A DOGE és a PEPE vezetik a listát, mint a legnépszerűbb fogadások, miközben a nyár forrósodni készül. Mi várható az új mémérme, a Raboo számára?

Tekintettel a közelmúltbeli teljesítményükre a kriptovaluta piacon, a befektetők most tömegesen vásárolják a DOGE-t, a PEPE-t és az új előértékesítési tokent, a Raboo-t (RABT), abban a reményben, hogy ezek a nyári hónapokban egy hihetetlen piaci emelkedést vezetnek majd.

A DOGE és a PEPE vezetik a listát, mint a legnépszerűbb fogadások, miközben a nyár forrósodni készül. Mi várható az új mémérme, a Raboo számára?

Érdekes módon a Raboo (RABT), az új mémérme, kapja a legtöbb figyelmet a 100-szoros hozam lehetősége és az AI-alapú platform és Social-Fi funkciója miatt. Nézzük meg, mit tartogat ez az új előértékesítési érme a befektetők számára a közelgő nyár folyamán.

Doge lejjebb, de még nincs vége? A nagy mennyiségű felhalmozás jövőbeli árnövekedést jelez

A Dogecoin, az open-source kriptovaluta, amelynek logóján a Shiba Inu kutya szerepel, több mint egy hónapja negatív trendben van, mintegy 2,56%-os csökkenéssel. Ennek ellenére a nagy tulajdonosok vásárolják a Dogecoint, ami optimizmussal tölti el a befektetőket a DOGE jövőbeni alakulását illetően.

Néhány jelentés szerint a 100 millió és 1 milliárd DOGE tokent birtokló címek száma 20%-ról 21%-ra nőtt május négy napja alatt. Ez a DOGE felhalmozás növekedése azt jelzi, hogy egyre több cím szerez be jelentős mennyiségű DOGE tokent a jelenlegi csökkenés ellenére.

A DOGE felhalmozás növekedése miatt sok szakértő úgy véli, hogy a DOGE értéke hamarosan emelkedni fog. Továbbá, mivel a Dogecoin továbbra is a 0,15 dolláros ár körül mozog, ezek a szakértők 2024 vége előtt 2 dolláros árfolyamot tűztek ki célul.

A befektetői áramlás új csúcsot hoz a Pepének

A PEPE, az Ethereum alapú, béka témájú mémérme, az utóbbi időben figyelemre méltó piaci emelkedést mutat, ami miatt a befektetők tömegesen fektetnek be. A havi diagramokon a token mintegy 87%-os növekedést mutatott. Az elmúlt héten a PEPE további 7%-ot nyert, és elérte új csúcsát, a $0.00001156-ot a CoinMarketCap, egy kriptovaluta-adatkövető platform szerint.

Szakértők a PEPE figyelemre méltó növekedését a PEPE kriptovaluta tulajdonosok számának jelentős növekedésére vezették vissza az elmúlt napokban. A Santiment, egy on-chain adatkövető platform szerint, a PEPE token tulajdonosok száma több mint 3000-rel nőtt az elmúlt héten.

A PEPE jelenlegi növekedési trendjét látva sok befektető fontolgatja, hogy a PEPE-t is felveszi befektetési portfóliójába, mint az év egyik figyelemre méltó altcoinját. Az elemzők úgy vélik, hogy a PEPE profilja tovább növekedhet, ha a jelenlegi piac fennmarad. Emellett előrejelzésük szerint a PEPE ára 2024 júniusára elérheti a $0.00001530-at.

A befektetők nagy tétet tesznek a Raboo-ra (RABT), mivel az 100X nyereségre pályázik

Raboo kripto token ICO

A Raboo egy mémelhető kriptovaluta, amely a PEPE és a DOGE mémóriásai versenytársa kíván lenni, miközben a mém szektort kívánja átalakítani érdekes mémvadász és AI képességeivel. Ez az a kriptovaluta, amelyre a befektetők nagy tétet tesznek, hogy hihetetlen emelkedést érjen el, és akár 100-szoros nyereséget hozzon a befektetőknek.

A Raboo ökoszisztéma standard tokenje, a RABT, az egyik legjobb ERC20 tokenként van számon tartva egyedi szociális és AI integrációja miatt, amelyet sok mémrajongó nagyon vonzónak talál. A RABT használatával a felhasználók részt vehetnek heti, havi és negyedéves kihívásokban a Raboo-n, és valós értékű nyereményeket nyerhetnek, ha sikeresen szerepelnek. A RABT lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan részt vegyenek a digitális világban a Rabooscan segítségével, amely a legforróbb mémeket bányássza a közösségi médiából.

A RABT előértékesítési útja eddig kiváló volt, mivel a token már a harmadik szakaszba lépett az előértékesítés során, az ár pedig $0.003-ról $0.0042-ra emelkedett, így a korai befektetők számára figyelemre méltó 40%-os megtérülést (ROI) hozott. A szakértők úgy vélik, hogy mivel a token 0% vásárlási és eladási adót kínál, további befektetők csatlakoznak majd a RABT előértékesítéséhez, ami tovább növeli az előértékesítési token árát.

Következtetés

Bár a DOGE és a PEPE történelmileg kiváló és hosszú távú potenciállal rendelkeztek, valószínűtlen, hogy ezek a top altcoinok 100-szoros megtérülést hoznak. Ezzel szemben a szakértők erős optimizmust éreznek a Raboo iránt, azt sugallva, hogy akár 100-szoros megtérülést is hozhat a kriptobefektetők számára. Ahhoz, hogy ne maradjunk le erről a nagy rallyról, érdemes csatlakozni a Raboo virágzó előértékesítéséhez RABT tokenek vásárlásával.

Te is csatlakozhatsz a Raboo előértékesítéséhez itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás: