A Dual-Chain Intel Markets előértékesítési trendjei, miközben az AVAX és a LINK emelkedése akadályokba ütközik

Ahogy a globális piaci kapitalizáció 2,28%-os csökkenést szenved el, és a kereskedési volumen is jelentősen, 10%-kal visszaesik, sok altcoin mélypontra jut. A medvék uralják a piacot, mivel a volatilitás fokozódik.

A Dual-Chain Intel Markets előértékesítési trendjei, miközben az AVAX és a LINK emelkedése akadályokba ütközik

Ilyen körülmények között az Avalanche (AVAX) és a Chainlink (LINK) emelkedő trendjei véget érnek, mivel mindkét altcoin hatalmas hanyatlást mutat. Azonban a feltörekvő platform, az Intel Markets (INTL) továbbra is érintetlen marad a piaci hangulattól.

A befektetőket annyira vonzzák az Intel Markets ígéretes jellemzői, hogy az AI-alapú platform továbbra is szárnyal, annak ellenére, hogy a piac ingadozó.

Chainlink (LINK)

A piacon jelenleg némi eladási nyomás tapasztalható. Ez a piaci volatilitás hatással volt a Chainlinkre (LINK), mivel értékének 5%-át elvesztette hétfő óta. A legfrissebb adatok szerint a Chainlink (LINK) 11,26 dolláron kereskedik, napi kereskedési volumene 232 482 272 dollár, ami 3%-os csökkenést mutat az elmúlt 24 órában.

A jelenlegi technikai elemzés azt mutatja, hogy a piac rövid távon továbbra is medvés maradhat. A Chaikin Money Flow (CMF) egy oszcillátor, amely méri a vételi és eladási nyomást, és a CMF most a középvonal alatt van. Ez a mozgás azt jelzi, hogy a Chainlink (LINK) iránti kereslet romlik. A CMF értéke további veszteségekre utal.

Ezenkívül az On-Balance-Volume (OBV) indikátor, amely a vételi és eladási nyomást méri, szintén csökken a Chainlink árfolyamának csökkenése óta. A Chainlink (LINK) OBV értéke 1%-kal esett vissza, és most 885 millió dolláron áll, ami azt mutatja, hogy az eladási nyomás növekedett. Ez tovább erősíti, hogy az eladók uralják a piacot, amit a csökkenő OBV is tükröz, és véget vetett a LINK emelkedő trendjének.

Az Avalanche (AVAX) hatalmas visszaesést mutat

A bikák által vezérelt hatalmas emelkedés után az Avalanche (AVAX) most teljesen a bikák irányítása alatt áll, mivel a piaci volatilitás növekszik. Az Avalanche (AVAX) token jelenlegi ára, azaz 22,47 dollár, több mint 7%-os napon belüli csökkenést mutat.

Ez a lendületcsökkenés hatalmas hanyatlással jár a piaci kapitalizációban és a 24 órás kereskedési volumenben, amely 7,4%-os, illetve 16,35%-os visszaesést mutat. Ezek az esések aggodalmat keltettek az Avalanche (AVAX) befektetői körében.

A piaci elemzők szerint a jelenlegi visszaesés jelentős zuhanást okozott az Avalanche (AVAX) piaci mozgásában, mivel a token visszavonult az előző emelkedő trendjéből. Az Avalanche (AVAX) 15,22%-ot esett az előző havi, 26,16 dolláros értékéhez képest, és egy jelentős piros gyertyát mutat.

Avax és LINK kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés, Intel Markets kripto előértékesítés

Az Intel Market (INTL) az "Év Altcoinja" cím várományosa

A következő generációs kriptovaluta kereskedési platform, az Intel Markets (INTL), egy blokkláncra épített saját mesterséges intelligencia réteget kínál. A platform forradalmasítja a decentralizált finanszírozást és kereskedést, mivel a lakossági kereskedők hozzáférhetnek fejlett kereskedési robotokhoz és privát piaci adatokhoz.

Ezeknek az egyedi jellemzőknek és különleges ajánlatoknak köszönhetően az Intel Markets néhány hét alatt több mint 189 810 dollárt gyűjtött. A platform máris több ezer közösségi média követőt gyűjtött össze egy proaktív közösséggel. A nyilvános előértékesítés gyorsan fogy, még mielőtt tőzsdére kerülne, mivel a kereskedők versengenek, hogy megszerezzék az érméket 0,009 dolláros áron.

Ez a tőzsdei bevezetéskor több mint 1200%-os növekedést jelent, amikor az induló ár 0,11 dollár lesz. A szakértők szerint most van a tökéletes idő arra, hogy csatlakozz ehhez a mozgalomhoz, mielőtt széles körben elterjed. A platform hozzáférést biztosít olyan korlátozott kereskedéshez, amely csak a 100 millió dollárnál nagyobb kezelt vagyonnal rendelkező tapasztalt kereskedők számára érhető el.

Tudj meg többet az Intel Marketsről:

Előértékesítés:

https://intelmarketspresale.com/

Vásárolj az előértékesítésen: https://buy.intelmarketspresale.com/

Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial

Twitter: https://x.com/intel_markets

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Meddig él a magyar ember? Egyre kevésbé érezzük magunkat felkészülve a hosszabb életre

A magyarok kevesebb mint harmada érzi magát anyagilag felkészültnek a várható hosszabb életre, szemben a három évvel ezelőtt mért 41 százalékkal – derül ki az NN nemzetközi Longevity kutatássorozatából. Bár a megtakarítások tekintetében jobb a helyzet, mint a 2021-es felméréskor, tavalyhoz képest azonban romlottak a kilátások: a válaszadók mindössze 37 százaléka lenne képes legalább három hónapig kitartani megtakarításaiból. Ugyanakkor bíztató, hogy a nemzetközi átlagnál nyitottabbak vagyunk a pénzügyeink kezelését segítő új technológiákra, és az életbiztosításra, mint a pénzügyi aggodalmakat csökkentő eszközre tekintünk. Mindez jó hír, szeptember 20-a, a biztosítások világnapja alkalmából.
2024. 09. 19. 03:00
Megosztás:

A BMW-nek is gyárt majd katódanyagot a BAMO épülő ácsi gyára

Modern technológiával, biztonságos megoldásokkal épül az ácsi katódanyag-gyár. A csarnok alapozásához több mint 2800 betoncölöpöt, az építkezéshez pedig több mint 58 ezer köbméter vasbetont használnak fel. A tervek szerint 2025 második felében indul a próbaüzem a Bamo Technology Hungary létesítményében, ahol többek között a BMW számára is gyártanak majd alapanyagot.
2024. 09. 19. 02:30
Megosztás:

Kiderült ki áll Magyar Péter mögött és ki mozgatja a szálakat

Legalábbis Torockai László egyértelműen tudni véli a választ a kérdésre: ki áll Magyar Péter mögött? A választ meg is adta az Inforádió Aréna c. műsorában. Lássuk hát, kiről is hull le az a bizonyos titokzatos lepel...
2024. 09. 19. 02:00
Megosztás:

Égből hulló pénznyeremény jön 3 csillagjegy számára is: pénzügyi horoszkóp

Készen állsz, hogy felfedezd, milyen pénzügyi szerencsét tartogat számodra a hét hátralévő része? Merülj el a csillagok útmutatásában, és tudd meg, mikor érdemes kipróbálnod a szerencsédet! Váratlan pénzügyi lehetőségek, szerencsés napok és különleges számok várnak minden jegyre. Ne hagyd ki, hiszen most fordulhat a kocka! Vajon mit rejt számodra a sors?
2024. 09. 19. 01:00
Megosztás:

Binance listázás: NEIRO, BABYDOGE, TURBO – a Pepe Unchained lehet a következő?

A Binance még mélyebbre merült a mém érmék világában, és olyan tokeneket adott hozzá a kereskedési kínálathoz, mint a NEIRO, a BABYDOGE és a TURBO.
2024. 09. 19. 00:01
Megosztás:

A 6 legjobb kriptovaluta, amelyet most érdemes megvásárolni 2024 szeptemberében — Ne maradj le a potenciális 5000%-os nyereségről!

2024 szeptemberében néhány kriptovaluta rendkívüli növekedés előtt áll. A hatalmas, akár 5000%-os nyereség lehetősége már a láthatáron van. Ez a cikk hat kiemelkedő kriptovalutát mutat most be, amelyek várhatóan szárnyalni fognak. Fedezd fel, mely kriptók állnak egy meteorszerű növekedés előtt, és miért nem szabad figyelmen kívül hagyni őket.
2024. 09. 18. 23:00
Megosztás:

A német pénzügyminisztérium továbbra is eladná a Commerzbank részesedést

A német pénzügyminisztérium továbbra is a Commerzbank részvényeinek teljes eladását tervezi, annak ellenére, hogy az UniCredit az összes kínált részvényt megvenné.
2024. 09. 18. 22:00
Megosztás:

Az euróövezetben és az EU-ban is csökkent az építőipari termelés

Éves összevetésben csökkent az euróövezet és az Európai Unió építőipari termelése is júliusban - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán.
2024. 09. 18. 21:30
Megosztás:

Túléli-e a bitcoin decentralizált víziója az intézményi dominanciát?

Az intézményi szereplők térnyerése a bitcoin világában aggodalmakat vet fel azzal kapcsolatban, hogy ez milyen hatással lehet a kriptovaluta eredeti, decentralizált víziójára - olvashatjuk a Yahoo Financial írásában.
2024. 09. 18. 20:30
Megosztás:

Mi lesz az európai kamatokkal? Piaci elemzés

Szüneteltetheti a kamatcsökkentést az EKB: az Európai Központi Bank kormányzótanácsának tagja, Gediminas Simkus szerint kicsi az esélye annak, hogy a jegybank a szeptemberi vágás után októberben is kamatot vág.
2024. 09. 18. 20:00
Megosztás:

Így változik a budapesti közlekedés az árvíz miatt

A Duna emelkedő vízszintje miatt a következő napokban változik az M2-es metró és több villamos közlekedése - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-t.
2024. 09. 18. 19:30
Megosztás:

Újabb transzformátor-alállomást adott át az E.ON Dél-Budán

Újabb transzformátor-alállomást létesített az E.ON Hungária csoport Dél-Budán a terület ellátásbiztonságának növelése érdekében, a 3,76 milliárd forintos beruházást részben európai uniós forrásból, részben pedig saját finanszírozásban valósította meg a vállalat.
2024. 09. 18. 19:00
Megosztás:

Új vezető a Futureal élén

Tapasztalt vezetővel bővült a Futureal-csoport menedzsmentje. Gárdai János a Futureal Development és Shared Services Partnership vezérigazgatójaként, valamint Group Asset Management Igazgatóként támogatja a cégcsoport további növekedését.
2024. 09. 18. 18:30
Megosztás:

A Bitcoin (BTC) történelmi 3 hónapos emelkedésre készül – A legjobb altcoinok befektetésre: Toncoin (TON), Ripple (XRP) és IntelMarkets (INTL)

Az év utolsó három hónapja várhatóan a kriptopiac legnagyobb robbanását hozza.
2024. 09. 18. 18:00
Megosztás:

Az MVM megkezdte árvízvédelmi intézkedéseit

Az MVM Csoport áram- és gázhálózati szolgáltatási területén megkezdte és megteszi a szükséges árvízvédelmi intézkedéseket. A vízszinttől függően néhány helység árterében nem lesz gázszolgáltatás és Bács-Kiskun vármegye Duna-parti településeinek egyes részein az MVM Démász Áramhálózati Kft. az áradás levonulásáig szüneteltetheti az áramszolgáltatást - közölte a csoport szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 18. 17:30
Megosztás:

Internethasználat: az első tíz között Magyarország az Európai Unióban

Az elmúlt évtizedben gyorsabban nőtt az internethasználók aránya Magyarországon, mint más uniós országokban, így hazánk a webhasználat terén nagyot lépett előre – egyebek között ez derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányából, amely huszonöt uniós ország 2023-as internethasználati statisztikáit elemezte.
2024. 09. 18. 17:00
Megosztás:

Németország egyezkedne Kínával az autóipari vámokról

A Bloomberg jelentése szerint a német gazdasági miniszter, Robert Habeck szeretné elkerülni azt, hogy az EU kereskedelmi háborúba bocsátkozzon Kínával az elektromos járművek kapcsán.
2024. 09. 18. 16:30
Megosztás:

Kisebb lesz az árvíz, mint 2013-ban

A becslések szerint a maximális vízszint 40 centiméterrel alacsonyabb lesz, mint a 2013-as nagy árvíz idején Budapestnél, illetve a város feletti folyószakaszokon - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2024. 09. 18. 16:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb Japánban az export és import

A japán export és az import is a vártnál kisebb mértékben növekedett augusztusban.
2024. 09. 18. 15:00
Megosztás:

Kedvezőbb lakásbiztosítások a kampány hatására

A lakásbiztosítások díja 16, a biztosítók kárkifizetése ugyanakkor 23 százalékkal nőtt egy év alatt 2024 június végéig. Az idén márciusi lakásbiztosítási kampány hatására a második negyedévre mérséklődtek az ugyanakkora ingatlanra jutó díjak az év elejéhez képest - áll az MNB friss Lakásbiztosítás-indexében.
2024. 09. 18. 14:30
Megosztás: