Ahogy a kereskedők egy új, 0,00025 dollár alatti újoncot részesítenek előnyben, a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) háttérbe szorul a 2025-ös bikapiac előtt

Ahogy a kriptovaluta piac a várható 2025-ös fellendülésre készül, az olyan már bevált tokenek, mint a Shiba Inu és a Pepe, kezdenek veszíteni fényükből. A befektetők egy új, alacsony árú, feltörekvő versenyző felé fordítják figyelmüket, amely hullámokat vet a mémcoin piacon. Ez az újdonság izgalmat kelt, és jelentős növekedési potenciállal bír, felkeltve azon kereskedők érdeklődését, akik a következő nagy lehetőséget keresik.

Ahogy a kereskedők egy új, 0,00025 dollár alatti újoncot részesítenek előnyben, a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) háttérbe szorul a 2025-ös bikapiac előtt

Ebben a váltásban emelkedik ki az XYZVerse, amely az első olyan mémcoin, amely sportrajongókat egyesít a futball, kosárlabda, MMA és sok más sportág iránti szenvedélyen keresztül, célul tűzve, hogy túlragyogja a korábbi sikereket egy egyedülálló, közösségközpontú platform révén.

XYZ: Az új mémcoin-bajnok, amely uralja a piacot! Elindult a játék, és az XYZ vezeti a mezőnyt a mémcoin arénában!

Ez a szenzációs, minden sportágra épülő mémtoken elsöprő lendülettel tört be a piacra, kiejtve a gyenge versenytársakat és az átverős kriptókat.

XYZ Verse és Pepe Coin, Shiba Inu kriptovaluta hírek és árfolyamok előrejelzése

Az XYZ a hihetetlen, 99 900%-os növekedést célozza meg, készen állva arra, hogy megszerezze a memecoin koronát a következő kriptobika szezonban!

Uralkodj a pályán, és húzz hasznot a fogadásokból

Az XYZ az XYZVerse sztárja – a sport izgalma és a meme kultúra tökéletes keveréke. Ez a közösségközpontú ökoszisztéma ideális terep a kriptóőrültek és a sportrajongók számára, mindent kínálva az szórakoztató alkalmazásoktól a predikciós piacokig.

XYZ Verse, Shiba Inu és Pepe Coin árfolyam elemzés és vásárlás

Gondolj csak vissza a Polymarket elképesztő, 1 milliárd dolláros kereskedési volumenére az amerikai választási fogadási láz során, és képzeld el ugyanezt, csak még nagyobb szinten az XYZVerse-szel. A sportfogadók milliói készülnek csatlakozni az akcióhoz, így az XYZ kezdeti befektetői számára hatalmas lehetőségek nyílnak!

Az XYZ jelenleg alulértékelt, és a közelgő nagyobb listázásokkal az előértékesítési résztvevők életre szóló nyereséget biztosíthatnak maguknak.

>> Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az XYZ győztes csapatának részese légy! <<

Shiba Inu (SHIB) kriptovaluta 

A Shiba Inu (SHIB) 2020 augusztusában robbant be a kriptovilágba, a népszerű Dogecoin által inspirálva, de magasabb célokkal. A rejtélyes Ryoshi által létrehozott SHIB egy kvadrillió tokennel indult. A bizalom megteremtése érdekében ezen tokenek felét az Ethereum társalapítójának, Vitalik Buterinnek küldték.

Buterin nagy részt adományozott az India Covid Crypto Relief Fundnak, és az ellátmány 40%-át elégette, csökkentve a forgalomban lévő SHIB mennyiségét, és növelve az értékét. A Dogecointól eltérően a SHIB az Ethereum blokkláncán működik, amely lehetővé teszi számára, hogy széles körű Ethereum-alapú alkalmazásokkal kommunikáljon.

A SHIB valódi potenciálja az Ethereumhoz való integrációjában rejlik. Ez hajtja a ShibaSwap nevű decentralizált tőzsdét, ahol a felhasználók tokenekkel kereskedhetnek és stake-elhetnek. További tervek között szerepel egy NFT platform és egy irányítási rendszer, amely lehetőséget biztosít a tulajdonosoknak a jövőbeni fejlesztésekbe való beleszólásra. A jelenlegi piaci ciklusban, amikor az érdeklődés növekszik a decentralizált pénzügyek és az NFT-k iránt, a SHIB többet kínálhat, mint pusztán mémértéket.

Az Ethereumhoz való kapcsolódása olyan rugalmasságot és hasznosságot nyújt neki, amely más memecoinokból hiányzik. Azok számára, akik túllépnek a hype-on, a SHIB növekvő ökoszisztémája vonzó lehetőséggé válhat.

PEPE (PEPE) kriptovaluta

A PEPE egy deflációs memecoin, amelyet az ikonikus Pepe the Frog internetes mém előtt tisztelegve indítottak el az Ethereum blokkláncon. Matt Furie alkotása, a Pepe the Frog az online közösségek különböző köreiben vált szimbólummá a 2000-es évek elején. A PEPE célja, hogy kihasználja más memecoinok, például a Shiba Inu és a Dogecoin sikerét, és vezető mémalapú kriptovalutává váljon. Adómentes politikája és világos álláspontja révén, miszerint nincs benne belső hasznosság, a PEPE a memecoin tiszta szellemiségét képviseli, vonzóvá téve azokat, akik értékelik az egyszerűséget és az átláthatóságot a kriptovilágban.

2023 április végén és májusban a PEPE robbanásszerű növekedést tapasztalt, és piaci kapitalizációja elérte az 1,6 milliárd dolláros csúcsot. Ez a figyelemre méltó növekedés milliomossá tette a korai befektetőket, és egy lelkes közösséget vonzott. A PEPE megjelenése úgynevezett „memecoin szezont” indított el, látványos felfutásokat (és visszaeséseket) generálva az újonnan indított memecoinok között. A PEPE ambiciózus ütemtervvel rendelkezik, amely nagy tőzsdéken való jegyzéseket és egy tervezett „mémátvételt” tartalmaz. Bár nem biztos, hogy a PEPE hogyan fog teljesíteni a jelenlegi piaci ciklusban, különösen a várható Bitcoin felezés és egy esetleges bikapiac közeledtével, gyors emelkedése megmutatja a közösségvezérelt projektek jelentős hatását a kriptopiacon.

Összegzés

Bár a SHIB és a PEPE veszítenek lendületükből a 2024-es bikapiac idején, az XYZVerse kiemelkedik azzal, hogy egyesíti a sportot és a mémkultúrát, ígéretes növekedési potenciált kínálva a korai befektetők számára.

További információ az XYZVersus (XYZ) projektről itt érhető el:

Weboldal

Telegram, X

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptopénz / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kína miatt felére esett a Mercedes nyeresége

A Mercedes csoport árbevétele 34,5 milliárd euró lett a harmadik negyedévben, ami 6,7 százalékos visszaesés a tavalyi évhez képest és elmarad a 36,3 milliárd eurós várakozástól is.
2024. 10. 27. 22:00
Megosztás:

Eddig lehet pályázni az Európai Hulladékcsökkentési Hétre

November 6-ig lehet pályázni akciókkal a november 16. és 24. között rendezendő Európai hulladékcsökkentései hétre, amelynek fő témája az élelmiszer-pazarlás lesz - közölte az Energiaügyi Minisztérium vasárnap az MTI-vel.
2024. 10. 27. 20:00
Megosztás:

Ezek a rejtett gyöngyszemek akár 2000-szeres hozamot is hozhatnak – az Ethereum-befektetők tömegesen fordulnak feléjük!

A kriptovaluta-rajongók ismét izgalomba jöttek az új digitális eszközök miatt, amelyek lenyűgöző hozamot ígérnek. Az Ethereum korai befektetői most kevésbé ismert tokenek felé fordulnak, amelyek ígéretes növekedést mutatnak. Vajon ezek a rejtett gyöngyszemek lehetnek a következő nagy lehetőségek, amelyek akár 2000-szeresére növelhetik a befektetéseket? A keresés megkezdődött a kripto világ következő áttörő sztárjaira.
2024. 10. 27. 19:00
Megosztás:

Milyen hatással lesz a 2024-es választás a kriptovaluták árára? A top 5 kriptó, amelyek akár 10 000%-os profitot hozhatnak

Ahogy a 2024-es választások közelednek, a kriptovaluták piacán is jelentős változások várhatók. A politikai eredmények nagy hatással lehetnek a digitális valutákra. Ez a cikk azt vizsgálja, hogyan formálhatja a választás a kriptók árait, és bemutatja azt az öt vezető kriptovalutát, amelyek hatalmas nyereséget hozhatnak, akár 10 000%-os növekedést is biztosítva. Fedezze fel, mely digitális érmék lehetnek a következő nagy árrobbanás várományosai.
2024. 10. 27. 17:00
Megosztás:

Halott már a Cardano (ADA)? Lehet, hogy ez az 0,00025 USD alatti altcoin lesz a jövő 2025-ben

Ahogy a Cardano-hoz hasonló, bevált kriptovalutákkal szemben növekszik a szkepticizmus, a befektetők egyre inkább az olcsó, nagy növekedési potenciállal rendelkező altcoinok felé fordulnak. Az érdeklődés fokozódik az olyan megfizethető tokenek iránt, amelyek 2025-re átalakíthatják a piacot. A kriptoközösség izgatottan várja, hogy rátaláljon a következő nagy lehetőségre, amely jelentős hozamokat kínálhat, és átalakíthatja a digitális valuták világát.
2024. 10. 27. 15:00
Megosztás:

Hó, jég, hideg? Így készülj fel, hogy az autód túlélje a telet!

Amint közeledik a tél, minden autós tudja, hogy nemcsak magunkra, de autónkra is jobban kell figyelnünk. A hideg időjárás, a csúszós utak és a sós locsolások nem kímélik a gépjárművet, ezért érdemes időben felkészíteni a járművet, hogy a tél ne hozza rá a frászt! Nézzük meg, melyek azok az alapvető karbantartási lépések, amelyek segíthetnek abban, hogy télen is zökkenőmentesen suhanjunk az utakon.
2024. 10. 27. 14:00
Megosztás:

Gránátalma fa: a gránátalma szaporítása és élettani hatásai

A gránátalma fa egy különleges gyümölcs. Ez a cikk részletes betekintést nyújt a gránátalma fa tulajdonságaiba, a gránátalma szaporításának módjaiba, és az élettani hatásokban rejlő egészségügyi előnyeibe.
2024. 10. 27. 12:00
Megosztás:

Három altcoin, amely készen áll a 2024-es bikapiacra: Dogecoin, Solana és Dogen

A kriptovaluta-piac 2024-es fellendülésével kapcsolatos várakozások egyre nőnek. Bizonyos alternatív coinok különösen felkeltették az érdeklődést, beleértve a Dogecoin-t, a Solana-t és a Dogent, amelyek ígéretes növekedési potenciállal bírnak. Ez a cikk részletesen megvizsgálja, miért lehetnek ezek a digitális valuták a következő piaci nyereségek vezetői.
2024. 10. 27. 11:00
Megosztás:

Egy Polygon kriptovaluta befektető, aki 25 millió dollárt keresett az UNI-val, 8000%-os hozamot jósol ennek a 0,10 dollár alatti AI altcoinnak

Egy befektető, aki korábban 25 millió dollárt keresett a Uniswap-on, új lehetőség felé fordította figyelmét. Ezúttal egy mesterséges intelligenciával működő altcoin áll a középpontban, amely ára 0,10 dollár alatt van. A becslések szerint elképesztő, akár 8000%-os hozam várható. Ez a merész előrejelzés nagy érdeklődést vált ki azok körében, akik a kriptopiacon keresik a következő nagy nyereség lehetőségét.
2024. 10. 27. 10:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal vitték el a Jokert!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 43. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 10. 27. 09:00
Megosztás:

A papíripari szakképzést népszerűsíti a pályaválasztó fiataloknak a Vajda-Papír

Több, mint kétezer érdeklődő szülő és diák vett részt a Dunaújvárosi Szakképzés Napján októberben, amelyen a papíripari szakképzést népszerűsítve a térség legnagyobb foglalkoztatója a Vajda-Papír is képzési alternatívát kínált a pályaválasztás előtt állóknak. A pályaválasztás támogatására a Vajda-Papír dunaföldvári gyárában gyárlátogatást tartottak a fiataloknak.
2024. 10. 27. 08:00
Megosztás:

Még több mérkőzés, még több izgalom a BL-ben és egy szülinap

Megnőtt a fogadások száma a BL első körében. A fokozott érdeklődés a többi között annak is köszönhető, hogy az UEFA döntése szerint a 2024/25 idénytől átalakították a labdarúgó Bajnokok Ligája lebonyolítását, ami a korábbinál több mérkőzést jelent a futballrajongók számára és jó hír a sportfogadóknak is, ugyanis - a megújulásának első születésnapját ünneplő - Tippmixprón, valamint a Tippmixen is több eseményre lehet fogadni, egy-egy BL-mérkőzésen belül az online felületen már akár 900 piac közül is válogathatnak a játékosok, amihez több száz élő fogadási opció is kapcsolódik.
2024. 10. 27. 07:00
Megosztás:

Újabb rangos elismerésben részesült a szakmai szervezet

A MagyarBrands díj a legmegbízhatóbb és a legeredményesebb magyar márkákat értékeli. Elnyerése nemcsak a díjazottaknak tekintélyes elismerés, hanem döntéshozatalkor, mint a minőség védjegye jelentős segítséget nyújthat a fogyasztók és az üzleti élet szereplői számára egyaránt. Idén elismerésben részesült egyedüli logisztikai szakmai szervezetként a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) is.
2024. 10. 27. 06:00
Megosztás:

Hogyan lehetne hasznosítani a hazai gyapjút?

A hazai gyapjú hasznosítási lehetőségeinek bővítéséről tartott szakmai konzultációt az Agrárminisztérium Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár vezetésével - közölte az AM pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 27. 05:00
Megosztás:

Ezt javasolják a biztosítók, hogy a megtakarítások megőrizzék az értéküket

A biztosítók 3 és 19,6 százalék közötti indexálást javasoltak idén a nyugdíjbiztosításokra és a megtakarításos életbiztosításokra. A Grantis elemzéséből az is kiderül, hogy a tavalyi magas infláció ellenére sem történt drasztikus visszaesés a megtakarítások hosszú távú fenntartásában.
2024. 10. 27. 04:00
Megosztás:

Munkanélküli vagy? Akkor érdemes erről tudnod, mint változás

Az adat érdemben meghaladja az általunk és a piac által is várt 4,2%-os értéket. A 15-74 év közötti munkanépes korú népesség körében a foglalkoztatottak száma 4 millió 699 ezer fő volt szeptemberben, ami éves összehasonlításban 32 ezer fős csökkenés, miközben augusztusban még közel 13 ezer fős volt az emelkedés.
2024. 10. 27. 03:00
Megosztás:

Óraátállítás vége! - nemzetközi együttműködéshez csatlakozott a Magyar Alvás Szövetség!

Mint ismeretes, az EU Parlamentje jóváhagyta az óraátállítás megszüntetését 2019-ben, de a tagállamok nem tudják eldönteni, hogyan tovább. Sokan kifejezték a projekt átfogó hatásvizsgálatának óhaját.
2024. 10. 27. 02:20
Megosztás:

Ezzel a trükkös finn módszerrel a fűtés-számlád akár a felére csökken!

A légcserélő rendszer hosszú távon védi egészségünket és a pénztárcánkat is. Bemutatjuk, hogyan működik ez a finn megoldás.
2024. 10. 27. 01:30
Megosztás:

Céged van? Kaphatsz sok pénzt, ha zöldautót veszel. Mit kell tenned?

Bővült a lehetséges résztvevők köre a vállalatok elektromosautó-beszerzéseit 30 milliárd forintos keretösszeggel ösztönző programban, így még több gazdasági társaság igényelhet járművenként 2,8-4 millió forint állami hozzájárulást flottája környezetbarát korszerűsítéséhez - hívta fel a figyelmet az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton közösségi oldalán.
2024. 10. 27. 00:40
Megosztás:

A Flockerz vote-to-earn mém érme ICO 1 millió dollár felett

Mondhatjuk, hogy a piac jelenleg stagnál, ami különösen a mém érmékre igaz. A gyors növekedéseket gyors visszaesések követik, így nem nagyon jutunk előre, ez az új érme azonban mindent megváltoztathat!
2024. 10. 27. 00:01
Megosztás: