A Stacks (STX) 400%-kal, az Internet Computer (ICP) pedig 112%-kal nőtt az év eleje óta – a Meme Moguls (MGLS) indításra és listázásra kerül

A Stacks (STX) 400%-kal nőtt az év eleje óta (YTD), jelentős vonzerőt mutatva a tréderek és befektetők számára ezzel a fellendüléssel. Az Internet Computer (ICP) is visszanyerte a bullish lendületet, és jelentős értéknövekedésen ment keresztül, több mint 112%-ot hízva. Mégis, a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) felé irányul most, mivel a játék március 11-én indul, ami jelentős hype-ot generál. Ma áttekintjük mindhármat, hogy megállapítsuk, melyik a legjobb beszállási lehetőség.

A Stacks (STX) 400%-kal, az Internet Computer (ICP) pedig 112%-kal nőtt az év eleje óta – a Meme Moguls (MGLS) indításra és listázásra kerül

A Meme Moguls (MGLS) március 11-én indul és listázásra kerül az Uniswapen

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő DeFi projekt, amely teljesen újraformálhatja a meme érme piacot, különféle izgalmas funkciók bevezetésével. A platformnak lesz egy külön Trading platformja, egy Moguls World Metaversum és egy Moguls Kaszinója.

Az MGLS saját kriptopénze az ERC-20 token szabványon alapul. Széles körű platformokat támogat és tétekre és kormányzásra lehet majd használni. A Meme Moguls elérte az előértékesíztés (presale) 5. szakaszát, ahol több mint 2,1 millió dollárt gyűjtött, és hamarosan elérheti a 2,5 millió dollárt.

A 6. szakaszban az ára 0,0042 dollárra emelkedik. Ráadásul a csapat bejelentette, hogy a token listázásra kerül az Uniswap DEX-en. Továbbá tesztelési fázison megy keresztül, és a játék március 11-én indul. A PLX árfolyam előrejelzése alapján az indulást követően akár 100-szorosára is emelkedhet.

A Stacks (STX) 400%-os emelkedést mutat az év eleje óta – Elérheti a $2,50-et

A Stacks (STX) teljesítménye a charton kirobbanó képet mutat, és az árfolyam lendületének felívelése akár újabb nyereségeket is eredményezhet. A Stacks árfolyama az elmúlt év során 400%-kal emelkedett, ami hatalmas bullish lendületre utal.

Továbbá, a kriptó jelenleg az 50 napos EMA felett van, és az MACD mutató növekvő lendületet mutat. A Stacks kriptó grafikonja szerint jelentős emelkedő trend rajzolódik ki, és hamarosan egy ellenállással találkozhat a $2-es szinten. Az elmúlt héten az STX 1,45 dollárról 1,56 dollárra emelkedett. Továbbá, a Stacks árjóslat szerint 2024 végére elérheti a $2,50-et.

Az Internet Computer (ICP) 112,8%-os emelkedést mutatott, az ára elérheti a 20 dollárt is

Az Internet Computer (ICP) jelentős ugrást mutat a charton, ami elősegítheti, hogy vezesse a következő bikapiacot. Az év eleje óta (YTD) 112,8%-os növekedést ért el, ami további érdeklődést váltott ki az Internet Computer befektetések iránt.

Ráadásul az elmúlt héten az Internet Computer kriptopénz ára 11,28 dollárról 13,58 dollárra emelkedett, ami azt jelenti, hogy közelebb van, mint valaha, a következő fontos ellenállási szinthez, a 15 dollárhoz. Ha sikerül áttörnie ezt a szintet, akkor az arra predesztinálja, hogy domináns erővé váljon. Az Internet Computer árfolyamjóslata szerint 2024 végére 20 dollárra emelkedhet.

Összefoglalás:

A Stacks hatalmas emelkedést mutatott az elmúlt kereskedési napok során, és az Internet Computer is felfelé mozog, és kulcsfontosságú lehet az iparágban. Mégis, a figyelem jelenleg a Meme Moguls előértékesítésére irányul, mivel indulása és listázása a vezető DEX-eken jelentős nyomot hagyhat a meme érme árfolyamában.

Irány a Meme Moguls oldala!

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az olasz belügyminiszter lemondásáért demonstráltak

Az olasz belügyminiszter lemondását követelték a római minisztérium épületénél rendezett vasárnap esti megmozdulás résztvevői a múlt pénteki palesztinbarát tüntetéseken történt rendőri beavatkozások miatt.
2024. 02. 25. 22:00
Megosztás:

Az idei volt a legmelegebb február Hollandiában

Az idei volt az eddigi legmelegebb február Hollandiában, a hőmérő higanyszála a 18 Celsius-fokot is elérte - jelentette a Weeronline meteorológiai adatokat közlő holland szolgálat vasárnap.
2024. 02. 25. 21:00
Megosztás:

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t, megerősítve ezzel vezető szerepét a következő generációs mesterséges intelligencia alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.
2024. 02. 25. 20:00
Megosztás:

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás: