Az Ethereum (ETH) megerősödik, és 2500 dollár fölé drágulhat, a Meme Moguls (MGLS) készen áll, hogy lemásolja a Solana (SOL) gyors induláskori növekedését

Az Ethereumnak nehéz időszaka volt az elmúlt két hétben a bekövetkezett áresés miatt. Az Ethereum-tulajdonosok nem voltak elégedettek az ETH árával egészen addig, amíg az újra át nem lépte a havi csúcsát. Végső soron az Ethereum 2500 dollár felett foroghat a jövő év előtt. Másrészt, a Meme Mogul iránt mutatkozó elképesztő kereslet hasonló pályára állította, mint egykor a Solana-t.

Az Ethereum (ETH) megerősödik, és 2500 dollár fölé drágulhat, a Meme Moguls (MGLS) készen áll, hogy lemásolja a Solana (SOL) gyors induláskori növekedését

Az Ethereum (ETH) visszatért a növekvő trendbe, a havi csúcsa feletti kereskedéssel

Az Ethereum árfolyama jelentősen megugrott,így december 28-án, hajnali 3 órakor új havi csúcsra 2419 dollárra emelkedett az ETH. Az Ethereum ára a cikk írásakor is 2400 dollár felett van, és több elemző szerint az Ethereum ára rövidesen elérheti a 2500 dollárt. 

Az Ethereum kereskedési volumene több mint 17,8 milliárd dollárt ért el, 67,42%-os növekedéssel az elmúlt 24 órában, az Ethereum árfolyamának folyamatos emelkedésére számíthatunk.

A bálnatevékenység 14 610 ETH token tranzakciót regisztrált – mintha a befektetők óriási áttörést várnának az Ethereumban, az Ethereum körüli friss elemzések egy lehetséges kitörésre utalnak, amely 2700 és 3000 dollár közötti sávba emelheti az árfolyamát.

Solana (SOL) legutóbbi csillagászati teljesítménye új erőt hozott a token piacokra

A Solana az egyik legjelentősebb kriptoérme, miközben az altcoinok nagy része ebben a szezonban jelentős növekedésnek örvend, hiszen egy év alatt óriási, 898,17%-os áremelkedés volt tapasztalható. A Solana érme robbanásszerű növekedése, amely csak a negyedik negyedévben kezdődött, 120 dollár fölé emelte a Solana-t, ami az év minden idők legmagasabb Solana árfolyama.

A tokenek kiemelkedő erejeként szolgáló Solana számos bravúrt hajtott végre, aminek köszönhetően az érme az öt legjobb kriptoérme közé került a piaci kapitalizáció alapján. Az elmúlt 30 napban a Solana érme 76,94%-os, az elmúlt hét napban pedig 13,93%-os növekedést ért el.

Míg a Solana ökoszisztéma továbbra is az egyik leggyorsabb és legjobban teljesítő hálózat, a Solana ára jelenleg 9,84%-kal csökkent az elmúlt 24 órában a cikk írásakor. Sok új token és altcoin azonban továbbra is felülmúlandó célként tűzte ki Solana teljesítményét.

A Meme Moguls (MGLS) növekedése rekordot dönthet, amikor elindul

A mém érmék piaca 23,2 milliárd dollárra nőtt, és ez a felfelé ívelő pálya további növekedésre lehet képes az olyan innovatív mémérmék megjelenésével, mint a Meme Moguls (MGLS).

Eltérve a mémérmék tipikus humorközpontú fókuszától, a Meme Moguls úttörő szerepet tölt be egy szerteágazó, mémekkel támogatott ökoszisztémában, amely magában foglalja a játékot, a kereskedést és a mémalapú eszközökbe történő befektetést. Ez az úttörő megközelítés, amely a játékmeneteket és a szimulált befektetést foglalja magában, lehetővé teszi a Meme Moguls számára, hogy a lehető legjobb kriptobefektetéssé váljon a befektetők és a kereskedők számára.

A Meme Moguls segítségével virtuális kaszinójátékokon és kereskedési küldetéseken keresztül szabadjára engedheti a nyeremények megszerzésének lehetőségét, felhasználva a 100 000 dolláros virtuális kezdődíjat, hogy a virtuális nyereséget valódi készpénzzé alakítsa. A jelenlegi 0,0025 dolláros MGLS dolláros árral az előértékesítési folyamatban lévő harmadik szakaszban gyorsan fogy.

A Meme Moguls a legjobb kriptobefektetések egyikévé nőtte ki magát, további növekedéssel a láthatáron. Az elemzők figyelemreméltó 100-szoros megtérülést jeleznek az MGLS tokennél az indulás évében.

A Play-to-Earn (P2E) platform játékbeli pénznemeként az MGLS token további bevételi lehetőségeket is kínál egy tétmechanizmuson keresztül. Itt növelheti tétjét a megnövekedett hozam érdekében, és élvezheti az interaktív Meme Moguls játékmenetet, amely lehetőséget kínál a játékon belüli tárgyak vásárlására, eladására és cseréjére, beleértve az NFT-ket is.

Tudj meg többet Te is a $MGLS-ről:

Látogass el a Meme Moguls oldalára | Csatlakozz a Meme Moguls közösségéhez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás:

10% fölött az ökogazdálkodás aránya az Európai Unióban

2024. február 13-16. között zajlott Nürnbergben a BIOFACH, a világ vezető bioélelmiszer vására és konferenciája. Itt, a biovilág seregszemléjén mutatták be a “The World of Organic Agriculture” című statisztikai évkönyvet, amely immár 25. alkalommal ad áttekintést az ökológiai mezőgazdaság globális fejlődéséről. A 2022-es évet felölelő legújabb kiadvány kiemeli, soha ilyen ütemben nem nőtt a világon az öko területek mérete. 2021-hez képest 26,6%-os a globális területbővülés, melyhez elsősorban Ausztrália járult hozzá, több mint 17 millió hektár mezőgazdasági terület öko művelésbe vonásával, melyet India (2 millió hektár) és Görögország (390.000 hektár) bioterület növekedése követett. Az Európai Uniót tekintve mérföldkő, hogy 10% fölé (10,4%) emelkedett az ökoterület-arány. Negatív rekord ugyanakkor, hogy - most először a statisztikai adatgyűjtés negyed évszázada alatt - csökkent az öko élelmiszerek kiskereskedelmi forgalma Európában. A globális piaci növekedés mindeközben töretlenül folytatódott, 12,8%-os bővüléssel 2021-hez viszonyítva.
2024. 02. 21. 06:30
Megosztás:

Közel 2 milliárd eurós beruházást tervez a Microsoft

A Microsoft amerikai technológiai vállalat 1,95 milliárd eurót fektet be Spanyolországban a következő két évben a digitális innováció előmozdítása és a mesterséges intelligencia (AI) felelős felhasználásának érdekében - közölte a spanyol sajtó kedden.
2024. 02. 21. 06:00
Megosztás:

Átlag felett teljesített Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac

A visszaesés ellenére a világátlag felett teljesített tavaly Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac (M&A, mergers and acquisitions) - közölte az MTI-vel kedden a Mazars.
2024. 02. 21. 05:30
Megosztás:

Nőtt az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban is

Havi és éves összevetésben egyaránt nőtt az euróövezet és az Európai Unió építőipari termelése decemberben - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.
2024. 02. 21. 05:00
Megosztás:

Szeretnél vásárolni Binance Coin-t (BNB) egy dollár alatt? A Pullix (PLX) lehet, hogy még jobb 14 centért

A befektetők gyakran nosztalgiáznak az elszalasztott lehetőségek miatt, például a Binance Coin (BNB) egy dollár alatti vásárlása kapcsán. Azonban fontos pozitívnak maradni és figyelni a következő potenciális lehetőségekre a piacon. A Pullix (PLX) éppen az lehet, hiszen jelenlegi elővásárlási ára 0,14 dollár, és a jövő hónapban akár várhatóan 100-szorosára nőhet majd az indulásakor.
2024. 02. 21. 04:00
Megosztás:

Ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon - de merre érdemes nézelődniük?

Míg a korábbi években az állampapírpiac jelentős befektetői pénzt szippantott ki az ingatlanpiacról, addig a helyzet most változni látszik, mondják a szakértők, akik azzal kapcsolatban is adnak tanácsot, hogy merre és milyen típusú ingatlanok jöhetnek szóba befektetési célpontként.
2024. 02. 21. 03:30
Megosztás:

Milyen kocsik mennek most? Sebességbe kapcsolt januárban a használtautó-piac

Januárban a DataHouse előzetes adatai szerint több mint 74 900 személygépkocsi cserélt gazdát, ami 12 százalékkal haladja meg a tavaly januári 66 700-as szintet.
2024. 02. 21. 03:00
Megosztás:

Kriptobefektetések új szabályozása - jogi szakvélemény

Nagy hírt kavart az amerikai értékpapírfelügyelet (SEC) január 10-i döntése, amelyben engedélyezte egyes, bitcoinon alapuló termékek tőzsdei bevezetését. Az, hogy ez a fecske mennyiben csinál nyarat (azaz a SEC döntését mennyiben fogják követni hasonló jellegű lépések akár az európai, akár az amerikai értékpapírpiacokon) leginkább a részleteken múlik: többek között azon, hogy milyen nevet is aggatunk a kriptovalutákon alapuló termékekre. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 21. 02:00
Megosztás:

A magyar lízingpiacon nőtt a finanszírozott összeg és a szerződések száma

A magyar lízingpiacon a finanszírozott összeg 909,5 milliárd forintot tett ki 2023-ban, ami 5,5 százalékos bővülés az egy évvel korábbihoz képest, a szerződések száma pedig 2,6 százalékkal nőtt - ismertette a Magyar Lízingszövetség elnöke a szervezet keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 21. 01:30
Megosztás:

Íme az új KATA adózás és mutatjuk, hogy eddig hányan választották ezt az adózást

A korábban KATA adóalany vállalkozások jeletős része más adónemben működteti vállalkozását. De hányan vannak az új KATA adózás alatt?
2024. 02. 21. 01:00
Megosztás:

Budapestre látogat a svéd miniszterelnök

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására munkalátogatásra Budapestre utazik Ulf Kristersson, Svédország miniszterelnöke február 23-án - jelentette be közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2024. 02. 21. 00:30
Megosztás:

Ez a kriptó lehet a Bitcoin-bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

Az Ethereum alapokra épülő Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Stake-to-Mine platformjának csapata igen büszke lehet magára, hiszen előértékesítése már 11 millió dollár felett jár.
2024. 02. 21. 00:01
Megosztás:

Tovább csökken a Home Depot forgalma, a Walmart azonban robog

A világ legnagyobb barkácsáruháza ma tőzsdenyitás előtt tette közzé negyedik negyedéves jelentését.
2024. 02. 20. 23:30
Megosztás:

Kiderült, kik a 2023-as Deloitte Zöld Béka Díj nyertesei

Az idei évben Zöld Béka díjátadón a Lidl Magyarország vehette át a Kiemelkedő Fenntarthatósági Jelentés díjat. A nem pénzügyi jelentések készítése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatok elismerésére szolgáló kezdeményezést, 23. alkalommal hirdette meg a Deloitte Magyarország. Az idei pályázaton a Graphisoft Park lett a Kiemelkedő Első Fenntarthatósági Jelentés kategória nyertese.
2024. 02. 20. 23:00
Megosztás:

Kiszámítható állami szerepvállalásra és alacsony hitelkamatokra vár a lakáspiac

TLE-közlemény - 2023-ban 18.647 új lakás épült, 9,2%-kal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott építési engedélyek és egyszerű bejelentések alapján építendő lakások száma 21.501 volt, 39%-kal kevesebb, mint 2022-ben.
2024. 02. 20. 22:30
Megosztás: