Ahogyan a Bonk és a Dogecoin (DOGE) mémcoinok felkeltették a figyelmet, most az Algotech (ALGT) kezdi megvetni a lábát a DeFi területen

A kriptopiaci volatilitás a viccből indulva végül is jelentős befektetési lehetőségekké emelte a meme coinokat. A BONK, a piac legújabb szereplője, és a Dogecoin (DOGE) a legnépszerűbbek a meme coinok közül. Azonban az Algotech (ALGT) további lehetőséget kínál a meme coin befektetőknek a profitszerzésre.

Ahogyan a Bonk és a Dogecoin (DOGE) mémcoinok felkeltették a figyelmet, most az Algotech (ALGT) kezdi megvetni a lábát a DeFi területen

Merüljünk el a BONK, a Dogecoin (DOGE) és az Algotech (ALGT) témájában.

Röviden:

- A BONK áresése azt sugallja, hogy a meme érmék kockázatos befektetések lehetnek.

- A Dogecoin (DOGE) jövője fényesnek tűnik, ahogy a X Payments indulás közeledik.

- Az Algotech (ALGT) 275%-os nyereséget ígér azoknak a befektetőknek, akik most vásárolnak.

algotech presale

A BONK jelentős áremelkedése vonzza a befektetőket a start után

A BONK nagy feltűnést keltve lépett be a kriptopiacra a Solana (SOL) közössége és befektetői körében, amikor elindították az első saját mémtokenüket a kezdők számára. A befektetők érdeklődését tovább növelte, hogy a BONK december 14-én bekerült a Coinbase kereskedési platformjába. Ennek eredményeként a BONK ára 100%-kal emelkedett, és másnap $0,000012-ről $0,000024-re ugrott.

Azonban a BONK lendülete megtört 2023 végén. A csökkenő tendencia folytatódott 2024-ben is és tartós maradt. Január 14. és 21. között a BONK árfolyama 27%-kal esett vissza, az ára $0,000015-ről $0,000011-re csökkent.

A folyamatos áresés miatt a szakértők medvepiaci hangulatot jósolnak a BONK esetében. Ráadásul a BONK folyamatos csökkenése arra késztette a szakértőket, hogy rámutassanak arra, hogy a meme érmék jelentős kockázatot hordoznak.

Az elemzői előrejelzések szerint a BONK esése folytatódhat, és január végére $0,000010-re csökken az árfolyama.

A befektetők megrohanják a Dogecoint (DOGE), ahogy a X Payments indulása közeledik

2024 január 20-án a Dogecoin (DOGE) az év egyik legjobb kriptopénze lett, miután a X (korábban Twitter) által létrehozott külön fizetési számlát indított. Spekulációk terjednek, miszerint a Dogecoin (DOGE) az X Payments univerzális fizetési tokenjévé válhat. Ennek eredményeként a Dogecoin (DOGE) 14%-os nyereséget ért el, az ára január 21-én $0,078-ról $0,089-re emelkedett.

Mióta Elon Musk bejelentette szándékát, hogy az X alkalmazást az "Everything" appként hozza létre, kiemelt figyelmet fordítva a fizetési funkciókra, a kriptobefektetők közzétettek egy Dogecoin előrejelzést, amely szerint a DOGE kiemelkedő lehet a jövőben. Az X Payments számla létrehozása arra utal, hogy a fizetési szolgáltatás hamarosan elindul a közösségi média platformon.

Ezen információk alapján egy szakértői Dogecoin előrejelzés azt mutatja, hogy a DOGE jelenleg a legjobb kriptopénz befektetés lehet és jelentős nyereséget hozhat a jövőben. Mindeközben az elemzők szerint a Dogecoin (DOGE) MACD-je aranykereszet formázt, mely technikai jel arra utal, hogy az árfolyam hamarosan emelkedésnek indulhat.

Ennek eredményeként a szakértők által adott Dogecoin előrejelzés szerint lehetséges, hogy január végére a DOGE ára átlépi a nehezen elérhető $0,11 szintet.

Az Algotech (ALGT) vonzza a meme érmék befektetőit

Ellenére, hogy növekszik a befektetői aktivitás a mémcoin szektorban, a befektetők felfedezték az egyik legjobb új kriptopénzt, amibe befektethetnek. Az Algotech (ALGT) egy decentralizált algoritmikus kriptopénz kereskedési platform. A kriptovaluta világában bekövetkezett innovációk új DeFi (Decentralized Finance) cégek fejlődéséhez vezettek, amelyek átalakítják a hagyományos pénzügyi rendszert (TradFi), és fokozzák a kriptovilág potenciálját.

Az Algotech (ALGT) célja az algoritmikus kereskedési iparág átalakítása azáltal, hogy nagyobb transzparenciát és átláthatóságot biztosít. Emellett az Algotech (ALGT) fejlett gépi tanulást integrál, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy csökkentsék a hibákat, megszabaduljanak az érzelmi tényezőktől, és növeljék nyereségüket, valamint kialakítsák saját kereskedési stílusukat.

A kriptoinvestoroknak ezáltal most korai lehetőségük van befektetni egy forradalmi DeFi projektbe. Az Algotech (ALGT) a nyilvános elővásárlásának első szakaszában van, ahol egy magáneladás során már 1,1 millió dollárt gyűjtött. Az ALGT vásárlása lehetővé teszi a befektetők számára a szavazati jogok, osztalékok és részleges tulajdonjogok megszerzését az Algotech saját kereskedési szoftverében.

Továbbá, az Algotech (ALGT) előrelépett a kutatás-fejlesztés terén, hogy konkrét eredményeket nyújtson ügyfeleinek és befektetőinek. Az Algotech (ALGT) jelenlegi értéke 0,04 dollár, és azt ígéri, hogy a nyilvános elővásárlás végén, amikor kriptotőzsdéken elindul, a részvények ára 0,15 dollárra 275%-kal emelkedik.

Kövesd ezeket a linkeket, hogy többet megtudj az Algotech (ALGT) előértékesítéséről:

Látogass el az Algotech előértékesítési oldalára

Csatlakozz az Algotech közösségéhez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Visszaesett az orosz kiskereskedelem

Oroszországban lassult a kiskereskedelmi forgalom és gyorsult az ipari termelés növekedése januárban éves összevetésben, miközben történelmi mélypontra csökkent a munkanélküliség.
2024. 02. 29. 13:30
Megosztás:

Később kell utalni a gépjárműadót, de egyben kell azt kifizetni!

Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, ugyanis több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót, ráadásul kettő helyett egyszer kell csak utalni, a részletfizetés pedig automatikusan jár - nyilatkozta az MTI-nek Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára.
2024. 02. 29. 13:00
Megosztás:

Apadt a Richter bevétele

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált árbevétele tavaly az utolsó negyedévben 203,1 milliárd forint lett, 9,3 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 02. 29. 12:30
Megosztás:

Új bölcsőde épül Bácsalmáson

Csaknem 800 millió forintból új, négy csoportszobás bölcsőde épül még az idén a Bács-Kiskun vármegyei Bácsalmáson - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 29. 12:00
Megosztás:

Lezárult egy fejlesztés a Trans Lex Work Kft.-nél

A Trans Lex Work (TLW) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. öt év alatt több mint 300 millió forintot fordított egy komplex karbantartás-menedzsment megoldás kifejlesztésére, amellyel az iparvállalatok jelentősen csökkenthetik a forgógépek - turbinák, kompresszorok, szivattyúk, fúvók, ventilátorok, centrifugák - karbantartási költségeit - tájékoztatta Magyar Katalin, a cég ügyvezetője az MTI-t.
2024. 02. 29. 11:30
Megosztás:

Új beruházás Komlón - napelem biznisz

Napelemekhez használható forgatórendszeres tartószerkezet gyártását kezdheti meg a Solar FM Kft. Komlón egy csaknem 3 milliárd forintos, felerészben a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) Plusz támogatásával megvalósult beruházás eredményeként.
2024. 02. 29. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 29. 10:30
Megosztás:

Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés

Emelkedéssel kezdődhet a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 29. 10:00
Megosztás:

Jórészt erősödtek az ázsiai tőzsdeindexek

Jórészt erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,03 százalékos emelkedéssel, 39 189 ponton zárt.
2024. 02. 29. 09:30
Megosztás:

Továbbra is gyenge a forint - küszöbön újra a 400-as tartomány?

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 29. 09:00
Megosztás:

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.
2024. 02. 29. 08:40
Megosztás:

Jól kezdték az évet a szálláshelyek

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el.
2024. 02. 29. 08:00
Megosztás:

Még lehet nevezni a Bonis Bonára

Március 5-ig várják a jelöléseket a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát Önkormányzat díjakra, amelyek fő célja, hogy megbecsülje a fiatalok tehetséggondozása iránt elkötelezett szakembereket és önkormányzatokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 29. 07:30
Megosztás:

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás: