A kriptó bálnák elhagyják a Shiba Inut és az Ethenát a hasznosságban gazdag AI mémcoin, Raboo kedvéért

A Shiba Inu és az Ethena (ENA) befektetései az utóbbi időben kissé kedvezőtlenek voltak értékcsökkenésük miatt. Ennek eredményeként a nagy token tulajdonosok, akiket bálnáknak is neveznek, állítólag áthelyezik érdeklődésüket ezekről a vezető altcoinokról, és egy AI-alapú memecoinba, a Raboo-ba ($RABT) fektetnek.

A kriptó bálnák elhagyják a Shiba Inut és az Ethenát a hasznosságban gazdag AI mémcoin, Raboo kedvéért

Ennek a Raboo-ba való áthelyeződésnek a hatása nyilvánvaló az előértékesítésében, amely több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött a token eladásokból. Olvass tovább, hogy megtudd, miért jó alternatív kriptobefektetés az előértékesítési token a SHIB és az ENA helyett.

A bálnák eladják Ethenát, mivel az ára egy hét alatt 25%-ot zuhan

Az Ethena egy szintetikus dollár protokoll, amely az Ethereumra épül, és célja egy globálisan elérhető, dollárban denominált megtakarítási eszköz, az "Internet Bond" kínálása. A protokoll natív tokenje, az ENA, állítólag felkeltette a bálnák érdeklődését, mivel ára több mint megduplázódott az év eleji indulást követően néhány nap alatt.

Úgy tűnik azonban, hogy a bálnák nemrégiben érzékelték az ENA esetleges csökkenését, és ennek eredményeként nagy részét áthelyezik egy ígéretesebb eszközbe. A szakértők szerint az ENA jelenlegi, 0,55 dollárra csökkent ára, amely az elmúlt héten 25%-os, az elmúlt harminc napban pedig 40%-os csökkenést jelent, megerősítheti a spekulációt.

2,55 billió SHIB token hagyja el a tőzsdéket, vitát indítva a befektetői bizalomról

Júniusban nagyszabású Shiba Inu token kivonások történtek a kriptovaluta tőzsdékről, összesen 2,55 billió SHIB értékben. Különösen június 20-án a Whale Alert, egy blokklánc adatfigyelő, jelentette, hogy 2,2 billió SHIB-t utaltak át egy ismeretlen címzetthez egy Robinhood által birtokolt pénztárcából.

A Robinhood átutalása előtt egy másik bálna mozgást figyelt meg a Lookonchain, szintén egy blokklánc adat-elemző platform. Ez a tranzakció 353,83 milliárd SHIB kivonását jelentette a Binance-ről. A szakértők úgy vélik, hogy a SHIB nagymértékű kivonása azt jelezheti, hogy a befektetők elvesztették bizalmukat a SHIB-ben, és egy potenciális árzuhanás miatt ígéretesebb eszközökbe helyezik át vagyonukat.

A kripto szakértők a Raboo-t (RABT) ajánlják: Egy nagy potenciállal bíró mémcoin 2024-re

Raboo, Shiba Inu és Ethene kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

A többi memecoinnal ellentétben, amelyek a hype-ra és az érzelmekre építenek, a Raboo az egyik legérdekesebb valós alkalmazásokkal rendelkező projekt. Raboo alkalmazásai olyan érdekesek, hogy már több mint 8,000 ember regisztrált a platformra, és több mint 2,500 ember vásárolta meg az előértékesítési tokent.

A Raboo egyik érdekes tulajdonsága a Post-to-Earn modell, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy $RABT tokeneket keressenek a legjobb mémek készítésével és posztolásával. A Post-to-Earn modell egy élénk, önszabályozó mém ökoszisztémát is támogat, amelyben a felhasználók arra ösztönzik egymást, hogy folyamatosan fejlesszék mémkészítési készségeiket, tudván, hogy erőfeszítéseiket a Raboo közössége elismeri és jutalmazza.

Jelenleg a 4. szakaszban 0,0048 dolláron eladó, és sok szakértő továbbra is ajánlja a $RABT-t azoknak a befektetőknek, akik szeretnék maximalizálni kriptovaluta befektetéseiket idén, mivel ez a token az egyik legjobb altcoin a befektetésre idén.

Összegzés

A nagy token tulajdonosok legutóbbi mozgásai arra utalnak, hogy a befektetői hangulat elmozdul a vezető altcoinoktól, mint a Shiba Inu és az Ethena, az AI-alapú memecoin, Raboo ($RABT) felé.

Ezenkívül a Raboo előértékesítésébe beáramló jelentős tőke, valamint a hasznosságra épülő egyedi funkciói, mint a Post-to-Earn modell, azt sugallják, hogy a Raboo ígéretesebb kriptobefektetési lehetőség lehet 2024-ben a csökkenő értékű érmékkel, mint a SHIB és az ENA, szemben.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás: