A Bitcoin árfolyam hamarosan elérheti a 40 000 dollárt, ám sokan mégis a BTCMTX-et veszik

A bitcoin bikák következő célja a jelek szerint a 40,000 dollár lehet, azonban a vásárlási hullámot egy másik kripto, a Bitcoin Minetrix vezeti. A stake-to-mine rendszerre épülő projekttel ugyanis a befektetőknek lehetőségük nyílik maximálisan kihasználni a közelgő, legendásnak ígérkező rallyt.

A Bitcoin árfolyam hamarosan elérheti a 40 000 dollárt, ám sokan mégis a BTCMTX-et veszik

Jelenleg a bitcoin árfolyamában némi gyengülés látható, miután az amerikai tőzsdefelügyelet (Sec) ismét elhalasztotta a spot bitcoin ETF-fel kapcsolatos döntését. Szintén nem tett kifejezetten jól a befektetői hangulatnak, hogy a felröppenő spot XRP ETF híréről kiderült, alaptalan volt.

Ennek ellenére nagyobb zuhanásról nem beszélhetünk, hiszen csak egy rövid időre torpantak meg a bikák a 35,000 dolláros árfolyamon. Pénteken azonban közel 5 százalékos erősödést követően ismét 37,000 dollár fölé ugrott a BTC értéke.

A legnépszerűbb kripto értéke így éves szinte 123 százalékkal tudott növekedni. Ezzel a nagyobb kriptok közül lényegében egyetlen projekt sem tudta felvenni a versenyt. Mindezek tudatában egy kicsit sem meglepő, hogy a legtöbben arra kíváncsiak, vajon innen merre megy majd tovább a BTC értéke.

bitcoin price chart

Fogytán az idő, de még nem késő BTCMTX-et vásárolni

Eközben egyre több befektető figyel fel a Bitcoin Minetrix előértékesítésére, így ha szeretnéd színesíteni a portfóliódat, mindenképpen érdemes megfontolni a csatlakozást. Egy dolgot viszont tarts szem előtt, miszerint a 9. előértékesítési szakaszból kevesebb mint két nap van hátra.

Amint ez a 2 nap letelik, a BTCMTX tokenek értéke a jelenlegi 0.0117 dollárról 0.0118 dollárig fog emelkedni. 

Írásunk idején a készítőknek kevesebb mint két hónap leforgása alatt több mint 4 millió dollárt sikerült gyűjteni. Az elért eredmények alapján nem alaptalan az a feltételezés, hogy a listázást követően a tokenek még ennél is nagyobb sikereket érhetnek el.

Ez már csak azért is tűnik valószínűnek, mert a “bitcoin jellegű” projektek értéke a BTC sikereivel párhuzamosan szokott emelkedni. Vagyis amikor végül engedélyezésre kerül a spot Bitcoin ETF, a BTCMTX árfolyama is az egekbe szökhet.

Az Ethereum hálózatát használó Bitcoin Minetrix segítségével ráadásul a kereskedők folyamatosan élvezhetik a bitcoin bányászatával megszerzett profitot. 

Egy különleges kreditrendszernek köszönhetően így a befektetők megbízható és biztonságos módon juthathatnak hozzá magas bevételhez. Eközben semmilyen költséges kiadással nem kell számolni, továbbá semmilyen csalástól nem kell tartani.

Miért annyira nagy dolog a spot bitcoin ETF a BTCMTX-re nézve?

Nehéz lenne megmondani, hogy pontosan mennyi lehet majd az engedélyezés után a bitcoin értéke. A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy a 100,000 dollár teljesen reálisnak tűnik, míg egyesek szerint a 1 millió dollár sem elképzelhetetlen

Az előérejelzések eltérőek, azonban az tisztán látszik, hogy a piaci hangulatot a bizakodás szellője járja át.

A lenti ábrán a piaci érték és a realizált értéke arányát (MVRV) lehet látni. A realizált érték itt arra vonatkozik, hogy mennyi volt a BTC átlagás ára azon a napon, amikor egy új érme került a hálózatra.

Az MVRV értéke amennyiben 1 felett az azt jelenti, hogy az átlagos bitcoin tulajdonos jelenleg profitot érne el ha eladni az érméjét. Ennek az indikátornak a segítségével viszonylag pontosan meg lehet állapítani, hogy éppen eladási vagy vételi trendeket láthatunk-e.

Nagyon egyszerűen fogalmazva a jelenlegi piaci helyzetben az MVRV állása alapján keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a befektetésre. Erre a célra pedig a Bitcoin Minetrix lehet a legjobb választás.

bitcoin chart

Amikor a BlackRock bejelentette, hogy megkezdi a spot bitcoin ETF engedélyeztetétés, az történelmi fontosságú esemény volt. Hiszen ekkor a világ legnagyobb befektetési cége, 8.54 billió dollár kezelt vagyonnal úgy döntött, hogy megéri bitcoint vásárolni.

A változást talán a legjobb a Larry Fink, a BlackRock vezérigazgatójának pálfordulása példázza. Míg Fink korábban kifejezetten a bitcoinnal szemben érvelt, jelenleg digitális aranyként hivatkozik rá.

Az engedélyezést követően várhatóan elképesztő mértékű likviditás jelenik majd meg a hálózaton. Ennek a mértéke jelenleg nem ismert, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a BlackRocknak lesz fedezete akár milliárdos tételben is vásárolni BTC-t.

Irány a Bitcoin Minetrix

A Bitcoin készletének mérete a holdra repítheti a BTCMTX értékét

Írásunk idején nagyjából 80,000 olyan BTC-t birtokló kriptotárca létezik, amiben 1 millió dollárnál magasabb összeg található. Várhatóan a legnépszerűbb kripto értékének növekedésével ez a szám is emelkedni fog. 

Szintén hatással lesz a gazdagabb tárcákat birtoklót számára, hogy rövidesen több kriptobálna dönthet úgy, hogy az engedélyezés előtt bevásárol BTC-ből.

bitcoin

A beáramló tőke egy része egészen biztosan a bányászati szektorban fog majd landolni. Így ennek köszönhetően a Bitcoin Minetrix-jellegű projektek további növekedést érhetnek el.

A Bitcoin Minetrix ugyanis ideális befektetés lehet azok számára, akik szeretnék minél alaposabban kiaknázni a bitcoinban rejlő lehetőségeket. Amennyiben rendelkezel BTCMTX tokenekkel, úgy azok stakelése után forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni.

Utóbbit kizárólag elégetni tudod majd, amiért cserébe felhőalapú számítási teljesítményt fogsz kapni.

Az elért teljesítményed arányában pedig a kibányászott bitcoin egy része a számládon jóváírásra fog kerülni.

Használd ki a következő bitcoin boomot a Bitcoin Minetrix segítségével!

A Bitcoin Minetrix ökoszisztémája lehetővé teszi a befektetők számára, hogy már a listázást megelőzően is le tudják kötni a tokenjeiket. Jelenleg közel 300 millió BTCMTX van stakelve, amivel éves szinten több mint 100 százalék hozamot lehet elérni.

Bár ez a hozam minden bizonnyal csökkenni fog az idő múlásával, amennyiben még most csatlakozol, te is ki tudod venni a részed belőle.

Abban az esetben ha érdekel a Bitcoin Minetrix, a vásárlást több kripto mellett akár bankkártyával is el tudod végezni. Amennyiben az utóbbi fizetési módot választod, mindössze egy ingyenes MetaMask tárcára lesz szükséged.

Ha szeretnéd alaposabban is megismerni a jövő bányászati platformját, úgy látogass el a magyar nyelven is elérhető Bitcoin Minetrix weboldalára, még ma!

Szeretnék Bitcoin Minetrixet vásárolni

Ez is érdekelhet: 

1 millió dollárhoz közelít a Bitcoin ETF - Ez lehet a következő sikertörténet?

5 új kripto, ami brutális növekedés előtt áll

Pénzügyi kisokos vállalkozásoknak: Pénzügyi stratégiák

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kiemelt szerep jut Magyarországnak a sanghaji Pujiang Innovációs Fórumon

Szombaton kezdődött meg a Pujiang Innovációs Fórum Sanghajban, ahol a négy napig tartó rendezvényen idén Magyarország mint díszvendég vesz részt az eseményen mintegy negyven szakértővel, vállalati és egyetemi vezetővel, akik a fórumon elhelyezett kiemelt standnál mutatják be, hogy a magyar innováció milyen területeken nyújt világszínvonalú teljesítményt.
2024. 09. 08. 01:00
Megosztás:

Amíg a Bitcoin bikás fordulatára várunk, ebből a három érméből érdemes betárazni

A Bitcoin erősen gyengélkedik az utóbbi hetekben, ami a teljes kriptoszektorra hatást gyakorol. A befektetők és elemzők nem győzik kiadni jóslataikat azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan indul meg újra a Bitcoin.
2024. 09. 08. 00:01
Megosztás:

Ez a 0,0003 dolláros Solana mémcoin várhatóan megelőzi a Dogecoint (DOGE) az 1 dollár felé vezető versenyben

A nagyon várt bikapiac és az altcoin szezon közeleg. A piac jelenleg nyugodt, de a feszültség egyre nő. Az altcoinok még mindig alacsony szinten mozognak, de hirtelen emelkedésre készek. Ebben a környezetben egy mindössze 0,0003 dolláros Solana-alapú mémcoin emelkedik ki.
2024. 09. 07. 23:30
Megosztás:

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.
2024. 09. 07. 23:00
Megosztás:

Az AAVE és XRP bálnák eladják pozícióikat ezekért az AI altcoinokért, amelyek a következő bikapiac során 100-szoros növekedést érhetnek el

Az AAVE és XRP nagy tulajdonosai elkezdték eladni eszközeiket az ígéretes AI-alapú altcoinok javára. Ez a váltás arra utalhat, hogy ezek az új digitális valuták jelentős növekedést mutathatnak a következő piaci fellendülés során. Fedezd fel, mely innovatív érmék vonzzák a figyelmet, és melyek várhatóan lenyűgöző növekedést produkálnak a közelgő bikapiac alatt.
2024. 09. 07. 22:30
Megosztás:

ÁSZ-alelnök: fókuszban a versenyképesség növelő programok

Az alacsony munkanélküliség és a munkaerőhiány kedvező feltételeket teremt a nominális bérek dinamikus növekedéséhez, emiatt a termelékenység növelése kulcsfontosságú lesz a közeljövőben; az ezt szolgáló programok hatékonyságának ellenőrzésére az ÁSZ is kiemelt figyelmet fordít - mondta Szomolai Csaba, az Állami Számvevőszék alelnöke Nyíregyházán, a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen a számvevőszék közleménye szerint.
2024. 09. 07. 22:00
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) árfolyam-előrejelzés: Az elemzők szerint egy új Solana memetoken 100-szor jobb hozamot fog hozni, és 6 hónap alatt eléri az 1 dolláros értéket

A nagyon várt bikapiac közeledik, és az altcoin szezon hamarosan elindul. A piac jelenleg nyugodt, de az altcoinok alacsony szinteken mozognak, és jelentős nyereség előtt állnak. Ezek között a Shiba Inu (SHIB) felkeltette az elemzők figyelmét, akik egy figyelemre méltó növekedést jósolnak.
2024. 09. 07. 21:30
Megosztás:

Ismét Keep Floyding-koncert a Várkert Bazárban

Ismét Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. A világhírű brit zenekar, a Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő magyar csapat az idén harmincéves The Division Bell című albumot állítja a középpontba szeptember 14-i koncertjén az Öntőház udvarban.
2024. 09. 07. 21:00
Megosztás:

Fektess be 300 dollárt ezekbe az altcoinokba még ma, hogy 2025-re akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen – szakértők ajánlásai

Egy kis befektetés hatalmas portfólióvá alakítása álomszerűnek tűnhet. Azonban a szakértők azonosítottak olyan altcoinokat, amelyek segítségével ez valósággá válhat. Az olvasók megtudhatják, mely kriptovaluták állnak jelentős növekedés előtt, és hogyan alakíthatják át egy 300 dolláros befektetésüket akár 1,5 millió dolláros vagyonná 2025-re.
2024. 09. 07. 20:30
Megosztás:

Nagy István: nagyra becsüljük és kiemelten támogatjuk a méhészek munkáját

A méhészek tevékenysége teszi élhetővé és fenntarthatóvá környezetünket - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Sárváron.
2024. 09. 07. 20:00
Megosztás:

A GoldenPeaks Capital az AB CarVal által kezelt alapokból biztosít finanszírozási keretet

A GoldenPeaks Capital és az AB CarVal, egy megalapozott globális hitelalap és az Alliancebernstein Private Alternatives üzletágának része, egyedi junior finanszírozási keretet írt alá.
2024. 09. 07. 19:00
Megosztás:

Miskolc leendő polgármestere: újjáépítjük a Barlangfürdőt

Újjá fogjuk építeni a Miskolctapolcai Barlangfürdőt - mondta szombaton Miskolc megválasztott, október elején hivatalba lépő polgármestere a pénteken kigyulladt barlangfürdőnél tartott sajtótájékoztatóján. A barlangfürdő tetőszerkezete teljesen leégett.
2024. 09. 07. 18:00
Megosztás:

Kedvezők a magyar üzemanyagárak

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai alapján augusztusban Magyarországon a benzin átlagára 7 forinttal volt kedvezőbb a szomszédos országok átlagáránál, míg a gázolaj ára megegyezett azok átlagával - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-t.
2024. 09. 07. 17:00
Megosztás:

Mutatjuk, hol érdemes kivárnia az egyetemistáknak az albérletkereséssel

Míg az albérleti szezon elején inkább a 250 ezres ármaximumban gondolkodtak az albérletkeresők, addig most azok száma növekszik, akik 150 ezres havi díjat maximalizálnának - derül ki a zenga.hu ingatlankereső adataiból. A vidéki egyetemisták rosszul jártak a kivárásos taktikával, Budapesten viszont vannak olyan kerületek, ahol olcsóbban lehet garzonlakást bérelni, mint a ponthatár kihirdetésekor.
2024. 09. 07. 16:00
Megosztás:

A TON nem tud lépést tartani, miközben az AVAX az ingadozó volatilitás miatt csökken; a DTX teszthálózati teljesítménye felerősíti a bikás előértékesítési lendületet

A hónap eleje számos neves kriptovaluta-projektet tett sérülékennyé rövid időn belül. A számos érintett hálózat között a Toncoin (TON) és az Avalanche (AVAX) is magas volatilitást tapasztalt, és nem sikerült helyreállniuk. Ezzel szemben a lenyűgöző DeFi szenzáció, a DTX Exchange figyelmet keltett bevételmegosztási modelljével és hibrid kereskedési megoldásaival.
2024. 09. 07. 15:00
Megosztás:

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz a járvány fészkének számító Kongói Demokratikus Köztársaságnak - jelentette pénteken belga hírügynökség az ország szövetségi minisztertanácsának bejelentésére hivatkozva.
2024. 09. 07. 14:00
Megosztás:

Az USA negyedmilliárd dollár értékű újabb fegyverszállítmányt küld Ukrajnának

Az amerikai kormány újabb, ezúttal mintegy 250 millió dollár értékű katonai támogatást jelentett be Ukrajna számára pénteken.
2024. 09. 07. 13:00
Megosztás:

Az elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a bíró a Donald Trump elleni ítélethozatalt

A bíró pénteken az amerikai elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a büntetés mértékének kihirdetéséről szóló tárgyalást abban a perben, amelyet Donald Trump volt elnök ügyében tartottak hallgatási pénz kifizetésének körülményei miatt.
2024. 09. 07. 12:00
Megosztás:

Alibaba - érdemes venni belőle?

Az Alibaba évek óta Kína kiskereskedelmi zászlóshajójának számít, azonban az alapító, Jack Ma 2019-es lemondása óta megkopott a hírneve. A kínai óriás látszatra újfent szilárd lábakon áll ugyan, de a céget hátráltathatja a többnyire negatív globális és kínai gazdasági jövőkép.
2024. 09. 07. 10:00
Megosztás:

Ezért nem szabad online beszerezni az Ozempic injekciót

Komoly egészségkárosító hatásuk lehet az interneten árult szemaglutid hatóanyagú szereknek - állapították meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Gyógyszerésztudományi Kara és a Kaliforniai Egyetem kutatói a baranyai felsőoktatási intézmény MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint.
2024. 09. 07. 09:00
Megosztás: