A Toncoin és a THORChain egyaránt új mérföldköveket értek el, miközben egy új altcoin felforgatja a piacot

A Toncoin (TON) ökoszisztémája nemrégiben kibővült a Catizen nevű GameFi projekt hozzáadásával, amely virális mechanikával és e-kereskedelmi integrációval rendelkezik. Ez jelentős befektetői tőkebeáramlást eredményezett. Ezzel egy időben a THORChain (RUNE) is optimista tendenciákat mutatott, mivel elérte a 3,4%-os részesedést a decentralizált tőzsdék forgalmában, ami tízszeres növekedést jelent mindössze egy év alatt.

A Toncoin és a THORChain egyaránt új mérföldköveket értek el, miközben egy új altcoin felforgatja a piacot

A lenyűgöző diagramok és az erős árnövekedés ellenére a legtöbb kereskedő a KangaMoon (KANG) kriptodevizát választja, mivel az ára 400%-kal emelkedett, és egyedi elemeket vezet be az altcoin térbe. Nézzük meg egyenként mindhárom projektet, és vizsgáljuk meg, milyen messzire juthatnak.

Toncoin (TON) reflektorfénybe helyezi a Catizent és bővíti ökoszisztémáját:

A Toncoin (TON) a legutóbbi TON Innovators Spotlight után optimista trendet mutat a diagramokon, ahol a Catizen projektet is bemutatták. Ez egy új generációs GameFi projekt, amely virális mechanikával és e-kereskedelmi integrációval rendelkezik. Ennek eredményeképpen a Toncoin kriptovaluta hamarosan felfelé ívelhet.

Az elmúlt évben a Toncoin árfolyama általánosságban növekedett, és minden téren pozitív jeleket mutat. Ilyen ütemben és a piaci hangulat által támogatva az előrejelzések szerint a Toncoin ára 2024 végére elérheti a 3,23 dollárt, így jelenleg az egyik legjobb kriptovalutának számít, amit érdemes vásárolni.

THORChain (RUNE) 10-szeres növekedést ért el a DEX forgalmában, ami éves szintű rekord

A THORChain (RUNE) jelentős mérföldkövet ért el, mivel a forgalmi részesedésben 10-szeres növekedést mutat, és eléri a 3,4%-ot. Ez a decentralizált tőzsde most jóval nagyobb aktivitást tapasztalhat, miközben tovább növeli piaci részesedését, és hozzájárulhat a THORChain árának emelkedéséhez.

A THORChain kriptovaluta a legutóbbi diagramokon is optimista tendenciát mutatott, és RSI és MACD adatai alapján egy újabb emelkedés küszöbén áll. A THORChain árfolyam-előrejelzések szerint a RUNE 2024 negyedik negyedévének végére elérheti a 6,93 dollárt, így jelenleg az egyik legjobb kriptovaluta befektetésnek számít.

KangaMoon (KANG): A play-to-earn erőmű, amely felforgatja az altcoin teret

A KangaMoon (KANG) egy figyelemfelkeltő altcoin, amely a „Kangaverse” P2E élménnyel és a Social-Fi elemekkel felturbózott kiemelkedő előértékesítési teljesítményével került a reflektorfénybe. Stratégiai partnerséget kötött a RaidSharksBot-tal a közösségi részvétel növelése érdekében, és több mint 20 000 regisztrált felhasználót vonzott, akik lelkesen csatlakoztak ehhez a KangaMoon-forradalomhoz.

Ez a platform innovatív és ambiciózus víziójával tűnik ki, mivel egy teljes virtuális világot hoz létre, ahol a játékosok KangaMoon karaktereikkel harcolhatnak vagy tornákon vehetnek részt, és jutalmakat szerezhetnek KANG vagy NFT formájában. Emellett a közösség tagjait is bevonja azzal, hogy ingyenes KANG tokeneket kínál a legaktívabb felhasználóknak olyan közösségi média csatornákon, mint az X (Twitter).

Blokklánc-ICO-ja során a token ára látványos átalakuláson ment keresztül, ugyanis a kriptovaluta árfolyama az egy tokenre jutó 0,005 dolláros kezdeti értékről 0,025 dollárra ugrott, ami 400%-os növekedést jelent. Az elképesztő lendületnek köszönhetően a folyamatban lévő előértékesítés során több mint 6,6 millió dollárt gyűjtöttek össze, és semmi jel nem utal arra, hogy ez leállna. A KANG-ot felhalmozó kereskedők számának növekedésével várhatóan a hónap végére elérik a 8 millió dolláros mérföldkövet.

Az iparági szakértők most optimisták a jövőjével kapcsolatban, és előrejelzéseik szerint a token akár az 1 dolláros szintet is elérheti, miután a Tier-1 tőzsdéken is listázzák valamikor 2024 második negyedévében, így a KANG az egyik legjobb kriptovaluta befektetésnek számít.

Összefoglalás:

A Toncoin növekedett az ökoszisztéma méretében, míg a THORChain forgalma 10-szeresére nőtt, ezzel az iparág egyik domináns DEX-évé válva. Ezeknek a projekteknek a sikerei mellett a KangaMoon képes lehet uralkodni az altcoin térben innovatív megközelítésével és a KANG token magas hasznosságával, amely különféle módokon biztosít lehetőségeket a felhasználóknak. Emiatt az egyik legjobb kriptovaluta befektetésnek számít.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram-közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás: