A legjobb előértékesítésű kriptó 2024-ben: az ALGT vezeti a sort, a BDAG 14,5 millió dolláros technikai fehér könyvével lenyűgöz

Az Algotech (ALGT) mesterséges intelligenciával forradalmasítja a DeFi kereskedést, sikeresen 3,7 millió dolláros előértékesítéssel. A BlockDAG (BDAG) lenyűgöző 14 millió dolláros előértékesítéssel, 600 milliós értékeltséggel, innovatív megoldásokat kínál a blockchain kihívásaira. A befektetőknek mérlegelniük kell az egyéni preferenciákat és a kockázattűrő képességet, amikor az ALGT és a BDAG előértékesítési tokenek között választanak.

A legjobb előértékesítésű kriptó 2024-ben: az ALGT vezeti a sort, a BDAG 14,5 millió dolláros technikai fehér könyvével lenyűgöz

A kriptovaluta piac gyorsan fejlődik, új projektek folyamatosan bukkannak fel. A magas növekedési potenciált kereső befektetőket gyakran vonzzák az előértékesítések, amelyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a tokeneket nyilvános piaci megjelenésük előtt, néha csökkentett áron megvásárolhassák. Ezen a héten a kriptovaluták terén két előértékesítési token keltette fel a befektetők figyelmét: az Algotech (ALGT) és a BlockDAG (BDAG), amelyek lenyűgöző előrelépést értek el az előértékesítéseik során. Lássuk a részleteket.

ALGT: Meghajtja a jövő DeFi kereskedelmét

Az Algotech egy decentralizált kripto algoritmikus kereskedési platform, amelynek fő célja, hogy a számítógépes kereskedelem hatalmas előnyeit a kriptovaluta világába hozza, csökkentve a belépési akadályokat és növelve a technológiát egy kiváló kereskedelmi élmény érdekében.

Az ALGT az a "tüzelőanyag", amely meghajtja a decentralizált piacteret, ahol az automatizált stratégiák és más összetett kereskedelmi eszközök és szolgáltatások cserélhetők. Az ALGT-t fizetésre lehet használni az ökoszisztémán belül, miközben kedvezményes díjakat biztosít azoknak a befektetőknek, akik birtokolják. Az ALGT birtokosai irányítási jogokat is kapnak, így létrejön egy közösség, ahol minden hang számít az Algotech jövőjében.

Az ALGT kiemelkedik a többi 2024-es előértékesítési projekt közül a technológiájával, piaci réssel és várható megtérülésével. Az Algotech olyan algoritmikus kereskedési megoldást hoz létre, amely az aktuális és jövőbeli technológiát ötvözi: az AI-t. Az AI által vezérelt algoritmikus kereskedési megoldás erősebbé és alkalmazkodóbbá teszi az adatelemző robotot, amely optimalizált piaci adatokat nyújt a kereskedőknek, hogy valós időben tájékozódhassanak a döntéseikről.

Az ALGT a hírekben is szerepelt a néhány héten belül elért 3,7 millió dolláros eladásaival, amelyek az algoritmikus kereskedés iránti növekvő bizalmat mutatják a DeFi területén.

BDAG: Merész vízió és technikai mélység

A BlockDAG nemrégiben bemutatott egy hibrid megoldást a Sphere-ben, Las Vegasban, amely kezeli a legtöbb blockchain platform által szembenézett blockchain trilemmát. 2024-re tervezi a főhálózaton való elindítását és 600 millió dolláros értékelést elérni. Több mint 4300 bányász részt vett a 14 millió dolláros előértékesítésen, bizonyítva vonzerejét és a robbanásszerű megtérülés lehetőségét.

A BlockDAG a GHOSTDAG algoritmust és a PHANTOM protokollt használja, hangsúlyozva a decentralizációt, skálázhatóságot és biztonságot. A résztvevők kollektív őszintesége biztosítja a rendszer integritását. A BlockDAG most mint a kriptovaluta terület vezetője pozícionálja magát, bemutatva különleges stratégiáját és gyors bővülési potenciálját.

A BlockDAG nevet szerzett magának az intelligens szerződések területén. Egyszerűen használható szerződésgeneráló eszközei felkeltették a mémérmékon fejlesztők figyelmét. A platform széles körű fejlesztők számára biztosít lehetőséget az ötleteik megvalósítására, támogatva a kevés kódú és kód nélküli fejlesztést.

A megfelelő előértékesítési token kiválasztása

Bár mind az ALGT, mind a BDAG izgalmas lehetőségeket kínál, a döntés végül az egyes befektetők preferenciáitól és kockázattűrésétől függ. Összhangban állnak-e a projekt céljai az Ön értékeivel és hosszú távú víziójával? Elegendő hitelességet mutat-e a csapat az Ön preferenciái szerint?

További információkért az Algotech-ről: 

látogass el az Algotech előértékesítési oldalára

vagy

csatlakozzon az Algotech közösséghez.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tíz év, százmillió palack eladott magyar bor

Az elmúlt tíz évben több mint kétszázmillió palack magyar bort értesített a Lidl Magyarország, ennek felét nemzetközi áruházaiban, az éves értékesítési volumen pedig 2014. óta ötszörösére nőtt - tájékoztatta a diszkontlánc szerdán az MTI-t.
2024. 05. 30. 12:00
Megosztás:

Június végére nyithat újra a parajdi sóbánya

Június végére befejeződnek a parajdi sóbánya biztonságossá tételét célzó munkálatok, és újranyit a létesítmény - nyilatkozta szerdán Irina Muller, a román Országos Sóipari Társaság (Salrom) termelési igazgatója a Marosvásárhelyi Rádiónak.
2024. 05. 30. 11:30
Megosztás:

A MakTel több mint kétmilliárd macedón dénár osztalékot fizet a 2023. évi üzleti év után

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2023. üzleti év után 2,21 milliárd macedón dénár (mintegy 13,8 milliárd forint) osztalékot fizet - közölte a Magyar Telekom szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 11:00
Megosztás:

Ebben a hónapban emelkedett a németországi infláció

Emelkedett az infláció májusban a várakozásoknak megfelelő mértékben a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán publikált előzetes adatai alapján.
2024. 05. 30. 10:30
Megosztás:

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak - derül ki a kiberbiztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. és a gkid közös felméréséből.
2024. 05. 30. 10:00
Megosztás:

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás: