A K33 Research szerint az Ether kész a kínálati "sokkra", mivel az ETF-ek 4 milliárd dolláros beáramlást vonzhatnak, míg a legjobb altcoinok akár 5-szörös nyereséget is hozhatnak

Az Ethereum-alapú ETF-ek, amelyek lehetővé tennék az Ether (ETH) közvetlen tartását, a következő napokban érkeznek az Egyesült Államokba, és az első öt hónapban akár 4 milliárd dollár befektetést is vonzhatnak be - áll a K33 Research jelentésében.

A K33 Research szerint az Ether kész a kínálati "sokkra", mivel az ETF-ek 4 milliárd dolláros beáramlást vonzhatnak, míg a legjobb altcoinok akár 5-szörös nyereséget is hozhatnak

A K33 előrejelzése az alapján készült, hogy összehasonlították a globálisan meglévő Ether-alapú ETP-k által kezelt eszközök (AUM) értékét hasonló Bitcoin-termékekkel, valamint a CME-n (az intézményi befektetők kedvelt piacterén) lévő határidős szerződések nyitott érdeklődésének (OI) mennyiségét.

Óriási Befolyás Az Altcoin Szezonra

A tőke masszív beáramlása az Ether ETF-ekbe várhatóan jelentős emelkedést idéz elő az Ethereum árfolyamában. A Standard Chartered előrejelzése szerint, amikor megkezdődik a kereskedés, az Ethereum árfolyama akár 8000 dollárra is emelkedhet, túlszárnyalva ezzel a Bitcoin teljesítményét.

Az Ethereum jobb teljesítménye, mint a Bitcoiné, az altcoin szezon kezdetét jelentené. Az előrejelzések szerint ez lehet a történelem legnagyobb altcoin szezonja, ezért a befektetők már most keresik azokat az altcoinokat, amelyekbe érdemes befektetni a legnagyobb hozam elérése érdekében. A legjobb választások az 5-szörös hozam elérésére az Angry Pepe Fork, a Cardano, az Ordi, a Render és a Celestia.

A Legjobb Altcoinok Az 5-szörös Hozamhoz Az Elkövetkező Altcoin Szezonban

Miközben az Ethereum beáramlása bizonyosan jelentős emelkedést idéz elő az ETH számára, az alábbi öt altcoin a legjobb választás a befektetők számára, hogy az elkövetkező altcoin szezonban 5-szörös hozamot és még annál is többet érjenek el.

Angry Pepe Fork (APORK)

Az Angry Pepe Fork (APORK) az egyik legjobb altcoin, amelyet ebben az altcoin szezonban érdemes figyelni, mivel célja, hogy új területeket hódítson meg. Ahogy a neve is sugallja, az APORK a Pepe Coin egyik változata, de a Solana hálózaton jött létre. Kihasználva a Solana által nyújtott előnyöket, az Angry Pepe Fork célja, hogy hasznosságot hozzon a mém érmék világába.

A legtöbb más mém érmevel ellentétben ez az új projekt egy különleges protokollal indult, amelyet „Conquer To Earn”-nek hívnak. A cél az, hogy uralja és megtisztítsa a mém érme piacot a haszontalan érméktől. Az Angry Pepe Fork Army névre keresztelt közösség kulcsszerepet játszik az APORK növekedésében, ahogy eléri célját.

A közösség azon tagjai, akik tétként APORK tokeneket birtokolnak, növelik a projekt értékét. Ahogy egyre több haszontalan érme tűnik el, a stakerek APY-ja növekszik, így az APORK az egyik legjobb altcoin, amelybe érdemes befektetni a passzív jövedelem generálásához.

A hasznosság és az által hozott kereseti potenciál miatt a piaci szakértők optimisták, hogy az APORK a Solana hálózat legkeresettebb projektje lesz. Ez az APORK árfolyamát több mint 50-szeresére növelheti ebben az altcoin szezonban.

Nézd meg az Angry Pepe Fork előértékesítési oldalát

Angry Pepe Fork, Cardano, Ordi, Render és Celestia kriptovaluták árfolyam elemzése

Cardano (ADA)

Miközben a Cardano (ADA) közösség a következő nagy frissítésre, a Chang hard forkra vár, amelyet június végére ütemeztek, a kereskedők és befektetők megpróbálhatják kihasználni az időt a frissítés előtt, ami esetleg egy bullish impulzust idézhet elő. Emiatt az elemzők nagyon optimisták a Cardano árfolyamát illetően.

A kriptoelemző Martinez véleménye szerint az ADA az egyik legjobb altcoin, amelybe érdemes befektetni ebben a szezonban. Martinez odáig ment, hogy azt állította, az ADA az idei évben a jelenlegi értékének több mint 10-szeresére növekszik, és az 0,450 dolláros szintről 5 dollár fölé emelkedik. Ez lehetséges, mivel hasonlóan a DOGE-hoz, a Cardano is egy szimmetrikus kitörés előtt áll a heti grafikonon.

Ordi (ORDI)

Az Ordi (ORDI), amely az egyik első token volt, amely tavaly a BRC-20 szabvány szerint jött létre a Bitcoin hálózaton, jelentősen lehűlt egy nagy áremelkedés után 2023-ban. Mint a vezető projekt a digitális eszközök, mint az NFT-k létrehozásában és kezelésében a Bitcoinon, az Ordit mindig is az egyik legfontosabb figyelendő altcoinnak tekintették.

Az elmúlt néhány hétben az Ordi visszanyerte bullish lendületét, több mint 35%-kal emelkedett. A Bitcoin hálózaton növekvő DeFi területtel, az Ordi érmének ára jelentős áremelkedés előtt állhat. A piaci szakértők azt javasolják, hogy az altcoin új történelmi csúcsot érhet el, ha 100 dollár fölé emelkedik ebben a bull ciklusban.

Render (RNDR)

Az Artificial Intelligence integrációja a kripto piacon új trend, és a Render (RNDR) az egyik legjobb altcoin, amely ezt kihasználhatja. Az a tény, hogy a Render egy GPU platform, ahol az emberek hozzájárulhatnak és vásárolhatják a számítási kapacitást, mindent elmond – az RNDR virágzás előtt áll.

A Render azon DeFi projektek közé tartozik, amelyekről az elemzők azt jósolták, hogy megkönnyítik a bonyolult virtuális munkák renderelését és streamingjét minden felhasználó számára. A render token is kihasználta ezt, mivel értéke 2024-ben már több mint 120%-kal emelkedett. A piaci szakértők szerint az RNDR a platformon növekvő felhasználók számával 50 dollár fölé is emelkedhet az év végéig.

Celestia (TIA)

A Celestia (TIA) az egyik kiemelkedő DeFi projekt volt 2023-ban. Azonban ez az év egészen másképp alakult, mivel a Celestia ára csak most érte el a top ellenállást, és elérte a heti 11,80 dolláros csúcsot. A CoinMarketCap jelenlegi rangsora szerint az 85. helyen áll, ami az egyik figyelendő altcoin.

Jelenleg a moduláris ipar, amelyben a Celestia is részt vesz, bővül. A jelenlegi fejlesztések több mint 80 különböző moduláris projektre terjednek ki. Egy másik esemény, amely több figyelmet vonhat a Celestiára, egy moduláris esemény, amelyet július 11-13-án tartanak Brüsszelben. A Celestia ára 50 dollár fölé emelkedhet egy új történelmi csúcsra, ahogy azt különböző elemzők előrejelzik.

Összegzés

A legnagyobb altcoin szezon előtt állva az Angry Pepe Fork, a Cardano, az Ordi, a Render és a Celestia az öt legjobb altcoin, amelyet minden befektető tarthat a legnagyobb hozam eléréséhez.

Miközben mindegyik érme legalább 5-szörös hozamot ígér ebben az altcoin szezonban, az APORK rendelkezik a legnagyobb felfelé mutató potenciállal, mint az egyik legkülönlegesebb projekt, amelyet hosszú idő óta láttunk. Azok a befektetők, akik lemaradtak a Pepe korai szakaszáról, most esélyt kapnak csatlakozni a következő nagy dologhoz, mivel az APORK jelenleg csak 0,014 dollárért kapható az első előértékesítési szakaszban.

Vásároljon Angry Pepe Fork-ot mielőtt kilő az árfolyam!

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás: