Az Elemző Kaleo optimista a Pepe-t illetően és új történelmi csúcsra számít, a TRON elérheti a $0,1847-es értéket, míg a Meme Moguls jelentős mérföldkőhöz érkezik.

A TRON (TRX) és a Pepe (PEPE) egyaránt jelentősen emelkedett 2023-ban, ami piaci kapitalizációjuk emelkedésével is együtt járt. Azonban a mostanában látott teljesítményük stagnálásba fordult. Ennek közvetlen eredményeként sokan most diverzifikálják kriptotartalékaikat.

Az Elemző Kaleo optimista a Pepe-t illetően és új történelmi csúcsra számít, a TRON elérheti a $0,1847-es értéket, míg a Meme Moguls jelentős mérföldkőhöz érkezik.

A Meme Moguls (MGLS) magas növekedési potenciálja miatt sokak számára megbízható választássá vált. Áttekintjük mindegyik kriptovaluta ármozgását annak érdekében, hogy megvizsgáljuk, melyik a legjobb kriptopénz befektetés jelenleg.

A Pepe (PEPE) Minden Idők Legmagasabb Szintjét Ériheti El Kaleo Elemző Szerint

A Pepe (PEPE) széles körben ismert meme érme, amely az Ethereum időszak csúcsán indult el. Matt Furie alkotta meg tisztelettel "Pepe a Béka" internetes mémje alapján. A kriptovaluta az elmúlt hónapban látványos értéknövekedést mutatott, 20%-os emelkedéssel.

Az elmúlt héten a Pepe ára $0,00000128 és $0,00000148 között mozgott. Ha a vásárlási volument is hozzáadjuk az elemzéshez, akkor az ár támogathatja a bikapicai lendületet, még magasabb csúcsokat eredményezve.

A híres elemző, Kaleo szerint a kripto készen áll arra, hogy új, minden idők legmagasabb szintjét érje el. A Pepe árfolyam előrejelzése optimista kilátásokat mutat, mely szerint 2024-ben elérheti a $0,000002 értéket.

A TRON (TRX) kriptovaluta értéke 2023-ban megduplázódott, és az év végére várhatóan elérheti a $0,1847-es szintet

A TRON (TRX) kriptovaluta értéke jelentős emelkedést mutatott az elmúlt év során, miután megduplázódott az értéke. A kripto most közelít a $0,12 ellenállási pont felé, és hamarosan további emelkedéseket láthatunk.

A TRON kripto most a kulcsfontosságú mozgóátlagok felett mozog, és bikapiaci engulfing candlesticket váltott ki a kereskedés során. A vásárlók kitartanak a kripto felhalmozása mellett, és szeretnék áttörni a $0,11 árszintet.

A TRON ára az elmúlt héten $0,102194 és $0,110105 között mozgott, a piaci kapitalizáció pedig $9 734 781 062-re emelkedett. A TRON árfolyam előrejelzése szerint 2024-ben elérheti a $0,1847-es szintet.

A Meme Moguls (MGLS) egy jelentős mérföldkőhöz érkezett, és a startnál akár 70-szeres emelkedést is elérhet

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő P2E (Play-to-Earn) meme-orientált ökoszisztéma, amely segíti a kereskedőket stratégiáik fejlesztésében.

A platform valós idejű meme-piaci szimulációkat vezet be. Ezek a játékosokat belemerítik a meme-kereskedés világába, ahol testreszabott avatárokat hozhatnak létre, és a ranglistákon való feljebb jutásért dolgozhatnak. A Moguls státusz elérésével a legnagyobb jutalmakat is megszerezhetik. Azok, akik többet szeretnének megszerezni az MGLS kriptoból, szintén hozzájárulhatnak meglévő egyenlegükhöz a Meme Moguls tétkészletében. Ezzel fix passzív jövedelemhez jutnak. Az alapból való részesedésük és az éves százalékos hozam alapján.

A játékosok portfóliót hozhatnak létre, majd idővel a szimulált nyereségeiket készpénzre válthatják. Minden tag személyre szabott versenyeket is szervezhet, és díjalapokat hozhat létre a nevezési díjakból.

A Meme Moguls nemrégiben jelentős mérföldkövet ért el, több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött a kripto ICO során. A presale jelenleg a 4. szakaszban van, ahol egyetlen MGLS kriptovalutát $0,0027 áron lehet megvenni. A startnál az elemzők 70-szeres emelkedést várnak, különösen akkor, ha a token Tier-1 tőzsdéken kerül bevezetésre.

Összegzés

A Pepe és TRON mellett egy másik kriptovaluta, amellyel a kereskedők diverzifikálnak, a Meme Moguls. Egyedi szimulált kereskedési megközelítésével potenciálisan meghatározó szereplővé válhat. Ezek az aspektusok a mai nap legjobb kriptovalutájává teszik.

Látogass el a Meme Moguls oldalára 

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás:

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a VGP

Eredményes évet zárt a VGP, a cég nettó bérleti díjbevétele 159,1 millió euróra emelkedett tavaly, nyeresége pedig 87,3 millió euróra nőtt - közölte a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:00
Megosztás:

Spórolni kell a gázzal! - az Unió ezt kéri mindenkitől

Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.
2024. 02. 28. 12:30
Megosztás:

Ápolni kell az élővilágot

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely szerint a tagállamoknak egyre több, 2030-ra legalább 30, 2040-re legalább 60, 2050-re pedig legalább 90 százaléknyi leromlott ökológiai állapotú élőhelyet kell helyreállítaniuk - tájékoztatott az uniós parlament kedden.
2024. 02. 28. 12:00
Megosztás:

Ausztriában kínálkozó karrierlehetőségek feltérképezése: Teljes körű útmutató magyarok számára

Ausztriában való munkavállalás sok magyar számára vonzó lehetőséget jelent, hiszen nemcsak a közelség, hanem a magasabb bérszintek és a jobb életminőség is csábító tényező. Azonban mielőtt az ember belevágna, érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről, a munkavállalás feltételeiről, és felkészülni a kihívásokra.
2024. 02. 28. 11:35
Megosztás:

Katar komoly pénzt ígért Párizsnak - Macron üdvözli a projektet

Tamim bin Hamad asz-Száni sejk, katari emír franciaországi állami látogatásának első napján aláírt egy megállapodást, amelyben kötelezettséget vállal hazája nevében beruházásokra a francia gazdaságban 2030-ig, 10 milliárd euró értékben.
2024. 02. 28. 11:30
Megosztás:

Egyre több fogyatékossággal élő ember vállal munkát: Bécsben díjazták a 30 éves Salva Vita Alapítványt

Amikor 1993-ban Dávid Andrea megálmodta a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségéért küzdő Salva Vita Alapítványt, a megváltozott munkaképességű emberek töredéke állt foglalkoztatásban. Azóta ez az arány sokat javult, és ebben kulcsszerepet játszott a civil szféra is. A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő programjukért.
2024. 02. 28. 11:15
Megosztás:

Traktorral vonultak fel Brüsszelben

Hétfőn Brüsszelben, az uniós intézményeknek otthont adó európai negyedben csaknem ezer traktorral vonultak fel ismét az európai gazdák tüntetni, mivel úgy vélik, az Európai Bizottság a hónap eleji tiltakozó akcióik ellenére sem hozott megfelelő intézkedéseket aggályaik eloszlatására.
2024. 02. 28. 11:00
Megosztás:

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

A szervezet nem csak a negatív stresszre reagál: a stressz és a feszültség a mindennapjaink része, ami nyomot hagy a testünkön és a lelkünkön egyaránt. A pozitív stresszt ugyan jól kezeli a szervezetünk, a negatív stressz esetében azonban nem elég csak a testi tünetek enyhítésére koncentrálni.
2024. 02. 28. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás nyitáskor a vezető európai tőzsdéken

Vegyesen nyitották a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 02. 28. 10:20
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 02. 28. 10:00
Megosztás: