A sport mint szórakozás

A sport mint szórakozás. Akár profi valaki a sportfogadásban, akár új, mindenképpen érdemes végig gondolnia, hogy milyen stratégiát érdemes alkalmazni annak érdekében, hogy a sport ne csupán izgalmas szórakozás legyen, hanem egyúttal a játék még érdekesebbé tételét is.

A sport mint szórakozás

Aki kezdő, annak mindenképpen érdemes megismerni a fogadási típusokat. A leggyakoribb a labdarúgás fogadás és azon belül és rengeteg részlet szempontjából lehet fogadni: A játékidő eredménye alapján arra lehet fogadni, melyik csapat lesz az eredményesebb, esetleg döntetlen lesz-e. A dupla esélynél kétféle eredményre lehet fogadást tenni. Lehet próbálkozni a pontos eredménnyel. Lehet félidő- és végeredmény tekintetében tippelni, csapat szinten, vagy pontos gólszámban. Gólszámok mi felett vagy mi alatt lesznek. Szerez-e mindkét csapat gólt. Lehet gólszerzőkre is fogadni. A hendikep talán a legbonyolultabb és itt a fogadási iroda ad kezdeti előnyt. Arra is fogadhatunk, hogy biztos döntetlen lesz-e vagy sem. Akár pontkülönbségre. Ki fog gólt szerezni és pontos eredmény. Nyerő csapat, első gól időpontja.

Mindenképpen fontos megfontolni, hogy ne mennyiségi, hanem inkább minőségi fogadásokat kössön idővel az ember. Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy akár a heti sok meccsre is lehet fogadni minden héten. Ez lehet néhány héten sikert hozhat, de hosszú távon nem feltétlenül ez a megfelelő stratégia. Az is biztos, hogy ha valaki minél több időt szentel annak, hogy megértse a fogadófelületeket és a folyamatokat és megismeri a csapatokat is, akkor annál nagyobb tudásra tehet szert és egyre jobban érezni fogja hogyan lehet ezt a fajta pénzforrást jól forgatni. Érdemes a kulcsfontosságú csapatok múltbeli teljesítményei mellett azt is megtudni, hogy jelenleg mi történik egy adott csapatban, vannak-e sérülések, pszichésen milyen a hangulat, van-e edzőváltás, mennyi új játékos van. Ezek mind-mind befolyásolhatják a fogadás végeredményét. És természetesen érdemes egy olyan fogadófelületet is találni, ahol biztonságosan lehet a ki-és befizetéseket bonyolítani, mint például a bet365 kifizetés. Vagyis a fogadások mennyisége korrelál a veszített összeg számával. Hiszen egy adott liga keretein belül is igen sok érdekes kimenetel lehet, egy-egy jó csapatnak valamiért nem jön össze a 90 perc alatt a győzelem, pedig minden amellett szólna, hogy nyerjenek. Ezzel számolni kell a fogadásoknál.

Sokkal jobb stratégia lehet ezzel szemben az a technika, hogy valaki az adott hét meccseit tekintve megfogalmaz kulcsfontosságú csapatokat, amelyeknél leginkább magabiztosnak érzi magát annak sikerességét illetően. Érdemes meghúzni a korlátokat is. Egy adott napon 5 mérkőzésnél többre nem érdemes fogadást kötni. A potenciálisan nagy nyereményt kínáló csábításokat is érdemes kerülni, hiszen azok úgy vannak felépítve, hogy az esély is kicsi rá. 

Érdemes akár több fogadóirodában is összehasonlítani a lehetőségeket és akkor már tisztább képet kaphatunk a piacról és arról, hogy valóságosan a csapatoknak milyen esélyt adnak az irodák. Gyakran az is jó stratégia lehet, ha az élő fogadásokat választjuk a mérkőzések előtti fogadások helyett. Végül fontos tudni, hogyan kell mértékkel fogadni. Alapvető fontosságú, hogy soha ne tegyen többet, mint amennyit megengedhet magának, és álljon le, amikor kell. A szórakoztató fogadásokhoz, amelyek feldobják a sportot, fontos, hogy ezt szem előtt tartsd! 

A lengyel kormány vámot vetne ki a Barátság kőolajvezeték déli ágán érkező olajra 

A lengyel kormány a német kabinetnél lobbizik, hogy a Barátság kőolajvezeték déli ágán lévő finomítók fizessenek vámot a beszállított orosz kőolaj után, mivel ez versenyelőnyhöz juttatja az itt üzemelő cégeket. 
2022. 11. 28. 13:00
Megosztás:

Zavargások Kínában

Kínában tüntetések törtek ki a koronavírus elleni intézkedések miatt. 
2022. 11. 28. 12:30
Megosztás:

Két nagybanknál is szigorodhat a tőkekövetelmény

A Bloomberg értesülései szerint a Deutsche Bank és a BNP Paribas tőkekövetelményét is megemelheti az EKB.
2022. 11. 28. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoztak az európai víziközmű szabályozó hatóságok vezetői

A víziközmű-szolgáltatásban bekövetkezett energiaár-emelkedés hatásairól, a települési szennyvíz kezeléséról szóló európai uniós rendelet módosításáról, valamint a tagállami hatóságok által kalkulált vízveszteségi mutatókról egyeztettek az Európai Víziközmű Szabályozók Szervezetének, a WAREG (European Water Regulators) 26. közgyűlésén, Budapesten - közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) hétfőn az MTI-vel.
2022. 11. 28. 11:30
Megosztás:

7,7 százalékkal nőttek a beruházások a harmadik negyedévében

A harmadik negyedévben 7,7 százalékkal nőtt a beruházások volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva, és 1,9 százalékkal emelkedett az előző negyedévhez képest szezonálisan kiigazítva - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az első három negyedévben 7,7 százalékos volt a beruházások növekedése a múlt év azonos időszakához képest.
2022. 11. 28. 11:00
Megosztás:

Gyenge kezdés az európai tőzsdéken

Csökkenéssel indult hétfőn a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon. A Kínában a szigorú járványvédelmi korlátozások ellen fokozódó tüntetések veszteségbe szorították az ázsiai piacokat a globális tőzsdenap kezdetén.
2022. 11. 28. 10:40
Megosztás:

Téli bőrápolás férfiaknak természetes kozmetikumokkal

A férfiak többsége elegánsan nem vesz tudomást a megfelelő mértékű bőrápolás fontosságáról. A legtöbb esetben a borotválkozásban és az azzal kapcsolatos teendőkben merül ki az arcápolás. Pedig a téli időszakban sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani a bőr védelmére.
2022. 11. 28. 10:00
Megosztás:

Mindhárom törvény megerősítést nyert a népszavazáson Szlovéniában

Az ellenzéki Szlovén Demokrata Párt (SDS) által kifogásolt mindhárom törvény megerősítést nyert a vasárnap tartott népszavazáson Szlovéniában - közölte a szlovén közszolgálati televízió (RTV).
2022. 11. 28. 09:30
Megosztás:

Négynapos bankszünnapot tart az Erste Bank

Az Erste Bank Hungary bankszünnapot tart négy napon át, 2022. december 1. 22 óra és december 4. 24.00 óra között, mivel változások lesznek a szolgáltatásaiban - közölte a pénzintézet a honlapján.
2022. 11. 28. 09:00
Megosztás:

Vegyesen alakult hétfő reggelre a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben.
2022. 11. 28. 08:30
Megosztás:

Javult a lakossági és a vállalati konjunktúraérzet

A lakosság és a vállalkozások konjunktúraérzete kismértékben javult a Századvég Konjunktúrakutató 2022. novemberi felmérése alapján - közölték csütörtökön az MTI-vel
2022. 11. 28. 08:00
Megosztás:

Kihívásokkal teli év elé néz a lízingpiac

A kétszámjegyű kamatkörnyezet, a kamatplafon és különadók miatt kihívásokkal teli év elé néz a lízingpiac - mondta a Magyar Lízingszövetség elnöke csütörtökön, a Budapesten rendezett Lízing Szakmai Napon. Zs. Nagy István szerint 2023-ban a kihelyezett összeg értéke 20 százalékkal eshet az optimista forgatókönyv szerint és folytatódik a finanszírozott eszközök számának csökkenése is.
2022. 11. 28. 07:00
Megosztás:

Az EP befagyasztaná a Magyarországnak szánt uniós forrásokat

Az Európai Parlament (EP) szerint az Európai Bizottság és a magyar kormány által az uniós pénzek felhasználását érintő aggályok eloszlatására javasolt 17 magyar intézkedés nem elegendő az EU pénzügyi érdekeit fenyegető rendszerszintű kockázatok kezeléséhez, még akkor sem, ha teljes mértékben végrehajtják őket, azért azt javasolta, fagyasszák be a Magyarországnak szánt uniós forrásokat.
2022. 11. 28. 06:00
Megosztás:

Elkezdődött Zalaegerszeg legnagyobb közútfejlesztése

Zalaegerszeg észak-déli közlekedésének legfontosabb útvonalát, a Kosztolányi utat korszerűsítik és kétirányúsítják mintegy 1,3 milliárd forintból, ami a zalai megyeszékhely legnagyobb közútfejlesztési munkája - közölte a helyszínen tartott csütörtöki sajtótájékoztatón a polgármester.
2022. 11. 28. 05:00
Megosztás:

Friss nyugdíjhír! Nyugdíj korhatár előtti ellátás mellett végzett munka szabályai 2023

A korhatár előtti ellátás folyósítása mellett korlátozott összeghatárig lehet keresőtevékenységet folytatni - olvashatjuk az ado.hu szakmai blogjában. Lássuk a részleteket!
2022. 11. 28. 04:01
Megosztás:

Kiemelt jelentőségű a madarakat fenyegető veszélyek mérséklése

A madárpusztulások egyik legfőbb oka a szabadvezetékek mentén történő áramütés vagy ütközés, éppen ezért kiemelt jelentőségű a madarakat fenyegető veszélyek mérséklése, amely számos hazai madárfaj természetvédelmi helyzetén javít - jelentette ki Rácz András, az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára csütörtökön Tatán, a 13. MAVIR Madárvédelmi Konferencián, amelyről a szaktárca közleményben tájékoztatta az MTI-t.
2022. 11. 28. 03:00
Megosztás:

A Magyarország 365 fotópályázat képeiből nyitottak kiállítást Debrecenben

A Magyarország 365 fotópályázatra érkezett alkotások közül 130 képet tekinthetnek meg az érdeklődők január 6-ig Debrecen főutcáján - hangzott el a kiállítás megnyitóján csütörtökön.
2022. 11. 28. 02:00
Megosztás:

Energiatakarékosságról döntött Szekszárd

Energiatakarékossági intézkedéseket fogadott el a megnövekedett rezsiköltségek miatt a szekszárdi közgyűlés csütörtökön.
2022. 11. 28. 01:00
Megosztás:

Lassult a nagy internetes cégek fellépése az online gyűlöletbeszéddel szemben

Az internetes felületek működtetéséért felelős vállalatok, hasonlóan a tavalyi arányhoz, 63,3 százalékban távolították el a gyűlöletbeszédet tartalmazó weboldalaikról, ez visszaesést jelent a 2020-as 71 százalékhoz képest - derült ki az Európai Bizottság csütörtökön közzétett, az online gyűlöletbeszéd felszámolását célzó magatartási kódex betartására vonatkozó értékeléséből.
2022. 11. 28. 00:05
Megosztás:

Ausztria és Németország is érdekelt a horvát LNG-kapacitások bővítésében

Horvátország, Ausztria és Németország energetikai együttműködési megállapodásra készül, és közösen lép fel az Európai Bizottságnál a horvát gázvezeték-hálózatát bővítése és a krki LNG-terminál (cseppfolyósítottföldgáz-terminál) kapacitásai növelése érdekében - jelentette ki Andrej Plenkovic horvát kormányfő csütörtökön Omisaljban.
2022. 11. 27. 23:00
Megosztás: