A MicroStrategy terve, hogy 500 millió dollár értékű részvényt átvált Bitcoinra, ami a kriptovaluták bikapiaci jövőjét sugallja

A MicroStrategy az egyik olyan tradícionális intézmény, amely támogatja a kriptovalutákat, és még mindig nem hagyták abba ezt a tevékenységet. A legfrissebb fejlemények szerint több jelentés is azt állítja, hogy a MicroStrategy 500 millió dollár értékű részvény eladását tervezi további Bitcoin vásárlások finanszírozására.

A MicroStrategy terve, hogy 500 millió dollár értékű részvényt átvált Bitcoinra, ami a kriptovaluták bikapiaci jövőjét sugallja

Ez megerősíti a MicroStrategy elkötelezettségét a Bitcoin iránt mint tartalékeszköz iránt, és kiemeli a kripto szektor iránti bizalmukat. Eközben az okos befektetők új és innovatív projektekbe fektetnek, mint például a Jasmycoin (JASMY) és az Angry Pepe Fork (APORK).

MicroStrategy terve 500 millió dollár értékű részvény eladására Bitcoinért; árnövekedés várható?

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, a MicroStrategy 500 millió dolláros befektetése a Bitcoin (BTC) piaci kapitalizációjába árnövekedést idézhet elő a kriptovalutánál. Azonban az árnövekedésen túl a MicroStrategy folyamatos Bitcoin befektetése a növekvő intézményi befektetői bizalom jele a kripto szektor iránt.

Ez a növekvő érdeklődés a vezető kriptovaluták, mint a BTC tokenek iránt, hullámhatást vált ki a kriptopiacon, és fényes jövőt jósol más innovatív kripto projektek számára, amelyek túllépnek és hatást gyakorolnak a gyorsan növekvő iparágban.

Az Angry Pepe Fork (APORK) hatalmas figyelmet vonz az innovatív ösztönző modelljével

Ahogy a kripto szektor továbbra is figyelmet kap az intézményi befektetőktől, az újonnan megjelenő kripto projektek, különösen a mémérmék piacán, kezdik a fenntartható felhasználási esetekre helyezni a hangsúlyt a puszta piaci szenzáció helyett. Különösen az Angry Pepe Fork (APORK) tűnik ki innovatív "hódításért-keresni" ösztönző rendszerével. Ez a mémérme lényegében egy egyedi jutalmazási rendszert alkalmaz, amely kollektívan jutalmazza a közösség tagjait, ahogy együttműködnek a coin piaci rangsorának emelésében a mémérmék piacán.

apork és bitcoin kriptodeviza árfolyam prognózis és elemzés

Más szóval, az Angry Pepe Fork kollektívan jutalmazza a résztvevőket, nem egyénileg, mint a legtöbb társa. Ez az egyedi megközelítés megkülönbözteti a natív APORK tokent a piacon, és számos befektető figyelmét is felkeltette. Annak ellenére, hogy nemrégiben indult és még csak az előértékesítési szakaszban van, a szakértők máris jó kilátásokat jósolnak számára, különösen a DeFi piaci funkciói és kereseti mechanizmusa miatt.

Ezenkívül az Angry Pepe Fork bevezet egy staking dApp-ot, amely passzív jövedelemszerzési lehetőséget biztosít a közösség tagjai számára. Ez a különleges staking mechanizmus rugalmas zárolási időtartamot kínál magas megtérülési rátával. Így az $APORK tulajdonosai 30, 60 vagy 90 napra stakelhetik tokenjeiket, és jelentős jutalmakat szerezhetnek.

Eközben az Angry Pepe Fork jelenleg az előértékesítési szakaszban van, ahol a natív APORK tokent szerény, 0,014 dolláros áron értékesítik. Azonban figyelembe véve egyediségét és úttörő szerepét, az elemzők 200%-os növekedést jósolnak a token számára az előértékesítés befejeztével, és több mint 350%-os növekedést, amikor a felsőbb kategóriás központi és decentralizált tőzsdéken listázzák. Sőt, figyelembe véve a növekvő érdeklődést és izgalmat a Solana-alapú mémérmék iránt, az Angry Pepe Fork könnyedén elérhet 1000%-os növekedést az idén, és végül a legjobb kriptoérmék közé kerülhet a vásárlásra.

A Jasmycoin árának legutóbbi emelkedése rávilágít az ökoszisztéma növekedési potenciáljára

A "Japán Bitcoinjaként" számon tartott Jasmy (JASMY) egy tokenizált platform, amely a blockchain és IoT technológia kombinálásával biztosítja az adatbiztonságos felhasználását. Bár a natív Jasmycoin (JASMY) jelenleg körülbelül 0,032 dolláron áll, ami csak töredéke a Bitcoin tokenenkénti értékének, a hálózat népszerűsége növekvőben van a növekedési potenciálja miatt.

Miközben olyan magas rangú vezetők, mint Kazumasa Sato és Tadashi Morita, akik mindketten a Sony Corporation egykori vezető tisztségviselői voltak, a csapat részét képezik, számos kripto rajongó hajlandó fogadni a projektre, mivel úgy vélik, hogy képes nagy sikereket elérni.

Ezenkívül, egy növekvő közösséggel és az IoT-re összpontosító nissel, a JASMY hálózat további növekedés előtt áll az elkövetkező években, így a JASMY token az egyik legjobb kriptoérmévé válhat a jelentős hozamok eléréséhez.

Az Angry Pepe Fork versenyezhet a Jasmy hálózattal a hasznosság terén?

Bár különböző szektorokban működnek, az Angry Pepe Forknak megvan a potenciálja, hogy a Jasmy mellett rangsoroljon a felsőbbrendűségért folyó harcban. A hype-on túl az Angry Pepe Fork egy hasznossággal támogatott tokent mutat be, amely jutalmazza az ökoszisztémában részt vevő tagok kollektív erőfeszítéseit. Ez az egyedi megközelítés nemcsak hogy megkülönbözteti a társai között, hanem az egyik legjobb jelenleg megvásárolható mémérmévé is teszi a tokent.

Látogass el az Angry Pepe Fork előértékesítésre

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás:

Júniusban csökkentek a termelői árak Oroszországban

Oroszországban január óta júniusban csökkentek először a termelői árak havi összevetésben, miközben lassult az éves szintű növekedés.
2024. 07. 19. 23:00
Megosztás: