A Stacks (STX) 400%-kal, az Internet Computer (ICP) pedig 112%-kal nőtt az év eleje óta – a Meme Moguls (MGLS) indításra és listázásra kerül

A Stacks (STX) 400%-kal nőtt az év eleje óta (YTD), jelentős vonzerőt mutatva a tréderek és befektetők számára ezzel a fellendüléssel. Az Internet Computer (ICP) is visszanyerte a bullish lendületet, és jelentős értéknövekedésen ment keresztül, több mint 112%-ot hízva. Mégis, a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) felé irányul most, mivel a játék március 11-én indul, ami jelentős hype-ot generál. Ma áttekintjük mindhármat, hogy megállapítsuk, melyik a legjobb beszállási lehetőség.

A Stacks (STX) 400%-kal, az Internet Computer (ICP) pedig 112%-kal nőtt az év eleje óta – a Meme Moguls (MGLS) indításra és listázásra kerül

A Meme Moguls (MGLS) március 11-én indul és listázásra kerül az Uniswapen

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő DeFi projekt, amely teljesen újraformálhatja a meme érme piacot, különféle izgalmas funkciók bevezetésével. A platformnak lesz egy külön Trading platformja, egy Moguls World Metaversum és egy Moguls Kaszinója.

Az MGLS saját kriptopénze az ERC-20 token szabványon alapul. Széles körű platformokat támogat és tétekre és kormányzásra lehet majd használni. A Meme Moguls elérte az előértékesíztés (presale) 5. szakaszát, ahol több mint 2,1 millió dollárt gyűjtött, és hamarosan elérheti a 2,5 millió dollárt.

A 6. szakaszban az ára 0,0042 dollárra emelkedik. Ráadásul a csapat bejelentette, hogy a token listázásra kerül az Uniswap DEX-en. Továbbá tesztelési fázison megy keresztül, és a játék március 11-én indul. A PLX árfolyam előrejelzése alapján az indulást követően akár 100-szorosára is emelkedhet.

A Stacks (STX) 400%-os emelkedést mutat az év eleje óta – Elérheti a $2,50-et

A Stacks (STX) teljesítménye a charton kirobbanó képet mutat, és az árfolyam lendületének felívelése akár újabb nyereségeket is eredményezhet. A Stacks árfolyama az elmúlt év során 400%-kal emelkedett, ami hatalmas bullish lendületre utal.

Továbbá, a kriptó jelenleg az 50 napos EMA felett van, és az MACD mutató növekvő lendületet mutat. A Stacks kriptó grafikonja szerint jelentős emelkedő trend rajzolódik ki, és hamarosan egy ellenállással találkozhat a $2-es szinten. Az elmúlt héten az STX 1,45 dollárról 1,56 dollárra emelkedett. Továbbá, a Stacks árjóslat szerint 2024 végére elérheti a $2,50-et.

Az Internet Computer (ICP) 112,8%-os emelkedést mutatott, az ára elérheti a 20 dollárt is

Az Internet Computer (ICP) jelentős ugrást mutat a charton, ami elősegítheti, hogy vezesse a következő bikapiacot. Az év eleje óta (YTD) 112,8%-os növekedést ért el, ami további érdeklődést váltott ki az Internet Computer befektetések iránt.

Ráadásul az elmúlt héten az Internet Computer kriptopénz ára 11,28 dollárról 13,58 dollárra emelkedett, ami azt jelenti, hogy közelebb van, mint valaha, a következő fontos ellenállási szinthez, a 15 dollárhoz. Ha sikerül áttörnie ezt a szintet, akkor az arra predesztinálja, hogy domináns erővé váljon. Az Internet Computer árfolyamjóslata szerint 2024 végére 20 dollárra emelkedhet.

Összefoglalás:

A Stacks hatalmas emelkedést mutatott az elmúlt kereskedési napok során, és az Internet Computer is felfelé mozog, és kulcsfontosságú lehet az iparágban. Mégis, a figyelem jelenleg a Meme Moguls előértékesítésére irányul, mivel indulása és listázása a vezető DEX-eken jelentős nyomot hagyhat a meme érme árfolyamában.

Irány a Meme Moguls oldala!

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás:

Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indítottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 23. 17:00
Megosztás:

A1 besorolást kapott az MBH Jelzálogbank jelzáloglevél-programját

A Moody's Investor Service stabil kilátások mellett a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH-csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank Nyrt. jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 23. 16:00
Megosztás:

Megerősítették a Market Építő Zrt. stabil kibocsátói minősítését

A Növekedési Kötvényprogramhoz kapcsolódó éves felülvizsgálat során a Market Építő Zrt. BB-(Stabil) kibocsátói minősítését megerősítette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által megbízott Scope Ratings GmbH. - közölte a Market Építő Zrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) oldalán hétfőn.
2024. 07. 23. 15:00
Megosztás:

Leépít a Leoni Romániában

Az egyik legnagyobb romániai autóipari cég, a Leoni 10 százalékkal csökkenti dolgozói számát besztercei gyárában - írja az economica.net a vállalat közleménye alapján.
2024. 07. 23. 14:00
Megosztás:

Humanoid robotokat használ a jövő évtől a Tesla

Saját gyártmányú humanoid robotokat használ majd a jövő évtől az üzemeiben a Tesla, kezdetben kis számban és belső célokra - jelentette be Elon Musk vezérigazgató hétfőn az X üzenetküldő szolgáltatáson.
2024. 07. 23. 13:00
Megosztás:

Közös kötelesség az erdők fenntartása

Magyarország elkötelezett az érzékeny erdei ökoszisztémák megőrzésében és hosszú távú fenntartásában - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a FAO Erdészeti Bizottságának (COFO) 27. ülésszakán hétfőn Rómában a szaktárca közleménye szerint.
2024. 07. 23. 12:00
Megosztás:

A gyermekek immunrendszerének erősítése a megelőzés szempontjából is fontos

Ha betegség ér el minket, az megviseli a szervezetünket, de akár a lelkiállapotunkat is. Nem is beszélve arról, ha gyermekeinket éri el valamilyen kórság. Ráadásul ez sokba is kerülhet nekünk anyagilag is.
2024. 07. 23. 11:30
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.
2024. 07. 23. 11:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás: