Az 5 legjobb altcoin, amit meg kell vásárolni mielőtt az égbe szöknek az Ethereum ETF jóváhagyásakor

A kriptovaluta piac egy fejlődő piac, ahol a vásárlók mindig is próbálják kihasználni a lehetőségeket. Az Ethereum ETF esetleges jóváhagyásával a befektetők elkezdtek azon gondolkodni, mely altcoinok emelkedhetnek vele együtt. Íme az 5 legjobban várt altcoin, amelyek várhatóan emelkedni fognak: KangaMoon (KANG), Toncoin (TON), Jupiter (JUP), NEAR Protocol (NEAR) és Optimism (OP).

Az 5 legjobb altcoin, amit meg kell vásárolni mielőtt az égbe szöknek az Ethereum ETF jóváhagyásakor

Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes befektetni jelen pillanatban:

1. KangaMoon (KANG) - Egy innovatív altcoin, amely a közösség által vezérelt fókusszal rendelkezik és dominálhatja a P2E (játékkal pénzt keresni) játékok piacát.

2. Toncoin (TON) - A Toncoin decentralizált blokklánc platformja hullámokat vet és profitálhat az Ethereum ETF jóváhagyásából.

3. Jupiter (JUP) - Az egyik legnagyobb, Solana-alapú DeFi protokoll, amely hamarosan emelkedhet.

4. NEAR Protocol (NEAR) - A NEAR Protocol a bullish növekedésre áll készen, potenciális széleskörű elfogadottsággal mind a DeFi, mind az NFT szektorokban.

5. Optimism (OP) - Az Optimism L2 skálázási megoldása az Ethereum-alapú alkalmazások hatékonyságának és felhasználóbarátságának növelésére törekszik, ezzel kulcsszereplővé téve a poszt-ETF világban.

KangaMoon (KANG)

Az első az altcoin listánkon a KangaMoon (KANG), egy piacot meghatározó új elővásárlási csillag. Már lenyűgöző 2,8 millió dollárt gyűjtött, és 2024 március végéig 3 millió dollárt céloz meg. A KangaMoon a ranglistán a P2E játékok piacát meghatározó játékának köszönhetően emelkedett fel, amely a KANG-ot használja elsődleges játékbeli valutaként.

A KangaMoon egyedülállósága abban rejlik, hogy nagyon közösségközpontú. Ha aktívan részt veszel a közösségi média bejegyzéseikben, esélyed van ingyenes KANG tokeneket nyerni az elővásárlás során. Ez tény a KangaMoon-t az altcoin tér egyik legaktívabb közösségévé teheti jelenleg.

Jelenleg, mindössze 0,014 dollárért kapható a 4. elővásárlási szakaszban, a korai KANG vásárlók már 180% ROI-t látnak. Azonban, a szakértők további növekedést várnak a KANG számára - különösen tekintettel arra, hogy a Yahoo Finance szerint a P2E játékok piaca 2028-ra 885 millió dollárra nőhet. Egy Q2-es Tier-1 CEX listázással közeledve, ez az altcoin hamarosan elérheti az 1 dollárt.

Toncoin (TON)

A listánkon a következő a Toncoin (TON). A Toncoin egy decentralizált blokklánc platform a Telegram Open Network projektből. Hatékony működésre tervezett alacsony tranzakciós díjakkal. Az Ethereum ETF-ek iránti intézményi érdeklődés átcsorogva az altcoinokra, a Toncoin jól pozicionált a növekedéshez.

Jupiter (JUP)

A Jupiter (JUP) a harmadik legjobb altcoin tippünk. Ez egy DEX aggregátor, amely a Solana-n fut. A Jupiter lehetővé teszi a kriptovaluták kereskedelmét különböző DEX-eken keresztül. Az altcoin értéke az elmúlt hónapban 0,51 dollárról 1,29 dollárra emelkedett.

NEAR Protocol (NEAR)

A NEAR Protocol (NEAR) a második utolsó helyen áll. Ez a platform a skálázhatóságra összpontosít, és célja, hogy az Ethereumhoz hasonló platformot kínáljon, ahol a fejlesztők alkalmazásokat építhetnek és NFT-ket hozhatnak létre.

Az elmúlt hónapban a NEAR Protocol ára 3,52 dollárról 7,40 dollárra nőtt - ez 100%-os ugrás. A piaci tőkeértéke ebben az időszakban 3,67 milliárd dollárról 7,78 milliárd dollárra emelkedett. Ez az altcoin a 50- és 100 napos EMÁK felett kereskedik, miközben 25 zöld műszaki indikátort mutat. Ennek eredményeképpen a piacelemzők előrejelzik, hogy a NEAR Protocol elérheti a 8,42 dollárt az Ethereum ETF jóváhagyása előtt.

Optimism (OP)

Végül, de nem utolsósorban az Optimism (OP), az Ethereum kiterjesztése. Ez egy L2 skálázási megoldás az Ethereumhoz, amely az optimista rollupokat használja az összes tranzakció elfogadására. Ez azt jelenti, hogy olcsóbbá és kezelhetőbbé teheti a dolgokat. Ez a rendszer kulcsfontosságú egy poszt-Ethereum ETF világban.

Az Optimism árgrafikonjai azt mutatják, hogy az ár az elmúlt héten 3,36 dollárról 3,82 dollárra nőtt, és a piaci tőkeértéke ebben az időszakban 3,38 milliárd dollárról 3,84 milliárd dollárra ugrott. Ez az altcoin fényes jövő előtt áll, 22 zöld műszaki indikátorral. A piacelemzők előrejelzik, hogy az Optimism ára elérheti az 5,13 dollárt 2024 második negyedévében, amint az Ethereum ETF jóváhagyás valóra válik.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) elővásárlási lehetőségeit ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkent a betöltésre váró állások száma

Négy vármegye kivételével az ország valamennyi területén alacsonyabb a betöltésre váró állások száma idén az első negyedévben, mint egy évvel korábban - közölte a Profession.hu csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 18. 20:00
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon, az euró és a svájci frank ellenében 0,4 százalékkal, a dollárral szemben 0,6 százalékkal.
2024. 04. 18. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Pozitív kezdés és némi ingadozás után indexemelkedéssel fejezték be a csütörtöki kereskedést a vezető európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 18. 19:00
Megosztás:

Alulteljesítő volt ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 18. 18:30
Megosztás:

Milliárdok sorsa dőlhet el az 1%-ok felajánlása által

Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 18:00
Megosztás:

A segédmotoros kerékpárra is kell ám kötelezőt kötni!

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 17:30
Megosztás:

Márciusban csökkent az eladott új autók száma az Európai Unióban

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.
2024. 04. 18. 17:00
Megosztás:

Felújítják a Hotel Silvanust

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
2024. 04. 18. 16:30
Megosztás:

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó a gazdasági versenyképességgel a középpontban

Megkezdődött szerda este az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről.
2024. 04. 18. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából.
2024. 04. 18. 15:30
Megosztás:

Fejlesztés ment végbe a Gyep-Mester Kft.-nél

Csaknem 180 millió forintból fejlesztett a parkfenntartással és kertépítéssel foglalkozó Gyep-Mester Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 15:00
Megosztás:

A csok plusz nagyot lendített az ingatlanpiacon az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
2024. 04. 18. 14:30
Megosztás:

Nő a Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz szerepe

A Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz (LNG) egyre nagyobb szerepet fog játszani az Európai Unió ellátásában, s ebben Trinidad és Tobago kulcsszereplő lesz. Az együttműködés alapjait már lerakták, a végrehajtás megkezdése pedig a magyar elnökség idejére fog esni - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szigetország fővárosában, Port of Spainben.
2024. 04. 18. 14:00
Megosztás:

Nagyobb beruházást tervez a BioTechUSA

Idén ötmilliárd forint vagy azt meghaladó összegű beruházással számol a tisztán magyar tulajdonú BioTechUSA cégcsoport, amely 2023-ban több mint kilencvenmilliárd forint árbevételt ért el.
2024. 04. 18. 13:30
Megosztás:

Élénkül idehaza a gasztroturizmus

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.
2024. 04. 18. 13:00
Megosztás:

Megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út

Szeptember 4-8. között Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak, amelyhez kapcsolódóan megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:30
Megosztás:

Újabb támogatást kapott az MVM Mobiliti

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:00
Megosztás:

Ma rendezik meg a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 04. 18. 11:30
Megosztás:

Fejlesztések kezdődnek Martfűn

Komplex fejlesztés kezdődik Martfűn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 363 millió forint támogatásból - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 04. 18. 11:00
Megosztás:

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 10:30
Megosztás: