A német kormány 16 000 BTC-t szabadít a piacra, követi-e az amerikai kormány a példát?

A német kormány elképesztő 16 000 BTC-t szabadított a piacra, és az amerikai kormány is követheti a példáját.

A német kormány 16 000 BTC-t szabadít a piacra, követi-e az amerikai kormány a példát?

A folyamatban lévő Bitcoin (BTC) eladások közepette a befektetők abban reménykednek, hogy tokenizált ETF-ekkel ellensúlyozhatják veszteségeiket, olyan innovatív platformokat használva, mint az ETFSwap (ETFS), hogy hozzáférjenek a széles körű ETF kínálatokhoz.

A Német kormány 16 000 Bitcoin (BTC) eladását hajtotta végre

A német kormány és az amerikai kormány jelentős Bitcoin (BTC) eladási hullámban van, több ezer, több millió dollár értékű Bitcoint (BTC) dobva a piacra. Az Arkham Intelligence blokklánc-elemző platform adatai szerint a német kormány több mint 16 000 BTC-t adott el, amely több mint 927 millió dollárt ér.

Korábban a német kormány több mint 2 milliárd dollár értékű Bitcoinnal (BTC) rendelkezett, de többszöri Bitcoin (BTC) eladás után teljes készlete 1,38 milliárd dollárra csökkent. Bár a német kormány folyamatos Bitcoin (BTC) eladásainak oka bizonytalan, az eladás folyamatos nyomása ártott a Bitcoin árfolyamának.

A csökkenő piaci környezet miatt az amerikai kormány követheti Németország példáját a Bitcoin (BTC) eladásában. Június 26-án az Arkham Intelligence nyilvánosságra hozta, hogy az amerikai kormány 3 940 BTC-t, mintegy 240 millió dollár értékben, küldött a Coinbase Prime kriptotőzsdére. A blokklánc-elemző platform jelentése szerint az amerikai kormány jelentős Bitcoin (BTC) készleteket foglalt le egy kábítószer-kereskedőtől, Banmeet Singhtől, január elején.

Bár az amerikai kormány jelentősen kevesebb Bitcoint (BTC) adott el, mint a német kormány, a folyamatos eladások félelmet és bizonytalanságot váltottak ki a piacon, ami a Bitcoin árfolyamát 58 000 dollár alá nyomta.

Az ETFSwap (ETFS) diverzifikált ETF befektetéseket kínál piaci bizonytalanság közepette

Amint a német kormány továbbra is eladja Bitcoin (BTC) készleteit, és az amerikai kormány is követheti példáját, a befektetők az ETFSwap (ETFS) felé fordulnak, hogy ellensúlyozzák a Bitcoin hatalmas visszaeséséből származó veszteségeket. Sok befektető jelentős profitot veszített a Bitcoin legutóbbi összeomlása miatt, és most jobb befektetési lehetőségeket keresnek magasabb nyereségpotenciállal.

Az ETFSwap (ETFS) egy innovatív kripto- és ETF-platformként jelent meg, amely lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy maximalizálják befektetési hozamaikat tokenizált ETF-kereskedés révén. Ez a platform biztonságos és rendkívül decentralizált teret kínál a felhasználóknak az ETF-kereskedelem végrehajtására, magas likviditással és az ETFSwap (ETFS) által kínált számos kereskedési megoldás előnyeivel.

A tokenizált intézményi ETF-ek kereskedése révén az ETFSwap (ETFS) platformon a befektetők akár tízszeresére is növelhetik folyamatos kereskedési profitjukat, és akár 87%-os éves hozamot is elérhetnek. Ez a platform segít a felhasználóknak csökkenteni a befektetési kockázatokat, mivel diverzifikációt kínál a széleskörű intézményi ETF kínálata révén. Ezek a tokenizált ETF-ek valós világban meglévő eszközök által támogatottak, és hozzáférést kínálnak különféle árucikkekhez és értékes erőforrásokhoz.

Az ETFSwap (ETFS) lenyűgöző funkciói közé tartozik a valós idejű piaci adatok nyújtása, hogy a befektetők naprakészek maradhassanak az ETF-piaci trendekkel és mozgásokkal kapcsolatban. Ez a platform testre szabott ETF-kereskedési stratégiákat és magas szintű ETF-ajánlásokat is kínál, amelyek kifinomult, AI-alapú algoritmusokat használnak, amelyek elemzik a digitális eszköz piacát és hatalmas mennyiségű történelmi adatot.

Ezenkívül az ETFSwap (ETFS) magas szintű biztonsági protokollokat alkalmaz a felhasználók eszközeinek védelme érdekében, és szigorú ellenőrzést végzett egy vezető kiberbiztonsági és blokklánc audit cég, a CyberScope által.

Jelenleg az ETFSwap nyilvános értékesítése folyamatban van, és a befektetők megvásárolják a natív tokent, az ETFSt, hogy esetleg visszaszerezzék a szélesebb piaci visszaesésből származó veszteségeiket. A tokenek nagyon kedvezményes áron, 0,01831 dollárért elérhetők. Az elemzők azonban a token értékének hatalmas, akár 108-szoros növekedését prognosztizálták, miután az új kripto ETF-ek megjelennek a piacon.

Az ETFSwap előértékesítésének második szakaszára az ETFS token várhatóan 0,03846 dollárra emelkedik. Ezt a várható növekedést a tokenizált ETF-ek iránti kereslet növekedése fogja serkenteni, amelyet a német kormány BTC eladásai és az amerikai kormány hasonló lépései idézhetnek elő.

ETFS token előértékesítés

Maximalizálja befektetési hozamait az ETFSwap előértékesítésével

A befektetők csatlakozhatnak az ETFSwap folyamatban lévő előértékesítéséhez, hogy maximalizálják befektetési hozamaikat, miközben ETF-eket vásárolnak és kereskednek eszközeikkel a blokkláncon. Ez a platform mindent biztosít a felhasználóknak, amire szükségük van a kereskedéseik optimalizálásához és a kedvező kereskedési eredmény esélyének növeléséhez. Az előértékesítés már több mint 15 000 új befektetőt regisztrált, és több mint 300 millió ETFS tokent adtak el. Az érdeklődő befektetők csatlakozhatnak az előértékesítéshez ma, hogy korán, kedvezményes áron vásároljanak ETFS tokent, mielőtt az előértékesítés véget érne.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Húszezer hamis játékot talált a NAV

Közel húszezer hamis játékot foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy budapesti játékbolt titkos raktárában - tájékoztatta a NAV pénteken az MTI-t.
2024. 09. 20. 12:30
Megosztás:

Kínai hackerek több ezer okoskészüléket törtek fel

Kínai hackerek egy globális akció részeként több mint 2700 okoskészüléket törtek fel Hollandiában - közölt a holland kiberbiztonsági központ (NCSC) az amerikai és a brit hatóságok figyelmeztetését követően.
2024. 09. 20. 12:00
Megosztás:

Mi a helyzet a koronavírussal?

Stagnál a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a honlapján.
2024. 09. 20. 11:30
Megosztás:

Lakáshitel: milliókat lehetett spórolni a kivárással

Erős és egyelőre nehezen teljesíthető kérést fogalmazott meg Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a bankok felé az 5 százalékos lakáshitel THM-plafon bevezetésére. Nagy kérdés, hogy mi lesz a piac reakciója, de Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a részleges alkalmazkodás egész biztosan megtörténik és már ez is önmagában jelentős forgalmat és az új lakások építésének indulását hozhatja magával.
2024. 09. 20. 11:00
Megosztás:

A Fed döntését követően tovább araszoltak felfelé a hosszú hozamok

Az 50 bázispontos kamatcsökkentés után az USA-ban a rövid hozamok kissé mérséklődtek, a hosszabbak viszont tovább araszoltak felfelé a korábbi lokális minimumszintekről. Az emelkedésben közrejátszott, hogy váratlanul csökkent az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók száma.
2024. 09. 20. 10:30
Megosztás:

Kiemelkedően jó hangulatban zártak az amerikai tőzsdék

A Fed kamatvágása után a három fő amerikai index 1,3% és 2,5%-kal növekedett, az S&P 500 ás a Dow Jones Ipari Átlag rekordmagasan zárt.
2024. 09. 20. 10:00
Megosztás:

Növekedéssel zártak tegnap a főbb nyugat-európai indexek

Pozitívan reagáltak az európai piacok a Fed szerdai 50 bázispontos kamatcsökkentésére, jó hangulatban folyt a kereskedés: a pán-európai Stoxx600 1,4%-os emelkedéssel zárt, ami több mint két hete a legmagasabb zárószint.
2024. 09. 20. 09:30
Megosztás:

Milyen használt autót vesznek most a magyar emberek leginkább?

Augusztusban a DataHouse előzetes adatai szerint 73 ezer személygépkocsi cserélt gazdát, 3,5 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Bár ez az érték nem éri el a korábbi hónapokban tapasztalt szintet, továbbra is felette van az előző év bármelyik havi forgalmának. A JóAutók.hu várakozása szerint immár szinte biztossá vált, hogy idén megdől a használtautó-piac forgalmának 2022-ben elért 825 ezres csúcsa.
2024. 09. 20. 09:00
Megosztás:

Megszületett a megállapodás az új francia kormány tagjairól

Franciaországnak "vasárnap előtt" meglehet az új kormánya - jelentette be Michel Barnier miniszterelnök csütörtök este, miután bemutatta Emmanuel Macron államfőnek a 38 kormánytag nevét tartalmazó listát.
2024. 09. 20. 08:30
Megosztás:

Egyre kevesebb a nyomtatott napilap

A nyomtatott napilapok példányszáma 15 százalékkal, a hetilapok terjesztési átlaga pedig 17 százalékkal csökkent 2023-ban az előző évihez képest - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 20. 08:00
Megosztás:

3,6 milliárd forint európai uniós forrásból fejleszthetnek Bács-Kiskun vármegyében

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből elnyert mintegy 3,6 milliárd forint európai uniós forrásból több település is fejleszthet Bács-Kiskun vármegyében – tájékoztatta vármegyei önkormányzat elnöke az MTI-t.
2024. 09. 20. 07:30
Megosztás:

Árvíz: Mi lesz a nyugdíjakkal és a levelekkel?

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyugdíjak és a küldemények megérkezzenek az árvíz sújtotta területekre is - közölte a Magyar Posta csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 20. 07:00
Megosztás:

IPOSZ: a kkv-szektor a magyar gazdaság egyik alappillére

A kis- és középvállalkozások (kkv) az európai és a magyar gazdaság egyik legfontosabb pillérét alkotják - hangsúlyozta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) elnöke csütörtökön a Magyar Kézművesség Napja ünnepségen Budapesten.
2024. 09. 20. 06:30
Megosztás:

Szlovéniában idén csökkent a határsértések száma

Szlovéniában az év első nyolc hónapjában 32 002 határsértőt tartóztattak fel a hatóságok, ami 12 százalékkal kevesebb a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte csütörtökön a szlovén belügyminisztérium.
2024. 09. 20. 06:00
Megosztás:

Békekonferencia megrendezését javasolta Madridban a palesztin elnök

Egy újabb, Madridban megrendezett békekonferencia összehívását javasolta a palesztin elnök a spanyol fővárosban tett hivatalos látogatásán csütörtökön.
2024. 09. 20. 05:30
Megosztás:

5%-os önkéntes THM plafon bevezetését szorgalmazza a lakáshiteleknél a kormány

Nagy Márton egyeztetett a Bankszövetséggel, a Nemzetgazdasági Minisztérium vezetője több pontban megfogalmazta kéréseit, javaslatait. Az egyik kérése az a bankok felé, hogy önkéntes alapon 5%-ban maximálják a lakáscélú jelzáloghitelek THM értékét. Emiatt akár 4-7,5 millió Ft-ot is spórolhat egy hiteligénylő.
2024. 09. 20. 05:00
Megosztás:

Kutatók éjszakája: Színes programmal várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem

Csaknem kétszáz programmal várják az érdeklődőket a Debreceni Egyetemen (DE) a kutatók éjszakáján, szeptember 27-én.
2024. 09. 20. 04:45
Megosztás:

Csalás a lottóhúzáson - bebuktak az élő húzáson a kamerák mutatják - VIDEÓ

Nincs olyan hét, hogy a lottótársaságok ne kerülnének csalási vádak kereszttüzébe olyan játékosok részéről, akiknek éppen azon a héten nem húzták ki a számait. Számos online fórum tele van ilyen bejegyzésekkel és összeesküvés-elméletekkel. Cikkünkben most egy olyan csalásról lesz szó, amely a TV kamerák előtt zajlott, és az egyik legnyilvánvalóbb esetnek számít.
2024. 09. 20. 04:00
Megosztás:

Ismét törvényt sértettek Sebestyén Balázsék

Televíziós műsorok készítéséhez több mint 127 millió forinttal, közösségi médiaszolgáltatók folyamatos működési feltételeinek biztosításához pedig több mint 45 millió forinttal járul hozzá a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa támogatási programjai aktuális fordulóiban. A testület ismét megbírságolta a Balázsék című műsorszámot a kiskorúakat védő jogszabályok figyelmen kívül hagyása miatt.
2024. 09. 20. 03:30
Megosztás:

Mi a teendő víz- és árvízkár esetén?

A rendkívüli időjárási események idején megugrik a biztosításkötések száma. Ez a forgatókönyv érvényesült most is, a Netrisknél szeptember második hetében 42 százalékkal több lakásbiztosítást kötöttek, mint a hónap első nyolc napjában. Az extrém időjárás esetén kiemelten fontos a védekezés, a kármegelőzés is - derül ki a Netrisk összeállításából. Az ingatlanbiztosítások általában tartalmaznak alapfedezetet árvízkárokra, de érdemes kiegészítő biztosításokat is kötni ingóságok és egyéb eszközök védelmére. Fontos azt is tudni, hogy az ártéri vagy belvízkárokra a biztosítók jellemzően nem nyújtanak fedezetet.
2024. 09. 20. 03:00
Megosztás: