A Tron (TRX) továbbra is bullish kilátással rendelkezik, míg a Pepe Coin (PEPE) a piaci volatilitással küzd - a Meme Moguls (MGLS) 90% megtérülést nyújt a korai vásárlóknak

Míg számos vezető kriptopénz negatív fluktuációkat és csökkenéseket élt meg, a Tron coin közben fenntartja progresszív ármozgását, mióta tavaly ilyenkor elkezdte folyamatos emelkedését. Ellenben a Pepe coin nehéz időszakon megy keresztül, amint igyekszik visszanyerni a pozitív kilátásokat a jelenlegi altcoinokat sújtó volatilitás közepette. Mindeközben a Meme Moguls egy újonnan feltűnő meme coin gyöngyszem, amely többet kínál, mint a tipikus meme coin-ok. A korai befektetők már közel állnak a duplázáshoz, miután akár 90%-os megtérülést kaptak, ezáltal a 2024-ben vásárolandó legjobb kriptopénzek egyikévé téve a Meme Moguls-t.

A Tron (TRX) továbbra is bullish kilátással rendelkezik, míg a Pepe Coin (PEPE) a piaci volatilitással küzd - a Meme Moguls (MGLS) 90% megtérülést nyújt a korai vásárlóknak

Tron (TRX) legyőzi az összes akadályt, egy egy éve tartó bikás lendülettel

A Tron coin jelenleg a világ 11. legnagyobb altcoinja a piaci tőkeérték alapján. Az impozáns Tron (TRX) token tavaly ilyenkor elindította bikafutását, miután elhagyta akkori ellenálási szintjét, amely $0.06379 volt.

Ez a rally szinte egy meteorikus mozgást tükrözött, ahogy a Tron folyamatosan legyőzte az összes rövid ideig tartó ingadozás jelentette akadályt. Összességében a Tron árfolyama 77,14%-os emelkedést mutat az elmúlt év január vége óta.

A Tron jelenleg heti tartományban, $0.109 és $0.116 közötti áron mozog, de további emelkedésre számítanak. Az agyafúrt befektetők tudják, hogy a Tron továbbra is rövid korrekciókat fog mutatni, de ettől még a token azonban erős árpályát mutat.

A Pepe (PEPE) küzd a medve hangulat ellen

Annak ellenére, hogy Pepe az elmúlt év óta elképesztő, 1745,34%-os nyereséget ért el, mostanában nehézségei vannak a piaci veszteségek leküzdésében. Az elmúlt hónapban a Pepe árfolyama több mint 26%-ot veszített értékéből, ezt pedig 3,44%-os veszteség követte az elmúlt hét során.

Mindazonáltal a Pepe coin továbbra is az egyik legjobb meme tokennek számít a meme közösségben, és úgy vélik, hogy idén ismét bizonyítani fogja magát a bikapiacban. Ezt előrevetítve, a Pepe-t néhány kripto szakértő hosszú távon jó kriptopénznek tartja.

Azonban a piaci kiszámíthatatlanság és volatilitás mellett érdemes figyelmet fordítani a részletekre, és elkerülni az összes tojás egy kosárba helyezését (azaz célszerű diverzifikálni befektetésünket). Jelenleg a Pepe heti tartományban $0,000001013 és $0,000001117 között mozog.

A Meme Moguls (MGLS) fenntartja vezető pozícióját az egyre gyorsabb eladásokkal az előértékesítés során

Ha idén a legjobb kripto befektetést keresed, a Meme Moguls (MGLS) valószínűleg felkelti érdeklődésedet befektetőként. Az ígéretes befektetési potenciál jól látható a négy sikeres presale (előértékesítés) szakasz befejezésében. Jelenleg az ötödik presale szakaszában van, a token ára közel 90%-kal emelkedett, kezdeti árától ($0.0019) $0.0036-ra. Elemzők szerint potenciálisan 10-szeres áremelkedést hozhat az év első negyedévében.

A Meme Moguls (MGLS) forradalmi fejlesztést kínál a meme coin piacán, évek óta ismert tartalomkészítésre, digitális szórakozásra és szimulált kereskedésre összpontosítva. Miközben saját ökoszisztémaként működik, a Meme Moguls változatos és izgalmas funkciókat kínál, ideértve egy meme-támogatott Tőzsde/Kereskedési Platformot, Moguls Kaszinót és a Moguls Világot, amelyek a felhasználóknak különböző élményeket kínálnak.

Az Ethereum alapú saját kriptopénzének köszönhetően a MGLS az indítás után több platformon is alkalmazható lesz. Az MGLS kriptó staking és kormányzási funkciói lehetőséget teremtenek a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek a meme-alapú kriptopénzek területén való széles körű felhasználásával.

További ösztönzésként a Meme Moguls minden presale szakasz után egy 10,000 dolláros nyereményjátékot szervez a Zelay segítségével. A lehetőségek eléréséhez egyszerű feladatokat kell végrehajtani, ezáltal a platformot könnyen elérhetővé és vonzóvá teszik a résztvevők számára.

További információkért a Meme Moguls (MGLS) presale-ről kövesd az alábbi linket: 

Website: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twiter.com/meme_moguls

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás: