A Litecoin (LTC) és a Cardano (ADA) küzdenek a bikákért – A Meme Moguls (MGLS) elővásárlása felkelti a befektetők érdeklődését 2024 első negyedévében

A kriptopiac hatalmas volatilitással indította az évet, ami jelentős ár-ingadozásokat eredményezett mindenhol. Azonban olyan vezető kriptovaluták, mint a Litecoin és a Cardano, sikerrel maradtak nyereségesek a körülmények ellenére is. Mindeközben a Meme Moguls arra törekszik, hogy pozícionálja magát a stabil árfolyammozgást és magas hozamlehetőségeket kínáló vezető kriptovaluták közé. Különösen úgy, ha figyelembe vesszük, hogy a kedvezményes tokeneket kínáló elővásárlási folyamat után várható, hogy a Meme Moguls akár 100-szoros emelkedést produkál majd az előrejelzések szerint.

A Litecoin (LTC) és a Cardano (ADA) küzdenek a bikákért – A Meme Moguls (MGLS) elővásárlása felkelti a befektetők érdeklődését 2024 első negyedévében

A Litecoin (LTC) több mint 6,3 millió tranzakciót dolgoz fel

A Litecoin jelentős mérföldkövet ért el az év elején, több mint 6,3 millió tranzakciót feldolgozva január 1. óta. Ez az aktivitásnövekedés ígéretes időszakot jelezhet a Litecoin számára, utalva a használat és elfogadás növekedésére.

A tranzakciómennyiség jelentős növekedése arra utal, hogy a Litecoin iránti preferencia nő az átutalások és fizetések terén, megszilárdítva státuszát, mint a mindennapi tranzakciókhoz praktikus kriptopénzt. A tranzakciós aktivitás növekedése egybeesik a érdeklődés növekedésével a coin iránt, utalva a piaci pozíciója megerősítésére és az LTC árfolyamában bekövetkező növekedésre.

A Cardano (ADA) számára borús volt az évkezdés

Annak ellenére, hogy rosszul kezdte az évet, a Cardano (ADA) ára az utóbbi időben hatalmas ugrást hajtott végre, több mint 10%-kal emelkedett az elmúlt hónapban. Eközben a token az utóbbi hetekben $0,57 és $0,65 között mozgott, miközben jelentős emelkedési tendenciát mutatott.

Jelenleg $0,50-os szint körül jár az ADA ára, ami az utolsó 7 napban közel 15%-os csökkenést jelent, az egy héttel ezelőtti 0,58-as lokális csúcsához képest.

A Meme Moguls a mémcoinok történelmét újraírja, és innovatív Meme-támogatott piacteret vezet be

A Meme Moguls (MGLS) egy új play-to-earn (P2E) platform, amely a felhasználóknak, különösen a még kezdő kriptopénz-kereskedőknek kínál helyet a kereskedelmi készségeik fejlesztéséhez és a kriptotárcájuk optimalizálásához. A projekt jelenleg kripto ICO fázisában van, figyelmet kap a Web3 területén.

A platform egyik kiemelkedő jellemzője az a bővített ökoszisztéma, amely bevezeti a fantázia kereskedelmi játékot, ahol a résztvevők virtuális pénzzel kezdenek, amit később készpénzre válthatnak át. Emellett ott van a Moguls Land, egy kijelölt metaverzum, amely kapcsolatokat teremt a kereskedők között, lehetőségeket kínál token bányászatra, és lehetővé teszi a részvételt a likviditási poolban is.

A projekt szívében az MGLS token áll, amely a játékban valutaként és irányító eszközként is szolgál. A Statista szerint a mém iparág 2025-re várhatóan eléri a 6,1 milliárd dollárt, és az MGLS ígéretes kriptopénzként kiemelkedik, hogy megszerezze az iparág jelentős részét.

A platform egyedi játékmódokat is kínál, például a "Beat the Market"-et, ahol a felhasználók megpróbálhatják felülmúlni olyan tőzsdei indexek teljesítményét, mint az S&P 500, és ezen folyamat során jutalmakat szerezhetnek. A projekt a 4. szakaszában van, ahol a tokenek ára csak $0,0027, de a 5. szakasz kezdetével az ár ismét emelkedni fog, tehát siess, ha nem akarsz lemaradni.

Nézd meg a Meme Moguls oldalát

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás:

Egy igazi horoszkóp ami a rossz híreket is megjósolja!

Horoszkópunk rendhagyó módon nem kizárólag a jó dolgokra fókuszál, hanem megmutatja az élet árnyoldalait is és rámutat a problémákra, gondokra és az élet szomorúbb kilátásaira is. Csak akkor olvasd el, ha kellően bátor vagy!
2024. 02. 22. 01:00
Megosztás:

Mire költenének idén a magyarok?

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.
2024. 02. 22. 00:30
Megosztás:

Csontváry festménnyel nyílik meg az ingyenes Róma - Budapest kiállítás a Virág Judit Galériában

Óriási meglepetés: Csontváry Kosztka Tivadar felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria a február 22-én nyíló, ingyenes, Róma - Budapest tárlatán.
2024. 02. 22. 00:05
Megosztás:

Át kell formálni az étkezési szokásainkat

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.
2024. 02. 21. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a február 21-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 21. 23:00
Megosztás:

Nagyon gyenge évet zárt Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca

A 2008-as válság óta a leggyengébb évét zárta Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca: az ingatlan tranzakciók volumene tavaly az első három negyedévben 3,2 milliárd dollárt ért el, ez mindössze a 2022-es egész évi forgalom 30 százaléka - ez derült ki a KPMG 10 országot felölelő Property Landing Barometer kutatásból.
2024. 02. 21. 22:30
Megosztás:

Kevesli a hatósági munkaügyi ellenőrzést a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Kevésnek tartja a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a hatósági munkaügyi ellenőrzések gyakoriságát, és érdemi változást sürget.
2024. 02. 21. 22:00
Megosztás:

2900 milliárd forintot kap a magyar agrárium - kik élveznek most előnyt?

Megkezdődött a vidékfejlesztési- és agrárpályázatok kiírása előtti társadalmi egyeztetés, így egy-egy részlet még változhat, de már most látszik, hogy összességében mintegy 2900 milliárd forint juthat a hazai mezőgazdaságnak 2027-ig. A nagyon különböző célú és formájú pályázatok egyik közös vonása, hogy többségükben kiemelt figyelmet kapnak az ökológiai szempontok, így az ökogazdálkodást, vagy csak a fenntarthatóság emelt kritériumait vállaló pályázók jelentős előnyöket élveznek majd.
2024. 02. 21. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Mazars és a Mergermarket közös Közép- és Kelet-Európa 2023-24. évi M&A jelentése

A KKE-régió érettségét mutatja, hogy 2023-ban nem rendült meg a globális kihívások hatására, sőt az M&A ügyletek száma és összértéke meghaladta a járvány előtti időszak szintjét – áll a Mazars és a Mergermarket közös idei jelentésében. Magyarországon 21 százalékos csökkenés figyelhető meg azonban, és a legnagyobb magyarországi tranzakciók mögött továbbra is az állam áll. A magyar gazdaságban a magánegészségügy és az informatikai szektor emelkedik ki, valamint a megújuló energiaforrások is egyre nagyobb érdeklődést váltanak ki a külföldi befektetők körében.
2024. 02. 21. 21:00
Megosztás:

Kezdetét vette a TwinEU

Elindult az Európai Unió innovációs keretrendszerének egyik legnagyobb projektje, a TwinEU, amelynek célja, hogy kidolgozza az európai villamosenergia-rendszer digitális másának koncepcióját; a konzorciumban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kiemelt szerepet játszik - tájékoztatta az egyetem kedden az MTI-t.
2024. 02. 21. 20:30
Megosztás:

Megállítható-e a képzett munkaerő külföldre áramlása?

A brain drain, magyarul az „agyelszívás” a magasan képzett munkavállalók elvándorlását jelenti egy szerényebb megélhetést adó, alacsonyabb fejlettségű országból egy fejlettebb, magasabb életszínvonalat biztosító országba. Így humán tőkéjüket (tudásukat, képességeiket, kreativitásukat) immáron egy másik gazdaságban kamatoztatják, serkentve ezzel a fogadó ország gazdaságát. Magyarországon a magasan képzettek elvándorlási rátája jelenleg közel 7%.
2024. 02. 21. 20:00
Megosztás:

Kevéssé változott szerdán a forint árfolyama

Vegyesen alakult, csekély mértékben változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest szerdán a bankközi piacon.
2024. 02. 21. 19:30
Megosztás:

Többségében nyereséggel zártak az európai indexek

A európai indexek vegyesen, többségükben nyereséggel zártak szerdán.
2024. 02. 21. 19:00
Megosztás:

Ismét történelmi rekordon zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 403,23 pontos, 0,61 százalékos emelkedéssel 66 344,17 ponton, újabb történelmi rekordon zárt szerdán.
2024. 02. 21. 18:30
Megosztás:

Nyoma van a lengyel gazdák mozgolódásának

Közlekedési nehézségeket okoztak kedden Lengyelország-szerte az Európai Unió zöld megállapodása és az ukrán áruk behozatala ellen tiltakozó gazdák közúti blokádjai, az egyik ukrán határátkelőn a tüntetők ukrán gabonát eresztettek ki egy tehervonat vagonjaiból - közölte a Polsat News hírtelevízió.
2024. 02. 21. 18:00
Megosztás:

Nem hagyják esni a hatóságok a kínai tőzsdét, ismét közbeléptek a részvénypiacokon Kínában

Ismét közbeléptek a kínai hatóságok, hogy növeljék a kínai részvénypiacba vetett bizalmat.
2024. 02. 21. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a párizsi balhé

Folytatódott az Eiffel-torony dolgozóinak sztrájkja kedden, Párizs legismertebb turistalátványossága az egymást követő második napon nem nyitott ki.
2024. 02. 21. 17:00
Megosztás:

Négyen kikerültek az EU feketelistájáról

Az Európai Unió illetékes tanácsa felülvizsgálta és frissítette az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek uniós jegyzékét, a Bahama-szigeteket, Belize-t, a Seychelle-szigeteket, valamint a Turks- és Caicos-szigeteket törölte onnan, így a lista 12 szereplősre apadt.
2024. 02. 21. 16:30
Megosztás:

A TLE reménykedik a változásban

A Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület (TLE) álláspontja szerint az év elején életbe lépett átalakított családtámogatási rendszer - csok plusz, megemelt falusi csok és babaváró kölcsön - akkor tudja mérsékelni a lakáspiaci visszaesést, ha kiszámítható módon, hosszú távon fennmarad.
2024. 02. 21. 16:00
Megosztás: