majd, amiért cserébe felhőalapú számítási teljesítményt fogsz kapni.

Az elért teljesítményed arányában pedig a kibányászott bitcoin egy része a számládon jóváírásra fog kerülni.

Használd ki a következő bitcoin boomot a Bitcoin Minetrix segítségével!

A Bitcoin Minetrix ökoszisztémája lehetővé teszi a befektetők számára, hogy már a listázást megelőzően is le tudják kötni a tokenjeiket. Jelenleg közel 300 millió BTCMTX van stakelve, amivel éves szinten több mint 100 százalék hozamot lehet elérni.

Bár ez a hozam minden bizonnyal csökkenni fog az idő múlásával, amennyiben még most csatlakozol, te is ki tudod venni a részed belőle.

Abban az esetben ha érdekel a Bitcoin Minetrix, a vásárlást több kripto mellett akár bankkártyával is el tudod végezni. Amennyiben az utóbbi fizetési módot választod, mindössze egy ingyenes MetaMask tárcára lesz szükséged.

Ha szeretnéd alaposabban is megismerni a jövő bányászati platformját, úgy látogass el a magyar nyelven is elérhető Bitcoin Minetrix weboldalára, még ma!

Szeretnék Bitcoin Minetrixet vásárolni

Ez is érdekelhet: 

1 millió dollárhoz közelít a Bitcoin ETF - Ez lehet a következő sikertörténet?

5 új kripto, ami brutális növekedés előtt áll

Pénzügyi kisokos vállalkozásoknak: Pénzügyi stratégiák

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A legjobb film díját nyerte a Semmelweis Torontóban

A Koltai Lajos rendezésben készült semmelweis-film lett a Torontói EU Filmfesztivál legjobbja és elnyerte a közönségdíjat - közölte az MTI-vel szombaton a Nemzeti Filmintézet (NFI).
2023. 12. 03. 08:00
Megosztás:

630 milliós turisztikai fejlesztés zárult le Miskolctapolcán

Lezárult Miskolctapolca 628 millió forintos komplex turisztikai fejlesztése - tájékoztatta az MTI-t Miskolc polgármesteri hivatalának sajtóosztálya pénteken.
2023. 12. 03. 07:00
Megosztás:

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat

Idén is tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.
2023. 12. 03. 06:00
Megosztás:

Világvezető logisztikai vállalat költözteti hazai operációját Pátyra

A világ egyik legjelentősebb logisztikai szolgáltatója, a DHL Group részét képező DHL Supply Chain 2024 január elején veszi birtokba 20 ezer négyzetméteres bérleményét Budapest környékének legnagyobb egybefüggő modern ipari épületében. A HelloParks Páty megapark 58 ezer négyzetméteres, „zero ready” PT1-es raktárcsarnokát úgy készítették elő, hogy akár a nettó nulla kibocsátású működést is lehetővé teszi, aminek köszönhetően a logisztikai cég már most teljesítheti 2025-re kitűzött vállalati elvárásait. Az üzlet megkötése fontos mérföldkő, hiszen ez az első karbonsemleges operációra alkalmas épülete a társaságnak a régióban.
2023. 12. 03. 05:00
Megosztás:

Tisztább helyzetet teremtenek az új energetikai tanúsítványok a napelemek piacán is

Novembertől új épületenergetikai szabályok lesznek érvényesek, s megváltozott az energetikai tanúsítványi rendszer is – mindez komoly változást jelent, hiszen még inkább felértékeli a napelemekkel, hőszivattyúval, okosotthon-irányítással működő ingatlanok értékét. Mindemellett kulcsfontosságúvá válik az energiafelhasználási adatok értelmezése és a modern technológiák alkalmazása.
2023. 12. 03. 04:00
Megosztás:

Fluktuációs trendek és válaszstratégiák a munkaerőpiacon a generációs különbségek fényében

Miközben a legfrissebb nemzetközi kutatások szerint az alkalmazottak elkötelezettségi szintje szerte a világon rendkívül alacsony, a generációs különbségek jelentősége is egyre nyilvánvalóbbá válik a munka világában. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte, hogy a korosztályok értékrendje közötti eltérések fényében mit tehetnek a HR szakemberek az alkalmazottak hatékonyabb bevonzásának és megtartásának előmozdítása érdekében.
2023. 12. 03. 03:00
Megosztás:

Világelső lett a Soproni Egyetem e-hulladék kezelési módszere

A világ legjobb gyakorlatait bemutató, e területen élen járó 54 egyetem közül első helyre rangsorolták az UI GreenMetric versenyében a Soproni Egyetem e-hulladék gyűjtését és a hulladékkezelést bemutató pályázatát - írta az egyetem az MTI-nek küldött szombati közleményében.
2023. 12. 03. 02:00
Megosztás:

Megdőlt az országos melegrekord szombaton

Megdőlt az országos melegrekord szombaton: Békéscsabán 18 Celsius-fokig emelkedett a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.
2023. 12. 03. 01:00
Megosztás:

Kriptovaluta 2024 - A 6 legjobb kripto, amibe még most befektethetsz

Közeleg az év vége, ezért érdemes lehet a legnagyobb profitok reményében még most betárazni néhány kriptóból. 
2023. 12. 03. 00:01
Megosztás:

Egy év alatt a hazai üzemanyag-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplőjévé vált az ORLEN

Az ORLEN egy éve jelent meg Magyaroroszágon, és látványosan gyorsan az ország vezető benzinkút-hálózatainak egyikévé vált. A vállalat megerősítette pozícióját a magyar piacon, így a második évében további növekedésre és fejlődésre készül. Kelet-Közép-Európa legnagyobb multienergetikai vállalata a hazai piacra lépését követő tizenkét hónapban számos, a vásárlók igényeire szabott újítást vezetett be, s ezeket a fejlesztéseket a továbbiakban is folytatják majd. Minőségi üzemanyagkínálatának, a Stop.Cafe éttermek ízletes kávéinak, DESPAR-élelmiszerüzleteinek, valamint az ORLEN-mobilalkalmazás egyénileg lehívható kedvezményeinek köszönhetően egyre többen választják a társaság töltőállomásait, ismertségét pedig tovább növelik az izgalmas nyereményjátékok és sportszponzorációs aktivitások.
2023. 12. 02. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 48. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2023. 12. 02. 22:15
Megosztás:

Webshopból rendelhetők a mobilházak

Miért egyre népszerűbbek a mobilházak Magyarországon is? Magyarországon a mobilházak népszerűsége az elmúlt években jelentősen megnőtt. Ennek egyik fő oka a növekvő lakásárak.
2023. 12. 02. 21:15
Megosztás:

Visszaemelte a befektetési ajánlású osztályzati kategóriába Görögországot a Fitch Ratings

Visszaemelte a befektetési ajánlású kategóriába a görög államadós-osztályzatot a Fitch Ratings.
2023. 12. 02. 20:00
Megosztás:

Drasztikusan csökken a CSOK kamata – ennek az állam örül a legjobban

Több, mint 3 százalékponttal kisebb kamattal indul majd a CSOK Plusz a januárig érvényben lévő CSOK hitelhez képest – ez döntően a szerződésben szereplő kamat és az ügyfél által fizetett 3 százalékos kamat közötti különbséget kamattámogatásként kifizető költségvetésnek jelent majd számottevő könnyebbséget – kommentálta a csütörtök éjjel megjelent CSOK kormányrendeletet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2023. 12. 02. 19:00
Megosztás:

Erős harmadik negyedévet zárt a 4iG csoport

Továbbra is tart 4iG Nyrt. lendületes növekedése. Az előző év azonos időszakához képest a vállalatcsoport az első háromnegyed évben kiemelkedően növelte árbevételét és eredményességét. A növekedés motorja a Vodafone Magyarország, valamint a 2022 első félévig lezárt akvizíciókkal megszerzett vállalatok jelentős eredménynövekedése volt. A Csoport 2023. első három negyedévében 421,3 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, konszolidált EBITDA-ja 147,5 milliárd forintot tett ki, míg a működési cash-flow 101,5 milliárd forint volt. A Cégcsoport vételár-allokációs hatásoktól megtisztított korrigált adózott eredménye 10,7 milliárd forint volt.
2023. 12. 02. 17:00
Megosztás:

Ezen a napon lehet még utoljára 2023-as feltételekkel leszerződni a babaváró hitelre

Azoknak a pároknak, akik még a jelenlegi feltételekkel szeretnének babaváró hitelt felvenni, legkésőbb december 16-ig be kell nyújtaniuk az igénylésüket, máskülönben kicsúszhatnak a határidőből. Ez azokat érintheti hátrányosan, ahol a feleség már elmúlt 29 éves, ám még nem töltötte be a 41. életévét, hiszen ők 2024-től már nem lesznek jogosultak a támogatott hitelkonstrukcióra. A Bankmonitor szakértői szerint azonban az igénylést semmiképpen sem szabad az utolsó pillanatra hagyni, mert például egy esetleges hiánypótlás meghosszabbíthatja a bírálati időt.
2023. 12. 02. 16:00
Megosztás:

272,3 milliárd forint korrigált adózás előtti eredménnyel zárta az első három negyedévet az MBH Bank

Stabilan növekvő pénzügyi eredményekkel zárta az év első kilenc hónapját, ezen belül pedig a harmadik negyedévet az MBH Bank. A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett eredménykimutatás alapján 2023 harmadik negyedévében közel 107 milliárd forint korrigált adózás előtti eredményt ért el a bank, az első három negyedév korrigált adózás előtti eredménye így 272,3 milliárd forintot tett ki. A féléves adathoz képest a társaság mérlegfőösszege 2,4%-kal emelkedett, összesen közel 10 737 milliárd forintra. Az MBH Bank kiemelkedő jövedelemtermelő képesség mellett, a magas inflációs környezet ellenére is erős költséghatékonysággal, erős tőkehelyzettel, magas likviditási szintekkel, valamint stabil portfólióminőséggel zárta az év első kilenc hónapját.
2023. 12. 02. 15:00
Megosztás:

Szívelégtelenség, amely világszerte hozzávetőlegesen 64 millió embert érint

Van egy betegség, ami világszinten többeket érint, mint a tüdőgyulladás és a szívroham. Ez nem más, mint a szívelégtelenség, amely kevéssé szerepel a köztudatban, így azt is kevesen tudják, hogy világszerte legalább 64 millió ember küzd ezzel a problémával1. Ma Magyarországon megközelítőleg 250-300 ezer beteg szenved szívelégtelenségben, és éves szinten 30-35 ezer főre tehető az újonnan diagnosztizáltak száma[2]. Bár végleges gyógymód egyelőre nem létezik, vannak olyan kezelési lehetőségek, amelyek segíthetnek lassítani a betegség egyes formáinak előrehaladását. Éppen ezért fontos a megfelelő tájékoztatás és párbeszéd kialakítása a betegséggel kapcsolatban, illetve a betegek és az egészségügyi dolgozók támogatása.
2023. 12. 02. 14:00
Megosztás:

Hatósági eljárások indultak az RTL Sztárbox és Reggeli műsorai kapcsán

A „Sztárbox” és a „Reggeli” című műsorszámok egy-egy epizódja miatt is eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület több, külföldi hatóság alá tartozó műsorszám helytelen korhatár-besorolásáról is tájékoztatta az illetékes társszabályozókat.
2023. 12. 02. 13:00
Megosztás:

Adatvizualizációs versenyt rendez az SAP és az IFUA Horváth

Az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) egyre nagyobb szerepet kap a vállalati üzleti intelligencia (Business Intelligence, BI) és teljesítménymenedzsment (Corporate Performance Management, CPM) projektekben. Annak érdekében, hogy a SAC minél szélesebb körben ismertté váljon, az SAP Hungary és az IFUA Horváth közös adatvizualizációs versenyt indít, ahova vállalatok szakemberei mellett intézmények, egyetemisták, illetve magánszemélyek jelentkezését is várják.
2023. 12. 02. 12:00
Megosztás: