Az Algotech (ALGT) izgalmas növekedési képet mutat, miközben a befektetők kiszállnak a veszteséges NEAR és MANTA ügyletekből

Merüljön el az Algotech (ALGT) izgalmas történetében, hiszen a grafikon-elemzés alapján jelentős növekedési pálya rajzolódik ki. A befektetők, akik a technikai elemzéseket is figyelembe veszik most átpozícionálnak magukat a legjobb DeFi projektek piacain a veszteséges ügyleteikből, mint például a NEAR Protocol (NEAR) és a MANTA Network (MANTA). Fedezze fel a kriptovaluta-kereskedelem dinamikus világát!

Az Algotech (ALGT) izgalmas növekedési képet mutat, miközben a befektetők kiszállnak a veszteséges NEAR és MANTA ügyletekből

A tartalomból:

-  Az Algotech (ALGT) hatalmas lendületet kapott egy 1,1 millió dolláros invesztíciónak köszönhetően, ami 275%-os növekedést kínál a kormányzási és innovációs lehetőségek terén.

- A Near Foundation 40%-kal csökkenti munkaerejét, ami egy 23%-os NEAR árfolyam csökkenést eredményez. A jövőben 3%-os emelkedést prognosztizálnak.

- A Manta Network (MANTA) bemutat egy token hidat, miközben a MANTA árfolyama 6,56%-kal esik. Szakértők 1,56%-os emelkedést prognosztizálnak.

Lovagoljunk az Algotech (ALGT) hullámain : Az esések és emelkedések közötti piaci lehetőségek kihasználása

Az esések és emelkedések navigálása a piacon valóban olyan lehet, mintha hullámokon szörföznénk, igaz? Nos, íme itt van az Algotech (ALGT) nevű token, mely ebben a pénzügyi tengerben megbízható társunk lehet, miközben az egyik legjobb DeFi projekt is egyben. Ez a decentralizált algoritmikus kereskedési platform nem csupán egy újabb projekt; ez egy forradalmi változás. Az Algotech (ALGT) intelligens módon használja a fejlett algoritmusokat és mesterséges intelligenciát, olyan stratégiákat létrehozva, mint a trendkövetés és a különbségek kihasználása (arbitrázs), hogy felfrissítse a kereskedési játékodat.

Az Algotech (ALGT) legutóbbi sikere a magánértékesítés során komolyra sikeredett: mindössze két nap alatt 1,1 millió dollárt sikerült begyűjtenie, miközben széles körű figyelmet kapott a piaci elemzőktől is. Mégis, ez több, mint csak számok. Az ALGT már készül a lendületre, amelynek eredményeként 275%-kal képes felívelni, a 0,04 dollárról egészen a 0,15 dolláros szintig a közelgő nyilvános előértékesítés során, ezzel az aktuálisan legjobb kriptovalutává rangsorolva magát.

Ezen felül, az Algotech (ALGT) korai résztvevői lehetőséget kapnak a kormányzási jogok megszerzésére, egy szelet a szoftver működéséből és részesedést a platform felhasználói díjaiból. Ez több, mint egy befektetés; ez egy részesedés az innovációból. Készen állsz belevetni magad? Csatlakozz az Algotech (ALGT) hullámhoz, ahol az állóképesség találkozik a lehetőséggel.

A NEAR Protocol (NEAR) új irányváltása: A munkaerő csökkentése bizonytalanságot kelt az árfolyam dinamikájában

Egy meglepő lépés keretében, amelyet a Near Foundation, a NEAR Protocol (NEAR) mögött álló erőház tett, a vezérigazgató, Illia Polosukhin bejelentette 2023. január 11-én, hogy a munkaerő 40%-át levágják. Annak ellenére, hogy az elmúlt évben nyilvánvalóan nőtt az ökoszisztémája, ez a restrukturálás érintette a marketing, üzletfejlesztés és közösségi csapatok 35 tagját, míg a NEAR Protocol (NEAR) mérnöki csapata sértetlen maradt.

A NEAR Protocol (NEAR), amely már most is az egyik legjobb DeFi projekt, vitathatatlan potenciállal rendelkezik, mégis a közelmúltban történt 40%-os munkaerő csökkentés bizonytalanságot eredményezett. Rövid távú árfolyam-volatilitás várható ilyen helyzetekben, hangsúlyozva a NEAR Protocol (NEAR) stratégiai végrehajtásának és a közösségben való bizalom újraépítésének fontos szerepét annak érdekében, hogy a projekt fenntartsa erejét.

A piaci adatok szerint a NEAR Protocol (NEAR) árfolyama jelenleg medvepiaci hangulatban mozog. 2023. január 11. és február 2. között a NEAR Protocol (NEAR) ára aggasztó 23%-kal csökkent, 3,79 dollárról 2,91 dollárra esett vissza.

Azonban az elemzők által végzett NEAR Protocol (NEAR) árfolyam előrejelzés azt mutatja, hogy a Near Protocol (NEAR) token február 16-ig valószínűleg eléri a 3,01 dollárt, ami egy 3%-os potenciális növekedést jelent.

A MANTA Network (MANTA) útmutatása: Token híd győzelem a volatilitás közepette

Kiemelkedő lépés történt a kriptovaluta térben, amikor a MANTA, az egyik legjobb altcoin, ünnepli a Manta Network (MANTA) egy jelentős eredményét, ami a sima token híd nyilvánosságra hozása, amely összeköti alapvető láncát, a Manta Atlanticot és a Manta Pacifict, ahogy a Polkadot és a Manta Network (MANTA) hivatalos tweetjei által január 24-én, 2024-ben közzétették.

Ez a lépés elősegíti a Manta Network (MANTA) interoperabilitását, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az eszközöket könnyedén mozgassák és tevékenységeket folytassanak mindkét lánc között. Különösen a Manta Pacific, mint moduláris második rétegű ökoszisztéma, hangsúlyozza az alacsony gáz díjakat és az egyre jobb felhasználói élményt. A híd jelentős ugrást jelent a Manta Network (MANTA) összekapcsolt és felhasználóbarát ökoszisztémája felé.

Annak ellenére, hogy a projekt körül pozitív érzések vannak, a MANTA Network (MANTA) árfolyama mégis csökkent, bár minimálisan. A MANTA token árfolyama 3,20 dollárról 2,99 dollárra csökkent január 24 és február 2 között, ami egy 6,56%-os árcsökkenést jelent.

Azonban az experdek optimista ár előrejelzése a MANTA Network (MANTA) számára egy várható növekedést mutat 3,15 dollárra február 9-ig. Ez 1,56%-os potenciális növekedést jelent a MANTA Network (MANTA) számára.

Látogass el az Algotech előértékesítés oldalára

Csatlakozz az Algotech közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás:

A 6%-os lakáshitel már jónak számít, de van annál jobb is?

Tovább csökkent az államilag nem támogatott, piaci lakáshitelek kamata, amihez a bankok további egyedi kamatkedvezményeket is adhatnak. Ez jó hír lehet azoknak az ingatlanvásárlást tervezőknek, akik nem jogosultak a kamattámogatott hitelekre. Budapesten nőttek, a vármegyeszékhelyeken stagnálnak a lakásárak.
2024. 02. 29. 03:00
Megosztás:

Nyugat-balkáni telco infrastruktúra projektbe fektet a PortfoLion

A Telekom Szerbia mintegy 1800 telekommunikációs tornyának megvásárlásával új régiós szolgáltatót hoz létre egy nemzetközi befektetői konzorcium. A tranzakcióban részt vesz az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Capital Partners, amely ezzel első digitális infrastruktúra befektetését zárja, ez egyben a tőkealapkezelő első projektje a nyugat-balkáni régióban.
2024. 02. 29. 02:30
Megosztás:

Otthonfelújítási program 2024 - most már gyerek sem kell hozzá!

Nemcsak a gyermekesek kaphatnak otthonfelújítási támogatást 2024-ben, melyről a money.hu számolt be részletesen. Nézzük, mit kell tudni a 2024-es otthonfelújítási támogatásokról.
2024. 02. 29. 02:00
Megosztás:

Tavaszi szünet 2024 – Változás miatt így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után

Tavaszi szünet 2024 – Fontos változás jön, így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után! Idén egyszerre lesz az óraátállítás és az iskolai tavaszi szünet, fontos bejelentés érkezett mert a gyerekeket is megviselheti az órák átállítása! Nem változik az iskolák napi kezdése, marad a 8 óra, nem lesz 9 órás kezdés. Részletek a cikkünkben.
2024. 02. 29. 01:00
Megosztás:

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás: