A Memecoin milliomosok, akik hatalmasat kaszáltak a Shiba Inu-val és a Dogecoin-nal 2021-ben, most új tokent töltenek

Egy minőségi projekt felismerése a legnehezebb dolog egy jó befektető számára. Amikor anno sok befektető habozott a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) tekintetében, az a kriptovaluta-kereskedő döntött jól, aki gyűjtötte a meme coinokat, és amikor eljött a bikapiac, több milliós milliomossá vált belőle. Ugyanezek a kereskedők most felfedik következő lépésüket, és a Pullix-ot kezdték el vásárolni. Mit láthat ezek a kereskedők, amit mások nem látnak? A Pullix (PLX) előértékesítése már eddig is számos befektetőt vonzott, mert a jobb szemű traderek kiválasztották a PLX-et az idei év első negyedévének egyik legjobb kriptovalutájának.

A Memecoin milliomosok, akik hatalmasat kaszáltak a Shiba Inu-val és a Dogecoin-nal 2021-ben, most új tokent töltenek

Egy éles szemű befektető felfedi következő lépését - a Pullix (PLX) tokenek gyűjtése

Miután hatalmas nyereségeket ért el a Shiba Inu és a Dogecoin által 2021-ben, egy kriptovaluta-kereskedő áttért arra, hogy nagyobb mennyiségű PLX tokent gyűjtsön össze. A Pullix projekt folyamatosan erősíti hírnevét a kriptopiacon indulása óta, befektetőket vonzva problémamegoldó tulajdonságai miatt. A platform megoldja a kriptokereskedés évszázados problémáit, ami egyrészt a likviditás hiánya másrészt a magas tranzakciós díjak.

Ehhez a Pullix nulla jutalékot vezet be a tranzakciókra és nagyon magas likviditást biztosít. A Pullix legérdekesebb tulajdonsága, hogy a platform teljes kontrollt ad a befektetőknek eszközeik felett anélkül, hogy közvetítőkre lenne szükség. Ezeket a minőségi fejlesztésekt látva a szemfüles befektetők gyűjtik a Pullix tokeneket. Eddig több mint 80M PLX token került értékesítésre, közel 6 millió dollár értékben. Ezáltal több mint 15 000 felhasználó csatlakozott a platformhoz.

A Pullix token felkerült a CoinGecko elnevezésű, egyik legjobb kriptoadatokat gyűjtő weboldalra is. A platform saját segédprogram tokenje, a PLX, egy ERC20 token, az előértékesítés 7. szakaszában van, ahol a tokeneket mindössze 0,10 dollárért értékesítik. A platform a jelenleg vásárlóknak 25% befizetési bónuszt is ad.

Ahogy az előértékesítés 70 napos időszaka lejár, a befektetők csatlakozhatnak és részesülhetnek a Pullix nyereségmegosztó modelljéből, amely egy bizonyos százalékát adja a platform napi bevételének a token tulajdonosainak. Az előértékesítés a meg nem vásárolt tokenek elégetésre kerülnek annak érdekében, hogy megszilárdítsák azok árát, amelyek már forgalomban vannak. Az elemzők szerint a token jelenleg az egyik legjobb kriptovaluta befektetésnek számít, és 30-szoros megtérülésre számítanak, amikor a projekt elindul.

Shiba Inu (SHIB) 9,15%-kal Emelkedés Egy Hét Alatt

A Shiba Inu (SHIB) 2021-es árfolyamrallyja sok kriptotöbbmilliomost termelt ki, a token ára pedig az október 28-i 0,00008845 dolláros mindenkori csúcsra ugrott. Bár a medvepiacban azóta csökkent a token értéke, a Shiba Inu bikaerők visszatérőben vannak a közelgő kriptopiaci optimizmussal.

A Shiba Inu érme múlt hónapban enyhe 2%-os csökkenést mutatott, azonban a heti grafikonjelzések azt mutatják, hogy a következő hónapokban jelentős áremelkedés várható, miután az elmúlt 7 napban több mint 8%-kal emelkedett az árfolyam. Miután az árfolyam áttörte a 0,00000934 dolláros ellenállási szintet, az elemzők szerint a Shiba Inu árfolyama hatalmas emelkedést mutathat a következő hónapokban.

Befektetők aggodalmukat fejezik ki a Dogecoin (DOGE) jövőjével kapcsolatban

A Dogecoin (DOGE) volt a legnagyobb kriptó-nyertes 2021-ben, több mint 1000%-kal emelkedve elérte a 0,7376 dolláros mindenkori csúcsot 2021. május 8-án. Azonban az új projektek által okozott magas verseny a meme iparban később visszavetette a Dogecoin árfolyamát.

Bár a Dogecoin a múlt héten egy könnyed 5%-os áremelkedést mutatott be az elmúlt héten, a befektetők kétkedve tekintenek a token hosszú távú kilátásaira. A legjobb kriptovaluta kereskedők áttérése a Pullix-ra, a Dogecoin tulajdonosokat is csatlakozásra ösztönözheti.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban látogass el az alábbi linkekre:

Keresd fel a Pullix weboldalát

Csatlakozz a Pullix közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak, nem ritka 3 hónapra 10 százalék hozam

A tavalyi év is kiválóan sikerült, az idei első negyedévben pedig még jobban rákapcsoltak a nyugdíjpénztárak. A magas kockázatot vállaló portfóliók már három hónap után kétszámjegyű pluszban állnak - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 04. 15. 21:30
Megosztás:

Az OTP részvény célárfolyamát megemelték

Az Erste 20.500 forintra emelete meg az OTP célárfolyamát és továbbra is felhalmozásra ajánlja a részvényt a ma közzétett angol nyelvű elemzésében. A céláremelésben számos tényező játszik szerepet.
2024. 04. 15. 21:00
Megosztás:

Februárban emelkedett az euróövezet ipari termelése

Februárban az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése havi összevetésben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat honlapjára hétfőn felkerült adatok szerint.
2024. 04. 15. 20:30
Megosztás:

Idén is meghirdetik a hungarikum-pályázatokat

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca, a felhívások célja az identitás megerősítése - mondta V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 15. 20:00
Megosztás:

A Samsung megelőzte az Apple-t

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.
2024. 04. 15. 19:30
Megosztás:

Márciusban tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 15. 19:00
Megosztás:

A jó nemzetközi hangulatban emelkedett a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt hétfőn.
2024. 04. 15. 18:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Vegyes kezdés után London kivételével indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 15. 18:00
Megosztás:

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás:

Megkezdődött a gazdák támogatásainak kifizetése

Megkezdődött az átütemezett terület- és állatalapú támogatások kifizetése. Csaknem 48 ezer termelőhöz, 11 jogcímen több mint 55,6 milliárd forint támogatás érkezett meg ezen a héten a Magyar Államkincstártól a rendkívüli átütemezésnek köszönhetően - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 12:00
Megosztás: