A K33 Research szerint az Ether kész a kínálati "sokkra", mivel az ETF-ek 4 milliárd dolláros beáramlást vonzhatnak, míg a legjobb altcoinok akár 5-szörös nyereséget is hozhatnak

Az Ethereum-alapú ETF-ek, amelyek lehetővé tennék az Ether (ETH) közvetlen tartását, a következő napokban érkeznek az Egyesült Államokba, és az első öt hónapban akár 4 milliárd dollár befektetést is vonzhatnak be - áll a K33 Research jelentésében.

A K33 Research szerint az Ether kész a kínálati "sokkra", mivel az ETF-ek 4 milliárd dolláros beáramlást vonzhatnak, míg a legjobb altcoinok akár 5-szörös nyereséget is hozhatnak

A K33 előrejelzése az alapján készült, hogy összehasonlították a globálisan meglévő Ether-alapú ETP-k által kezelt eszközök (AUM) értékét hasonló Bitcoin-termékekkel, valamint a CME-n (az intézményi befektetők kedvelt piacterén) lévő határidős szerződések nyitott érdeklődésének (OI) mennyiségét.

Óriási Befolyás Az Altcoin Szezonra

A tőke masszív beáramlása az Ether ETF-ekbe várhatóan jelentős emelkedést idéz elő az Ethereum árfolyamában. A Standard Chartered előrejelzése szerint, amikor megkezdődik a kereskedés, az Ethereum árfolyama akár 8000 dollárra is emelkedhet, túlszárnyalva ezzel a Bitcoin teljesítményét.

Az Ethereum jobb teljesítménye, mint a Bitcoiné, az altcoin szezon kezdetét jelentené. Az előrejelzések szerint ez lehet a történelem legnagyobb altcoin szezonja, ezért a befektetők már most keresik azokat az altcoinokat, amelyekbe érdemes befektetni a legnagyobb hozam elérése érdekében. A legjobb választások az 5-szörös hozam elérésére az Angry Pepe Fork, a Cardano, az Ordi, a Render és a Celestia.

A Legjobb Altcoinok Az 5-szörös Hozamhoz Az Elkövetkező Altcoin Szezonban

Miközben az Ethereum beáramlása bizonyosan jelentős emelkedést idéz elő az ETH számára, az alábbi öt altcoin a legjobb választás a befektetők számára, hogy az elkövetkező altcoin szezonban 5-szörös hozamot és még annál is többet érjenek el.

Angry Pepe Fork (APORK)

Az Angry Pepe Fork (APORK) az egyik legjobb altcoin, amelyet ebben az altcoin szezonban érdemes figyelni, mivel célja, hogy új területeket hódítson meg. Ahogy a neve is sugallja, az APORK a Pepe Coin egyik változata, de a Solana hálózaton jött létre. Kihasználva a Solana által nyújtott előnyöket, az Angry Pepe Fork célja, hogy hasznosságot hozzon a mém érmék világába.

A legtöbb más mém érmevel ellentétben ez az új projekt egy különleges protokollal indult, amelyet „Conquer To Earn”-nek hívnak. A cél az, hogy uralja és megtisztítsa a mém érme piacot a haszontalan érméktől. Az Angry Pepe Fork Army névre keresztelt közösség kulcsszerepet játszik az APORK növekedésében, ahogy eléri célját.

A közösség azon tagjai, akik tétként APORK tokeneket birtokolnak, növelik a projekt értékét. Ahogy egyre több haszontalan érme tűnik el, a stakerek APY-ja növekszik, így az APORK az egyik legjobb altcoin, amelybe érdemes befektetni a passzív jövedelem generálásához.

A hasznosság és az által hozott kereseti potenciál miatt a piaci szakértők optimisták, hogy az APORK a Solana hálózat legkeresettebb projektje lesz. Ez az APORK árfolyamát több mint 50-szeresére növelheti ebben az altcoin szezonban.

Nézd meg az Angry Pepe Fork előértékesítési oldalát

Angry Pepe Fork, Cardano, Ordi, Render és Celestia kriptovaluták árfolyam elemzése

Cardano (ADA)

Miközben a Cardano (ADA) közösség a következő nagy frissítésre, a Chang hard forkra vár, amelyet június végére ütemeztek, a kereskedők és befektetők megpróbálhatják kihasználni az időt a frissítés előtt, ami esetleg egy bullish impulzust idézhet elő. Emiatt az elemzők nagyon optimisták a Cardano árfolyamát illetően.

A kriptoelemző Martinez véleménye szerint az ADA az egyik legjobb altcoin, amelybe érdemes befektetni ebben a szezonban. Martinez odáig ment, hogy azt állította, az ADA az idei évben a jelenlegi értékének több mint 10-szeresére növekszik, és az 0,450 dolláros szintről 5 dollár fölé emelkedik. Ez lehetséges, mivel hasonlóan a DOGE-hoz, a Cardano is egy szimmetrikus kitörés előtt áll a heti grafikonon.

Ordi (ORDI)

Az Ordi (ORDI), amely az egyik első token volt, amely tavaly a BRC-20 szabvány szerint jött létre a Bitcoin hálózaton, jelentősen lehűlt egy nagy áremelkedés után 2023-ban. Mint a vezető projekt a digitális eszközök, mint az NFT-k létrehozásában és kezelésében a Bitcoinon, az Ordit mindig is az egyik legfontosabb figyelendő altcoinnak tekintették.

Az elmúlt néhány hétben az Ordi visszanyerte bullish lendületét, több mint 35%-kal emelkedett. A Bitcoin hálózaton növekvő DeFi területtel, az Ordi érmének ára jelentős áremelkedés előtt állhat. A piaci szakértők azt javasolják, hogy az altcoin új történelmi csúcsot érhet el, ha 100 dollár fölé emelkedik ebben a bull ciklusban.

Render (RNDR)

Az Artificial Intelligence integrációja a kripto piacon új trend, és a Render (RNDR) az egyik legjobb altcoin, amely ezt kihasználhatja. Az a tény, hogy a Render egy GPU platform, ahol az emberek hozzájárulhatnak és vásárolhatják a számítási kapacitást, mindent elmond – az RNDR virágzás előtt áll.

A Render azon DeFi projektek közé tartozik, amelyekről az elemzők azt jósolták, hogy megkönnyítik a bonyolult virtuális munkák renderelését és streamingjét minden felhasználó számára. A render token is kihasználta ezt, mivel értéke 2024-ben már több mint 120%-kal emelkedett. A piaci szakértők szerint az RNDR a platformon növekvő felhasználók számával 50 dollár fölé is emelkedhet az év végéig.

Celestia (TIA)

A Celestia (TIA) az egyik kiemelkedő DeFi projekt volt 2023-ban. Azonban ez az év egészen másképp alakult, mivel a Celestia ára csak most érte el a top ellenállást, és elérte a heti 11,80 dolláros csúcsot. A CoinMarketCap jelenlegi rangsora szerint az 85. helyen áll, ami az egyik figyelendő altcoin.

Jelenleg a moduláris ipar, amelyben a Celestia is részt vesz, bővül. A jelenlegi fejlesztések több mint 80 különböző moduláris projektre terjednek ki. Egy másik esemény, amely több figyelmet vonhat a Celestiára, egy moduláris esemény, amelyet július 11-13-án tartanak Brüsszelben. A Celestia ára 50 dollár fölé emelkedhet egy új történelmi csúcsra, ahogy azt különböző elemzők előrejelzik.

Összegzés

A legnagyobb altcoin szezon előtt állva az Angry Pepe Fork, a Cardano, az Ordi, a Render és a Celestia az öt legjobb altcoin, amelyet minden befektető tarthat a legnagyobb hozam eléréséhez.

Miközben mindegyik érme legalább 5-szörös hozamot ígér ebben az altcoin szezonban, az APORK rendelkezik a legnagyobb felfelé mutató potenciállal, mint az egyik legkülönlegesebb projekt, amelyet hosszú idő óta láttunk. Azok a befektetők, akik lemaradtak a Pepe korai szakaszáról, most esélyt kapnak csatlakozni a következő nagy dologhoz, mivel az APORK jelenleg csak 0,014 dollárért kapható az első előértékesítési szakaszban.

Vásároljon Angry Pepe Fork-ot mielőtt kilő az árfolyam!

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: