A Bitcoin árfolyam hamarosan elérheti a 40 000 dollárt, ám sokan mégis a BTCMTX-et veszik

A bitcoin bikák következő célja a jelek szerint a 40,000 dollár lehet, azonban a vásárlási hullámot egy másik kripto, a Bitcoin Minetrix vezeti. A stake-to-mine rendszerre épülő projekttel ugyanis a befektetőknek lehetőségük nyílik maximálisan kihasználni a közelgő, legendásnak ígérkező rallyt.

A Bitcoin árfolyam hamarosan elérheti a 40 000 dollárt, ám sokan mégis a BTCMTX-et veszik

Jelenleg a bitcoin árfolyamában némi gyengülés látható, miután az amerikai tőzsdefelügyelet (Sec) ismét elhalasztotta a spot bitcoin ETF-fel kapcsolatos döntését. Szintén nem tett kifejezetten jól a befektetői hangulatnak, hogy a felröppenő spot XRP ETF híréről kiderült, alaptalan volt.

Ennek ellenére nagyobb zuhanásról nem beszélhetünk, hiszen csak egy rövid időre torpantak meg a bikák a 35,000 dolláros árfolyamon. Pénteken azonban közel 5 százalékos erősödést követően ismét 37,000 dollár fölé ugrott a BTC értéke.

A legnépszerűbb kripto értéke így éves szinte 123 százalékkal tudott növekedni. Ezzel a nagyobb kriptok közül lényegében egyetlen projekt sem tudta felvenni a versenyt. Mindezek tudatában egy kicsit sem meglepő, hogy a legtöbben arra kíváncsiak, vajon innen merre megy majd tovább a BTC értéke.

bitcoin price chart

Fogytán az idő, de még nem késő BTCMTX-et vásárolni

Eközben egyre több befektető figyel fel a Bitcoin Minetrix előértékesítésére, így ha szeretnéd színesíteni a portfóliódat, mindenképpen érdemes megfontolni a csatlakozást. Egy dolgot viszont tarts szem előtt, miszerint a 9. előértékesítési szakaszból kevesebb mint két nap van hátra.

Amint ez a 2 nap letelik, a BTCMTX tokenek értéke a jelenlegi 0.0117 dollárról 0.0118 dollárig fog emelkedni. 

Írásunk idején a készítőknek kevesebb mint két hónap leforgása alatt több mint 4 millió dollárt sikerült gyűjteni. Az elért eredmények alapján nem alaptalan az a feltételezés, hogy a listázást követően a tokenek még ennél is nagyobb sikereket érhetnek el.

Ez már csak azért is tűnik valószínűnek, mert a “bitcoin jellegű” projektek értéke a BTC sikereivel párhuzamosan szokott emelkedni. Vagyis amikor végül engedélyezésre kerül a spot Bitcoin ETF, a BTCMTX árfolyama is az egekbe szökhet.

Az Ethereum hálózatát használó Bitcoin Minetrix segítségével ráadásul a kereskedők folyamatosan élvezhetik a bitcoin bányászatával megszerzett profitot. 

Egy különleges kreditrendszernek köszönhetően így a befektetők megbízható és biztonságos módon juthathatnak hozzá magas bevételhez. Eközben semmilyen költséges kiadással nem kell számolni, továbbá semmilyen csalástól nem kell tartani.

Miért annyira nagy dolog a spot bitcoin ETF a BTCMTX-re nézve?

Nehéz lenne megmondani, hogy pontosan mennyi lehet majd az engedélyezés után a bitcoin értéke. A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy a 100,000 dollár teljesen reálisnak tűnik, míg egyesek szerint a 1 millió dollár sem elképzelhetetlen

Az előérejelzések eltérőek, azonban az tisztán látszik, hogy a piaci hangulatot a bizakodás szellője járja át.

A lenti ábrán a piaci érték és a realizált értéke arányát (MVRV) lehet látni. A realizált érték itt arra vonatkozik, hogy mennyi volt a BTC átlagás ára azon a napon, amikor egy új érme került a hálózatra.

Az MVRV értéke amennyiben 1 felett az azt jelenti, hogy az átlagos bitcoin tulajdonos jelenleg profitot érne el ha eladni az érméjét. Ennek az indikátornak a segítségével viszonylag pontosan meg lehet állapítani, hogy éppen eladási vagy vételi trendeket láthatunk-e.

Nagyon egyszerűen fogalmazva a jelenlegi piaci helyzetben az MVRV állása alapján keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a befektetésre. Erre a célra pedig a Bitcoin Minetrix lehet a legjobb választás.

bitcoin chart

Amikor a BlackRock bejelentette, hogy megkezdi a spot bitcoin ETF engedélyeztetétés, az történelmi fontosságú esemény volt. Hiszen ekkor a világ legnagyobb befektetési cége, 8.54 billió dollár kezelt vagyonnal úgy döntött, hogy megéri bitcoint vásárolni.

A változást talán a legjobb a Larry Fink, a BlackRock vezérigazgatójának pálfordulása példázza. Míg Fink korábban kifejezetten a bitcoinnal szemben érvelt, jelenleg digitális aranyként hivatkozik rá.

Az engedélyezést követően várhatóan elképesztő mértékű likviditás jelenik majd meg a hálózaton. Ennek a mértéke jelenleg nem ismert, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a BlackRocknak lesz fedezete akár milliárdos tételben is vásárolni BTC-t.

Irány a Bitcoin Minetrix

A Bitcoin készletének mérete a holdra repítheti a BTCMTX értékét

Írásunk idején nagyjából 80,000 olyan BTC-t birtokló kriptotárca létezik, amiben 1 millió dollárnál magasabb összeg található. Várhatóan a legnépszerűbb kripto értékének növekedésével ez a szám is emelkedni fog. 

Szintén hatással lesz a gazdagabb tárcákat birtoklót számára, hogy rövidesen több kriptobálna dönthet úgy, hogy az engedélyezés előtt bevásárol BTC-ből.

bitcoin

A beáramló tőke egy része egészen biztosan a bányászati szektorban fog majd landolni. Így ennek köszönhetően a Bitcoin Minetrix-jellegű projektek további növekedést érhetnek el.

A Bitcoin Minetrix ugyanis ideális befektetés lehet azok számára, akik szeretnék minél alaposabban kiaknázni a bitcoinban rejlő lehetőségeket. Amennyiben rendelkezel BTCMTX tokenekkel, úgy azok stakelése után forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni.

Utóbbit kizárólag elégetni tudod majd, amiért cserébe felhőalapú számítási teljesítményt fogsz kapni.

Az elért teljesítményed arányában pedig a kibányászott bitcoin egy része a számládon jóváírásra fog kerülni.

Használd ki a következő bitcoin boomot a Bitcoin Minetrix segítségével!

A Bitcoin Minetrix ökoszisztémája lehetővé teszi a befektetők számára, hogy már a listázást megelőzően is le tudják kötni a tokenjeiket. Jelenleg közel 300 millió BTCMTX van stakelve, amivel éves szinten több mint 100 százalék hozamot lehet elérni.

Bár ez a hozam minden bizonnyal csökkenni fog az idő múlásával, amennyiben még most csatlakozol, te is ki tudod venni a részed belőle.

Abban az esetben ha érdekel a Bitcoin Minetrix, a vásárlást több kripto mellett akár bankkártyával is el tudod végezni. Amennyiben az utóbbi fizetési módot választod, mindössze egy ingyenes MetaMask tárcára lesz szükséged.

Ha szeretnéd alaposabban is megismerni a jövő bányászati platformját, úgy látogass el a magyar nyelven is elérhető Bitcoin Minetrix weboldalára, még ma!

Szeretnék Bitcoin Minetrixet vásárolni

Ez is érdekelhet: 

1 millió dollárhoz közelít a Bitcoin ETF - Ez lehet a következő sikertörténet?

5 új kripto, ami brutális növekedés előtt áll

Pénzügyi kisokos vállalkozásoknak: Pénzügyi stratégiák

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Csúcson a BUX! Hogyan tovább?

Habár nem előszőr történik ilyen mostanában, de most valahogy nagyobb visszhangot kapott, hogy a BUX ismét új csúcsra emelkedett. A magyar piac alulértékeltségéről, s jó kilátásairól már többször írtunk.
2024. 07. 25. 20:00
Megosztás:

Felfüggesztette a boszniai szerb választási törvényt az ország alkotmánybírósága

Ideiglenesen felfüggesztette a boszniai Szerb Köztársaság áprilisban elfogadott választási törvényét a bosznia-hercegovinai szövetségi alkotmánybíróság szerdán - közölte a Klix.ba című szarajevói hírportál.
2024. 07. 25. 19:00
Megosztás:

A Semmelweis Egyetemen voltak a legmagasabbak a ponthatárok

A Semmelweis Egyetem hat karán magyar nyelvű képzésben 2222 hallgató kezdheti meg tanulmányait a 2024/25-ös tanévben, közülük 2004-en az államilag támogatott, 218-an az önköltséges képzésre nyertek felvételt. Az orvos- és egészségtudományi területen továbbra is a Semmelweisen voltak a legmagasabbak a ponthatárok - közölte a felsőoktatási intézmény szerda este az MTI-vel.
2024. 07. 25. 18:00
Megosztás:

Rekordszámú a pedagógusjelölt

Töretlen az Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE) népszerűsége: az idei felvételi eljárás során az egyetem 11 960 jelentkezőt vett fel képzéseire, amelyek közül az elmúlt 15 év adatait tekintve pedagógusképzésen idén kezdi tanulmányait a legtöbb hallgató - közölte az intézmény szerda este az MTI-vel.
2024. 07. 25. 17:00
Megosztás:

Az energiaügyi tárca fokozott figyelemmel kíséri a kőolajszállítások helyzetét

Az Energiaügyi Minisztérium (EM) mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarország energiaellátása biztonságban legyen, és a hazai üzemanyag-ellátás stabil maradjon.
2024. 07. 25. 16:00
Megosztás:

Elsősorban a bér alapján választunk munkahelyet

A munkavállóknak globálisan állásuk hosszú távú biztonsága a legfontosabb szempont egy állás kiválasztásánál, Magyarországon viszont a bérezés áll az első helyen - derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából, amit kedden juttattak el az MTI-nek.
2024. 07. 25. 15:00
Megosztás:

Javult a magyarok pénzügyi helyzete az elmúlt egy évben

Javult a magyarok pénzügyi helyzete az előző évhez viszonyítva több ponton is: nőtt azok száma, akiknek marad valamennyi pénzük a hónap végén, és kevesebben vannak azok, akik semmilyen megtakarítással nem rendelkeznek; eközben többen érzik magukat magabiztosnak a pénzügyeikben - állapítja meg a Provident Pénzügyi Zrt. friss felmérésében, amelynek eredményéről kedden közleményben tájékoztatta az MTI-vel.
2024. 07. 25. 14:00
Megosztás:

Csökkentek a használtlakás-eladások az Egyesült Államokban júniusban

Az Egyesült Államokban csökkentek a használtlakás-eladások júniusban, 19 hónapja a legnagyobb mértékben, a medián lakásár pedig rekordra emelkedett az ingatlanforgalmazók szakmai képviseleti szervezete, a National Association of Realtors (NAR) keddi jelentése alapján.
2024. 07. 25. 13:00
Megosztás:

Továbbra is fontos a szigorú monetáris politika

A szigorú monetáris politika továbbra is kulcs a pénzpiaci stabilitás fenntartásához és az inflációs cél fenntartható eléréséhez - jelentette ki Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke kedden, a kamatdöntést követő online sajtótájékoztatón.
2024. 07. 25. 12:00
Megosztás:

Energetikai korszerűsítés a városi sportcsarnokban Karcagon

Energetikailag korszerűsítik a városi sportcsarnokot a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Karcagon - közölte a projekt kommunikációjáért felelős kft. közleményben az MTI-vel.
2024. 07. 25. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön. A londoni FTSE-100 index 0,79 százalék, a frankfurti DAX30 index 0,97 százalék, a párizsi CAC-40 index pedig 1,37 százalék csökkenést jelzett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 25. 10:00
Megosztás:

Folytatódhat a negatív korrekció a tőzsdén

A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulat miatt folytatódhat a negatív korrekció a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 25. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint árfolyama reggelre

Gyengült a forint csütörtök reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon szerda estéhez képest.
2024. 07. 25. 08:00
Megosztás:

Júliusban javult a fogyasztói hangulat az EU-ban

Júliusban javult a fogyasztói hangulat az Európai Unióban és az euróövezetben az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága (DG ECFIN) rendszeres havi felmérése alapján.
2024. 07. 25. 07:00
Megosztás:

A Shiba Inu és a Dogwifhat (WIF) lemaradnak a mémversenyben: a DTX Exchange (DTX) 1 millió dollárt gyűjtött

A mém szektor növekedést mutat egy kisebb piaci értékemelkedéssel. A mémcoinok körüli optimizmus ellenére a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) továbbra is lemaradnak, a napi árfolyamok csökkenésével riasztó helyzetet idézve elő közösségeik számára.
2024. 07. 25. 06:29
Megosztás:

Csökkentette az alapkamatot a monetáris tanács

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 25 bázisponttal 6,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot kedden, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben vitte lejjebb.
2024. 07. 25. 06:00
Megosztás:

Elvétve van hiba a nyári táborokban

Az ellenőrzések számához képest kevés hibát tártak fel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszerlánc-biztonsági szakemberei a nyári táborokra kiterjedő ellenőrzés során: hat esetben találtak kisebb hiányosságokat, és mintegy egymillió forint értékben szabtak ki bírságot.
2024. 07. 25. 05:00
Megosztás:

Ez a két autómárka tartja legjobban az árát Magyarországon

A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságban lefedő Használtautó.hu szakértője megnézte, hogy mekkora átlagárkülönbségek vannak a portálon található használt és új autók között. Kiderült, hogy a Suzuki Swift és az Opel Corsa tartja legjobban az árát.
2024. 07. 25. 04:00
Megosztás:

Változtattak a magyarok: egyre több nagybevásárlás jön online

Korábban elsősorban tartós élelmiszereket rendeltek a magyarok online, mára azonban egyre többen szerzik be a friss termékeket – például a zöldségeket és húsokat is – így. A kisebb, feltöltő bevásárlások mellett egyre többen intézik online a nagybevásárlást is – derült ki a foodora market adataiból. A foodora market Magyarországon öt városban szállítja házhoz a bevásárlást, és az évek alatt számtalan extrém rendelésre is volt példa. A legnehezebb rendelés 90 kg-os volt, a legnagyobb összegű pedig 632 ezer forintba került. Volt, aki hajnali 3-kor egy lazacos gourmet reggeli hozzávalóit rendelte meg, míg mások a másnaposságra készültek fel vízzel és proteinszeletekkel.
2024. 07. 25. 03:00
Megosztás:

Forint romlásra felkészülni! Érdemes betárazni eurót, dollárt!

A magyar gazdaság 2024-ben 2,5 százalék körüli mértékben bővülhet a fogyasztásnak és a reálbér-növekedésének köszönhetően, jövőre pedig akár 3,5 százalékra is gyorsulhat a növekedés további felfelé mutató kockázatokkal – vélik az OTP Bank elemzői.
2024. 07. 25. 02:00
Megosztás: