A Solana és Dogecoin milliomosok a DTX tőzsdére tettek, az első előértékesítési szakasz hamarosan el is fogy

A kriptovaluta-piacon hagyományosan a centralizált tőzsdék (CEX-ek) domináltak, de az irányítás, biztonság és átláthatóság iránti aggodalmak elősegítették a decentralizált tőzsdék (DEX-ek) felemelkedését. A blokklánc hálózatokon keresztül működő DEX-ek kiküszöbölik a központi hatóság szükségességét, ezáltal nagyobb kontrollt biztosítva a felhasználóknak saját eszközeik felett, és potenciálisan alacsonyabb díjakat kínálva.

A Solana és Dogecoin milliomosok a DTX tőzsdére tettek, az első előértékesítési szakasz hamarosan el is fogy

A DTX Exchange jelenleg kiemelkedő szereplőként pozícionálja magát ezen a területen, vonzva a befektetőket a folyamatban lévő előértékesítése során, sőt olyan befektetők is felfigyeltek erre az új kriptó projektre, akik eddig az olyan jól ismert kriptovaluták iránt érdeklődtek, mint a Solana (SOL) és a Dogecoin (DOGE). Ahogy a decentralizált tőzsdék (DEX-ek) egyre népszerűbbé válnak az átláthatóságuk és biztonságuk miatt, a DTX Exchange egy ígéretes alternatívája ezeknek a központosított platformoknak.

Cikkünk a DTX Exchange első előértékesítési szakaszát mutatja be, ahol a kínált token mennyiség hamarosan teljes mértékben elfogy. A Solana és Dogecoin milliomosok kiemelten támogatják a DTX Exchange-t.

A Solana hálózati torlódása és teljesítménye

A kriptovaluta piac 5%-os csökkenést tapasztalt, a Solana (SOL) ára ma 7,5%-kal 177 dollárra esett. Ennek ellenére, a SOL az elmúlt hónapban 40%-kal, az év folyamán pedig lenyűgöző 760%-kal nőtt, ami erős hosszú távú potenciált mutat. Az elemzők bullish trendet jósolnak a SOL számára, különösen a közelgő Bitcoin felezés fényében.

A legutóbbi mutatók, mint az RSI 30 alatti értéke és a 30 napos mozgóátlag a 200 napos mozgóátlag alatt, egy lehetséges árfolyam-aljat jeleznek. A SOL 24 órás kereskedési volumene erős marad 5,8 milliárd dollárral, az intézményi befektetők kihasználják ezt a lehetőséget a felhalmozásra. A közelgő Bitcoin felezés és az Ethereum ETF fejlesztések tovább erősíthetik a SOL helyreállását.

A Solana stabilcoin piaci kapitalizációja negyedévente 55%-kal 2,8 milliárd dollárra nőtt, ezzel az összes hálózat közül az ötödik helyre került. Az USDC hajtotta ezt a növekedést, a Solana piaci kapitalizációja negyedévente 111%-kal 2 milliárd dollárra nőtt, így a Solana az Ethereum után a második helyre került az USDC teljes piaci kapitalizációját tekintve.

A Solana DeFi TVL-je negyedévente 232%-kal nőtt 4,9 milliárd dollárra, így a hálózatok között a negyedik helyre került. A SOL továbbra is az ötödik legértékesebb tokenként áll, a piaci kapitalizációja az előző ciklusban csúcsot döntött 77 milliárd dollárnál. Jelenleg a SOL 175 dolláron áll, az utóbbi 24 órában 6,56%-kal csökkent, és 32%-kal az 2021 novemberi 260 dolláros csúcshoz képest.

Dogecoin heti árfolyam elemzése

A Dogecoin (DOGE) közel áll az 1 dolláros küszöbhöz, a közelmúltbeli háromszámjegyű nyereségekkel felkeltve a figyelmet. A rajongók egy újabb bullish ugrást várnak, bár óvatosságra intenek a lehetséges piaci volatilitás miatt. Az elmúlt 24 órában a Dogecoin ára 4,45%-kal 0,18 dollárra csökkent, folytatva az előző héten tapasztalt 19,0%-os negatív trendet, amikor 0,21 dollárról fordult délnek.

A coin kereskedési volumene a héten 46,0%-kal csökkent, tükrözve a forgalomban lévő kínálat csökkenését, amely jelenleg 143,75 milliárd. Az adatok szerint a DOGE jelenleg a 8. helyen áll a piaci kapitalizáció rangsorában, 25,33 milliárd dollár értékkel. Az 1 dolláros árfolyam elérése jelentős mérföldkő lenne, de a befektetőknek óvatosnak kell lenniük a változó piaci körülmények között.

DTX előértékesítés: Lehetőség a korai beszállásra

DTX exchange

A DTX Exchange úttörő decentralizált tőzsdévé vált, ötvözve a központosított és decentralizált modellek előnyeit az Ethereum blokkláncon. Robusztus infrastruktúrája biztosítja a tikosítást és a biztonságot. Több mint 120 000 pénzügyi eszközt kínál, beleértve az értékpapírokat, részvényeket, FX-eket, CFD-ket és kriptovalutákat, a DTX kielégíti a különböző kereskedési igényeket.

A befektetőket vonzza a DTX előértékesítése, amely tokeneket kínál 0,02 dollárért, lehetőséget biztosítva a korai hozzáférésre és a potenciális nyereségekre a piacra lépéskor. Különösen a Solana és Dogecoin befektetők érdeklődnek a DTX iránt a hibrid modellje és széles körű eszközválasztéka miatt, amely túlmutat a tipikus kripto eszközökön.

A DTX Előértékesítés 1. szakasza vonzza a befektetők figyelmét, kizárólagos lehetőséget kínálva a DTX tokenek beszerzésére a nyilvános kibocsájtás előtt, potenciálisan kihasználva a kezdeti áremelkedéseket. Ez az előértékesítési szakasz hangsúlyozza a DTX elkötelezettségét az inkluzivitás és a korai adoptálók innovatív tőzsdei platformhoz való kiváltságos hozzáférésének biztosítása iránt.

További részletek a DTX-ről:

Látogasson el a DTX Előértékesítésre

Csatlakozzon a DTX Közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minél több gyermeket kell sportolásra ösztönözni

Minél több gyermeket kell sportolásra ösztönözni már egészen kicsi kortól, mert felnőve olyan tulajdonságokat és készségeket sajátítanak el, amik életük során végig kísérik őket - mondta a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára a közmédiának nyilatkozva szombaton, Győrben.
2024. 05. 26. 23:00
Megosztás:

Ünnepélyes alapkőletétellel vette kezdetét a sátoraljaújhelyi Continental Dohányipari Csoport ingatlanfejlesztési beruházása

Új, három csarnok felépítését, gépbeszerzéseket és energetikai korszerűsítést is magában foglaló, mintegy 16,5 milliárd forint összértékű beruházási programot hajt végre a hazai dohányipar meghatározó szereplője, a Continental Dohányipari Csoport. Az ingatlanfejlesztések első, szimbolikus lépéseként a társaság tulajdonosai és vezetői, illetve Sátoraljaújhely polgármestere ünnepélyes keretek között helyezték le a csomag részét képező zöldmezős raktárépület alapkövét a Pataki úti új iparterületen. A fejlesztések lehetővé teszik a Continental számára a további gépbetelepítéseket, a termelési kapacitás növelését, a raktározási folyamatok modernizálását, így a fenntarthatóság és versenyképesség növelését.
2024. 05. 26. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 26. 21:00
Megosztás:

Régi vagy modern bútorok? Nincs jobb vagy rosszabb, a válasz a harmóniában rejlik!

Régen minden jobb volt – valószínűleg sokan hallottuk már ezt a mondatot. Talán van is ebben valami. Vagy mégsem? Ki honnan nézi. A realitás azonban általában az, hogy az igazság a szélsőségek között található valahol. Na és persze ízlések és pofonok, ahány ember, annyi vélemény. A bútorok esetében is nagyjából ez a helyzet. Hibát követ el, aki lemond a régi idők tudásáról, de az is, aki nem képes befogadni az új dolgokat!
2024. 05. 26. 20:00
Megosztás:

Innovatív megoldások az információbiztonság terén

Milyen megoldások vannak ma az információbiztonságban és hogyan lehet növelni egy vállalat információbiztonságának érettségét? Ennek jártunk utána a FORTIX Consulting Kft. információbiztonsággal foglalkozó magyar cég segítségével, akik folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat az információbiztonság terén, ezért naprakész tanácsokkal rendelkeznek.
2024. 05. 26. 19:00
Megosztás:

Meleg, záporos-zivataros időjárás várható

A jövő hét elején átmenetileg csökken a csapadék valószínűsége, majd a hét közepétől ismét megnő a záporok, zivatarok esélye, pénteken több helyen is lehet eső. A csúcshőmérséklet továbbra is 23-29 Celsius-fok között várható, a hét végén délkeleten 31 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 05. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora hozamot lehet elérni a lakáskiadással?

Kiszámoltuk, mekkora hozamot termelt a múltban a lakáskiadás, és azt is bemutatjuk, miként alakulhat az ingatlanbefektetés jövedelmezősége a közeljövőben.
2024. 05. 26. 17:00
Megosztás:

Diákhitel sajtóközlemény: Hazugságokat állít a 24.hu

A 24.hu oldalán megjelent, a diákhitelezés jövőjével kapcsolatos állítások minden alapot nélkülöznek. A Diákhitel Központ felhívja a 24.hu figyelmét, hogy a diákhitelt, ahogy korábban is, a Diákhitel Központ folyósítja az ügyfelek különböző bankoknál vezetett folyószámláira. A rendkívül kedvezményes Diákhitel Számlát biztosító pénzintézetek kiválasztása transzparens módon, a nyilvánosság tájékoztatása mellett zajlott. Így a 24.hu hazug állításaival szemben a hallgatók nem egy pénzügyi intézménnyel, hanem az új rendszer eredményeképpen az OTP, az ERSTE, az MBH Bank és a Gránit bank hálózatában nyithatnak Diákhitel Számlát. Emellett a Diákhitel Központ, ahogy eddig is, úgy a jövőben is az MFB égisze alatt fog működni, amely megbízható szervezeti hátteret biztosít a diákhitelezés számára.
2024. 05. 26. 16:00
Megosztás:

Tovább bővült a Budapesti Közművek elektromos járműflottája

Nyolc új, elektromos meghajtású, a napokban szolgálatba állt céljármű teszi immár teljessé a budapesti közműtársaság FKF köztisztasági divíziójának környezetbarát flottáját.
2024. 05. 26. 15:00
Megosztás:

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH a napokban

A jövő héten a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a szolgáltatások külkereskedelméről közöl adatokat.
2024. 05. 26. 14:00
Megosztás:

Közös érdek, hogy a jövő pénzügyi szakemberei a legjobb tudást kapják

Új dizájnt kapott a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének legnagyobb előadóterme – az MBH Bank és az egyetem hosszú távú együttműködésének jelképeként. A mostantól az MBH Bank brandjét viselő IV-es auditórium közel 400 fő befogadására alkalmas, a legnagyobb egyetemi előadások mellett protokolláris események és szakmai eseménysorozatok helyszíne is. A két meghatározó intézmény egy éve kötött hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást, melynek első célkitűzései sikeresen megvalósultak.
2024. 05. 26. 13:00
Megosztás:

A Roszatom vállalata speciális titáncsöveket gyárt a világ legnagyobb jégtörője számára

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024. 05. 26. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt péntekihez képest 757,89 pontos, vagyis 1,11 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárta a hetet.
2024. 05. 26. 10:30
Megosztás:

A BKIK a vállalkozásindításban is segíti a tehetséges fiatal szakembereket

Kiemelkedően szerepeltek a budapesti szakmát tanuló fiatalok az országos szakmai versenyek döntőjén, a Szakma Sztár Fesztiválon. A budapesti szakképző iskolák végzősei 35 érmet szereztek 27 szakmában. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tegnap nagyszabású ünnepségen vállalkozásindítási inkubációs támogatással és nagyértékű vásárlási utalvánnyal jutalmazta a budapesti dobogósokat, illetve felkészítő tanáraikat.
2024. 05. 26. 09:00
Megosztás:

Többszörösére nőhet a daganatok kockázata a cukorbeteg és túlsúlyos emberek körében

Szív-érrendszeri- és vesebetegségeket, de akár daganatos betegségeket is okozhat a 2-es típusú cukorbetegség és az elhízás. Elengedhetetlen az életmódváltás és a szűrővizsgálatok elvégzése, ugyanis a cukorbetegek körében több mint négyszer, a túlsúlyosoknál pedig mintegy 30 százalékkal gyakoribb az onkológiai betegségek kialakulásának kockázata – hangzott el a Magyar Diabetes Társaság XXXII. Kongresszusán, ahol többek között az elhízás témakörét és a megelőzési lehetőségeket járták körül a szakemberek.
2024. 05. 26. 08:00
Megosztás:

Megakad a Bitcoin a 70 000 dolláros szinten? Az Ethereum ETF jóváhagyása küszöbön áll, és a KangaMoon bejelenti a CMC listázását

Miután a legutóbbi ATH alatt tartós konszolidációt mutatott, a Bitcoin árfolyama újabb emelkedési hullámba kezdett. Az elmúlt héten a Bitcoin több mint 5%-ot emelkedett, elérve a kritikus 70 000 dolláros árfolyamot.
2024. 05. 26. 07:00
Megosztás:

Átment a vizsgán” az új érettségi rendszer

A napokban befejeződnek az írásbeli érettségi vizsgák, amelyek most először kizárólag a 2020-ban bevezetett, új Nemzeti alaptantervre (NAT) épülő feladatokból álltak. Bár a dolgozatok javítása még folyamatban van, a reakciók és a részeredmények alapján már le lehet vonni az első tanulságokat az új korszakról. A Heves Vármegyei Szakképzési Centrumnál úgy látják, az előzetes aggályokkal szemben a most életbe lépett követelményrendszer az eddiginél nagyobb teret enged a diákok logikus gondolkodásának, kreativitásának és problémamegoldó képességének, miközben a sokak által bírált, lexikális tudást igénylő részeknek is megvan a maguk szerepe.
2024. 05. 26. 06:00
Megosztás:

Új EU-s szabályozás mutatja, mi a minimum, amit a hazai pénzügyi cégeknek teljesíteniük kell a kibervédelmük érdekében

Hatalmas károkat okoz a kiberbűnözés a pénzügyi szektorban, amire az Európai Unió választ kíván adnia az úgynevezett DORA rendelettel. A már jövőre élesben működő kiberszabályozás segít felkészíteni az európai, köztük a hazai pénzügyi szervezeteket az online támadások kivédésére – hívja fel a figyelmet az EY. A vállalatoknak jól felfogott érdeke, hogy megfeleljenek a DORA által nyújtott minimális elvárásoknak, de érdemes egy jóval komplexebb, személyre szabott megközelítés alkalmazni, hogy mindenképp elkerüljék a komoly anyagi és reputációs kárral járó biztonsági incidenseket.
2024. 05. 26. 05:00
Megosztás:

Energiaszektor az átalakulás útján: hol tart most a hazai piac?

Magyarország energiaimport-kitettsége 85 százalék feletti, de ez az arány a klímasemlegesség felé tett lépésekkel csökkenthető. A kilátások pozitívak: gáztárolóink jelenlegi töltöttségi szintje a régióban az egyik legmagasabb, naperőművi kapacitásunk mintegy 6 ezer MW, illetve a lakossági villamosenergia-fogyasztás is csökkenő tendenciát mutat. A DLA Piper Hungary szakértői sorra vették azokat a tényezőket, melyek az energiaszektor átalakulására a legnagyobb hatással bírnak.
2024. 05. 26. 04:00
Megosztás:

Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Előrejelzések szerint 2024 robbanásszerű év lesz a kriptovaluták számára, és a befektetők jelenleg a legjobb kriptovalutákat keresik befektetés céljából. Bár a Binance Coin és a Pepe az egyik legjobb választás, egy új kriptoprémiummal jelentkezett előadás, amely mindkettőt felülmúlhatja.
2024. 05. 26. 03:00
Megosztás: