A Polygon (MATIC) és a Near Protocol (NEAR) erős ellenállásba ütköznek, miközben az Algotech előértékesítése várhatóan az egekbe szökik az 5,3 millió dolláros összegyűjtött tőkét követően

A változás szele fúj a Layer 1 blokkláncok világában. Míg a jól ismert szereplők, mint a Polygon (MATIC) és a Near Protocol (NEAR) egykor a figyelem középpontjában álltak, dominanciájuk új kihívással néz szembe. Az Algotech (ALGT), egy feltörekvő csillag a rendkívül sikeres előértékesítésével, arra készül, hogy innovatív Layer 1 technológiájával felforgassa a status quo-t.

A Polygon (MATIC) és a Near Protocol (NEAR) erős ellenállásba ütköznek, miközben az Algotech előértékesítése várhatóan az egekbe szökik az 5,3 millió dolláros összegyűjtött tőkét követően

De mielőtt mélyebben belemerülnénk az Algotech (ALGT) világába, vessünk egy közelebbi pillantást a jelenlegi csatatérre – a Layer 1 környezetre, ahol a decentralizált alkalmazások (dApps) alapjai épülnek. Kezdjük!

A Polygon (MATIC) árfolyama csökken a megnövekedett kereskedési aktivitás ellenére

A május első két hetében tapasztalt kereskedési aktivitás növekedése ellenére a Polygon (MATIC) egy hullámnyi befektetői kétséggel néz szembe. Bár a nagyobb tranzakciók száma 2%-kal nőtt és a napi kereskedési volumen is emelkedett, az elmúlt két hét csalódást keltő árfolyamteljesítménye erodálta a bizalmat.

Az elmúlt hónap során a MATIC értéke 3,07%-ot veszített. Ez a csökkenés az elmúlt 24 órában tovább fokozódott egy további 4%-os eséssel, éles ellentétben állva más altcoinok által tapasztalt fellendülésekkel. A szakértők most egy további zuhanástól tartanak, ami potenciálisan 0,60 dollárra nyomhatja le a MATIC árát.

A Near Protocol (NEAR) árfolyama ingadozik: Fenntarthatja-e a nyereséget a hálózati aggályok ellenére?

A Near Protocol (NEAR) nagy robajjal lépett be a Layer 1 színtérre, ígérve, hogy leküzdi az Ethereum (ETH) korlátait a sebességre és a fejlesztői élményre összpontosítva. A sharding technológia sima platformot kínált a dApps építéséhez, és a felhasználóbarát eszközök kezdetben vonzották a fejlesztőket.

Azonban, ahogy a hálózat elfogadottsága növekszik, a Near Protocol néhány kihívással néz szembe. A hálózat stabilitásának fenntartása egyre kritikusabbá válik, és a potenciális biztonsági sebezhetőségek állandó figyelmet igényelnek a projekt csapatától. Ezek ellenére a NEAR jelenleg 7,81 dolláron kereskedik, ami 6%-os növekedést tükröz az elmúlt hét során. Azonban az elmúlt 24 órában tapasztalt 2,86%-os csökkenés némi rövid távú volatilitást sugall.

Algotech (ALGT): Az algoritmikus kereskedés újradefiniálása egy virágzó DeFi piacon

Algotech kripto token ICO

Az Algotech (ALGT) viharos sebességgel hódítja meg a DeFi teret, mint az algoritmikus kereskedés és befektetés forradalmi ereje. Ez az innovatív projekt célja, hogy minden szintű kereskedőt és befektetőt felhatalmazzon a legmodernebb technológia és AI automatizálás segítségével. Felhasználóközpontú megközelítésük intelligens kereskedési stratégiákat és fejlett algoritmusokat használ, hogy kiegyenlítse a versenyfeltételeket.

A projekt sikere önmagáért beszél. Az Algotech (ALGT) előértékesítése már most lenyűgöző 5,3 millió dollárt gyűjtött össze, és egy több mint 23,000 fős elkötelezett közösséget vonzott. Az akár 1200x megtérülési potenciállal (ROI) rendelkező Algotech (ALGT) mágnesként vonzza azokat a befektetőket, akik a DeFi fellendülésből kívánnak profitálni.

De mi különbözteti meg igazán az Algotech (ALGT)-t? A középpontban egy átfogó algoritmikus stratégiák sora áll. Ezek a gondosan megtervezett stratégiák különféle kereskedési stílusokhoz igazodnak, a lendülettől a visszatérésig és a kitörés kereskedésig. Az Algotech (ALGT) egy sokoldalú eszköztárat kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb bizalommal navigáljanak a dinamikus piaci körülmények között, és potenciálisan jobb hozamokat érjenek el.

Záró gondolatok

A Layer 1 környezet fordulóponthoz érkezett. Míg a jól ismert szereplők, mint a Polygon (MATIC) és a Near Protocol (NEAR) a skálázhatósági és stabilitási kihívásokkal küzdenek, az Algotech (ALGT) innovatív megközelítésével erős versenytársként tűnik fel. Az ongoing előértékesítés vonzó belépési pontot kínál azok számára, akik részesedni kívánnak ebből a forradalmi erőből.

További részletek a projektről:

Nézd meg az Algotech előértékesítését ITT

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erősödéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 06. 12. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 455,8 pontos, 0,65 százalékos emelkedéssel 70 237,82 ponton zárt szerdán.
2024. 06. 12. 19:00
Megosztás:

Hárommilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Közel három és fél hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a szerencsevadászok ezen a héten már 3,03 milliárd forintért szállhatnak versenybe. A 3 milliárdos határ átlépése elég ritka, az Ötöslottó elmúlt 67 éves játéktörténelmében ez csupán a 14. alkalom.
2024. 06. 12. 18:00
Megosztás:

A Richter eszközöket vásárol a Mithra Pharmaceuticalstól

A Richter sikeresen lezárta a tárgyalásokat, és megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA („Mithra”) és leányvállalata, a Mithra Recherche et Développement SA („Mithra R&D”) belgiumi eszközeinek megvásárlásáról.
2024. 06. 12. 17:30
Megosztás:

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás:

Kormányzati segítséggel cigányzenétől lesznek hangosak az ország éttermei

97 prímás, 45 hegedűs, 60 brácsás, 8 csellós, 73 nagybőgős, 19 klarinétos és 58 cimbalmos zenél majd országszerte az éttermekben - jelentős túljelentkezéssel zárult a Muzsikáló Magyarország 2024 program pályázati időszaka.
2024. 06. 12. 09:41
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, miután kedden negatív korrekció történt a hazai részvénypiacon.
2024. 06. 12. 09:00
Megosztás:

6 milliárdos részvényvisszavásárlást jelentett be a GM

A General Motors 6 milliárd dollár értékű részvényvisszavásárlási programot jelentett be, mivel a korábbi 10 milliárdos program várhatan kifut ebben a negyedévben.
2024. 06. 12. 08:30
Megosztás: