A The Meme Games előértékesítése percek alatt 100 000 dollárt gyűjtött - A 2024-es párizsi olimpia hivatalos mém érméjévé válhat?

A The Meme Games ($MGMES) tokenben találkozik a degen mém érme mánia és a 2024-es olimpia szellemisége. A befektetőknek vásárlás után a tér öt legnagyobb projektje közül ki kell választaniuk kedvenc mém érme versenyzőjüket.

A The Meme Games előértékesítése percek alatt 100 000 dollárt gyűjtött - A 2024-es párizsi olimpia hivatalos mém érméjévé válhat?

Felkészülni, vigyázz, rajt… irány a The Meme Games! A kripto tér forró, olimpiai tematikájú előértékesítése percek alatt 100 000 dollárnyi befektetést gyűjtött. A befektetők már ellepték a lelátókat, és csak arra várnak, hogy belekóstolhassanak a nyár egyik legjobb mém érme ICO-jába.

A The Meme Games előértékesítésben résztvevők a Dogecoin, a DogWifHat, a Brett, a Turbo és a Pepe közül választhatnak. Ezután végig nézhetik, ahogy versenyzőik harcba szállnak az aranyért, győzelem esetén pedig 25%-os token bónuszt kapnak.

A $MGMES token jelenleg előértékesítésben érhető el, a lehető legalacsonyabb, fix, 0,009 dolláros áron. Egy 90 dolláros vásárlással tehát 10 000 $MGMES tokent szerezhetsz. Ennél alacsonyabb áron nem fogsz tudni hozzájutni a tokenhez az előértékesítésben, amely a tervek szerint a párizsi olimpia végéig tart majd.

The Meme Games kriptó előértékesítés

Tehát, ha a befektetők 10 000 $MGMES tokent vásárolnak, majd az öt indulóból kiválasztanak egyet, akkor 20% esélyük nyílik arra, hogy a vásárlás után további 2500 $MGMES tokenben részesüljenek.

Azok, akik nem a nyertest választották, nem kapnak bónuszt. A befektetők azonban akárhányszor vásárolhatnak $MGMES tokeneket, minimális vásárlási követelmény nélkül, így növelve esélyeiket a 25%-os token bónuszra.

A The Meme Games előértékesítés pole pozícióba helyezi a befektetőket a token szeptember 10-i decentralizált tőzsdéken (DEX) való megjelenése és az 1000-szeres potenciál szempontjából.

Az előértékesítés során vásárlók ráadásul duplán jól járnak, hiszen a vásárlásaikból származó profitot a korai letétek kínálta magas százalékos hozammal maximalizálhatják.

Ezek együtteseként a The Meme Games remek helyzetben van ahhoz, hogy Holdra szálljon a tőzsdei indulás után. Ennyi bevezető után nézzük meg jobban, hogy mitől válik a The Meme Games a legjobb előértékesítéssé jelenleg.

Megnézem a The Meme Games oldalát

Eljött a mém olimpia ideje!

A The Meme Games előértékesítés izgalmas és magával ragadó élményt kínál minden befektető számára. Az előértékesítések többségével szemben a $MGMES befektetők már rögtön a vásárlás után látják vásárlásuk eredményét.

Miután kiválasztottad a kedvencedet az öt mém karakter közül, versenybe küldheted a 169 méteres sprinten.

A játék hasonlóan működik, mint a szerencsejátékok, de a versenyzők lényegesen nagyobb eséllyel nyernek. Minden mém atléta egyenlő eséllyel indul, amitől igazságossá válik a verseny. A kiszámíthatatlanság pedig izgalommal tölti el a résztvevőket, akik versenyzőjük sikeréért szurkolnak.

$MGMES token ICO

Az előértékesítés a párizsi olimpiával egy időben, szeptember 8-án zárul, a projekt pedig szeptember 10-én bekerül egy DEX-re.

A versengést, a véletlent, a jutalmakat, a mémeket és az olimpiát ötvöző The Meme Games egyedülálló élményt kínál a kripto szerelmesei számára. Ezek együtteseként kaptak szárnyra azok a pletykák a degen közösségen belül, amelyek szerint a projekt a 2024-es olimpiai játékok hivatalos mém érméje lehet.

Megnézem a The Meme Games oldalát

PePe coin

A $MGMES a letétekre és a mém érme nyárra alapoz az elképesztő növekedés reményében

Mindezeken kívül a The Meme Games még két rendkívül fontos előnnyel érkezik: a letétek lehetőségével és a mém érme lázzal.

A $MGMES hivatalos weboldalán és a whitepaperben olvasottak arra ösztönzik a befektetőket, hogy óriási hozamok fejében az előértékesítésben vásárolt érméiket letétbe helyezzék. A hozam jelenleg 4000% feletti, de nem kőbe vésett, ugyanis minél többen helyezik letétbe érméiket, annál kevesebb lesz. Érthető hát, hogy a nyereség maximalizálása érdekében a befektetők szeretnének minél előbb csatlakozni.

A $MGMES tokeneket az Ethereumon lehet letétbe helyezni. A The Meme Games intelligens szerződésének biztonságáról a Coinsult és a SolidProof audit biztosítanak. Az előértékesítésben vásárolt és a The Meme Games versenyeken szerzett összes nyeremény igényelhető és leköthető ellenőrzött intelligens szerződésekben.

Végül pedig a projekt erős karakterisztikáját sem szabad lebecsülni. A közelmúltban fellendülést mutató kripto piac egy lehetséges mém érme nyár küszöbén állhat.

The Meme Games kripto ICO

A szektort vezető Dogecoin ($DOGE) a múlt héten 16%-kal, a Brett ($BRETT) pedig az elmúlt 24 órában 14%-kal nőtt. A Pepe ($PEPE) és a DogWifHat ($WIF) is egyik napról a másikra több mint 20%-kal növekedtek, előbbi pedig nagyjából 650%-kal forog magasabban az egy évvel ezelőtti szinthez képest. A ChatGPT által megálmodott mém érme, a $Turbo ($TURBO) az elmúlt 365 napban 3 120%-kal tudott emelkedni.

Habár minden karakter önmagában is ígéretes versenyző, együtt Föld körüli pályára állíthatják a mém érme szektort.

Addig szállj be, amíg még olcsón teheted meg!

Azok, akik most fektetnek be, a lehető legkedvezőbb áron szerezhetik be a tokeneket, 0,009 dollár per $MGMES darabáron.

Letétek nélkül is vásárolhatsz, így már a token elindulásának és igénylésének a napján is igényelheted tokenjeidet és a nyert jutalmaidat. Azok a vásárlók, akik úgy döntenek, letétbe helyezik érméiket, 7 nappal az indulást követően igényelhetik a tokeneket, a bónuszokat és a letéti jutalmakat.

A weboldalon elhelyezett előértékesítési widget révén könnyedén vásárolhatsz ETH-mal vagy az Ethereum alapú stablecoin Tether-rel (USDT). A staking csak az Ethereum hálózaton érhető el. Vásárolhatsz továbbá BNB-vel vagy bank- és hitelkártyával is.

Csatlakozz az előértékesítéshez a The Meme Games hivatalos weboldalán keresztül. Siess, mert a projekt kevesebb mint két hónap múlva már tőzsdén lesz! Most még van lehetőséged kedvezményes áron beszállni, és több ezer százalékos letéti hozamot elérni, szóval jobb, ha nem vesztegeted az idődet.

Megnézem a The Meme Games oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Éledezik a kripto piac, mutatjuk a legjobb lehetőségeket

Lehet, hogy ez az új mém érme a következő Brett? A Base Dawgz előértékesítés 2,5 millió dollár felett

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ukrajna száz szakembert küld segítségül Lengyelországba az árvíz elleni küzdelemhez

Ukrajna felajánlotta, hogy száz katasztrófavédelmi szakembert küld Lengyelországba, hogy segítsenek felszámolni az országban pusztító árvizek következményeit - írta az X-en Donald Tusk lengyel miniszterelnök, akit a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál idézett.
2024. 09. 16. 21:00
Megosztás:

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny, amelyet szeptember 10-15. között tartottak a franciaországi Lyonban - tájékoztatta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:30
Megosztás:

Vizsgálja a versenyhivatal a Spar által vállalt kötelezettségek végrehajtását

Utóvizsgálat keretében vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. által vállalt kötelezettségek végrehajtását - tájékoztatta a nemzeti versenyhatóság hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:00
Megosztás:

A Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak az árvíz elleni védekezésbe

Az árvíz elleni védekezésbe a Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak, hogy a katasztrófavédelemmel és az önkormányzatokkal együtt nyújthassanak segítséget a veszélyhelyzetben - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 19:30
Megosztás:

Rómában újabb korlátozásokat vezetnek be a tömegturizmussal szemben

Rómában szárnyal az idegenforgalom, de a tömegturizmus a város több pontján is tarthatatlan helyzetet teremt, amivel szemben újabb korlátozásokra vezetnek be - nyilatkozta Alessandro Onorato, a főpolgármesteri hivatal idegenforgalmi tanácsosa a sajtónak hétfőn.
2024. 09. 16. 19:00
Megosztás:

Megalakult az új brit határbiztonsági parancsnokság

Vezetőjének kinevezésével hivatalosan is megalakult az új brit határbiztonsági parancsnokság. Yvette Cooper belügyminiszter hétfőn bejelentette, hogy a széles jogkörű határőrizeti szervezetet Martin Hewitt, a rendőrfőnökök országos tanácsának volt elnöke irányítja.
2024. 09. 16. 18:30
Megosztás:

82%-kal növelte árbevételét az idei első félévben a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég

82 százalékos növekedéssel, 742,4 millió forintra növelte nettó árbevételét a 2024-es év első hat hónapjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég az előző év azonos időszakában elért 408,6 millió forintról.
2024. 09. 16. 18:15
Megosztás:

Kissé nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban

A befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban 0,6 százalékkal, 95 milliárd forinttal nőtt, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 16 611 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 18:00
Megosztás:

Augusztusban 0,5 százalékkal emelkedtek a lakbérek havi szinten

Tovább emelkedtek augusztusban a lakbérek: az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal nőttek országosan, Budapesten viszont nem változott az értékük - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com lakbérindexéből.
2024. 09. 16. 17:30
Megosztás:

Brother tintatartályos nyomtatók otthonra most 5 év garanciával

A digitális korban az otthoni nyomtató már nem luxuscikk, hanem alapvető eszköz, amely megkönnyíti a mindennapi feladatokat. A Brother 5 év garanciával kínálja külső tintatartályos nyomtatóit, amelyek kifejezetten alkalmasak otthoni használatra. Ezek a tintasugaras nyomtatók kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak, fokozott színmeghatározással, így tökéletes választást jelentenek, ha színes dokumentumokat szeretne nyomtatni. A japán cég nyomtatói ideálisak családoknak, diákoknak, egyetemistáknak, és természetesen felnőtt felhasználóknak egyaránt.
2024. 09. 16. 17:15
Megosztás:

Az EU klímafigyelő szolgálata műholdas felvételekkel segíti a védekezést

Műholdas térképekkel segíti a Közép-Kelet-Európában dúló árvizek ellen küzdő mentőegységeket és helyi hatóságokat az Európai Unió klímaváltozást figyelő szolgálata, a Copernicus - jelentette be hétfőn az Európai Bizottság szóvivője.
2024. 09. 16. 17:00
Megosztás:

Így spórolhatunk sokat a klímatelepítés árán

Az idei forró nyár hatására egyre többen gondolkoznak el klímavásárláson, a beruházás előtt ugyanakkor nemcsak a berendezés, hanem a telepítés árának befolyásoló tényezőit is körül kell járni. Külön utat járni nem érdemes, ugyanis a klímatelepítéssel foglalkozó cégek nemcsak szakmai tanácsokkal látnak el bennünket, hanem a kivitelezési díj is kedvezőbb lehet, ha náluk vásároljuk meg a készülékeket. Ellenkező esetben a telepítés akár 150-200 ezer forintra is rúghat, ugyanakkor szezonon kívül, például ősz végén rendkívül jó ajánlatokba is bele lehet futni.
2024. 09. 16. 16:30
Megosztás:

Indul a rókavakcinázás

Október 5-től indul a repülőgépes rókavakcinázás az ország keleti és déli vármegyéiben, ezzel párhuzamosan ebzárlat és legeltetési tilalom lesz érvényben az érintett térségekben - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 16:00
Megosztás:

Véglegessé vált a Kulcs-Soft cégformaváltása: Zrt-vé alakul át a vállalat

A rendkívüli közgyűlés határozata értelmében néhány hónapon belül zártkörű részvénytársaságként folytatja működését a Kulcs-Soft.
2024. 09. 16. 15:30
Megosztás:

Kedvezményes utazási lehetőség az Európai Mobilitási Hét és az Autómentes Nap alkalmából

Az Európai Mobilitási Hét és az Autómentes Nap rendezvényeihez kapcsolódóan az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedvezményeket biztosít az utazóközönségnek - közölte a tárca hétfőn.
2024. 09. 16. 15:00
Megosztás:

Elkészült a Richter biotechnológiai kapacitásbővítése Németországban

A Richter 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, a Richter BioLogics GmbH & Co KG befejezte kapacitásbővítő beruházását és átadta az új, csúcstechnológiát képviselő biotechnológiai üzemét az észak-németországi Bovenauban.
2024. 09. 16. 14:30
Megosztás:

Negatív meglepetés Kínában

Kínában szombaton tették közzé a kiskereskedelmi forgalomról és az ipari termelésről szóló augusztusi adatokat.
2024. 09. 16. 14:00
Megosztás:

Szinte megszűnt a csomagok fosztogatása a Liszt Ferenc repülőtéren

Szinte megszűnt a csomagok fosztogatása a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, miután a rakodómunkásokat arra kötelezték, hogy viseljenek testkamerát - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata hétfőn a police.hu oldalon.
2024. 09. 16. 13:30
Megosztás:

Nyáron is mindenhol ott volt a fogyasztóvédelem

A fogyasztóvédelemért felelős minisztérium és a szakmai irányítása alatt álló kormányhivatalok egész nyáron éberen őrködtek a magyar fogyasztók védelme érdekében - erősítette meg hétfői összegzésében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 09. 16. 13:00
Megosztás:

Európában nálunk a LEGNAGYOBB az árvízveszély!

Bécs már elesett, miközben a Duna vízszintje tovább emelkedik. Ez semmi jót nem jelent a magyarországi folyószakaszra nézve, különösen azért, mivel a magyarországi árvízi kitettség jóval nagyobb, mint nyugati szomszédunké. Európában ugyanis hazánk árvízi kitettsége a legnagyobb. Ehhez évtizedes árvízvédelmi problémák is társulnak, melyek a mostani árhullám esetében is visszaüthetnek - adta hírül a Biztosítási Elemző Központ.
2024. 09. 16. 12:30
Megosztás: